تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 175 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان آل ديجيتال اين مدل رو با كانفيگ فول اچ دي در دو مدل لمسي بل بلوري و غير لمسي بدون بلوري وارد كرده
    تو سايت زده به زودي
    قيمت زد يه راهنمايي بكنيد در مورد قيمت كه اگه حبابي نباشه بخريم

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز این دو لپ تاپ مگه کارت گرافیکشون GT750M نیست؟مگه با هم فرقی می کنه گرافیکشون؟
    بعدش منظور شما اینه که JBL بهتر از چهار تا بلنگو جوتب میده؟
    بعدش با اینکه باطری n550 چهار سلولیه اما تو notebookcheck زمان کارکردش بیشتر از y510p زده!!!
    من خودم شدیدا دنبال y510p بودم اما با توجه به review سایت notebookcheck بدجور دو دل شدم...
    حرارتی که واسه Y510p زده در حد یه کورست!!!حتی از y500 هم بیشتره...
    نمیدونم واقعا در این حد هست یا نه..
    لپ تاپ y510p 'گرافیکشgt750m ار نوع gddr5 است اما n550 گرافیکش gt750m از نوع ddr3هست
    با این که n500 از چهارتا بلندگو استفاده کرده ولی صدای n56 بهتر از n550 حال این که کیفیت صدای y510p در بازه کمی بالاتراز n56 قرار داره پس از n550 قطعا بهتره
    فکر میکنم در مورد دما سایت
    notebookcheck کمی اغراق میکنه چون قبلا هم به لپ تاپ های دیگه ای از نظر دما نمره کمی داده بود ولی دوستانی که اون لپ تاپ هارو داشتن از لحاظ دما مشکلی نداشتن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

لپ تاپ y510p 'گرافیکشgt750m ار نوع gddr5 است اما n550 گرافیکش gt750m از نوع ddr3هست
    با این که n500 از چهارتا بلندگو استفاده کرده ولی صدای n56 بهتر از n550 حال این که کیفیت صدای y510p در بازه کمی بالاتراز n56 قرار داره پس از n550 قطعا بهتره
    فکر میکنم در مورد دما سایت
    notebookcheck کمی اغراق میکنه چون قبلا هم به لپ تاپ های دیگه ای از نظر دما نمره کمی داده بود ولی دوستانی که اون لپ تاپ هارو داشتن از لحاظ دما مشکلی نداشتن
    lاولا که شما باید چند سایت رو بری بررسی ها رو بخونی.
    دوما شما میخوای کولینگ یه لپ تاپ رو در نظر بگیری،یه نگاه هم به زیرش و سیستم خنک کنندگیش بندازی بد نیست،مثلا به نظرم ایسوس خیلی تو این زمینه خوب کار کرده،درضمن لپ تاپ ها همه تو بازی و کارهای سنگین داغ میکنن،فقط مهم اینه که اولا هوا رو خوب بدن بیرون (که مثلا HP معمولا خروجی هواش کوچیکه) و دوم اینکه قسمت کیبورد و تاچ پد گرم نشه،
    البته n550 متاسفانه کیبوردشم مثل اینکه دیگه پلاستیکی نیست،حالا دقیق نمیدونم تو گرمای زیاد چجوری میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان آل ديجيتال اين مدل رو با كانفيگ فول اچ دي در دو مدل لمسي بل بلوري و غير لمسي بدون بلوري وارد كرده
    تو سايت زده به زودي
    قيمت زد يه راهنمايي بكنيد در مورد قيمت كه اگه حبابي نباشه بخريم

اینا وارد کردن و احتمالا دارن رو کیبوردش و یه سری مسایل دیگش کار میکنن،
    ولی امیدوارم قیمتش مناسب باشه.کسی تماس گرفته باهاشون ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من در کل هر کدوم ارز لپ تاپ های
    y510p یا n550 زودتر بیاد میخرمش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

lاولا که شما باید چند سایت رو بری بررسی ها رو بخونی.
    دوما شما میخوای کولینگ یه لپ تاپ رو در نظر بگیری،یه نگاه هم به زیرش و سیستم خنک کنندگیش بندازی بد نیست،مثلا به نظرم ایسوس خیلی تو این زمینه خوب کار کرده،درضمن لپ تاپ ها همه تو بازی و کارهای سنگین داغ میکنن،فقط مهم اینه که اولا هوا رو خوب بدن بیرون (که مثلا HP معمولا خروجی هواش کوچیکه) و دوم اینکه قسمت کیبورد و تاچ پد گرم نشه،
    البته n550 متاسفانه کیبوردشم مثل اینکه دیگه پلاستیکی نیست،حالا دقیق نمیدونم تو گرمای زیاد چجوری میشه.
    سایت notebookcheck سایت خوبیه ولی به بعضی قسمتاش نمیشه زیاد اعتماد کرد!!
    مثلا ایسر 5755 رو میزان گرما رو خیلی زیاد زده بود، ولی کسایی که 5755 گرفتن، مشکل گرما نداشتن (خودمم داشتم این مدل رو یه چند مدت، مشکل گرما نداشت) یا ایسوس N56 رو هم میزان گرما رو خیلی زیاد زده بود ولی بعد کسایی که گرفتنش ، گفتن اونقدر که این سایت گفته بود، نیست!
    کلا من از این سایت فقط برا دیدن کیفیت صفحه نمایش و پنجمارک گرافیک و عکساش استفاده میکنم
    ----------------------------------------------------------
    بابا میدونیم شما زیاد بررسی هارو خوندی
    عزیز من این تنها نظر من نیست دوستان دیگه هم تو این تایپیک اشاره کردن در مورد دما نمیشه زیاد اعتماد کرد به notebookcheck شما که مارو راهنمایی میکنی بریم برسی بخونیم ما هم شمارو راهنمایی میکنیم تایپیک رو از اول بخونی استاد./

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

دوستان دقت کنن که صرفا یکی بودن مشخصات دو لبتاپ به معنای یکی بودن سرعت و کیفیت نیست. کیفیت قطعات و هماهنگی بین اونها ، سیستم کولینگ و ... همه در سرعت نهائی تاثیر میزاره بعضی ها وقتی از سیستم کولینگ حرف زده میشه به ذهنشون فن میاد درحالیکه سیستم کولینگ بخش کوچیکش فن هستش و شبکه ای از لوله کشی های مسی و آلومینیومی بر روی قطعات مختلفه و مهمتر از اون هدایت گرما از طریق این سیستم به بیرونه. به نحوی که این سیستم گرما رو به قسمتهائی از بدنه مثل کیبورد و تاچ پد و زیر لبتاپ هم هدایت نکنه و فقط از طریق هواکش به بیرون بده. این فرایند چیزیه که هنر سازنده لبتاپ رو نشون میده.

بعضی سازنده ها در ظاهر، لبتاپ خوشگل میسازند اما داخلشون مشکلات فراوان مهندسی ساخت دارند که در نهایت باعث میشه مشکلاتی در هنگام استفاده به وجود بیاد. از جمله پائین اومدن عمر دستگاه، پائین اومدن پرفورمنس دستگاه و ... اتفاقی نیست که اپل درعین باریک بودن نسبت به هم رده های خودش خنکتر و سریعتره و عمر باتریش تا 12 ساعت هم میرسه!

الان ssd هائی داریم که در ظرفیت یکسان بیشتر از 100 دلار اختلاف قیمت دارند که علتش سرعت و پایداری بیشتره. حالا دیگه از کیفیت قطعات و مداربندی مادربورد و دیگر قطعات حرف نمیزنیم که همه بهش واقفند. مثل ram که تو بازار 100 مدل ram داریم با ظرفیت یکسان که بعضیشون سه برابر اونیکی قیمت داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینا وارد کردن و احتمالا دارن رو کیبوردش و یه سری مسایل دیگش کار میکنن،
    ولی امیدوارم قیمتش مناسب باشه.کسی تماس گرفته باهاشون ؟!
    نه داداش من صحبت كردم گفتن امروز تا فردا برا فروش ميذاريم

دوستان من واقعا هم حوصله صبر كردن ندارم هم كلي كارم عقب افتاده هر چي باشه ميخرم
    راستي دوستان اومد رو سايت در مورد قيمتش يه مشورتي انجام بديم كه اگر حباب نداشته باشه بخريم
    راستي مدل غير لمسي رو نگاه كنيد به نظر شما اين مدل بايد چه قيمتي داشته باشه
    بالاتر از 3.5؟
    با توجه به قيمت اصلي در فروشگاههاي خارجي

9. این کاربر از dandelionsland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

نه داداش من صحبت كردم گفتن امروز تا فردا برا فروش ميذاريم

دوستان من واقعا هم حوصله صبر كردن ندارم هم كلي كارم عقب افتاده هر چي باشه ميخرم
    راستي دوستان اومد رو سايت در مورد قيمتش يه مشورتي انجام بديم كه اگر حباب نداشته باشه بخريم
    راستي مدل غير لمسي رو نگاه كنيد به نظر شما اين مدل بايد چه قيمتي داشته باشه
    بالاتر از 3.5؟
    با توجه به قيمت اصلي در فروشگاههاي خارجي

ببین آخه اینجا بدبختی قیمتی خیلی نمیشه روش حساب کرد،الان n56vz فول آپشن حدود 1100 دلاره (البته الان که فک نمیکنم دیگه باشه)اینجا حدود 3700 میشه.اینجوری بخوای حساب کنی این سری اگه 980 دلارم باشه حدود 3200 به بالا در میاد.باز صبر کنیم قیمت میزنن معلوم میشه،ولی یحتمل بعد دو ماه یکم پایین تر میاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان یه سوالی دارم ...
    من خیلی از n500 خوشم اومدهووولی این باطری 4 سلولی یه خورده دغدغه من شده..
    میگم چرا 6 سلولی نذاشتند ؟ کم نمیاره ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •