تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 80 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

مرسی کمک بسیار خوبی بود باتوجه به حرف های آقا نوید عزیز فکر کنم باتوجه به نیاز شخصی خودم تا حدودی انتخابم رو کردم . برای من بیشتر از هرچیز کارایی و عمر دستگاه فاکتوری مهمه . که توی این موضوع اچ پی وجه ی مناسب تری داره . بعدی درمورد بحث باتری و همچنین قابلیت های کاری دستگاه است . عمر باتری های اچ پی بعلت 6 سلولی بودن کارایی بیشتری هم دارند هرچند باتری های لنوو بعلت کیفیت بالاتر به هیچ وجه بد نیستند ولی برای مصارف روزانه بیشتر از 2 و نیم ساعت جواب گو نیستند و تعویض نمیشند . همچنین اچ پی خصوصیات امنیتی بسیار بهتری داشته و علاوه بر حسگر اثر انگشت مقاومت بیشتر و همچنین برنامه های امنیتی بالاتری دارد که برای من بسیار مهم است . ازین ها که بگذریم بحث کانفیگ دستگاه اهمیت پیدا می کند . در این مورد هرچند اختلاف لنوو و اچ پی در هر قطعه کم است اما در مجموع لنوو قدرت بالاتر و کاملاً محسوسی داره . برخلاف تصور عامه 450 سی پی یوی هازول نیست اما لنوو هزول بوده و در عین حال کارت گرافیک قوی تری دارد و علاوه بر این هارد اس.اس.دی آن بشدت بر سرعتش تاثیر دارد. درمورد رم که توی هر سه گزینه بعد از خرید حتماً رم رو باتوجه باس اون ارتقا میدم. 4540 توی این بخش در کنار کیفیت بالا . جنس آلومینیومی و مقاومت بالاتر قدرت پایین تری دارد. در نهایت توی این رنج قیمتی و نیاز شخصی ام نگاه من به 450 ، z510 و درنهایت 4540s دوخته میشه نظر شما در این مورد این نتیجه گیری چیه؟
    Last edited by soroushpooyan; 02-03-2014 at 21:47.

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

مرسی کمک بسیار خوبی بود باتوجه به حرف های آقا نوید عزیز فکر کنم باتوجه به نیاز شخصی خودم تا حدودی انتخابم رو کردم . برای من بیشتر از هرچیز کارایی و عمر دستگاه فاکتوری مهمه . که توی این موضوع اچ پی وجه ی مناسب تری داره . بعدی درمورد بحث باتری و همچنین قابلیت های کاری دستگاه است . عمر باتری های اچ پی بعلت 6 سلولی بودن کارایی بیشتری هم دارند هرچند باتری های لنوو بعلت کیفیت بالاتر به هیچ وجه بد نیستند ولی برای مصارف روزانه بیشتر از 2 و نیم ساعت جواب گو نیستند و تعویض نمیشند . همچنین اچ پی خصوصیات امنیتی بسیار بهتری داشته و علاوه بر حسگر اثر انگشت مقاومت بیشتر و همچنین برنامه های امنیتی بالاتری دارد که برای من بسیار مهم است . ازین ها که بگذریم بحث کانفیگ دستگاه اهمیت پیدا می کند . در این مورد هرچند اختلاف لنوو و اچ پی در هر قطعه کم است اما در مجموع لنوو قدرت بالاتر و کاملاً محسوسی داره . برخلاف تصور عامه 450 سی پی یوی هازول نیست اما لنوو هزول بوده و در عین حال کارت گرافیک قوی تری دارد و علاوه بر این هارد اس.اس.دی آن بشدت بر سرعتش تاثیر دارد. درمورد رم که توی هر سه گزینه بعد از خرید حتماً رم رو باتوجه باس اون ارتقا میدم. 4540 توی این بخش در کنار کیفیت بالا . جنس آلومینیومی و مقاومت بالاتر قدرت پایین تری دارد. در نهایت توی این رنج قیمتی و نیاز شخصی ام نگاه من به 450 ، z510 و درنهایت 4540s دوخته میشه نظر شما در این مورد این نتیجه گیری چیه؟
    اگر زیاد بازی میکنی z510 بگیر ( بخاطر گرافیک NVidia ) ، هرچند خودم با لپ تاپ 450 ام روزی حدود 4 یا 5 ساعت بازی میکنم معمولا Pes و یا Need For Speed Rivals
    در مجموع بقیه موارد سلیقه ای هست و هرکدوم رو که خودت دوست داری و میپسندی رو بخر
    در مورد پردازنده هاسول هم روی دیجیکالا برای سری جدید 450 آورده من دقیق روشون زوم نشدم البته که ببینم از چه قرار هستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

خوبیش اینه که کلاً روی برند و تیم و اینا تعصب ندارم . و میگم که اختلاف های این مدل ها یعنی لنوو و این دو تا hp خیلی کمه بجز اینکه 4540 اختلافش از لحاظ کارایی با z510 زیاده . در بقیه موارد نزدیکن و به نوید جان هم 450 رو توصیه میکنم . با این حال اگر باتوجه به نظرات کاربر ها یه مقدار کفه لنوو سنگینی کنه حتماً اون رو میگیرم.
    من بازی میکردم خیلی . کلاً کارم از کامپیوتر بازی بود . وقتی اینترنت پر سرعت اومد استفادم از بازی ها روز به روز کمتر شد . این یک ساله هم که کار خبرنگاریم زیاد شده دیگه خیلی کم بازی میکنم
    بازی های اکشن چطور؟
    Last edited by soroushpooyan; 02-03-2014 at 22:51.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

خوبیش اینه که کلاً روی برند و تیم و اینا تعصب ندارم . و میگم که اختلاف های این مدل ها یعنی لنوو و این دو تا hp خیلی کمه بجز اینکه 4540 اختلافش از لحاظ کارایی با z510 زیاده . در بقیه موارد نزدیکن و به نوید جان هم 450 رو توصیه میکنم . با این حال اگر باتوجه به نظرات کاربر ها یه مقدار کفه لنوو سنگینی کنه حتماً اون رو میگیرم.
    من بازی میکردم خیلی . کلاً کارم از کامپیوتر بازی بود . وقتی اینترنت پر سرعت اومد استفادم از بازی ها روز به روز کمتر شد . این یک ساله هم که کار خبرنگاریم زیاد شده دیگه خیلی کم بازی میکنم
    بازی های اکشن چطور؟
    حاجی من 24 سالمه سنم بالاس اعصابم نمیکشه بازی اکشن وقتش هم ندارم مرحله مرحله برم جلو
    یه بار FarCry 3 نصبیدم یه یک ساعتی توش بودم همون مرحله اولش رو حدود 10 - 15 بار بازی کردم همون اولش میمردم نفهمیدم چطور باید فرار کنم متوجه نشن میزدن میکشتنم
    دیگه قاطی کردم کلا آنیستالش کردم خیالم راحت شد اما خوب اجرا میشد روی High

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

یکم صبر اگه کنی لپ تاپ بگیرم باهات تو کل میندازم تو بازی های racing

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

اگه قدرت و زیبایی مد نظرته z510 بگیر.لنوو لپ تاپ های خیلی خوبی میسازه.اگه خوب نبودن رتبه فروشش دوم نبود.رتبه اول اپله بعد لنوو بعد ایسوس بعد اچ پی.به این هم دقت کن پردازنده z510 هازول هست.آِی وی بریج دیگه داره منسوخ میشه مثل سندی بریجبهترین انتخاب تا دو میلیون z510 هست.450 هم لپ تاپ خیلی خوبیه ولی خب z510 بهتره

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

اگه قدرت و زیبایی مد نظرته z510 بگیر.لنوو لپ تاپ های خیلی خوبی میسازه.اگه خوب نبودن رتبه فروشش دوم نبود.رتبه اول اپله بعد لنوو بعد ایسوس بعد اچ پی.به این هم دقت کن پردازنده z510 هازول هست.آِی وی بریج دیگه داره منسوخ میشه مثل سندی بریجبهترین انتخاب تا دو میلیون z510 هست.450 هم لپ تاپ خیلی خوبیه ولی خب z510 بهتره
    داش منبع این خبر که میگی کجاس ؟ لنوو تو ایران دومه ؟ یا تو آسیا ؟ یا تو جهان ؟
    در مورد فروش نمیدونم اما برترین برند مطمئن باش لنوو نیس

برترين برند‌هاي لپ‌تاپ در دو ماهه اول 2014
    وبسايت معتبر "Laptop Mag" برترين برند‌هاي لپ‌تاپ در دوماهه نسخه 2014 را معرفي كرد.در اين بررسي تمام شركت‌هاي صاحب نام حضور داشتند.چندين فاكتور در بررسي لپ‌تاپ ها منظور شده‌اند كه شامل بررسي سخت افزاري،نرم‌افزاري،طراحي، دنه و امكانات صوتي و تصويري، و حتي زيبايي مي باشند.

پس از بررسي ها،شركت‌هاي زير به ترتيب توانستند در جمع برترين سازندگان رايانه هاي قابل حمل در دوماهه نخست سال 2014 حضور پيدا كنند :

• Acer
    • Apple
    • ASUS
    • Dell
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Sony
    • Toshiba

در مجموع نباید زیاد به آمارها دقت کنی !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اتفاقً همین هازول بودنش باعث مشکلات اتصالات usb 3 شده . تازه باتریش خیلی کمتره و کیفیت ساختش از hp کمتره. بازم میگم من تعصبی ندارم ممکنه نظرم عوض شه لنوو بگیرم . این سه لپ تاپ هیچکدوم بد نیستن و اختلافاتشون خیلی کمه باهم.

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

داش منبع این خبر که میگی کجاس ؟ لنوو تو ایران دومه ؟ یا تو آسیا ؟ یا تو جهان ؟
    در مورد فروش نمیدونم اما برترین برند مطمئن باش لنوو نیس

برترين برند‌هاي لپ‌تاپ در دو ماهه اول 2014
    وبسايت معتبر "Laptop Mag" برترين برند‌هاي لپ‌تاپ در دوماهه نسخه 2014 را معرفي كرد.در اين بررسي تمام شركت‌هاي صاحب نام حضور داشتند.چندين فاكتور در بررسي لپ‌تاپ ها منظور شده‌اند كه شامل بررسي سخت افزاري،نرم‌افزاري،طراحي، دنه و امكانات صوتي و تصويري، و حتي زيبايي مي باشند.

پس از بررسي ها،شركت‌هاي زير به ترتيب توانستند در جمع برترين سازندگان رايانه هاي قابل حمل در دوماهه نخست سال 2014 حضور پيدا كنند :

• Acer
    • Apple
    • ASUS
    • Dell
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Sony
    • Toshiba

در مجموع نباید زیاد به آمارها دقت کنی !
    دقیقا یادم نیست تو کدوم سایت خارجی دیدم اما مطمئنم زده بود پرفروشترین مارک لپ تاپ دنیا اول اپل بود بعد لنوو بعد ایسوس بعد اچ پی.من تعصب رو مارک ندارم بخصوص لنوو که تا الان هیچ محصولیش رو نخریدم.ولی نباید منکر این شد که لپ تاپ هاش نسبت به قیمتشون فوق العادن.بخصوص z510

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

اتفاقً همین هازول بودنش باعث مشکلات اتصالات usb 3 شده . تازه باتریش خیلی کمتره و کیفیت ساختش از hp کمتره. بازم میگم من تعصبی ندارم ممکنه نظرم عوض شه لنوو بگیرم . این سه لپ تاپ هیچکدوم بد نیستن و اختلافاتشون خیلی کمه باهم.
    سری اول پردازنده های هارول با usb3 مشکل داشتن که بعدش اینتل این مشکل رو برطرف کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •