دوست عزیز
از همان پست اول Localset را روی DT_ M_ASSIA تنظیم کنید.
دوست عزیز
از همان پست اول Localset را روی DT_ M_ASSIA تنظیم کنید.
سلام
ببخشین دوستان من متوجه نمیشم ! برای وارد شدن به منوی مخفی سامسونگ باید این همه دردسر کشید!!!؟؟؟ ساخت ریموت دست ساز و اجرای یه کد صوتی و شامورتی بازی !!
من یه تلویزیون 55h7790 خریدم میخوام وارد منوی مخفی بشم و ببینم ساعت کارکرد تیوی صفر است یا قبلا استفاده شده ! حالا باید این همه مصیبت بکشم تا بتونم وارد تنظیمات مخفی بشم؟!!
هیچ روش جدیدتر و راحتری کشف نشده؟ من زیاد از اخبار روز مطلع نیستم ممنون میشم یکی ساده و راحت توضیح بده
و سوال آخر اینکه: من تیوی رو با گارنتی سام سرویس خریدم. وارد شدن به منوی مخفی گارانتی رو باطل میکنه؟ اگر نه که هیچ اما اگر آره ، خب راه حل چیه؟ گویا بچه ها سر قضیه تنظیم ساعت هم مشکل دارن! باید حتما ساعت رو تنظیم کرد از منوی مخفی؟
Last edited by RAMINET; 30-06-2015 at 12:27.
دوست عزیز
اول: اینکه براحتی می شود کارکرد تلویزیون را صفر کرد پس شما نمی توانید به آن اعتماد کنید
دوم: برای این منظور شما با کنترول معمولی نه لمسی این کدها را در حالت خاموش بزنید.
info - menu - mute - power
ساعت كاركرد
منوی مخفی که باز شد
به منوي control و زير منوي suboptions بريد روبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو باید نوشته باشه
یا
Service Menu > Options > SubOptions – panel hours should be in the second column about half way down
یا
کد:
Service Menu >> SVC >> Panel Display Time
Service Menu >> SVC >>SVC INFO>>OK
یک صفحه سفید نمایان می شود که در آن مشخصات تلویزیون تان ثبت شده که یکی از آنها ساعت کارکرد پنل تان است که بر حسب دقیقه ثبت شده است. که پس از رویت برای خروج دکمه منو از روی کنترول را بزنید و خارج شوید.
متین جان یعنی با کنترل خوده دستگاه به همین راحتی وارد منوی مخفی بشم؟!!!پس اون داستانا و کنترل دست ساز و پخش فایل صوتی قضیش چیه؟ اون برای چیه؟
دوست عزیز
بعضی از آیتمها حتی در منوی مخفی باز پنهان می باشند و یا بلاک و یا خاموش هستند و برای دسترسی به آنها نیاز به کنترول سرویس کار و یا ریموت دست ساز است.
سلام دوستان
من تلویزیون UA48H6400AR خریدم، کانال های دیجیتال رو نمیگیره!
تمامی پست ها رو تا اینجا مطالعه کردم.
1- وقتی تلویزیون روشنه و من دکمه Info رو میزنم و اطلاعات کانال میاد و سپس فایل Factory+3speed_inv.wav رو پخش میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته! چندین و چند بار هم امتحان کردم هیچ اتفاقی نمیوفته. چراغ خود تلویزیون به معنای دریافت سیگنال از ال ای دی های مادون قرمز کنترل دست ساز روشن میشه اما منو یا نوشته ای روی صفحه نمایش داده نمیشه.
2- وقتی با استفاده از کلیدهای Info+Menu+Mute+Power تلویزیون رو روشن می کنم و منوی سرویس ظاهر میشه اگه فایل Factory+3speed_inv.wav پخش کنم صفحه نمایش رنگی میشه انگار داره تست ال ای دی انجام میشه و کنترل از کار میوفته و هیچی کار نمیکنه مگه اینکه با دکمه پشت تلویزیون از منوی سرویس خارج بشیم. این موضوع رو هم چهار پنج بار تست کردم، نشد که نشد.
3- توی منوی سرویس که با زدن اون چهار دکمه و در حالت خاموش تلویزیون نمایش داده میشه هم local Set نداره.
اشتباه من یا اشکال کار کجاست که من منوی سرویس اصلی رو نمیتونم فعال کنم؟
لطفا منو راهنمایی کنید.
متشکرم
دوست عزیز
مطلب را درست نخواندید و شما اشتباه عمل می کنید. باید اینگونه عمل کنید.
از روی کنترول معمولی دکمه INFO را فشار و بعد بوسیله کنترول دست ساز و با یک پخش کننده مانند موبایل - لپ تاپ - کامپیوتر - و یا هر مدیا پلیر دیگر فایل صوتی FACTORY_inv را اجرا کنید. نهفایل Factory+3speed_inv.wav
من فقط یه فایل به اسم FACTORY_from_REMOTE_inv دارم منظور شما همینه؟
دوست عزیز
بله همان فایل است
لازم بذکر است که از روش
وقتي تلويزيون روشن است دكمه info روي كنترل را فشار داده هم زمان فايل fatory+3speed را پخش مي كنيم سپس منو مخفي ظاهر مي شود می توانید استفاده کنید این روشها بارها به وسیله کاربران تست و استفاده شده
لطفا کسی میتونه لینک دانلود فریمور این مدل UA48H6400AR رو بهم بگه و از سایت چه کشوری میتونم دانلود کنم.
دوستانی که با منو مخفی تلویزیون سر کار دارند مراقب باشند گزینه ای اشتباهی دست نزنند من وارد منو مخفی شدم و گزینه num of dtv decoder را از 0 به 2 تغییر دادم (برای درست کردن اختلاف ساعت تلویزون با زمان پخش برنامه ها به این گزینه دست زدم )و دیگه تلویزیون بالا نیومد که مجبور به ریست eprom توسط یه تعمییر کار شدم تا مشکلم حل شد و تلویزیون بالا آمد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)