دوستان یکی از دوستام خریده بود ..انصفا از عقبمنظورم پشت گوشی هست . در خوره یک گوشی پرچمدار نیست اصلا و ابدا ....
به نظرم الان بهترین گوشی سامسونگ Galaxy note 3 هستش .
من بودم منتظر نوت 4 میشدم و به جای s5 میخریدم .
دوستان یکی از دوستام خریده بود ..انصفا از عقبمنظورم پشت گوشی هست . در خوره یک گوشی پرچمدار نیست اصلا و ابدا ....
به نظرم الان بهترین گوشی سامسونگ Galaxy note 3 هستش .
من بودم منتظر نوت 4 میشدم و به جای s5 میخریدم .
مثلن گوشی z2 چه آش دهن سوزی هست کل گوشیاس سونی همه یک شکلن
یا m8 که 2ملیون پولشه نه فول اچ دی 60 فریم فیلم میگیره- نه 4k داره نه usb3 هستش فقط طراحیش خوبه طبق گفته طرفداراش و همه ذوب شدن در بدنه گوشی
یا الجی گوشی بدنه پلاستیکی میزنه هیچکی صداش در نمیاد میگن پلاستیک هست ولی حس بدی به آدم دست نمیده
من که خیلی از اس5 راضیم دیگه این حرفا خیلی نخ نما شده
s5 prime هم عرضه بشه بازم این حرفا پشتش میاد![]()
Last edited by clau; 03-08-2014 at 11:25.
نه خدایی درست Xperia Z2 یا M8 ممکنه طراحی تکراری داشته باشن . اا انصافه با کیفیتن و طراحی دارن که هیچ وقت از چشم نمیافته . اما
به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم ...
من قبل اس5 نوت3 داشتن.به نظر درب پشتی اس5 خیلی بهتر از نوت3هست.نوت 3حس پلاستیک مشکی آشغالیا بهت دست میده ولی اس5 خیلی کیفیتش بالاتره و اصلا حس پلاستیک نمیده.
دوستان الان گوشی پیغام آپدیت داد داره 230 مگ دانلود میکنه؟؟؟ آندروید جدید اومده؟؟ آندروید گوشی من 4.4.2 هست
خیر جدید نیومده.این جدیده هم 4.4.2 هست ولی طبعا تغییراتی داشته که اومده.قبلی چون اولین رام اس5بود مطمئنا مشکلاتی داشته که این برطرفش کرده.
دوستان من گوشیم 4هسته ای هست.خود دستگاه پیام آپدیت داد.رام قبلیش E2 بود که به G2 آپدیت شد.الان مصرف باتری خیلی رفته بالا و Android system و Android osتو هر شارژ حدود 35تا40درصد باتریو مصرف میکنن.همه سنسورامم خاموشه.چیکارش کنم؟
رام اندروید 4.4.2 که به صورت پیش فرض رو گوشیت بود مشخصات رامش اگه یادته دوباره همون رام دانلود کن فلش بزن
Last edited by clau; 06-08-2014 at 15:09.
دوستان شما گوشیتونبر فرض از یک شب تا 7 8 صبح در حالت استندبای چند درصد باتری مصرف میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)