واقعا چرا این تاپیک اینقدر سوت و کوره ؟ یعنی حتی یه نفر هم این گوشی به این خوبی رو نخریده ؟!
واقعا چرا این تاپیک اینقدر سوت و کوره ؟ یعنی حتی یه نفر هم این گوشی به این خوبی رو نخریده ؟!
من برای یه آشنایی خریدمش. ۱ هفته ای دستم بود٬ فکر کنم سوالی داشته باشین بتونم جواب بدم. =)
نظرتون بعد از یه هفته در مورد این گوشی چیه ؟ گوشی روون و راحتی هست ؟ لگ و هنگ و داغی نداره ؟
کیفیت دوربین , صدا , اینترفیس , امکانات نرم افزاری , و مخصوصا صفحه نمایشش رو چطور دیدین ؟ صفحه ش در مقایسه با مثلا s4 و کلا amoled ها چجوریاس؟
من تونستم یه 10 دقیقه ای باهاش کارکنم و از خیلی چیزاش خوشم اومد و هر چی رویو هم ازش خوندم همه مثبت بوده و کلی ازش تعریف کردن ...اما بهر حال تجربه ی کسی که مدتی با این گوشی کار کرده مهم تره..چون تو استفاده ی آنی و کوتاه مدت خیلی چیزها معلوم نمیشه و خیلی از نواقص مشخص نمیشه...
Last edited by velvet revoulver; 28-12-2013 at 03:44.
من خودم خیلی این گوشی رو دوست داشتم و یه جورایی بهترین گوشی اندرویدی حال حاضر میدونم. هر چند هنوز واسه استفاده مدت طولانی نمیتونم به ال جی اعتماد کنم و نکسس ها رو ترجیح میدم. روونیش خیلی راحته و اصلا ضعفی توش احساس نمیشه. داغی اینطور که تو ریویو ها خوندم یه عده باهاش خیلی مشکل داشتن٬ ولی گوشی که دست من بود اصلا مشکلی باهاش نداشتم و تقریبا مثل نکسس ۴ بود. دوربین رو حقیقتش اصلا با دقت کار نکردم باهاش چون خودم اهمیتی بهش نمیدم اونچنان. اسپیکرش اصلا خوب نیست٬ خیلی ضعیفه. هدفون خودشم متاسفانه افتضاحه. با هدفون خودم که تستش کردم نسبت به آیفون اصلا خوب نیست٬ ولی نسبت به نکسس ۴ خودم بد نبود٬ یعنی برابر بودن تقریبا. امکانات نرم افزاری این دیوایس ها رو هم از اونجایی که من اهمیت نمیدم تست خاصی هم نکردم و به نظرم همشون بی خودن و ۱۰۰ تا یه غاز. :| صفحه نمایشش ولی عالی بود٬ بهترین دیوایسی بود که من تا حالا باهاش کار کردم. خیلی از دیسپلیش خوشم اومد. در کل گوشی خیلی خوبیه٬ من خیلی خوشم اومد ازش.
این گوشی کلن همه چی تمامه فقط چند تا مشکل کوچولو داره که این ها هستند:
1- صدای ضعیف (البته کیفیت بالایی داره)
2- جذب سریع اثر انگشت
3- مدل 16 گیگی فقط 10 گیگ جای خالی داره (مدل 32 گیگی چند هفته ای هست وارد بازار شده ، اگه حافظه زیاد احتیاج داری اون رو بخر)
32 گیگ با گارانتی اومده ؟
دوستان 32 گیگ این گوشی به قیمت 1800 با گارانتی اصلی می ارزه ؟
جشنواره زمسانه تخفیف الجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الجی g2 32g 1664000
من بین این گوشی و Z1 و nexus 5 موندم :| کسی راهنمایی داره برام
از همه مهمتر کیفیت ساخت و گارانتی معتبره و قیمته ، هرچقدر ارزون تر بهتر کار زیادی هم از گوشی نمیخوام
Z1 حقیقتش زیاد گوشی جالبی نبود از نظر من. البته نسبت به رقبا مثل همین G2.
جی ۲ خیلی گوشی خوبیه و بین این ۳ تا بهترینه. ولی یه مقداری از نظر آپدیت هاش هنوز من شک دارم بهش. اگه قصد نگه داشتن گوشی واسه مدت خیلی طولانی رو دارین شاید خیلی مناسب نباشه٬ هر چند الان تبی هست که همه تقریبا سالی ۱ بار گوشی عوض میکنن.کلی بخوایم در نظر بگیریم این گوشی از نکسس ۵ بهتره٬ ولی نکسس ۵ از نظر پیور اندروید برتری داره. اینشو باید خودتون تصمیم بگیرین که کدوم مهم تره. فکر میکنم حدود ۱۰۰ تومن هم ارزون تر باشه نکسس ۵.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)