تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 39 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 382

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Borussia Dortmund | زنبور ها | فصل 2013-2014

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

پیروو بحث سی ال.لیگ هیچ ربطی به اروپا نداره.دو فصل قبل که چلسی قهرمان اروپا شد توی لیگ ۵ ام شد!

2. این کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

اقا يوسف شما دهه ٦٠ هستي؟
    اگه منظورت شمسی هستش ،بله.

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

یه خبر بد دیگه، اسون بندر هم مصدوم شده و احتمالا تا 10 هفته نمیتونه بازی کنه. واقعا مصدومیت های امسال دورتموند، غیر قابل باور شده دیگه، اینقدر مصدوم تو یک فصل باور نکردنیه!!!!

5. 2 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پیروو بحث سی ال.لیگ هیچ ربطی به اروپا نداره.دو فصل قبل که چلسی قهرمان اروپا شد توی لیگ ۵ ام شد!
    قضیه اون تیم با این تیم خیلی توفیر داره برادر...اون تیم بازیکنان پر مهره تری داشت..تیم تر بود..رو نیمکتش کلی بازیکن داشت که مربی رو از هر لحاظ مطمئن میکرد...

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

قضیه اون تیم با این تیم خیلی توفیر داره برادر...اون تیم بازیکنان پر مهره تری داشت..تیم تر بود..رو نیمکتش کلی بازیکن داشت که مربی رو از هر لحاظ مطمئن میکرد...
    تنها برتری که چلسی نسبت به دورتموند داشت، شانس خیلی زیادش بود وگرنه هیچ برتری دیگه ای نداشت..
    +
    منچستر هم انگار برای خرید گوندگان به صورت جدی وارد عمل شده!
    Manchester United are confident they have won the race to sign Borussia Dortmund midfielder Ilkay Gundogan in a move that could see Shinji Kagawa move the other way.

8. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تنها برتری که چلسی نسبت به دورتموند داشت، شانس خیلی زیادش بود وگرنه هیچ برتری دیگه ای نداشت..
    +
    منچستر هم انگار برای خرید گوندگان به صورت جدی وارد عمل شده!

شما خیلی داری کلی صحبت میکنی...شانس؟!خب تو موفقیت شانس خیلی تاثیر گذاره...ولی شدت و ضعف داره.اون سال چلسی اومد قهرمان اروپا شد در حالی که عقبه این تیم سه قهرمانی لیگ برتر((دو تا با مورینیو و یکی با انچلوتی))بود.اونم تو لیگی که سخت ترین لیگ دنیاست و قهرمانی تو انگلستان برابری میکنه با قهرمانی در لیگ قهرمانان...((در امتیاز بندی تیم های باشگاهی در بین لیگ های داخلی لیگ برتر بیشترین امتیاز رو داره))..اون تیم بازیکانی داشت که خودشون به اصطلاح رهبر و برنده بودند...مثل لمپارد و تری و دروگبا و چک...همه باتجربه...دورتموند بهترین موقعیت رو واسه قهرمانی اروپا سال قبل تو فینال از دست داد..با یه تیم بهتر و اماده تر...نه با این تیم کنونی که چند تیکه و دل بسته به مانوئل فردریش 35 ساله...

قلبا علاقه خاصی به کلوپ و دورتموند و هواداران پر شور "وستفالن"دارم.اما کاش بدشانسی نمیاورد تیم.

10. 3 کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

مخالفم.چلسی ان چنان مهره ای نداشت اون موقع!.الان مهره هاش بیشتره

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

شما خیلی داری کلی صحبت میکنی...شانس؟!خب تو موفقیت شانس خیلی تاثیر گذاره...ولی شدت و ضعف داره.
    برگردی به سه سال پیش، متوجه میشی اون تیم با شانس اومد قهرمان شد.
    بازی با بارسا، اون همه ضربه که به تیر می خوره یا بازی جلو بایرن ...

.اونم تو لیگی که سخت ترین لیگ دنیاست و قهرمانی تو انگلستان برابری میکنه با قهرمانی در لیگ قهرمانان...((در امتیاز بندی تیم های باشگاهی در بین لیگ های داخلی لیگ برتر بیشترین امتیاز رو داره))
    الان به اینی که میگی خودت اعتقاد داری؟
    اینو همه قبول دارن که هیچ جام باشگاهی تو دنیا، به اعتبار سی ال نمیرسه. دیگه لیگ برتر و اینا جای خودش داره.

13. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

هشت دقیقه اول بازی رو دیدم که دوتا گل زدن.
    خیلی خوب همون اول رو هنرنمایی مارکو رویس تونستن دوتا گل بزنن.
    یه گل از رویس یکی هم از میکی تا اینجا

15. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگر مي‌توانستم مسي را به دورتموند مي‌آوردم

سرمربي آلماني بورسيا دورتموند با تحسين ستاره آرژانتيني بارسلونا اعتراف کرد او را در سطحي بالاتر از کريستيانو رونالدو و فرانک ريبري مي‌بيند.

يورگن کلوپ با معرفي ليونل مسي به عنوان بازيکني که بيشترين تاثيري که روي او گذاشته است، اعتراف کرد اضافه کردن اين مهاجم آرژانتيني به جمع بازيکنانش يکي از خواسته‌هاي او است.

به نقل از تسنيم، کلوپ 46 ساله در گفت‌وگو با نشريه اسپورت اسپانيا در پاسخ به اين سوال که از ميان 3 نامزد نهايي کسب توپ طلاي 2013 (مسي، رونالدو و ريبري) در صورت امکان کداميک را جذب مي‌کرد، اظهار داشت: من مسي را جذب مي‌کردم. البته من شيوه بازي ريبري و رونالدو را هم دوست دارم اما کارهايي که مسي در زمين بازي انجام مي‌دهد محشر است و او در سال‌هاي اخير پيشرفت هم کرده است.

کلوپ در ادامه درباره رويکردش در مربيگري تاکيد داشت درهاي ورود به دورتموند براي تمام بازيکناني که توصيه‌ها و راهنمايي او را مي‌خواهند باز است. وي تصريح کرد: من در حقيقت خودم يکي مثل بازيکنان تيمم هستم. در طول روز تصميمات زيادي مي‌گيرم اما خوشبختانه تيمي را براي خودم ساخته‌ام که مرا مجبور نمي‌کند تمام بار تصميم‌گيري در مورد آن را به دوش بکشم. بسياري از کارشناسان چيزي بيش از آنکه من با 2 چشمانم مي‌بينم را مي‌بينند اما براي من مهم نيست که يک قهرمان تلقي شوم يا خير. من دوست دارم با بازيکنانم رابطه‌اي مانند رابطه ميان 2 همکار برقرار کنم. تا زماني که بتوانم اين کار را انجام دهم، مي‌توانم موفق باشم.

سرمربي زردپوشان وست‌فالن افزود: من مي‌خواهم رابطه خوبي با بازيکنانم داشته باشم اما اگر هر يک از آنها اينطور فکر کند که حق دارد در مورد ترکيب تيم يا نوع تمرينات تصميم‌گيري کند مطمئناً خودش را به دردسر انداخته است. در تمرينات و بازي‌ها حرفي که من مي‌زنم بايد عملي شود اما خارج از آنها مي‌‌توانيد با من مانند هر فرد ديگري برخورد کنيد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Klopp: Messi my dream signing

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •