به تعدادی بادیگارد مطمئن با حقوق بسیار بسیار عالی نیازمندیمنوشته شده توسط بهنام کوچولو
لطفا با ای دی بنده تماس بگیرید
به تعدادی بادیگارد مطمئن با حقوق بسیار بسیار عالی نیازمندیمنوشته شده توسط بهنام کوچولو
لطفا با ای دی بنده تماس بگیرید
Last edited by ميلاد پوررجب; 14-10-2006 at 11:38. دليل: اغا عجب دنیاییه ها شاید من دلم بخواد روزی 741 بار این کار و بکنمهی باید دلیل بیارم دوست داشتم اصلا
در ضمن فتو شاپ هم یاد دارهنوشته شده توسط بهنام کوچولو
خدایی یه وخت تو صورتا و ... دست نبری
از ما گفتن بود به فکر اخر هفه ت هم باش که قراره بدجایی همدیگه رو ملاقات کنیم
یک روز جمعه خونه نبودم ! 2 صفحه پست دادن .
اولا از نوید به خاطر اون گزارش توپش تشکر میکنم .
دوما به پیشی پیشنهاد میکنم از این به بعد حتما بیاد ! خداییش ضرر میکنی .
سوما میلاد جان . شما با اومدنت کلا حال میدی . نظراتتون که دیگه کاتریناست !
چهارما سونا خوش بگذره !
اخه چرا نمياي ؟؟؟نوشته شده توسط EhsanHF
تو كه قبول كردي قرار رو
بله میلاد جان .
اما دیدم سر قرار اول یک جورایی ضد حال خوردید ، دلم نیومد توی جمع بگم که من نیستم . گفتم حداقل این برنامه ردیف بشه .
من هم امین جان میدونن . پنجشنبه ها و جمعه ها دربست در اختیار کوه هستم . برای همین نیستم که با هم حالی ببریم !
در هر حال به همگی خوش بگذره .
دست نوید رو هم بگیرید که غرق نشه !!!
سلام به همگی دوستان!
ماشاالله به این همه اظهار صداقت و دوستی! آقا عجب موجودات نازنینی هستید ها!!! مریخی ها به شما حسودیشون شد!![]()
از گزارش آقا نوید گل خیلی خوشم اومدو از مطالب گرانبار میلاد عزیز بهره ها بردی
م و از فرمایشات بینظیر بهنام کوچولو (ببخشید ها!) هم همینطور...!
![]()
امیدوارم استخر و جکوزی و سونا و چه میدونم هرچی که مربوط به آب گرمه بهتون خوش بگذره!
جدا مواظب آقا نوید باشید!![]()
ترکوندین با این افاضاتتون! پی سی ورلد رو!
از همه دوستان میخوام طبق دستورات مقام فرماندهی کل جناب امین و معاون ایشان جناب میلاد به قرار ملاقاتها اهمیت بدهید! من اگه مریخ هم باشم میام! فقط این استخر رو از من یکی بیخیال شید!
![]()
علي جان ما همه جا دربست درخدمتيم داداش انشالله قرارهاي بعد حتما شما حضور خواهي داشتنوشته شده توسط Ali Namdar
تو رو خدا از اين حرفهاي رييس و .... اينجا نزن كه واز بهنام قاط ميزنه و هيچي ديگه بيا و درستش كن هوينجوريش اين دو تا با هم مثل خروس جنگي هان بعد شما ميگي ....
حالا جواب اين اغا احسان رو هم بدم حساب كار دستش بياد
اغا كل بروبچ پي سي رو جمع كنين بيان اينجا نظر بدن كي تا حالا شب كوه رفته ؟؟؟
خب اخه پسر جان مشهد هم كوهي داره كه بري توش شب بموني ؟؟؟
پاشو بيا بابا اين ادا ها چيه خب بگو شنا ياد ندارم خودتو راحت كن ما كه با هم رودروايسي نداريم فوقش ميري تو قسمت كودكان اب بازي ميكني از اينكه بالاتر نيست ما هم قول ميديم به كسي اين موضوع رو نگيم (خدايي من كه نميتونم و همين جا اين موضوع رو تو امضام ميذارم كه فلاني ....)
اين ها همه بحث شوخي بود اميدوارم كه هر طوري شده بتوني برنامه ات رو واسه شب جمعه اماده كني
Last edited by ميلاد پوررجب; 15-10-2006 at 10:59. دليل: به خاطر اینکه هوینجور الکی یکی از پست هام پاک شده
آقا من دیگه میخوام به این تاپیک یه حال اساسی بدم........
باور كن كسي جلوت رو نگرفته بودنوشته شده توسط navid_mansour
اينجا يه چيزايي بود كه يكي از بهترين دوستام گفت پاكش كن من هم فقط به خاطر اون اين كار رو كردم
اغا همونجوري كه گفتم اينم اونجايي كه قراره ادامه بديم يه باشگاه اختصاصي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ميلاد پوررجب; 15-10-2006 at 15:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)