دیجی کالا قبلن ssdدارو آورده بود ولی فک کنم تموم شد! الان با بک لایت کیبرد داره!
صفحه z510 معمولیه یا HDـه؟
دیجی کالا قبلن ssdدارو آورده بود ولی فک کنم تموم شد! الان با بک لایت کیبرد داره!
صفحه z510 معمولیه یا HDـه؟
رزولیشن 768*1366 HDـه کاش فول اچ دیش هم وارد بازار ایران میشد![]()
دوسانی که می خواناین لپتاپ رو بگیرن چند مورد رو اشاره کنم
این لپتاپ خیلی شیک و باریک طراحی شده و به علت همین شیک و باریک بودنش مخصوصا تو رنگ سفیدش باید خیلی مواظب باشین که خط و خش روش نیوفته مخصوصا پشت ال سی دی لپ تاپکه اگه مواظب نباشین زود خط و خشی میشه مثل این گوشی های جدید مثل گالکسی اس4 و ایفون 5
کیبرد ش رو هم فشار میدی یکم کناره هاش حالت مگیره که من تو اکثر لپتاب ها که اینجور کیبرد دارن دیده بودم
راسی کیفیت صفحه نمایشش تو بین ل
پ تاپ های 2.5 تومنی بهتر هست اگه کیفیت بالاتر از این می خواین بایس بالا 3.5 خرج کنین
فقط من از جنس بدنش خوشم نیومد درسته شیک و باریک هست اما جنس بدنش جوریه که انچنان مقاوم نیس موقع استفاده مواظب باشین
خو این دیجی کالا مرض داره نمینویسه!!؟
تو سایت مادیران که بود! البته قیمت نزده که باید تماس بگیری! اصن شاید اشتبا تایپی باشه!!
nb24.ir/NoteBook.aspx?SID=297&PLN=2
تو سایت مادیران زده فول اچ دی یعنی 1200*1920 پیکسل اما فکر کنم الکی زده چون هنوز با صفحه نمایش فول اچ دی وارد ایران نشدهمن خودم چند وقته میخام بخرم منتظرم ببینم فول اچ دی میاد.
همونطور که قبلا گفتم لپ تاپ هایی که سری غرب آسیا هستن نسبت به لپ تاپ هایی با سری اروپا یا آمریکا فرق دارن سری آمریکا و اروپا این لپ تاپ اکثرا صفحه نمایش فول اچ دی دارن سری غرب آسیا معمولا اچ دی
سلام دوستان ميخواستم ببینم کیبورد این لپتاپ برای تایپ طولانی مشکلی نداره آخه رشتم نرمافزار هست میخوام اینو بگیرم چون خیلی با کیبورد سروکار دارم.
سلام
اگه مواضب باشید مشکلی پیش نمیاد
من دیدم کسایی که کارشون برنامه نویسی هست و روزی بین 5 تا 8 ساعت با این لپ تاپ کار میکنن و راضی بودن
فقط موقع کار کردن ، از خوردن و آشامیدن پرهیز کنید
بعد اینکه اگه میخواید کلا مشکلی یپش نیاد و در درازمدت خراب نشه ، میتونید یه کیبورد جداگانه بگیرید
میخواستم ببینم سی پی یو و گرافیک این لب تاب برای گیم مناسبه؟
پردازنده چه i5 بگیرین و چه i7 برای بازی جواب میده. اما گرافیک چیزیه که محدودیت نداره. یعنی هرچی کارت گرافیک بهتر باشه میشه گرافیک بهتر با فریم بیشتر از بازی گرفت. کارت گرافیک این لپتاپ تو این رنج قیمت بهترینه و اگر بخواین یه درجه گرافیک بالاتر بگیرین باید لپتاپ سه تومنی یا گرونتر بخرید.
Sent from my HUAWEI G700-U10
آره من تا حالا بازی های زیادی روش نصب کردم
اسم بازی های نصب شده :
PES 2013
PES 2014
بتلفیلد 3
بتلفیلد 4
فارکرای 3
Call Of Duty Black OPS
و
Call Of Duty Ghosts
و ....
اینا به راحتی اجراء شدن البته کانفیک i7 و رم 8
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)