تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 302 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

1 - بازی با چلسی رو به زور نشون دادن
    حالا اگه خدا بخواد شاید نشون بدم

2 - بله
    تا هفته دیگه شروع میشه

///////////

من نمیدونم چرا هر وقت عکس این په په رو میبینم یه جوری میشم
    از چشمم افتاد
    مگه بازی با چلسیو شبکه های وطنی نشون داد؟
    زنده؟؟؟؟؟
    کی که من ندیدم؟؟؟؟ من سرم همیشه تو دوجا هست
    1 _ مانیتور + اینترنت
    2_ تلویزیون

پس چرا ندیدم

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

مگه بازی با چلسیو شبکه های وطنی نشون داد؟
    زنده؟؟؟؟؟
    کی که من ندیدم؟؟؟؟ من سرم همیشه تو دوجا هست
    1 _ مانیتور + اینترنت
    2_ تلویزیون

پس چرا ندیدم
    یکی از بچه ها گفت شبکه ورزش نشون داد

2 ساعت قبلش دنبال گیرنده دیجیتال بود

3. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

بچه هااز خرید گرت بیل چه خبر ؟

اگه کنسل شده که هیچ

ولی اگه مذاکرات ادامه داره اخرین درخواست له وی چیه ؟+ چند درصد احتمال داره به توافق برسند؟

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خب دوستان بازی با اینترن رو 3-0 بردیم

گل ها

کاکا
    رونالدو
    ریکاردو آلوارز
    Last edited by wooooow; 11-08-2013 at 01:12.

6. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب خب رئال بازیو 3 بر 0 برد
    تبریک میگم و چندتا نکته
    1_ متاسفانه باز بازیو ندیدم
    2_ خوبه که رئال با تیم های درجه ی 1 اروپا بازی میکنه و تا حالا هم برده ( چون بردن تیم های درجه ی 5 فایده ای نداره)
    3- امیدوارم روندشو تو لالیگا و بقیه ی تورنمت ها حفظ کنه و بهترم بشه
    3_ ایول به رونالدو روند گل زنیش ادامه دار شده و امیدوارم ادامه داشته باشه
    .
    .
    .
    دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
    +
    به امید برگشتن کاکا به اوج خودش چون به رئال خیلی میتونه کمک کنه

8. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

چقدر این کاسیمیرو تو پیش فصل خوب بازی کرده ، امروز هم درخشید...

اما خوشحال کننده ترین چیزی که تو این بازی دیدم یه کاکای رو فرم و آماده بود ، خیلی بازی خوبی رو به نمایش گذاشت، نیمه دوم بین بازیکنای جوون رئال داشت بزرگتری میکرد.

خسه رو هم به شخصه خیلی می پسندم امیدوارم روند رو به رشد سریع تری پیدا کنه .

امروز بیشتر از همه روی بازی موراتا فوکوس کرده بودم و تقریبا مشکل اساسی داره اونم اینه که بازیکنیه که به راحتی مدافعان خنثی اش میکنن. که به دو تا فاکتور بر میگرده:

1. حرکاتش بسیار قابل پیش بینی هست و دستش رو هر مدافعی به راحتی میتونه بخونه
    2. در عین حال که خودش قابل پیش بینی هست اصلا نمی تونه حرکات مدافع رو به رو پیش بینی کنه ، تو فوتبال بازیکنی موفقه که تو ذهنش چند ثانیه بعدش رو جلو تر بازی کنه!!
    همین میشه که هیچ تقلایی حتی واسه کنار زدن مدافع رو به روش موقع ارسال های عرضی نمیکنه و مدافعین بازیشو اداره میکنن و میشه یه عنصر خنثی ! اگه میخواد جا پای بزرگان مثه مسی و رونالدو که سرنوشت بازی رو رقم میزنن ،بذاره باید این نکات بالا رو در نظر بگیره ولی در کل خیلی خوبه ، این مشکلات هم با تجربه بیشتر ایشالله رفع میشه

10. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

تبریک با تاخیر..
    خوبه که هنوز شروع نکردیم، داریم تیم های بزرگ رو میبریم..امید زیادی هست به این تیم..
    +
    اوزیل-ه دیگه!

12. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

دوستان خبری نیست یعنی مذاکرات برای خرید بیل ادامه نداره دیگه وکاملا منفی شده؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آنچلوتی: با داشتن موراتا و خسه، می توانیم به گرت بیل فکر نکنیم

دو باشگاه رئال و تاتنهام از مدتی پیش مذاکرات برای انتقال گرت بیل را آغاز کردند اما هنوز بر سر مبلغ انتقال به توافق نرسیدند.

سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، معتقد است با در اختیار داشتن بازیکنانی مانند موراتا و خسه، نباید نگران نهایی شدن انتقال گرت بیل باشد.
    دو باشگاه رئال و تاتنهام از مدتی پیش مذاکرات برای انتقال گرت بیل را آغاز کردند اما هنوز بر سر مبلغ انتقال به توافق نرسیدند.
    آنچلوتی که در این تابستان ستاره های جوانی مانند ایسکو و اییارامندی را به خدمت گرفت، تاکید کرد که آماده است تا در فصل جدید از همین بازیکنان جوان در ترکیب اصلی اش استفاده کند.
    او بعد از پیروزی 3-0 رئال مقابل اینتر، به خبرنگاران گفت:" ما آماده شروع فصل هستیم. من از بازیکنانی که در اختیار دارم، کاملا راضی ام. وقتی موراتا و خسه تا این اندازه خوب بازی می کنند، چرا باید در مورد گرت بیل صحبت کنیم.
    من از بازی آنها بسیار راضی هستم. آنها بازیکنان جوانی هستند اما توانایی های بالایی دارند. تیم خسته بود اما بازی خیلی خوبی بود.
    ما یک بازی هجومی ارائه دادیم و تصویر فوق العاده ای به نمایش گذاشتیم. آخرین بازی پیش فصل خیلی خوب بود و نمایشی خوب و قدرتمندانه ارائه دادیم."
    موراتا که در سال 2011 به تیم اول رئال راه پیدا کرد، به تازگی در رقابت های زیر 21 ساله های اروپا، برنده کفش طلایی شد.
    خسه هم فصل گذشته 22 گل برای تیم دوم رئال به ثمر رساند و با رکورد سال 1984 امیلیانو بوتراگنیو برابری کرد.
    در زمان مورینیو گفته می شد که آنها به باشگاه دیگری خواهند رفت تا فرصت بیشتری برای بازی پیدا کنند اما آنچلوتی آنها را در تیمش نگه داشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _______________________

گزارش روز: مورینیو منتظر اهدای جام قهرمانی به کاسیاس نماند

قبل از برگزاری بازی، اعضای کادر فنی دو تیم رفتار محبت آمیزی باهم داشتند. ژوزه مورایس، مسئول استعدادیابی آقای خاص بود که این یخ راشکست و پل کلمنت، دستیار آنچلوتی در رئال راآغوش کشید
    سایت گل- دیدار فینال گینس کاپ و مصاف رئال مادرید و چلسی یک بازی پرحاشیه بود که با برد قاطعانه تیم مادریدی و قهرمانی رئال به پایان رسید. رویارویی ژوزه مورینیو باشاگردان سابقش به ویژه ایکر کاسیاس و کریس رونالدو یکی از جذابیت های اصلی این بازی بودوالبته هواداران آمریکایی رئال که درورزشگاه حضور داشتند هم از شرمندگی آقای خاص درآمدند و برخی ها پوستری با این مضمون: «بدون مورینیو، بدون مشکل» از او استقبال کردند.
    قبل از آغاز این بازی، مودریچ و واران تنها بازیکنان رئال بودند که با مورینیو سلام و احوالپرسی کردند.مورینیو هم با کارلو آنچلوتی روبوسی کرد و سرمربی جدید رئال را درآغوش گرفت وبعد ازاتمام بازی هم به خبرنگاران گفت:« من به مورینیو گفتم که در رئال موفق باشد و او هم برای من در چلسی آرزوی خوشبختی کرد.»انتظار می رفت که با اتمام بازی، شاهد سلام و احوالپرسی بیشتری میان مورینیو و شاگردان سابقش باشیم ولی این بار تنها این ژابی آلونسو و کوئنترائو بودند که به سمت مورینیو رفتند و این اتفاق زمانی افتاد که کریستیانو رونالدو در حال دریافت جایزه بهترین بازیکن تورنمنت بود. مورینیو بعد از خوش و بش با این دو بازیکن بلافاصله به رختکن رفت و برای تماشای مراسم اهدای جام قهرمانی به کاسیاس، کاپیتان رئال در زمین نماند.
    یکی از نکات جالب توجه این بازی، رفتار مارسلو بعد از گلزنی بود.او که اولین گل تیمش دراین بازی را به ثمر رساند رو به سمت نیمکت مربگری چلسی فریاد زد:«این را بگیر» و بعد از بازی توضیح داد که مخاطب او مورینیو نبوده و دی ماریا بوده.
    دقایق بعد نوبت به رونالدو رسید که بعد از گلزنی، او انگشتش را به سمت سینه اش نشانه می گرفت تا به مورینیو نشان دهد که او هم حرفهای زیادی برای گفتن دارد و به نحوی پاسخگوی صحبت های اخیر مورینیو که گفته بود رونالدوی واقعی رونالدوی برزیلی است شود.
    قبل از برگزاری بازی، اعضای کادر فنی دو تیم رفتار محبت آمیزی با هم داشتند. ژوزه مورایس، مسئول استعدادیابی آقای خاص بود که این یخ را شکست و پل کلمنت، دستیار آنچلوتی در رئال راآغوش کشید. بعد از آن هم مارسلو به سراغ دستیار مورینیو رفت و با او احوالپرسی کرد. بعد از آن سیلوینو لورو، مربی دروازه بانان مورینیو به سراغ همتایش در تیم مادریدی رفت و روی فاریا مربی بدنساز مورینیو با مربیان کنونی رئال احوالپرسی نمود.
    البته آنچه درجریان این بازی و بعد از آن شاهد بودیم حکایت از آن دارد که داستان مورینیو بارئالی ها تمامی ندارد. او درکنفرانس خبری بعد از بازی از پاسخ دادن به سوالات به زبان اسپانیایی سرباز زد واعلام کرد که چون مربی یک تیم انگلیسی است،فقط انگلییسی صحبت خواهد کرد و البته در طول دوران حضورش در رئال، هیچ وقت از پاسخ دادن به سوالات خبرنگاران انگلیسی، ایتالیایی، پرتغالی و فرانسوی زبان اجتناب نمی کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __________________________________________________ __________________________________________________ __________________

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •