تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 34 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 335

نام تاپيک: آرشیو / تاپیک جامع خبرهای متفرقه و آرشیوی ورزشی

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اگه قراره با کسی مسابقه ندن با ورزشکارای کشورای فرانسه و آمریکا و انگلیس و آلمان نباید مسابقه بدن که توی دوران جنگ عملا از صدام حمایت کردن و تسلیحات شیمیایی به صدام دادن
    اسرائیلیا که کاری به کار ما نداشتن
    اینجوری پس برن با کی مسابقه بدن ! ونزوئلا !

ولی جدآ هرچی فکرشو میکنم خیلی مسخرس که با اسرائیلیا مسابقه نمیدن ...

ورزش و سیاست هیچ ربطی به هم ندارن ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجوری پس برن با کی مسابقه بدن ! ونزوئلا !

ولی جدآ هرچی فکرشو میکنم خیلی مسخرس که با اسرائیلیا مسابقه نمیدن ...

ورزش و سیاست هیچ ربطی به هم ندارن ...
    منظور منم اینه که اگه قراره سیاست رو قاطی ورزش بکنن پس باید با کسایی مسابقه ندن که واقعا باهاشون مشکل داشتیم
    ولی خب حاضرن کف پای این کشورا رو هم بلیسن و بازیاشونو پخش کنن ولی با اسرائیل بازی نکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه khmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

البته جالبه که این موضوع مثل همیشه و به راحتی آب خوردن !! تکذیب میشه
    آقای یزدانی خرم در برنامه زنده تلویزیونی این موضوع رو اعلام کردن

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این یه سیاسته.اول یه خبری رو می دن.بعدش عکس العمل جامعه رو می سنجن.بعدش تکذیبش می کنن.با این کار اذعان عمومی تا حدودی آماده میشه اما آخرش دوباره اعلام میکنن که راست بوده/

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پست بالایی کاملا تایید میشه ، به همین دلیل هست اینطور خبرها که اکثرا تکذیب میشه در قالب نامه هست چون پیگیری دقیق برای صحتش نمیشه کرد و کاملا برای کاربرد های اینچنینی مفیده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عزیزان
    اینها اسرائیل رو به عنوان یه کشور قبول ندارن==> مسابقه نمیدن
    دیگه ربطی به حمایت فراسنه و... از صدام و... نداره که بیاین با اونا هم مسابقه ندن

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

بیچاره اون ورزشکاری که با هزار امید و ارزو و کلی تمرین اماده مسابقاته و شاید بدونه که مدال گرفتنش هم قطعیه ولی اگه با این قرعه روبرو بشه مجبوره انصراف بده ( علیرغم میل باتنیش ) گفتنش واسه من و شما اسونه خودتونو بزارید جای اون از دست دادن یه مدال جهانی یا المپیک کار خیلی سختیه

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض پس‌لرزه‌هاي يك خبر جنجالي/يزداني‌خرم به سازمان تربيت بدني احضار شد

يزداني‌خرم مي‌گويد سعيدلو در بازديد از اردوي كشتي به كشتي‌گيران كه به مقام معظم رهبري نامه مي‌نويسد تا براي رويارويي ورزشكاران ايران و رژيم صهيونيستي كسب تكليف كند.

محمد يزداني‌خرم، رييس فدراسيون كشتي براي ارائه توضيحاتي به سازمان تربيت بدني احضار شد.

به گزارش ايلنا، يزداني‌خرم يكشنبه شب در يكي از برنامه‌هاي تلويزيوني اعلام كرد كه سازمان تربيت بدني نامه‌يي به مقام معظم رهبري نوشته است تا از ايشان براي رويارويي ورزشكاران ايران با ورزشكاران رژيم صهيونيستي كسب تكليف كند.

يزداني‌خرم كه دقايقي پيش در راه سازمان تربيت بدني بود، درباره اين نامه به ايلنا گفت:« آقاي سعيدلو در بازديدي كه از اردوي تيم ملي كشتي داشت، اين موضوع را مطرح كرد.» به گفته يزداني‌خرم رييس سازمان تربيت بدني اين حرف‌ها را در واكنش به اظهار نگراني برخي از كشتي‌گيران از رويارويي احتمالي با حريفان اسرائيلي مطرح كرده بود.

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

این یه سیاسته.اول یه خبری رو می دن.بعدش عکس العمل جامعه رو می سنجن.بعدش تکذیبش می کنن.با این کار اذعان عمومی تا حدودی آماده میشه اما آخرش دوباره اعلام میکنن که راست بوده/
    این سیاسیته که هرچی توی جامعه بشه افرادی اونو به بدترین شکل تفسیر کنن تا فرد یا گروهی را تخریب کنن

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض واکنش ها به « کسب تکلیف» برای رقابت با صهیونیست ها از نگاه تقی رهبر تا علیرضا دبیر

خبر نامه کسب تکلیف سازمان ورزش برای رقابت با ورزشکاران صهیونیست موجی از نظرات مخالف را برای سعیدلو به همراه آورد. نظراتی که تعداد زیادی از چهره های سرشناس سیاسی با خبرآنلاین مطرح کرده اند.

نام
    مسئولیت اجرایی
    نظر
    دلایل

تقی رهبر
    رئیس فراکسیون روحانیون مجلس
    مخالف
    البته باید منتظر استعلام مقام معظم رهبری بمانیم ، شاید ایشان مصلحت بدانند با خواست سازمان ورزش موافقت کنند . شخصا اما با نگارش این نامه مخالفم. اگر یک قدم برابر رژیم غاصب عقب بکشیم آنها چند قدم پیش می آیند و این تصمیم شکستی برای سیاست ها و ارزش های کشورماست.
    __________________________________________________ ______________________________________
    سید احمد خاتمی
    نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری
    ممتنع
    من قطعا در این باره اظهار نظر نمی کنم. چون با مناسبات ورزشی آشنایی ندارم
    __________________________________________________ _____________________________________
    حسین ابراهیمی
    رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد
    موافق
    باید همه منتظر بمانیم تا مقام معظم رهبری در این باره اظهار نظر کنند. حتما موضوع از نظر سازمان مهم بوده که در این زمینه استعلام کرده و بحثی که درباره اش از رهبری استعلام می شود باید همه منتظر اذن ایشان باشیم.
    __________________________________________________ _____________________________________
    محمد غروی
    عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
    موافق
    اصولا وقتی ما کشوری را به رسمیت نمی شناسیم ، چطور ممکن است که بخواهیم با آنها مسابقه بدهیم اما درباره نفس نگارش نامه حالا یک تصمیمی گرفتند و رهبری هم درباره اش نطرشان را اعلام می کند و اجرایش برای همه الزامی می شود. نباید از این بابت به سازمان ورزش ایراد گرفت .
    موسی قربانی
    عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس
    ممتنع
    موضع ملت و دولت ما درباره رژیم اشغالگر قدس روشن است اما درباره نامه سازمان تربیت بدنی چون اطلاعی ندارم ، نمی توانم اظهار نظر کنم.
    اسماعیل کوثری
    عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس
    مخالف
    اصلا نگارش چنین نامه ای اشتباه است. ما بارها اعلام کردیم که اسرائیل را به رسمیت نمی شناسیم. این که دیگر موضع پنهانی نیست. فدراسیون های ورزشی جهانی اگر مشکلی دارند باید بر اساس روح پهلوانی ورزش به کشتار فلسطینیان توسط این رژیم غاصب واکنش نشان دهند. من حتی می گویم ورزشکاران ما برای کار ارزشی که انجام می دهند نباید بهانه بیماری بیاورند. نباید از کار بزرگی که نجام می دهیم هراس داشته باشیم.
    حمیدرضا آصفی
    سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه
    مخالف
    این که مشخص است ، هیچ گاه حتی نباید به بازی با اسرائیلی ها فکر کنیم. باید در ورزش پیرو سیاست های کلی نظام باشیم. نهایتش این است که محروم می شویم . چه ایرادی دارد که به پای ارزش های مان هزینه بپردازیم؟
    محمد علی آبادی
    رئیس کمیته ملی المپیک
    مخالف
    موضع کشورمان در این باره کاملا مشخص است نباید فرار رو به جلو داشته باشیم. مساله رژیم اشغالگر قدس از جمله مباحثی است که دستگاه‌های اجرایی باید خودشان را با سیاست های نظام هماهنگ کنند.
    علیرضا دبیر
    قهرمان سابق المپیک و عضو شورای شهر
    مخالف
    برای تان فقط یک قصه می گویم تا متوجه شوید. سال 2003 ، در وزنم یک ورزشکار صهیونیست بود. من که همیشه اول از همه وزن کشی می کردم ، مکث کردم تا اول او وزن کشی کند اما مکث می کرد. کار به جایی رسید که غیر از ما دو نفر فقط سرافیم بارزاکوف مانده بود. قهرمان بلغار می گفت دیوانه شدی برو رو وزنه. من اما ماندم ، به بارزاکوف خوردم که باید فینال به هم می رسیدیم اما خودم می دانستم حذف در دور اول بهتر از روبرو شدن با ورزشکار صهیونیست است. ما در این مورد مسئله ارزش های مان مهم است . اصلا 1000 تا مدال فدای آرمان های مان.
    اصغر

یوسف نژاد
    عضو فراکسیون ورزش مجلس
    موافق
    مدت ها بود که ورزش ایران با چالشی در برخورد با ورزشکاران رژیم غاصب صهیونیستی مواجه بود. در این باره تا به حال ورزشکاران ما بر اساس آرمان ها و اعتقادات مان عمل می کردند اما محدودیت های بین المللی سبب شده بود تا پاره ای از مشکلات را تحمل کنیم و نیاز داشتیم تا برای ادامه راه از نظرات مقام معظم رهبری استفاده کنیم. البته من معتقدم زمان نگارش این نامه ، درحالی که به شدت زیر فشار تهدیدهای غربی هستیم ، کار درستی نمی توانسته باشد

خبر آن لاین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •