و همچنین افکت
hue\saturation
اگه نتونستی با چیزایی که دوستان گفتن در بیاری از پلاگین look استفاده کن
سلام دوست عزیز.با پلاگینی از Zaxwerks که با نام 3d invigorator شناخته میشه.
سلام دوستان
روی یه پروژه ای داشتم کار میکردن نزدیک 3 ماه بود که امروز بالاخره تموم شد یه پرژه ی سنگینی بود که خیلی هم خوشحال بودم که بالاخره تموم شد آقا من داخل برنامه بودم پروژه رو سیو کردم shift +ctrl +s آقا بعد از 30 قانیه که داشتم دیگه کارای نهایی رو میکردم که پروزه رو ببندم پام خود به کلید ریستارت کیس سیشستم ریستارت شد
حالا روی سیوری پروژه که کلیک میکنم مینویسه AFTER EFFECTS ERROR ;"Missing data in file. (33::4) دوستان عاجذانه از شما درخواست میکنم یه راه حلی بگید که پروزه رو بنوم باز کنم این رور رو مینویسه و یه ok میده و ok رو که میزنی هیچ داخل آقتر باز نیست قاقعا شکه شدم دوستان یکه میدونن چطور میشه این مشکل رو حل کرد خواهش میکنم کوتاهی نکنن من توی سایت های یخارجی هم سرچ کردم توی گوگل ولی چیز زیادی دستگیرم نشد یدونه این سایت زیری که خودتون ببینید
خیلی ممنون میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا برام خیلی مسالئه ی مهم و حیاطی
اینم عکس از ارور که میده
![]()
چون گفتی هر کی هر چی میدونه بگه منم یه چیزایی میگم اما شاید به دردت نخوره
اگه ارور اینشکلی بود :
من یه ماه دنبال راه حل این بلا میگشتم به خدا همه جا رفتم از همه پرسیدم آرشیوشم تو همینجا هست و هیشکی ندونست عیبش چیه حتی باور کن خوده ادوب هم سر در نیوورد.
بلخره با کمک خدا و با تمرکز خودم علتشو پیدا کردم.
بار 5 ام بود که به خاطر این نرم افزار ویندوز جدید نصب میکردم بعد از نصب برنامه تمامی حرکات خودم رو زیر نظر گرفتم و بلخره متوجه شدم همه این بلاها زیر سر یه فونت فارسی عوضی بود .فونت های فارسی رو که نصب میکردم و بعدش چن پلاگین و گجت دیگه و بعدش که میرفتم سراغ کار این شکلی میشد
یه بار بررسی کن ببین همچنین چیزی نیست.درضمن میتونی سیستم رو ریستور کنی .البته بعد از ریستور اون فایلهای قبلی که قبلا سیو کردی رو شاید بیاره.وقتی کامپیوتر ریستارت ناگهانی میشه هر چی سیو کرده میپره.من یادمه گیم بازی میکردم داداشم که میومد کلید ریستارت رو میزدم بعدا که میخواستم ادامه بدم میدیدم با اینکه سیوش کرده بودم اما چیزی نبود
با اینکه ربطی ناره اما از هیچی بهتره اقلا نگی پرسیدم جواب ندادن یا کسی تصادفی بیاد اینا به دردش بخوره یا خودت واست یه روزی به دردت بخوره
موفق باشی
Last edited by Переклад не; 20-12-2011 at 18:10.
راستی میخوام اینکارتو تو ویندوز خودم شبیه ساری کنم ببینم دقیقا چه بلایی به سرش اومده
از روی فلش مموری سی دی چیزی که رو پروژت کار نمیکردی؟ مثلا عکسهای پرژت از داخل فلش و اینچیزا open شده بوده؟
من رو یه عکس کار کردم بعد از سیو کردن پروژه رفتم اون عکسو از اون آدرسی که به افتر داده بودم پاک کردم الان همین اروری که نشون دادی رو میده
باید بین اینا یه ارتباطی باشه
نه روی خود هارد بود
و هیچ وت فارسی چیزی هم اضافه نکردم سیستم رو هم تاریخشو 1 روز عقبتر کیدم ولی مشکل حل نشد
چون داشتی سیو میکردی و ناگهانی ریست شده،در همین حین بعضی از فایلات ناققص سیو شده و بعضیاش سیو نشده
واسه همین وقتی میخوای ایمپورت کنی ازت ایراد میگیره.
یه گپی دیگه ازش نداری؟
من راهی به سرم نمیرسه
انشالله که مشکلت حل بشه
اگه حل شد تواین صفحه هم حلشو بزار.موفق باشید
سلام دوست عزیز
شما این روش زیر رو رفتین؟
Corrupt project file, we feel your pain. Try these measures:
1. Transfer the project to a new disk.
2. Try to import the copied project instead of opening it.
3. Press CapsLock before you import the project (so AE doesn't try to preview the open comps), and then try to determine which comps are corrupt. I think you can hold down Shift (or was it Ctrl/Cmd) when you import the project to force AE to close all open comp viewers.
To avoid this in the future, do two things:
1. Enable "Auto-save" in the preferences.
2. As soon as you want to save, hit Ctrl-Alt-Shift-S / Cmd-Opt-Shift-S instead, and AE will "increment and Save" creating a new project file with a number at the end. This way, you can go back to earlier versions if you've hit a dead-end. I wouldn't work any other way...
قسمت اول مربوط هست به مشکلتون و قسمت دوم مربوط هست به اینکه در آینده چیکار کنید
ممنون و موفق باشید
یا حق
دادا نگرانی نداره که این افتر هر از گاهی قاط میزنه کافیه پروژه رو کپی کنی بعد هم یکبار دیگه برنامه رو نصب کنی اجرا میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)