تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 28 از 181 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من فكر نميكنم آرژانتين بتونه گل بارونمون كنه. آرژانتين تيم بسيار خوبي داره ولي دليل نميشه ما مقابلشون اينقدر ذليل بشيم. همه تون قبول دارين در فاز دفاعي خيلي از گذشته بهتر شديم.

ضعف تيم هاي قبلي ما در اين چند مورد خلاصه ميشه كه عرض ميكنم:

- نداشتن تجربه (1998)؛
    - ورود به زمين بدون داشتن استراتژي لازم براي يك بازي رسمي در جام جهاني (98 و 2006)؛
    - غـــرور كاذب (2006) به خاطر هيچي!
    - تاكتيك پذير نبودن يا به عبارتي متكي به فرد بودن (2006)؛
    - كادر فني نا كارآمد(98 و 2006)؛
    - بازيكن سالاري (2006)؛

هميشه در ذهنم به اين فكر ميكنم كه اي كاش نفرات سال 2006 در اختيار كي روش بودن تا بهترين بازيكنان (هم از نظر تجربه و هم از نظر بازي در باشگاهاي معتبر) و بهترين مربي تاريخ فوتبال ايران در كنار هم تيمي رويايي برامون بسازه كه متأسفانه اينها همه شون گذشته و مقدور نيست.

يادمه ايويچ مرحوم زماني سرمربي امارات بود و در يك بازي تداركاتي 3-1 ايرانو شكست داد و بعدها كه سرمربي ايران شد گفت من از تيم ايران تعجب ميكنم كه چقدر زيبا در حمله بازي ميكنه ولي در دفاع خيلي راحت گل ميخوره.
    اون معتقد بود ترتيب دادن آرايش دفاعي كارآمد خيلي راحت تر از طراحي نقشه هاي حمله است كه تيم ايران با كمال تعجب بر عكس اين حالته.
    ايويچ استراتژيست و آناليزور هم بود. اما باخت به رم و ترس حاكميت ايران از شكست مقابل آمريكا و به بار اومدن آبروريزي سياسي در عرصه بين المللي باعث تغيير كادر فني شد.

اما حالا از اون خبرها نيست. درسته تيممون خيلي ستاره نداره اما به نظرم توانايي فني به مراتب بالاتري از ساير تيم هاي قبلي داره. اولين دليلش هم وجود شخصي به نام كي روش هست كه بازي حريفان را ميفهمه و ميدونه از اين بازيكنها چطوري كار بكشه. شما اگر بهترين بازيكن دنيا را هم در اختيار داشته باشين اگر مديريت نداشته باشين مطمئناً به جايگاهي دست نخواهيد يافت.
    كي روش هيچگاه بيش از چند روز تركيب كامل تيم ملي را در اختيار نداشته و تنها زماني كه موفق به اين كار شده تو اين يك ماه هستش. من اميد دارم بي سرو صدا و در كمال ناباوري چيزي فراتر از انتظارات ظاهر بشيم و در صورت حذف هم حذفي آبرومندانه و شايد هم توأم با افسوس به خاطر استفاده نكردن از موقعيت ها داشته باشيم نه اين كه كاملاً زنگ تفريح حريفان بشيم و به اصطلاح بعضي از دوستان آبكش بشيم.

از مواردي كه ذكر كردم ممكنه عامل "نداشتن تجربه" بيشترين ضربه را بهمون بزنه كه البته اون هم از طريق داشتن مربي مثل كي روش قابل جبرانه. اما در 98 و 2006 تقريباً در تمامي فاكتورهايي كه ذكر كردم مشكل داشتيم و چوبشو هم خورديم.

كمتر از 54 ساعت به بازي اولمون در جام جهاني باقي مونده و قلبها داره كم كم به طپش ميفته

به اميد برتري مقابل نيجريه مغرور

2. 19 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خداییش یه کمپ تشکیل بدیم همین کار رو کنیم

اگه نتیجه همین نشد حداقل تو امار سه پیشنهاد اول باشیم برنامه به فاک بره
    حمایت خودمو از این حرکت اعلام میکنم .

4. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

از این قضیه 5 - 1 به نفع ایران حمایت می کنم
    ولی...
    تعداد مون خیلی پایینه... به چشم نمی یایم
    .
    .
    .
    .
    در ضمن، یکی از سایت های خبری تحلیلی، ادعا کرده : تقریبا همون ترکیب بازی با ترینداد و توباگو می رن میدون برای بازی با نیجریه...
    پس: GK = علیرضا حقیقی

6. 5 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

عکسی که لحظاتی پیش، حسین ماهینی منتشر کرده...

8. 6 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

منم همینکارو میکنم
    مرسی از پیشنهادت آرش
    کوچیگتون رضا هستم

دوستان تو رو جون هر کی دوست دارید بیاین یه حرکت بزنیم . 5 - 1 به نفع ایران . کسی فیس /بوک داشته باشه شیر کنه . عالی میشه . خدایی عادل دیوووووووونه میشه !!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کاستاریکا اوروگوئه رو برد ؛ چرا ما آرژانتینو نبریم ؟

بزرگواری

منظورم دوستی که جلوتر از شما این قضیه رو گفت بود آقای آرش کاربر فعال اینترنت...

داره خودمونی میشه a.f.h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من تو برنامه 2014 (بیست چهارده) هرچی پیشبینی کردم اشتباه بوده

12. این کاربر از a.f.h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

امروز صبح ژاپن 2-1 مغلوب ساحل عاج شد. نيمه اول 1-0 به نفع ژاپن بود اما در نيمه دوم به يكباره دو گل در دقايق 64 و 66 تقريباً به يك سبك با ضربه سر دريافت كردن و به نوعي ميشه گفت بازي رو از دست دادن.

شروع نا اميد كنده آسيايي ها در اين رقابت ها كارو برامون سخت و سخت تر ميكنه. دقيقاً حسي كه در شروع بازي هاي جام 98 داشتيم و ايران تنها نماينده آسيا بود كه در اون دوره تونسته بود به برد برسه.

ژاپني كه خيلي مدرن تر از ايران بازي ميكرد به ساحل عاجي باخت كه به نظر ضعيف تر از نيجريه بود. واقعاً بازيكنان ما كار سختي در پيش دارن.

با تمام اميدواري ها ولي باز هم معتقدم كار بسيار سختي در پيش داريم و نميشه انتظار برتري از ايران در ديدار با نيجريه داشت. بايد ببينيم هوش كي روش به زاكه روني ميچربه يا نه وگرنه از بعد فني و مقايسه نفر به نفر ژاپني ها از ايراني ها سرتر هستن.
    Last edited by Pejvak61; 15-06-2014 at 07:56.

14. 5 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشت :

خبر خوش دن گاسپار برای فوتبال ایران: منتظر سوپرایز برابر نیجریه باشید/ هنوز گلر اصلی را مشخص نکردیم

ورزش > فوتبال ملی - دن گاسپار به نمایندگی از کادرفنی به کنفرانس مطبوعاتی تمرین تیمش آمد تا به مردم ایران بگوید از بازی با نیجریه منتظر یک سورپرایز باشند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ دن گاسپار بعد از خوشامدگویی حضور خبرنگاران از آمادگی بالای تیمش برای بازی دو روز دیگر با نیجریه گفت. او درباره شایعه تب کردن بعضی از ملی پوشان گفت:« هیچ مشکلی از بابت بیماری نداریم. حال بچه ها خوب است و آماده و سرحال هستند برای بازی بزرگ با نیجریه. می خواهیم ثمره این دو ماه تلاش مان را در بازی با نیجریه بگیریم.برای یک بازی بزرگ به مصاف تیم ملی نیجریه می رویم . می خواهیم نمایش فوق العاده ای داشته باشیم. شاید یک سورپرایز بزرگ هم برای فوتبالدوستان کشورمان داشتیم.»

او درباره اینکه علیرضا حقیقی دروازه بان ثابت تیم ملی شده است هم گفت:«ما سه گلر خوب در تیم ملی مان داریم که همگی می توانند کمک ما باشند. اطمینان کامل به دروازه بان های مان داریم. هر کدام از بچه ها که در دروازه بایستد با تمام وجود از دروازه دفاع می کند.»

او درباره اینکه نیجریه ای ها می خواهند جنگ روانی به راه بیاندازند ، سکوت کرد. او سپس درباره شناس تیمش برای موفقیت هم گفت:«موفقیت این است که بتوانی از آنچه در اختیار داری بهترین نتیجه را بگیری.برای نتایج ما نمی توانیم گارانتی برای نتیجه بدهیم اما گارانتی ما روحیه جنگنده تیم ماست . بچه ها می روند برای نتیجه گرفتن. ما در این تورنمنت 3 بازی داریم و می خواهیم در هر 3 بازی نمایش خوبی داشته باشیم. در 209 کشوری که فدراسیون دارند ، ما یکی از 32 تیم هستیم. الان ما را تیم 32 جام می دانند احتمالاناشناخته ترین تیم جهان هستیم. پس ما تیم مرموز گروه هستیم. ولی برایتان با اطمینان و تضمین می گویم که بعد از بازی با نیجریه ، جهان به فوتبال ایران احترام خواهد گذاشت. ما دنبال 3 امتیاز هستیم و آن را می خواهیم.»

دن گاسپار درباره اینکه کروش گفته است ضرب العجلش برای ماندن در ایران مذاکره نمی کند گفت:« به این سوال پاسخ نمی دهم.»

او در پاسخ به سوال خبرنگار نیجریه ای درباره شناخت مربیان ایران از تیم نیجریه هم گفت:« نیجریه بازیکنان سطح بالایی دارد که قدرتمند هستند. مطمئنان احترام قائلیم برای این تیم اما با آمادگی کامل به مصاف شان می رویم. سرمربی از ابتدای حضورش فلسفه اش این بوده که تیم بزرگتر از بازیکنانش است. نیجریه تیم خوبی دارد که هر لحظه یک راهکاری برای تغییر نتیجه دارد اما ما باید در همه بازی کاملا هوشیار باشیم.»

====================

يعني چه سورپرايزي ممكنه داشته باشن

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشت:

کروش: شک ندارم که می توانیم نیجریه را ببریم
    ورزش > فوتبال ملی - هدف غافلگیری است. قرار است نیجریه ای ها جلو بیایند و به امید بردی ساده به دروازه ایران بتازند انا فقط کافی است یک توپ را از دست بدهند!
    فرهاد عشوندی: تنها یک روز تا روز سرنوشت. کارلوس مثل ژنرال های ارتش بین سربازانش قدم می زند و در میان تعدد دستیارانش انگار از همه سان می بیند. او پشت درهای بسته ، همه آنچه را که لازم بوده به شاگردانش گفته. چه برای بیرون زمین و چه برای لحظه لحظه مسابقه:« من فکر همه جا را کردم. همه چیز تمرین شده. از یک سال قبل که می گفتم باید این برنامه اجرا شود ، فکر لحظه به لحظه کاری را که قرار بود انجام دهیم ، کرده بودم و حالا آرامش دارم.»

بازی آخر تیم ملی پشت درهای بسته ، همه آن چیزی است که سرمربی برایش اهمیت داشته . او با آن بازی توانسته بازی یک هفته بعدش را ترسیم کند. اگرچه حالا درباره آن بازی می گوید:« آن بازی برای هفته قبل بود. آن ماکتی از بازی اصلی ماست. » کارلوس اما از آن روز به بعد خیلی مصمم تر همه چیز را پی گرفته. بازی که تمام شد و سر میز شام در جمع دستیارانش این جمله را چند بار تکرار کرد:« حالا دیگر شکی ندارم که می توانیم برابر نیجریه برنده باشیم.» حالا اگرچه این قدر حرفه ای هست که حرفش را در جمع رسانه ها تکرار نکند اما با ترس هم سخن نمی گوید:« آنها ما را اصلا به حساب نیاوردند و ما هم سعی کردیم که دور از دیدشان باشیم اما روز بازی روز ماست. من با بچه هایم قولی داشتیم که برایش جنگیدیم. اینکه طوری به میدان برویم که وقتی بازی تمام شد سرافکنده نباشیم حتی اگر بازی را نبرده بودیم.»

او بارها و بارها درس هایش را برای بازیکنانش ترسیم کرده. حالا دیگر اگر علیرضا حقیقی توی دروازه می ایستد قرار نیست کابوس مهاجمان نیجریه را ببیند. همه تیم می داند کحه چطور باید خوب دفاع کنند و چطور در حمله باشند که اشکان درباره اش می گوید:« مهم شکل دفاع ماست چون اگر خوب دفاع کنیم حتی جلوی آرژانتین هم صاحب فرصت حمله می شویم.» او بازیکنانش را آنچنان با هم گره زده که برای اولین بار در تاریخ تیم ملی در اردو همه بازیکنان از یک باند هستند دیگر دسته و گروه جدایی نیست. همه چیز حول یک محور است و این امید را به موفقیت افزایش می دهد. اینکه بچه ها یک روز پیش از بازی ترسی در چهره های شان ندارند. کسی از تیم انتظار بردن ندارد اما آنها خودشان به برد فکر می کنند. از علیرضا حقیقی که می گوید:« مگر چه چیزی از حریف کمتر داریم.» تا قوچان نژاد که می گوید :« شانس مان برابر است. ما می رویم برای یک بازی شجاعانه»

آنها همه به خط شدند و هدف شان را می شناسند. برایش زجر کشیده اند. می خواهند خوب دفاع کنند به وقتش گل بزنند . آنها می روند تا حتی اگر بازنده بودند سرافکنده نباشند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •