عزیزم ویندوز میشناسه، همین یه بازیو ک ندارم!
لگ ندارم، فقط همین N/A جلوی VRAM و GPU اذیت میکنه! خب طبیعیه وقتی اینجوریه، quality میشه low رزولوشنم میشه 720*1280 !
عزیزم ویندوز میشناسه، همین یه بازیو ک ندارم!
لگ ندارم، فقط همین N/A جلوی VRAM و GPU اذیت میکنه! خب طبیعیه وقتی اینجوریه، quality میشه low رزولوشنم میشه 720*1280 !
Last edited by farhad_71; 24-09-2013 at 01:54.
دوستان حجم پچی ک شما نصب کردین چقده؟
واس من 18مگه:|
یکی نیس بدونه چرا وقتی حرکت تند میشه تصویر بازیکنا و خط های زمین دوتا میشن؟چشم آدم داغون میکنه و در ضمن بعضی وقتا هم باگ داره و وقتی گل میزنی یهو صفه سفید میشه یه لحظه
ولی بازی روونه
واس منم لپتاپ 5110 dell هسته و گرافیکه انویدیا رو تو ستینگ نمیشناسه![]()
آقا من وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم این ارورو میده یکی راهنمایی کنه :( گرافیکم 2 گیگ nvida . رم 4 گیگ Help me
مثل اینکه مشکل سراسری هستش...........برای 7-8 نفر رو من دیدم اینجوری هست + خودم.
شما باید به گرافیک اصلی سوییچ کنید
آموزشش هم با یه سرچ تو گوگل پیدا میشه
بعضی اوقات سوویچ به گرافیک اصلی انجام میشه ولی اینجا معلوم نیست
کلا از موقعی که این فناوری آپتیموس اومده، این مشکل همیشه برای پیس وجود داشته
اقا اول که بازی خیلی جاها رو حذف کردن.مثل اپلود عکس برای ساخت چهره.چندین مدل شوت مثل قوس دار و چیپ ریزو ... ضربه ازاد حسابی رو اعصاب
شوت تازه اول بدبختی همین جاست
بعد از 10 سال فوتبال پلی کردن نمی تونم در دروازه گل بزنم همش میزنه بیرون یا مستیقیم میزنه یا خیلی از این ور میره طوری که اوت میشه خداااااااااااااا.
اگه کسی تونست شوت بزنه به ما هم یاد بده بیرون.کمک کمک کمک.
Last edited by saeidtop; 24-09-2013 at 12:09.
سلام من یه مشکل دارم
از وقتی پچ بازیو نصب کردم با هر بار خاموش و روشن شدن سیستم بازی اجرا نمیشه و باید پچ رو از اول نصب کنم و این خیلی رو اعصابه
دوستن کسی نمیدونه باید چیکار کنم
با pes 2013 هم همین مشکلو داشتم
لگ بازی را چگون حل کنم؟!
با سلام
دوستان من این بازی رو دانلود و با موفقیت نصب کردم ولی موقع اجرا ارور میده و میگه فایل d3dx9_43.dll موجود نیست.
این فایلو از کجا بیارم، هر دارکتسی هم که نصب کردم 43 توش نداشتم.
راهی دارین ؟
ویندوز 8.1، X64
پ ن:
دانلود و جایگزین کردم بازم ارور میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ ن2: درست شد، هوراااااااااااااا
فایل رو تو پوشه بازی هم بریزین
Last edited by mr-jasmin; 24-09-2013 at 17:15.
دوست من برای این سیستم هم سنگینه ؟
n550 asus
cpu : 4700
GF4700
ram : 8GB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)