با سلام
لطفا زیرنویس فیلمهای
Gia,sincity,notebook
ممنون و مرسی
با سلام
لطفا زیرنویس فیلمهای
Gia,sincity,notebook
ممنون و مرسی
سلام من یک فیلم دارم که پسوندش mkv هست و زیر نویس فارسی هم دارد اما وقتی اون رو به dvd تبدیل کردم زیر نویس روش می آید ولی زیر نویس یک قسمت دیگر فیلم است. می خواهم ببینم چه جوری می توانم زیر نویس dvd رو درست کنم با توجه به اینکه زیر نویس با پسوند srt هم دارم. و فایل من دارای دو بخش شده وقتی یه dvd تبدیل شده
:( هیچکی نتونست به من کمک کنه) ببینید مثلاً من زیر نویس یه فیلم رو به زبان انگلیسی دارم میخوام خودم فارسیش کنم وقتی کارم تموم میشه و میزارمش تو پوشه فیلمم نمیخونه فونت فارسی حروف ناخوانا میشن . خواهش میکنم کمکم کنیددددد
control panel / Regional and Language option / Advanced
فارسی رو انتخاب کن و کامپیوترت رو ریست کن![]()
دوست عزیز اینم پاسخ سئوال شما :
فیلم رو Play کنید. سپس به قسمت تنظیمات VobSub برید. در قسمت Main و در گزینه Text Settings ، روی فونت کلیک کنید و فونت رو از حالت Arial به یم فونت فارسی ، مثل Traffic و یا ... تبدیل کنید. تغییرات رو ذخیره کنید و خواهید دید که مشکل به راحتی حل میشه. امیدوارم مشکل شما حل شه .
در ضمن من مرد عنکبوتی 3 رو زیرنویس کردم . و شما می تونید نیم دو جین از فیلمهای توی این topic مانند ghost rider یا تعطیلات آقای بین رو از سایت من بگیرید . خوشحال میشم اگر بچه های فعال ، توی انجمن عضو شند . شاید بتونیم یه کارائی بکنیم .
تیرداد
مدیر تارنمای زیرنویس پارسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش دانلود :
سلام میبخشید من یه کم از دنیا عقبم دارم دنباله subtitle farsi برای فیلم < پیشنهاده بیشرمانه>
<INDECENT PROPOSAL> میگردم اگه کسی میدونه از کجا میتونم گیر بیارم لطفا" بگه خیلی ممنون.
سلام داداش پيشنهاد بيشرمانه رو كلي وبارو بالا پايين كردم ولي همه زبونيش بود به جز فارسي شرمنده ايشالا صبر كني مياد ولي لامصب دوتا از فيلماي روز جهانو دارم ولي كل اين اينترنت صاب مرده رو گشتم زيرنويس انگليسيشو هم حتي گير نياوردم ... بابا به دادم برسيد ... ايها الناس
Shrek 3
Tmnt 2007
هركي داره خواهشا بگه خيلي مردونگي ميكنه دمتون گرم !!!!![]()
دوستان تورو به كي به كي قسم زير نويساي فيلمهاي
tmnt
Shrek 3
رو برام بزاريد اگه اينگليسي هم بود عيب نداره !!! نوكرتونم ... لنگه كارم ... دمتون گرم
اگه برام ميل كنيد كه ديگه اساسا ديوونتون ميشم
eMAIL: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Web: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فدات بشم من اینو پیدا کردم شاید کمک کنه
یه سوال!!!!
البته ببخشید
چه توری میشه روی vcd زیرنویس گزاشت؟؟؟؟
قربون مرامت فرشيد جون ولي حيف كه اينگليسي نبود عزيزم !!!! به زبان صربستاني بود !!!! آخه من بابام صربه ... ننم صربه !!! اي بابا !!!!
Last edited by saeidsafaei; 31-05-2007 at 01:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)