دوستان من اشتباهي اين سئوال را در جاي ديگري مطرح كردم ولي فكر كنم جاي صحيحش اينجا باشه.
پس با عرض پوزش مطرح ميكنم:
من بازي قسمت racer را بدون اينكه حتي يه مرحله cop را جلو برم تموم كردم اما قفل ماشين آخري باز نشده. چكار بايد بكنم؟
دوستان من اشتباهي اين سئوال را در جاي ديگري مطرح كردم ولي فكر كنم جاي صحيحش اينجا باشه.
پس با عرض پوزش مطرح ميكنم:
من بازي قسمت racer را بدون اينكه حتي يه مرحله cop را جلو برم تموم كردم اما قفل ماشين آخري باز نشده. چكار بايد بكنم؟
درود بر شما
دوست عزیز من این کار رو کردم ولی تاثیری نداشت مثلا واسه یه مسیر 10 کیلومتری زمان 2 دقیقه بهت میده
شما میتونی لطف کنی و یه سیو از بازی رو واسم آپ کنی ، ممنون میشم نمیدونم واسه من چرا زمان کم میاد اونم خیلی زیاد دست فرمونم هم تعریف نباشه عالیه کلا همشون زمان 2 دقیقه دارن چه مسافت 2 کیلومتر باشه چه 10 تا ( من همه رو طلا کردم فقط اینا موندن ، البته من یه کدی انتهای تارگت شورتکات میزنم که بازی خیلی افت فریم نداشته باشه شایدم واسه اونه شایدم واسه آپدیت ورژن Need for Speed Rivals v1.3.0.0 Update + Crack - 3DM هستش که زیختم چون با کرک جدید اصلا روی تایم تریل ها دکمه page up ظاهر نمیشد و مجبور شدم از کرک قبلی 1.2.00 استفاده کنم ولی ورژن قبلش هم همین مشکل رو داشتم)
یه سوال دیگه کریر پلیسی تمام شده ولی کلی ماشین هنوز قفل هستن اونا چطور میشه باز کرد ، توی دومین آیتم از منو که میری داخلش زده First patrol که زیرش ششتا خونه داره همه تیک خوردن ولی به secend تغییر نمیکنه
Last edited by mehdircm; 01-01-2014 at 19:16.
متاسفانه این مشکل من هم هست
یک مسیر طولانی و زمان تعجب بر انگیز 1:45 برای کسب gold
من هم از نسخه بلک باکس استفاده می کنم
و تعجب آور تر اینکه بیشتر مسیر را هم با سرعت بیش از 300 کیلومتر میرم ولی بازم کمتر از 3 دقیقه رکورد نمی زنم
یه کاری کن ..!
سیوتو آپ کن بذار من مراحل تایم تریلو میرم بعد برات آپلودش میکنم ...!
یه چیز دیگه یادم اومد..!
من نسخه بلک باکسو دارم خودشم کرک بود ولی کرکش مشکل داشت منم یه کرک دیگه ریختم ...!
به نکته ی خیلی ظریفی اشاره کردی!
البته نیسان جی تی آرم من نتونستم باز کنم فعلا"!(کسی باز کرده؟!)
===========================================
دوستان اصلا" راهی نیست که ماشینای پلیسو تو قسمت ریس داشته باشیم؟!![]()
fبلاخره یکی پیدا شد که مشکل ما رو درک کنه
خیلی ضد حاله
ممکنه نسخه ای که من و شما گرفتیم مشکل دار باشه آخه تورنت رو که سرچ کنی نسخه بلک باکس با حجم های متفاوت دیده میشه حالا شانس ما نسخه مورد دارش به طور ما خورده
کاش راه حلی داشت نمیدونم میشه درستش کرد یا باید نسخه دیگه ای پیدا کرد
دمت گرم آدرس سایتی که کرک رو ازش گرفتی رو محبت کن
از سایت پی30دانلود ..!
خود بازی رو هم از همونجا دانلود کردم ...!
تو صفحه بازی آخرین لینک ...!
بازم اگه درست نشد سیو خودتو آپلود کن بذار همینجا ..من مراحل تایم تریلو میرم بعد برات آپ میکنم ...!
Last edited by MUSK£T££R; 01-01-2014 at 21:58.
دوستان تا حالا چه قدر امتیاز جمع کردین تو یه بار بیرون رفتن؟!این رکورد منه!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)