تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 54 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 538

نام تاپيک: کلوپ تبلت ارزان قیمت asus memo pad hd 7

داره خودمونی میشه blogmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ناکجا ویران شده

پيش فرض

سلام ولی خوندم چند جا که نباید در سیکلهای تکراری باتری پلیمری رو شارژ کرد چون تعداد سیکل های پیش فرض کاهش پیدا میکنه و باتری عمرش کوتاه میشه ! یه برنامه بنام Go power master دارم تو تبلت جنس باتری این تبلت رو لیتییوم یونی تشخیص داده ! چرا اشتباه تشخیص میده؟
    دوست عزیز واسه همین که میگم از برنامه ها برای بهتر کارکردن باطری استفاده نکنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ناکجا ویران شده

پيش فرض

بالاخره توجه توجه توجه

بالاخره ویدیوی مقایسه دوتبلت nexus 7 و memo pad HD 7 در آپارات توسط خودم قرار داده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 3 کاربر از blogmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با سلام

چندتا سوال درباره تبلت hd7 داشتم که ممنون میشم کمکم کنید.....

1)تو همه ی گوشی ها و تبلت ها توی منو با چند ثانیه نگه داشتن دست روی آیکون میشه اونو به صفحات دیگر یا هر جایی که می خواهید قرار دهید و در این تبلت نمیشه ... میخواستم ببینم چطور میتونم این کارو بکنم...یا اصلا همچین کاری تو این تبلت میشه کرد...بعید میدونم نشه...

2)من تو قسمت تنظیمات ایمیلم رو ثبت کردم ولی وقتی که ایمیلی میاد اصلا هیچ گونه اطلاعی به من نمیده.... اصلا وقتی با نرم افزاری که خود تبلت از قبل داشت (ایمیل) میرم ایمیل رو چک کنم همش جست و جو میکنه و هیچی پیدا نمیکنه تا وقتی که از نرم افزار بیرون بیام میگرده که دیگه حوصلم سر میره و در میام. خواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارید یا نه....

خیلی ممنون...

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ناکجا ویران شده

پيش فرض

با سلام

چندتا سوال درباره تبلت hd7 داشتم که ممنون میشم کمکم کنید.....

1)تو همه ی گوشی ها و تبلت ها توی منو با چند ثانیه نگه داشتن دست روی آیکون میشه اونو به صفحات دیگر یا هر جایی که می خواهید قرار دهید و در این تبلت نمیشه ... میخواستم ببینم چطور میتونم این کارو بکنم...یا اصلا همچین کاری تو این تبلت میشه کرد...بعید میدونم نشه...

2)من تو قسمت تنظیمات ایمیلم رو ثبت کردم ولی وقتی که ایمیلی میاد اصلا هیچ گونه اطلاعی به من نمیده.... اصلا وقتی با نرم افزاری که خود تبلت از قبل داشت (ایمیل) میرم ایمیل رو چک کنم همش جست و جو میکنه و هیچی پیدا نمیکنه تا وقتی که از نرم افزار بیرون بیام میگرده که دیگه حوصلم سر میره و در میام. خواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارید یا نه....

خیلی ممنون...

داش سلام در جواب سوال اول .دوست عزیز نه خیر نمیتونید .برای این کار بهت لانچر nova رو نصب کنی .

جواب سوال 2.برو تنظیمات، بعد برو به برنامه ها، همه برنامه ها، رو ایمیل کلیک کن . حالا گزینه force close و بعد گزینه clear data. رو بزن حالا یک بار دیگه از تو برنامه ایمیل ، ایمیل خودتو وارد کن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

داش سلام در جواب سوال اول .دوست عزیز نه خیر نمیتونید .برای این کار بهت لانچر nova رو نصب کنی .

جواب سوال 2.برو تنظیمات، بعد برو به برنامه ها، همه برنامه ها، رو ایمیل کلیک کن . حالا گزینه force close و بعد گزینه clear data. رو بزن حالا یک بار دیگه از تو برنامه ایمیل ، ایمیل خودتو وارد کن .

خیلی ممنون

حالا بعد از نصب این لانچر برنامه تازه ای نصب کردم رو بازم میتونم ویرایش کنم؟؟؟؟

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان آپدیت جدید آندروید رو این بلت چطور عمل میکنه؟ گویا کلا این ورزن اندروید 4.3 مشکل داره

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ناکجا ویران شده

پيش فرض

دوستان آپدیت جدید آندروید رو این بلت چطور عمل میکنه؟ گویا کلا این ورزن اندروید 4.3 مشکل داره
    دوست عزیز مگه واسه این تبلت اندرونی 4.3 اومده؟

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ناکجا ویران شده

پيش فرض

خیلی ممنون

حالا بعد از نصب این لانچر برنامه تازه ای نصب کردم رو بازم میتونم ویرایش کنم؟؟؟؟
    بله .درضمن میتونید تم اندروید 4.4 هم برای این لانچر نصب کنید.

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    اون دوستمون که تبلتش خاموش شده بود فرستاد گارانتی نتیجه گرفت؟
    تیلت من هم خاموش شده

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز مگه واسه این تبلت اندرونی 4.3 اومده؟
    من مدل Asus Fonepad 7 ME372CG رو دارم . اندروید 4.3روی گلکسی اس 3 هم درست عمل نکرده و بعضا ضعف هایی هم احساس میشه تو Asus Fonepad 7 ME372CG
    یه سرچ کنید شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •