تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 51 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 503

نام تاپيک: فوتبال فانتزی جام جهانی 2014 | McDonald’s FIFA World Cup Fantasy

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

فکر کنم روش تغییر سیستمش رو گرفتم.
    نگاه کنین فرضاً شما 4-4-2 بودین و حالا سه تا دفاعتون نمرۀ خوب گرفتن و یکی مثلاً 1 نمره. و فرضاً شما ادن هازارد رو رو نیمکت دارین که 1 ساعت دیگه بازی داره و میخواین بیارینش تو زمین. خوب یا باید مستقیم با یکی از هافبک ها تعویضش کنین یا اینکه تغییر سیستم بدین به 3-5-2 و جای اون دفاعه که 1 امتیاز گرفته بیارینش. برای کار دوم که همراه با تغییر سیستم هست اول باید اون بازیکن رو بکشین بیرون و بعد تغییر سیستم بدین در غیر این صورت خودش یه دفاع رو میکشه بیرون که معلوم نیست چی میشه! من الان یه همچین کاری رو کردم و جواب داد.

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نگاه کنین فرضاً شما 4-4-2 بودین و حالا سه تا دفاعتون نمرۀ خوب گرفتن و یکی مثلاً 1 نمره. و فرضاً شما ادن هازارد رو رو نیمکت دارین که 1 ساعت دیگه بازی داره و میخواین بیارینش تو زمین. خوب یا باید مستقیم با یکی از هافبک ها تعویضش کنین یا اینکه تغییر سیستم بدین به 3-5-2 و جای اون دفاعه که 1 امتیاز گرفته بیارینش. برای کار دوم که همراه با تغییر سیستم هست اول باید اون بازیکن رو بکشین بیرون و بعد تغییر سیستم بدین در غیر این صورت خودش یه دفاع رو میکشه بیرون که معلوم نیست چی میشه! من الان یه همچین کاری رو کردم و جواب داد.
    دوست عزیز این کار جواب نمی دهد. سیستم من 4-4-2 بود. بعد یک مدافع رو بیرون کشیدم تا یک هافبک اضافه کنم. سپس تغییر سیستم به 3-5-2 دادم و یکی از مدافعان کم کرد و جای خالی تو دفاع هنوز باقی موند.
    این روش یک بار جواب داد. درکل فانتزی جام جهانی 2010 و یورو 2012 خیلی بهتر بودند.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من الان رو تركيب راند دوم تست كردم.در هر صورت بازيكن سمت راست رو از زمين خارج ميكنه....حالا اگر بازي ها شروع بشه و بازيكنها امتاز بگيرن شايد اين كاري كه شما گفتيد جواب بده...ولي من بعيد ميدونم

4. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

اره این روش جواب نمیده .
    خیلی مسخره هست برای من مسی را انداخت بیرون و الان کلا تیم بدون مهاجم هست ، با ابنکه مسی می شد تک مهاجم .
    11 امتیار پرید .
    Last edited by Dark Soul; 17-06-2014 at 19:02.

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اگه بازیکن شما امتیاز گرفته باشه و قصد تعویض یا تغییر سیستم داشته باشین قبلش به شما پیام هشدار کسر امتیاز بازیکن رو میده که اگه قبول کنین اعمال میشه

در رابطه با راند 1 ، راند 1 هنوز تموم نشده اگه دقت کنین هنوز LIVE هست ...
    اون هشدار به درد عمش میخوره وقتی یه من دوتا مهاجم دارم و میخوام سیستم رو به 4-4-2 تغییر بدم خب چه کاریه میاد یه مهاجم میندازه بیرون....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

توی فانتزی چجوری بغل اسمم مثل بعضیاتون که گذاشتین آواتر قرار بدهم
    متشکرم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

Andrea-87 کیه؟
    منو چرا از لیگ p30world حذف کردید؟؟
    منم
    من کسی رو حذف نکردم چون اصلا امکان حذف نیست.

+

سلام ...

الان رده بندی و امتیاز ها مشخص شده؟ من تا اینجا 88 امتیاز دارم منتها 3 تا بازیکنم هم بازی نکردن هنوز.

بعدشم اسمم تو این 68 تا یوزر لیگ P30 نیست انگار !! یوزرم Hamidp30

68 تا اسم هست تو اون View my league که م اسم خودم رو ندیدم که اصلا چندم هستم.
    این تیمها از لیگ حذف نشده اند چون اگه داخل لیگ برید میبینید که گزینه join وجود نداره.
    فعلا هیچ کاری با تیمهامون نمیکنیم احتمال زیاد خودش درست میشه،اگه نشد پشتیبانی داره،ایمیل میزنیم یا تیممون رو ایران میکنیم
    دیروز و پریروز هم امتیاز کاپیتان ها در همه تیمها از حالت ضریب 2 خارج شده بود و امروز درست شد.

علت رو پیدا کردم:
    برخی از اسمها در لیگ دوبار نمایش داده شده و جای برخی تیمهای دیگه رو گرفته.در واقع فقط یک باگ مثل همون امتیاز کاپیتان هست که درست خواهد شد.
    لطفا به گیرنده هایی خود دست نزنید

اره این روش جواب نمیده .
    خیلی مسخره هست برای من مسی را انداخت بیرون و الان کلا تیم بدون مهاجم هست ، با ابنکه مسی می شد تک مهاجم .
    11 امتیار پرید .
    دوستان توجه کنید وقتی تغییر سیستم بدهید چه بازیکنی خارج کرده باشید و چه نه،اولین بازیکن سمت راست حذف خواهد شد.
    Last edited by mohammad_87; 17-06-2014 at 20:30.

9. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پیشنهاد می کنم در اقدامی اعتراضی به این فانتزی بریم تو سایت فانتزی لیگ انگلیس تجمع کنیم !

خیلی خیلی قوانین و تعویض ها و امتیازدهی و... مسخره و بی منطقه !!!!!!

11. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رو امتیازدهی بحثی نیست اتفاقا از نظر من جالب تر هم هست چون مثلا تو فانتزی جزیره برای دفاع انتخاب مناسب عملا دفاع های کناری بودن که در عین مدافع بودن در حملات هم نقش دارن منهای بعضی مدافع های گلزن؛ ولی اینجا مدافع هایی که جنگنده تر هستن بیشتر بلاک میکنن، بیشتر توپ ربایی میکنن و در نتیحه بیشتر امتیاز میگیرن و اون وقته که در انتخاب ها باید به این موارد هم اهمیت داد
    اینه که میگم بحث نیست هم به خاطر اینه که از قبل نحوه امتیازدهی مشخص بود

منتها سیستم تعویضش خیلی داغونه
    باز اگه از قبل میگفتن سیستممون طوریه که نفر سمت راست میره بیرون خوب آدم تکلیفش رو میدونست ولی این طوری به ضرر خیلی ها تموم شد
    امکانات هم کلا ضعیفه
    امتیازهای سایر بازیکنها، سایر تیمها یا اصلا جدول لیگ ها هیچ کدوم مشخص نیست!

13. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

آخه یه گوسفندم یه بار فوتبال فانتزی دیده باشه می فهمه فانتزی نیازی به گزینه (Formation) نداره ، وقتی تعویضی صورت بگیره سیستم خود بخود عوض می شه .
    معلوم میشه فیفا مهندساشو از توی جوب پیدا می کنه .
    دوستان توجه کنید وقتی تغییر سیستم بدهید چه بازیکنی خارج کرده باشید و چه نه،اولین بازیکن سمت راست حذف خواهد شد.
    یکی از دوستان 2-3 صفحه قبل گفته بود بازیکن سمت راست را خارج می کنه اما دیگه فکرشو نمی کردم تک مهاجم را بندازه بیرون بعد تیم را بدون مهاجم بگذاره .

15. 2 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •