تازه تو این چند وقت این مسابقه فکر کنم بهترین گزارشش بود![]()
تازه تو این چند وقت این مسابقه فکر کنم بهترین گزارشش بود![]()
من نمیدونم چرا عادل اصرار داره هرکی به این برنامه بیاد ازش بپرسه پله بهتره و یا مارادونا ؟؟
نکته جالب اینجاست از دونگا و همین میهمان برنامه پرسیدن یه جوری از پله یاد میکردن که چشاشون میزد بیرون!!
خیلی واسشون قدیسه !!!
اسم پله رو عادل می آورد طرف چنان باد میکرد که اصلا نمیتونست پله رو توصیف کنه !!
Last edited by albertxx; 18-06-2014 at 00:51.
دوستان خیلی ببخشید اگه سوالم مربوط به این بخش نیست
ولی اینجور ویدئوهای مثل لینک زیر اسمشون چیه؟چه طور میتونم این ویدئو رو برای بازی جام جهانی(هر بازیش)رو دانلود کنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طریق اد آن Idm روی مرورگرتون یا تهیه اد آن اختصاصی (خصوصا اگه مرورگرتون فایرفاکس باشه) میتونید آدرس دانلود این ویدئو ها که اغلب مستقیم هستند رو به دست بیارید. نمیونه اد آن هم برای فایرفاکس download helper هستش. برای لینک بالا هم آدرس دانلود ویدئوش اینه با حجم 6 مگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال بازی ایران رو نمیخوام،میخوام بدونم اسمش چیه تا بتونم مال کل بازیا رو بدست بیارم
دقت کردید پیش بینی بیننده های این برنامه پرمخاطب از نتایج بازیها اکثرا اشتباه از آب در میاد...؟؟ دیشب بالای 90 درصد گفته بودند برزیل مکزیک رو میبره ولی نشد...
برای بازی ایران نیجریه هم چرت و پرت پیش بینی میکردند...
اون وقت من که تو پارک داشتم والیبال بازی میکردم با یه عده, وقتی سرود ملی ایران پخش شد تو پارک (یه جشن تو فاصله 50 قدمی ما برگزار شده بود و سرود ملی رو پخش کردن) به احترام سرود ملی ایران من توپ رو گرفتم تا بازی متوقف بشه اون وقت همه به من خرده گرفتن و قریب من رو بزنن میگفتن: خوب که چی؟
جالب اینجاست که تو اون جمع فقط من ایرانی نبودم و بقیه همه ایرانی بودن.
برنامه نزدیک یه ربع نیم ساعت آگهی میذاره و بعدش هم جملات کلیشهای و تظاهری فردوسیپور و علل خصوص جاودانی که نمیدونم آدم بهتر از ایشون پیدا نمیشه که همه برنامههای ورزشی علل خصوص جامهای اخیر جامجهانی حضور دارن؟ دست کم یک جام جهانی به ایشون استراحت بدن یا اگر ایشون خوب هستن صادرشون کنن به شبکههای برون مرزی حیفه. پخش بازیها هم که با سانسور همراهه ...در کل برنامه زیادی مردانه هست و زن اصلاً نقشی نداره،حالا به جای سیانکی و خیابانی و .. یک خانم مستعد گزارش کنه مثل بهنوش بختیاری آسمون که زمین نمیاد، میاد؟ باور کن نمیاد![]()
تمام مزایا و معایب این برنامه به کنار....
حااااااااااااالم بهم میخورهاز فرصت طلبی صدا و سیما برای پخش تبلیغات بانک و چای و برنج و پفک و ماکارونی ...یعنی آخر فرصت طلب هستند...میذارن سرود ملی تموم بشه...درست وسط جایی که کارگردان داره بازیکنها رو بصورت دست به سینه معرفی میکنه یهو میرن برای پیام بازرگانی..اونهم ثانیه ای خدا میلیون تومن...
قبل از بازی ایران نیجریه نزدیک 15 دقیقه آگهی پخش کردن...دلم میخواست زنگ بزنم پخش شبکه سوم و فحش رو بکشم بهشون...بجای تبلیغات بذارن مجید جلالی بازی رو تفسیر بکنه...آخه این چه کاریه ...
فقط به شبکه بگین که زن گزارشگر باشه .فقط یکی . الکی جو نده لطفا .خیابانی هم کلا رو اعصابه . این همه شبکه مگه مرض دارم بزارم رو شبکه سه تازه صدای ورزشگاه هم خیلی کم میاد حال نمیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)