هر گرونی بی دلیل نیست..اسپیکر این لپتاپ که خدایی فوق العادس..از این بهتر من تا حالا ندیده بودم..
حالشو ببر
هر گرونی بی دلیل نیست..اسپیکر این لپتاپ که خدایی فوق العادس..از این بهتر من تا حالا ندیده بودم..
حالشو ببر
آقا اگه اپتاپت اومد اول درایو تاچ پدش رو نصب کن که کم لنوو رو فوش بدی
در ضمن درایور ویندوز 8 فقط تو جعبه هست
اگه میخای سون نصب کنی درایوراشو دانلود کن
همه چیش عالیه
فقط همون صفحه که fulhd نیست به چش میاد.
call of duty -ghosts بریزی ، همون مرحله اول رو بری 3 ملیون پول لپ از یادت میره
اونم با صدای اسپیکرای این لپ
داغ زیاد میشد،اونم همون لینک اموزشی که دادی رو انجام دادم، 15 درجه خنک تر شد، اصلا کولپد هم نمیخاد دیگه
ولی خب کلا اینکه ذوق نداری بحثش جداس،خودم وقتی خریدمش تا 3 روز با جعبش زیر تختم بود![]()
راستی با این تاچپد من هنوز مشکل دارما
مثلا یه دکمه کیبرد رو بگیرم دیگه کار نمیکنه
با یچیز دیگه که توضیحش سخته، بیخیال
درایورم ریختم،مولتی تاچش کار میکنه
مال شمام همینجوریه؟؟
راست میگی آقا من همین الان متوجه شدم.دو ماه هست خریدمش به این دقت نکرده بودم البته وقتی دکمه های حروف رو میزنم دیگه کار نمیکنه
به چه چیزایی دقت میکنید شما
!!
منظورم از مشکل با تاچ حساسیتش بود نه این چیزا
نه بابا چه فحشی ؟!! D: آره نصب میکنم که بعدا دستم لنگ نمونه، چون موس میگیرم اصلا از تاچ پد استفاده نمیکنم هیچ !!
واسش ویندوز 8.1 گرفتم برسه نصب میکنم. البته همه ی درایوراشون گرفتم الان.
قدرتشو که شک ندارم دیگه !
ولی مال شما تا چند میرفت دماش ؟! منظورم تو بازیای سنگین بودا !
فقط یه مشکلی که فکر میکنم بهش بر بخورم مساله ی تمیز کردن و گارانتیشه ! اگه کولپد بذارم و اونم بخواد هی هوا بده داخلش زودتر کثیف میشه ! منم رو سلامت و تمیزی و خنکی بدجور وسواسم :| در کیس سیستمم بازه همیشه با فشار هوا گرد و خاکای خنک کننده رو تمیز میکنم !
نمیدونم اگه بخوام بازش کنم فنشو تمیز کنم گارانتیش مشکل پیدا میکنه ؟! تکلیف چیه اونوقت ؟!
حالا تو 1 سال اول تمیز نکنبزار گارانتیش که تموم شد تمیز کن
دما بالای 90 هم میرفت
ولی cpu رو که لیمیت کردم دیگه به 80 هم نمیرسه(ممنون از لینک اموزشتون)
فقط درکش نکردم که اخه چراااا؟؟؟؟ اگر بازی از کل cpu استفاده نمیکنه پس چرا داغ میشه اونقدر! اگر استفاده میکنه،پس وقتی لیمیت کردم رو 50% چرا بازی روون مثل قببل اجرا میشه؟؟!!![]()
سلام
میشه لینک روش خنک کردنو بزارید .
![]()
با اجازه Mr.foad :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)