تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 43 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 424

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - BATTLEFIELD 4

داره خودمونی میشه Iron-Skull's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستانی که مشکل درایور دارن باید اول از کنترل پنل unistall کنید و موقع unistall کردن باید گزینه ی unistall all AMD software رو انتخاب کنید تا هرچی مربوط به درایور هست پاک بشه
    بعدشم ریستارت می خواد که باید اینکارو انجام بدید و بعدش درایور 13.9 رو نصب کنید
    نکته 1 : اگر گرافیکتون سری 4000 یا قدیمی تر هست ، درایور 13.9 فقط برای ویندوز 7 و ویستا برای این سری گرافیک اومده و برای ویندوز 8 نیومده
    اینم یه لینک مطمئن که متعلق به خود AMD هست ، برای دانلود درایور 13.9 (البته برای کسانیکه این درایور رو ندارن) :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نکته 2 : من خودم هم همین مشکل رو داشتم یعنی با اینکه درایور رو نصب می کردم ، باز توی خود کاتالیست همون ورژن قبلی رو نشون می داد که با انتخاب گزینه ی unistall all AMD software و پاک کردن کامل درایور قبلی ، به راحتی درایور 13.9 نصب شد
    تازه گرافیک من 4250 آنبورد هست که بازی رو هم به راحتی بالا میاره
    فقط بعضی مواقع لگ می زنه که فکر کنم بخاطر 4 گیگ رمم باشه چون رم تا 90 درصد یا بالاتر پر میشه
    ممنون دوست عزیز، من همه این کارارو انجام دادم ولی جواب نداده واسم، توی device manager هم تاریخ درایور کارت گرافیکو 2009 میزنه که نشون میده اصلا نصب نشده!!
    فکر کنم باید ویندوزو عوض کنم
    حداقل مطمئن شدم که ATI هنوز کارت گرافیک سری 4000 رو پشتیبانی میکنه.

پ ن:دوستان لینک مستقیم از درایور کارت گرافیک 13.9 legacy سراغ ندارن؟ سایت ati قابلیت ریزوم نداره
    Last edited by Iron-Skull; 05-12-2013 at 15:16.

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز، من همه این کارارو انجام دادم ولی جواب نداده واسم، توی device manager هم تاریخ درایور کارت گرافیکو 2009 میزنه که نشون میده اصلا نصب نشده!!
    فکر کنم باید ویندوزو عوض کنم
    حداقل مطمئن شدم که ATI هنوز کارت گرافیک سری 4000 رو پشتیبانی میکنه.

پ ن:دوستان لینک مستقیم از درایور کارت گرافیک 13.9 legacy سراغ ندارن؟ سایت ati قابلیت ریزوم نداره
    خواهش می کنم

شما مگه چه نسخه ای از درایور 13.9 رو نصب می کنید؟

اگه نسخه ی legacy نیست ، مطمئن باشید روی گرافیک سری 4000 نصب نمیشه

حتما باید نسخه ی legacy باشه

برای دانلود می تونید از سایت p30dowbnload هم استفاده کنید

فکر کنم اونم درایور رو قرار داده باشه

فقط مطمئن بشید که درایور برای سری 4000 باشه

3. 2 کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

دوستانی که مشکل درایور دارن باید اول از کنترل پنل unistall کنید و موقع unistall کردن باید گزینه ی unistall all AMD software رو انتخاب کنید تا هرچی مربوط به درایور هست پاک بشه

بعدشم ریستارت می خواد که باید اینکارو انجام بدید و بعدش درایور 13.9 رو نصب کنید

نکته 1 : اگر گرافیکتون سری 4000 یا قدیمی تر هست ، درایور 13.9 فقط برای ویندوز 7 و ویستا برای این سری گرافیک اومده و برای ویندوز 8 نیومده

اینم یه لینک مطمئن که متعلق به خود AMD هست ، برای دانلود درایور 13.9 (البته برای کسانیکه این درایور رو ندارن) :

نکته 2 : من خودم هم همین مشکل رو داشتم یعنی با اینکه درایور رو نصب می کردم ، باز توی خود کاتالیست همون ورژن قبلی رو نشون می داد که با انتخاب گزینه ی unistall all AMD software و پاک کردن کامل درایور قبلی ، به راحتی درایور 13.9 نصب شد

تازه گرافیک من 4250 آنبورد هست که بازی رو هم به راحتی بالا میاره

فقط بعضی مواقع لگ می زنه که فکر کنم بخاطر 4 گیگ رمم باشه چون رم تا 90 درصد یا بالاتر پر میشه
    این کارو ک میگید من خیلی وقت پیش انجام دادم اصلا یه برنامه هم بود مخصوص درایو پاک کردن ک حتی از اونجا هم کامل گرافیک رو پاک میکردم و اونی رو ک از ای ام دی دانلود میکردم و نصبیدم اخرشم نشد و مجبور میشدم همون ۱۳.۱ رو نصب کنم.حالا بچه ها از یه سایت المانی یه لینک دادن اونم تست میکنم ولی زیاد امید ندارم

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من بالاخره پیدا کردم چطوری باید آپدیت کنیم :

در درجه اول کارت گرافیک رو از کنترل پنل و هم در دیواس منیجر پاک کنید ( عکس زیر )

بعد از پاک کردن تصویر شاید بزرگ بشه که نشون دهنده نبود درایو کارت گرافیک هستش که باید یا با درخواست ویندوز یا بصورتی دستی کامیپوتر رو ریست کنید وقتی کامیپوتر اومد بالا دوباره ازتون درخواست ری ست میده که باید ریست کتید تا جایی که ویندوز 7 یه درایو موقف برای کارت گرافیکتون نصب میکنه یعنی در واقع وقتی وارد همون دیواس منیجری که پاک کردید بشید اسم گرافیک رو میزنه ولی اون درایوی که ویندوز نصب میکنه قدیمیه و موقته
    حالا در این شرایط شما باید وارد درایو 13.9 رو نصب کنید منتها اینجا یه قلق داره و اونم اینه که در حالت کاستوم نصب بشه که محویات نصب رو ببینید اگه محتویات عکس زیر در هنگام نصب کاستوم دیده شد بدونید الکی داره نصب میکنه و اصلا تاثیری نداره، در این حالت : زمان نصب کمتر از 30 ثانیه تمامه که الکیه نصبش

ولی اگر عکس زیر رو در هنگام نصب دیدید این یعنی کاملا داره نصب میشه در این حالت ، زمان نصب حداقل 3 4 دقیقه طول میکشه

این که چه وقت اینطوری میشه چه وقت اونطوری راستش خودمم نمیدونم یهویی اینطوری میشه شما سعی کنید باید نصب و پاک و ریستارتهای متوالی خودتون رو با همین صفحه بالا برسونید

اینم حالت کاستوم ورژن 13.1 هستش که میتونید با عکس بالایی ورژن ها رو مقایسه کنید :

6. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

یه چیز دیگه ای که یادم رفت بگم من با این حالت بازی رو اجرا کردم ولی از نرم افزار ه.ک که بازی رو درحالت دایرکت 10 مجیور به اجرا میکنه استفاده کردم که متاسفانه خیلی این بازی گیر میکرد حالا نمیدونم بخاطر اون ه.ک هستش یا سیستم ضعیفه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بالاخره پیدا کردم چطوری باید آپدیت کنیم :

در درجه اول کارت گرافیک رو از کنترل پنل و هم در دیواس منیجر پاک کنید ( عکس زیر )

بعد از پاک کردن تصویر شاید بزرگ بشه که نشون دهنده نبود درایو کارت گرافیک هستش که باید یا با درخواست ویندوز یا بصورتی دستی کامیپوتر رو ریست کنید وقتی کامیپوتر اومد بالا دوباره ازتون درخواست ری ست میده که باید ریست کتید تا جایی که ویندوز 7 یه درایو موقف برای کارت گرافیکتون نصب میکنه یعنی در واقع وقتی وارد همون دیواس منیجری که پاک کردید بشید اسم گرافیک رو میزنه ولی اون درایوی که ویندوز نصب میکنه قدیمیه و موقته
    حالا در این شرایط شما باید وارد درایو 13.9 رو نصب کنید منتها اینجا یه قلق داره و اونم اینه که در حالت کاستوم نصب بشه که محویات نصب رو ببینید اگه محتویات عکس زیر در هنگام نصب کاستوم دیده شد بدونید الکی داره نصب میکنه و اصلا تاثیری نداره، در این حالت : زمان نصب کمتر از 30 ثانیه تمامه که الکیه نصبش

ولی اگر عکس زیر رو در هنگام نصب دیدید این یعنی کاملا داره نصب میشه در این حالت ، زمان نصب حداقل 3 4 دقیقه طول میکشه

