تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 48 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 480

نام تاپيک: Need for Speed: Rivals

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان من اشتباهي اين سئوال را در جاي ديگري مطرح كردم ولي فكر كنم جاي صحيحش اينجا باشه.
    پس با عرض پوزش مطرح ميكنم:
    من بازي قسمت racer را بدون اينكه حتي يه مرحله cop را جلو برم تموم كردم اما قفل ماشين آخري باز نشده. چكار بايد بكنم؟

داره خودمونی میشه mehdircm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    پشت لب تاب

پيش فرض

دوست عزیز قسمت Time Trial راحت ترین بخش این بازیه ...!
    منم نسخه بلک باکس این بازی رو انجام دادم و همه رو طلا گرفتم بدون دردسر ...!
    نسخه بلک باکس خودش کرک شده هست و کرک لازم نداره پس کرک شما مشکل نداره احتمالا تنصیماتشو دستکاری کردی بهترین راه اینه بری تو پوشه save بازی و فایل GAMESETTINGS رو پاک کنی تا تنصیمات restore بشن ...!
    درود بر شما
    دوست عزیز من این کار رو کردم ولی تاثیری نداشت مثلا واسه یه مسیر 10 کیلومتری زمان 2 دقیقه بهت میده
    شما میتونی لطف کنی و یه سیو از بازی رو واسم آپ کنی ، ممنون میشم نمیدونم واسه من چرا زمان کم میاد اونم خیلی زیاد دست فرمونم هم تعریف نباشه عالیه کلا همشون زمان 2 دقیقه دارن چه مسافت 2 کیلومتر باشه چه 10 تا ( من همه رو طلا کردم فقط اینا موندن ، البته من یه کدی انتهای تارگت شورتکات میزنم که بازی خیلی افت فریم نداشته باشه شایدم واسه اونه شایدم واسه آپدیت ورژن Need for Speed Rivals v1.3.0.0 Update + Crack - 3DM هستش که زیختم چون با کرک جدید اصلا روی تایم تریل ها دکمه page up ظاهر نمیشد و مجبور شدم از کرک قبلی 1.2.00 استفاده کنم ولی ورژن قبلش هم همین مشکل رو داشتم)
    یه سوال دیگه کریر پلیسی تمام شده ولی کلی ماشین هنوز قفل هستن اونا چطور میشه باز کرد ، توی دومین آیتم از منو که میری داخلش زده First patrol که زیرش ششتا خونه داره همه تیک خوردن ولی به secend تغییر نمیکنه
    Last edited by mehdircm; 01-01-2014 at 19:16.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

متاسفانه این مشکل من هم هست
    یک مسیر طولانی و زمان تعجب بر انگیز 1:45 برای کسب gold
    من هم از نسخه بلک باکس استفاده می کنم
    و تعجب آور تر اینکه بیشتر مسیر را هم با سرعت بیش از 300 کیلومتر میرم ولی بازم کمتر از 3 دقیقه رکورد نمی زنم

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها MUSK£T££R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

درود بر شما
    دوست عزیز من این کار رو کردم ولی تاثیری نداشت مثلا واسه یه مسیر 10 کیلومتری زمان 2 دقیقه بهت میده
    شما میتونی لطف کنی و یه سیو از بازی رو واسم آپ کنی ، ممنون میشم نمیدونم واسه من چرا زمان کم میاد اونم خیلی زیاد دست فرمونم هم تعریف نباشه عالیه کلا همشون زمان 2 دقیقه دارن چه مسافت 2 کیلومتر باشه چه 10 تا ( من همه رو طلا کردم فقط اینا موندن ، البته من یه کدی انتهای تارگت شورتکات میزنم که بازی خیلی افت فریم نداشته باشه شایدم واسه اونه شایدم واسه آپدیت ورژن Need for Speed Rivals v1.3.0.0 Update + Crack - 3DM هستش که زیختم چون با کرک جدید اصلا روی تایم تریل ها دکمه page up ظاهر نمیشد و مجبور شدم از کرک قبلی 1.2.00 استفاده کنم ولی ورژن قبلش هم همین مشکل رو داشتم)
    یه سوال دیگه کریر پلیسی تمام شده ولی کلی ماشین هنوز قفل هستن اونا چطور میشه باز کرد ، توی دومین آیتم از منو که میری داخلش زده First patrol که زیرش ششتا خونه داره همه تیک خوردن ولی به secend تغییر نمیکنه
    یه کاری کن ..!
    سیوتو آپ کن بذار من مراحل تایم تریلو میرم بعد برات آپلودش میکنم ...!

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

درود بر شما
    یه چیز دیگه یادم اومد..!
    من نسخه بلک باکسو دارم خودشم کرک بود ولی کرکش مشکل داشت منم یه کرک دیگه ریختم ...!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان من اشتباهي اين سئوال را در جاي ديگري مطرح كردم ولي فكر كنم جاي صحيحش اينجا باشه.
    پس با عرض پوزش مطرح ميكنم:
    من بازي قسمت racer را بدون اينكه حتي يه مرحله cop را جلو برم تموم كردم اما قفل ماشين آخري باز نشده. چكار بايد بكنم؟
    به نکته ی خیلی ظریفی اشاره کردی!
    البته نیسان جی تی آرم من نتونستم باز کنم فعلا"!(کسی باز کرده؟!)
    ===========================================
    دوستان اصلا" راهی نیست که ماشینای پلیسو تو قسمت ریس داشته باشیم؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    پشت لب تاب

پيش فرض

متاسفانه این مشکل من هم هست
    یک مسیر طولانی و زمان تعجب بر انگیز 1:45 برای کسب gold
    من هم از نسخه بلک باکس استفاده می کنم
    و تعجب آور تر اینکه بیشتر مسیر را هم با سرعت بیش از 300 کیلومتر میرم ولی بازم کمتر از 3 دقیقه رکورد نمی زنم
    fبلاخره یکی پیدا شد که مشکل ما رو درک کنه
    خیلی ضد حاله
    ممکنه نسخه ای که من و شما گرفتیم مشکل دار باشه آخه تورنت رو که سرچ کنی نسخه بلک باکس با حجم های متفاوت دیده میشه حالا شانس ما نسخه مورد دارش به طور ما خورده
    کاش راه حلی داشت نمیدونم میشه درستش کرد یا باید نسخه دیگه ای پیدا کرد

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    پشت لب تاب

پيش فرض

یه چیز دیگه یادم اومد..!
    من نسخه بلک باکسو دارم خودشم کرک بود ولی کرکش مشکل داشت منم یه کرک دیگه ریختم ...!
    دمت گرم آدرس سایتی که کرک رو ازش گرفتی رو محبت کن

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

دمت گرم آدرس سایتی که کرک رو ازش گرفتی رو محبت کن
    از سایت پی30دانلود ..!
    خود بازی رو هم از همونجا دانلود کردم ...!
    تو صفحه بازی آخرین لینک ...!
    بازم اگه درست نشد سیو خودتو آپلود کن بذار همینجا ..من مراحل تایم تریلو میرم بعد برات آپ میکنم ...!
    Last edited by MUSK£T££R; 01-01-2014 at 21:58.

10. این کاربر از MUSK£T££R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان تا حالا چه قدر امتیاز جمع کردین تو یه بار بیرون رفتن؟!این رکورد منه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •