بهترین تنظیمات برای صدای تلویزیون 6450 را می خواستم.
در حالت استاندارد صدا کمی بم به نظر می رسه و از لحاظ بلندی صدا هم اون قدرت لازم رو نداره.
جلوه های صوتی هم به اون شدت جوابگو نیست. برای بهترین تنظیمات از اکولایزر، نمونه مشخصی وجود داره؟
بهترین تنظیمات برای صدای تلویزیون 6450 را می خواستم.
در حالت استاندارد صدا کمی بم به نظر می رسه و از لحاظ بلندی صدا هم اون قدرت لازم رو نداره.
جلوه های صوتی هم به اون شدت جوابگو نیست. برای بهترین تنظیمات از اکولایزر، نمونه مشخصی وجود داره؟
دوست عزیز
جواب شما را در این پست دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من این تلویزیون رو گرفتم وقتب دیجیتالش رو سرچ میکنه کانال هاش پرا کنده است میخواستم ببینم راهی برای درست کردنش هست؟
دوست عزیز
وارد اسمارت هاب شده و روی آیکون کانال که مانند دیش می ماند وارد شده و در آن قسمت به دلخواه شماره کانالها را ویرایش کنید.
جناب متین پور تنظیماتی که برای صدای 6450 لحاظ کردین در اکولایزر تلویزیون به شکل دیگه ای هست.
مثبت و منفی نداره و فقط می شه به چپ و راست جا به جا کرد.( شاخص اولیه رو صفر در نظر بگیرم؟ ) هرتز و کیلو هرتز هم متفاوته.
دوست عزیز
مطابق سیستم خودتان شاخص ها را تنظیم کنید.
مرسی که انقدر زود جواب دادین، ولی مشکل تلویزیون من حل نشد، همه این کارا رو کردم ولی میگه که فایل معتبری یافت نشد. آپدیت آنلاین هم که تا 50 % میره بعد یهو خاموش میشه تلویزیون.ورژن تلویزیونم رو زده 1104.
بازم ممنون به خاطر جواب
دوست عزیز
اگر برای اولین بار که آبدیت می کنید چاره ای ندارید بجز همان آبدیت آنلاین چند بار سعی کنید بلاخره موفق خواهید شد . وگرنه اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید .
درود
من برای کنترل ماهواره با کنترل LED وقتی میخوام مدل ماهواره رو به LED بدم میگه همچین مدلی نیست (Xcruiser 400HD) آیا با آپدیت حل میشه؟
الان یه فیلم گرفتم میخوام ببینم LED ریست میشه فایل رو نمیخونه مشکل چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)