این که چه وقت اینطوری میشه چه وقت اونطوری راستش خودمم نمیدونم یهویی اینطوری میشه شما سعی کنید باید نصب و پاک و ریستارتهای متوالی خودتون رو با همین صفحه بالا برسونید

اینم حالت کاستوم ورژن 13.1 هستش که میتونید با عکس بالایی ورژن ها رو مقایسه کنید :

سلام
    من که از کنترل پنل حذفش کردم
    ولی برای نصب معمولا از راه زیر می رم :

ابتدا روی ستاپ کلیک کنید تا اکسترکت بشه و فایل هاشو توی درایو c و فولدر AMD بریزه
    بعدش ادامه رو نرید و کنسل کنید

بعدش برید توی فولدر درایور 13.9 که توی همون فولدر AMD الان دیگه موجوده

بعدش برید به فولدر کانفیگ

بعدش توی این فولدر فایلی بنام InstallManager.cfg رو پیدا کنبد و اونرو با NOTEPAD بازش کنید

بعدش 3 تا دستور پایین رو باید تبدیل به TRUE کنید

در واقع سه دستور پایین اینها هستن :

ShowUpdate=true
    ShowOEMUrl=true
    WorkaroundInstall=true

البته برای خود من TRUE هست که میتونید همین 3 تا رو کپی کنید و جایگزین 3 دستور آخر کنید
    حالا سیو کنید و بیاین یه فولدر به عقب
    یعنی بیاین همون توی فولدر اولیه ی درایور 13.9
    همونجا فایل setup.exe که برای نصب هست رو بزنید

همون قسمت که گزینه ی COSTUME هست گزینه ی جدیدی بنام UPDATE اضافه شده

حالا واسه ی نصب روی همین گزینه کلیک کنید و نصب کنید

این روش باعث میشه که کاملا درایورتون نصب بشه

اگه یه بار انجام بدین می بینین ساده ست

درسته اولش سخت به نظر میاد ولی خیلی هم آسونه

من این روش رو حدود 2 سال پیش از سایت تامز هاردوار یاد گرفتم
    Last edited by nikaan; 05-12-2013 at 22:51.

9. 3 کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای لگ زدن بازی اولش توی option تمام گزینه هارو روی حالت LOW و یا OFF بزارید

و آخرش هم گزینه ی RESOULATIN SCALE رو روی 85% بزارید

برای من با اینکه گرافیکم آنبورد 4250 هست ولی وقتی اینکارو کردم اصلا دیگه لگ نمی زنه
    اینو همین امروز تست گرفتم و دیدم خیلی تغییر کرد

11. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

برای لگ زدن بازی اولش توی option تمام گزینه هارو روی حالت LOW و یا OFF بزارید

و آخرش هم گزینه ی RESOULATIN SCALE رو روی 85% بزارید

برای من با اینکه گرافیکم آنبورد 4250 هست ولی وقتی اینکارو کردم اصلا دیگه لگ نمی زنه
    اینو همین امروز تست گرفتم و دیدم خیلی تغییر کرد
    فقط هم گرافیک مطرح نیست من سی پی یو ئی۵۲۰۰ دارم با رم ۳گیگ ddr2 البته مترو last light رو بازی میکنم خیلی خوبه ولی این گیر میکنه .احتمالا برای اون ه.ک هستش

داره خودمونی میشه Iron-Skull's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با تشکر از دوستان بلاخره ما هم تونستیم این درایور لعنتی رو آپ کنیم! من به اشتباه اون درایوری رو که سایتهای ایرانی گذاشته بودن نصب میکردم که مخصوص کارت گرافیکهای ATI 5000 به بالاست.
    امیدوارم ATI به پشتیبانی از کارت گرافیکهامون ادامه بده
    بازی هم تقریبا روون اجرا میشه، فقط بعضی وقتا یه گیر کوچیکی میکنه، فکر کنم به خاطره یک فایل 12 مگی که تو دایرکتوری بازی کپی کردم باشه. شاید بازی رو دوباره نصب کنم درست شه.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

منم وقتی اسم بازی رو از توی اون برنامه هـک در اوردم بازی اجرا شد و و خیلی خیلی کمتر گیر میکرد ولی دیتل هارو خیلی اوردم پایین . کلا فایده نداشت پاکش کردم که بعدا سیستم عوض کنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •