چه ربطی به مارک سازنده هارد داره شما با یه هارد یک ترابایت هم نتونستی فیلم ذخیره کنی شاید باید خود تلوزیون اونو فرمت بکنه بعد
چه ربطی به مارک سازنده هارد داره شما با یه هارد یک ترابایت هم نتونستی فیلم ذخیره کنی شاید باید خود تلوزیون اونو فرمت بکنه بعد
گفتم شاید داشته باشه اخه گفتن باید سرعتش خوب باشه![]()
سلام من یه فلشه 8 گیگ Transcend داشتم زدم به TV و جواب نگرفتم.البته مدله تلویزیونه ما سری 8 سامسونگ هستش ولی هنوز نتونستم برنامه ای رو ضبط کنم.
اگه میشه لطفا راهنماییم کنین
- - - Updated - - -
سلام من یه فلشه 8 گیگ Transcend داشتم زدم به TV و جواب نگرفتم.البته مدله تلویزیونه ما سری 8 سامسونگ هستش ولی هنوز نتونستم برنامه ای رو ضبط کنم.
اگه میشه لطفا راهنماییم کنین
دوست عزیز
در پست اول در قسمت پایین همان پست برای سری شما توضیح داده شده.
با سلام خدمت دوستان
من یک تلویزیون LG smart 3D LM67100 دارم.که حافظه داخلی نداره و برای فعال سازی قابلیت ضبط از تلویزیون و همچنین ماشین زمان نیاز به اتصال هارد داره.
من حدود یک سال پیش یک فلش sandisk cruzer blade 4G خریدم و به تلویزیون وصل کردم.قابلیت ماشین زمان فعال شد و تلویزیون فلش رو شناخت.اما پس از مدتی فلش سوخت.من از همون مدل فلش با ظرفیت بالاتر فلش خریدم اما تلویزیون نمیشناسه! حتی فلش USB3 هم خریدم اون رو هم شناسایی نمیکنه!
نمایندگی ال جی میگه که تلویزیون ال جی از فلش پشتیبانی نمیکنه و فقط از هارد پشتیبانی میکنه.!
میخواستم بدونم مشکل من چطوری حل میشه؟
کسی اگه راه حلی داره لطفا راهنمایی کنه.ممنون از لطفتون.
دوستان من یه هارد 500 گیگ اکسترنال مارک سی گیت زدم به تی وی و موفق شدم ضبط کنم
ولی ایکاش نمیکردم
چون الان هارد از دسترسم خارج شدهبه لب اب که وصل میکنم پیغام فرمت میده
شما میخواهید تست کنید حواستون باشه
هارد هم برای دوستان بود
الان شرمندگیش فقط برای من مونده نمیدونم چی کار کنم
پیشنهادی ندارید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من وقتی فلش رو به تلويزيون وصل ميکنم و ميخوام ضبط کنم ميگه بايد فرمت بشه وقتی فرمت کرد راحت ضبط ميکنه از کنال های ديجيتال و همون رو هم راحت پخش ميکنه
ولی نميدونم با چه فرمتی اين کار رو انجام ميده که فلش رو وقتی به لپ تاب وصل ميکنم بالا نمياد و پيغام مياد که بايد فرمت بشه با گوشی هم تست کردم به هر شکلی که بشه وارد حافظه فلش شد اصلاً نميشناسه که بياد بالا
مورد ديگه فرمت fat32 رو تلويزيون فقط ميشناسه من الان ميخوام فيلم های 3d ببينم نميشه چون حجم ها بالای 4 گيگ هستن مدل تلويزيون hu9990
چکار کنم به مدير سايت vip3d گفتم گفت امکان نداره تلويزيون شما فرمت ntfc رو نشناسه![]()
الان باید ریکاوری کنید. چون فرمت شده قبل از ضبط!
سعی کنید روش چیزی نریزید و ضبط نکنید. اینجوری امکان برگشت اطلاعات بالاتره.
دوست عزیز
در سری تلویزیون شما راه حل دیدن فیلم ضبط شده از تلویزیون در روی کامپیوتر وجود دارد ولی فعلاً این راه حل هزینه دار است و در سایت خارجی موجود است . درصورتی که راه حل را آزاد کردن حتما در یک تایپیک آن را قرار می دهیم.
پس اينجور که گفتين بايد يک فلش يا hard تهيه کنم مختص تلويزيون هروقت هم خواستم از رو خود تلويزيون بايد ببينم و بس
سوال ديگم رو جواب ندادين دوست عزيز
آيا واقعنا فقط فرمت fat32 رو ميشناسه اين تلويزيون يا طبق گفته اين دوست عزيز امکان نداره
اگر فقط fat 32 رو ميشناسه راه های ديدن يک فيلم 3d که حجمش کم کم 4,5 گيگ ميشه چيه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)