تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 138 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پیغام هواداران چلسی به مورینیو: ژوزه یادت باشه، ماتا باید باشه

چلسی دیشب در دور اول رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا دریک بازی خانگی با نتیجه 1-2 مغلوب بازل سوئیس شد
    سایت گل- چلسی دیشب در دور اول رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا دریک بازی خانگی با نتیجه 1-2 مغلوب بازل سوئیس شد. در جریان برگزاری این بازی که در شهر لندن و در ورزشگاه استمفورد بریج برگزار می شد، یکی از هواداران پلاکاردی را به همراه داشت که به منزله پیغام یا هشداری برای ژوزه مورینیو سرمربی چلسی بود.
    روی این پلاکارد نوشته شده بود:«ژوزه! ماتا به زمین چمن تعلق دارد و مال نیمکت نیست.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چهارشنبه شب از عروسی برگشتم نتیجه بازی چلسی رو که فهمیدم کلا هنگ کردم!
    هایلایت بازی رو که دیدم چلسی خیلی موقعیت از دست داد و نبود یه بازیکن گلزن درجه یک توی اون حس میشد
    کلا من به این سه مهاجم نوکی که داریم زیاد امیدی ندارم و هر چه قدر هم خوب کار کنن دیگه مثلا در حد امثال کاوانی و ون پرسی نیستن
    نکته مثبتی هم که دیدم بازی اسکار بودش که توی همین چند صحنه ای که دیدم عالی بودش و کلا اسکار این فصل پیشرفت خوبی داشته و یکی از مهره های تاثیرگذاره
    به نظرم مورینیو کلا به یه شماره 10 اعتقاد داره و به خاطر همین بیشتر از اسکار استفاده می کنه و ماتا رو روی نیمکت می ذاره ولی می تونه از جفتشون هم همزمان استفاده کنه و ماتا توی کناره ها هم عالیه

+

کسی یادشه مورینیو توی تیمایی که مربیگری کرده ، تا قبل از این بازی آخرین بار کی توی خونه باخته بود؟!
    از این نظر فکر کنم آمار فوق العاده ای داشت
    Last edited by vahidgame; 20-09-2013 at 21:21.

4. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

کسی یادشه مورینیو توی تیمایی که مربیگری کرده ، تا قبل از این بازی آخرین بار کی توی خونه باخته بود؟!
    یه 7-8 سالی کلا تو خونه نباخته بود،تو چلسی هم که کلا فکر نکنم تو خونه باخته باشه تا قبل این!!

مورينيو:‌ تيم ما بحران زده نيست

سرمربي چلسي اعلام کرد به خاطر باخت‌هاي پياپي، تيمش به هيچ وجه در بحران قرار ندارد.

با توجه به اينکه چلسي در سه ديدار اخير خود شکست خورده است،‌ ژوزه مورينيو تاکيد کرد هيچ بحراني در اين باشگاه وجود ندارد.

به گزارش فارس، اين مربي پرتغالي پس از آنکه تيمش در ليگ قهرمانان اروپا در خانه خودي مقابل بازل سوئيس با نتيجه 2 بر يک شکست خورد مورد انتقادهاي فراواني قرار گرفته است. آنها هفته پيش نيز در ليگ انگليس يک بر صفر مغلوب اورتون شدند و ديدار سوپر جام باشگاه‌هاي اروپا را نيز مقابل بايرن مونيخ در ضربه‌هاي پنالتي با شکست به پايان رساندند.

مورينيو در اين زمينه گفت: اينکه همه عملکرد شما را به شکل موشکافانه‌اي مورد توجه قرار دهند به نظر من کار عجيبي نيست. مدت زيادي در فوتبال حضور داشته‌ام و اين کارها به هيچ وجه کاري خارج از عرف نيست. نگران هيچ چيز نيستم. گرفتن نتيجه‌هاي اخير براي من يک بحران نيست. بله، ما در بحران نيستيم. شغل خوبي در اختيار دارم. مي‌دانم قرار است چه کارهايي انجام دهم و بايد از چه پله‌هايي بالا بروم. وقتي قرار است در يک تيم کاري متفاوت انجام دهيد و فلسفه سال‌هاي پيش که در چلسي پياده مي‌کردم را مد نظر خود قرار دهيد، ممکن است دچار مشکل شويد.

مورينيو در ادامه گفت: در طول سال‌هايي که در چلسي حضور نداشتم، شيوه بازي اين تيم را به هيچ وجه نمي‌پسنديدم. مي‌دانم که باشگاه نيز اين مدل را دوست نداشت. بازيکنان بايد تغيير کنند. شيوه نمايش تيم بايد عوض شود.

چلسي در ديدار اين هفته خود در ليگ برتر انگليس بايد با فولام روبه‌رو شود. اين ديدار از ساعت 20 امروز (شنبه) به وقت تهران در ورزشگاه استمفورد بريج لندن آغاز خواهد شد.

6. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

اقا امشب بازی رو کدوم کانالا میذارن؟
    ورزش میذاره؟

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

اقا امشب بازی رو کدوم کانالا میذارن؟
    ورزش میذاره؟
    توو لیست برنامه ها که نیست ... اما احتمال زیاد به خاطر دژاگه هم شده پخش میکنن .. برنامه های شبکه ورزش که پره ...

جدول پخش فوتبال از تلویزیون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شنبه 30/06/1392 ساعت : 18:30
    هفته 5 ليگ برتر انگليس : ليورپول - ساوتهمپتون
    زنده از شبکه ورزش

شنبه 30/06/1392 ساعت : 22:30
    هفته 5 لاليگا : رايو والكانو - بارسلونا
    زنده از شبکه ورزش

يکشنبه 31/06/1392 ساعت : 17:00
    هفته 5 ليگ برتر انگليس : آرسنال - استوك سيتي
    زنده از شبکه ورزش

يکشنبه 31/06/1392 ساعت : 19:30
    هفته 5 ليگ برتر انگليس : منچسترسيتي - منچستريونايتد
    زنده از شبکه سه

يکشنبه 31/06/1392 ساعت : 23:15
    هفته 4 سري آ : آث ميلان - ناپولي
    زنده از شبکه ورزش

سه‌شنبه 02/07/1392 ساعت : 22:30
    هفته 6 لاليگا : بارسلونا - رئال سوسيداد
    زنده از شبکه سه

چهارشنبه 03/07/1392 ساعت : 14:00
    نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان آسيا : اف‌سي‌سئول - استقلال
    زنده از شبکه سه

پنج‌شنبه 04/07/1392 ساعت : 17:20
    هفته 11 جام خليج فارس : پرسپوليس - فجر سپاسي
    زنده از شبکه سه

9. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه 7-8 سالی کلا تو خونه نباخته بود،تو چلسی هم که کلا فکر نکنم تو خونه باخته باشه تا قبل این!!

رکورد 9 ساله مورینیو رو پرسیادو 3 سال پیش شکست .
    بارسا هم تو زمین رئال تو لیگ قهرمانان و جام حذفی تیم مورینیو رو شکست داد .

حالا 7-8 سال ؟

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورينيو خواهان آلابا براي جانشيني کول

گزارشي چاپ شده در آلمان عنوان مي‌کند «آقاي خاص» ‌چلسي به جذب مدافع اتريشي بايرن‌مونيخ علاقمند است.

روزنامه بيلد در شماره روز شنبه (امروز) از شروع تلاش‌هاي «ژوزه مورينيو» ‌براي جذب يک مدافع چپ توانمند خبر داده است.

بنا به اين نوشته مورينيو معروف به آقاي خاص که تابستان سال جاري رئال مادريد را ترک کرد، به عملکرد اشلي کول، مدافع چپ تيمش چندان اعتقادي ندارد. از اين رو «ديويد آلابا» ‌را زير نظر گرفته تا احتمالا وي را در نقل و انتقالات ميان فصل (پنجره زمستاني) جذب کند.

آلابا تا سال 2015 با باوارايي‌ها قرارداد دارد. وي اواخر بهار همراه با مونيخي‌ها قهرماني اروپا را در کنار فتح بوندس‌ليگا و جام حذفي آلمان جشن گرفت.

به گزارش فارس

12. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

رکورد 9 ساله مورینیو رو پرسیادو 3 سال پیش شکست .
    بارسا هم تو زمین رئال تو لیگ قهرمانان و جام حذفی تیم مورینیو رو شکست داد .

حالا 7-8 سال ؟
    بطور دقیق تر:

Real Madrid 1 - 2 Barcelona, Copa del Rey, 18 January 2012
    Real Madrid 1 - 3 Barcelona, La Liga, 10 December 2011
    Real Madrid 2 - 3 Zaragoza, La Liga, 30 April 2011
    Real Madrid 0 - 2 Barcelona, UCL, 27 April 2011
    Real Madrid 0 - 1 Sporting Gijon, La Liga, 2 April 2011

Inter 0 - 1 Panathinaikos, UCL, 26 November 2008

Chelsea 1 - 2 Barcelona, UCL, 22 February 2006

Porto 1 - 3 Real Madrid, UCL, 1 October 2003
    Porto 0 - 1 Panathinaikos, UEFA Cup, 13 March 2003
    Porto 2 - 3 Beira-Mar, Primeira Liga, 23 February 2002

اون چیزی که به عنوان رکورد ازش عنوان میشد بین سال 2002 و 2011 بود که در لیگ باخت خانگی نداشت ولی در این بین در اروپا باخت های خانگی داشت.

14. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

مورينيو خواهان آلابا براي جانشيني کول

گزارشي چاپ شده در آلمان عنوان مي‌کند «آقاي خاص» ‌چلسي به جذب مدافع اتريشي بايرن‌مونيخ علاقمند است.

روزنامه بيلد در شماره روز شنبه (امروز) از شروع تلاش‌هاي «ژوزه مورينيو» ‌براي جذب يک مدافع چپ توانمند خبر داده است.

بنا به اين نوشته مورينيو معروف به آقاي خاص که تابستان سال جاري رئال مادريد را ترک کرد، به عملکرد اشلي کول، مدافع چپ تيمش چندان اعتقادي ندارد. از اين رو «ديويد آلابا» ‌را زير نظر گرفته تا احتمالا وي را در نقل و انتقالات ميان فصل (پنجره زمستاني) جذب کند.

آلابا تا سال 2015 با باوارايي‌ها قرارداد دارد. وي اواخر بهار همراه با مونيخي‌ها قهرماني اروپا را در کنار فتح بوندس‌ليگا و جام حذفي آلمان جشن گرفت.

به گزارش فارس
    کول ییکی از بهترینای ما بوده تو این بازیا
    الابا از کول بهتره؟
    لول

16. این کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هشدار مورینیو به ماتا: یا خود را با شرایط وفق بده یا روی نیمکت بنشین

سرمربی پرتغالی به بازی ساز 25 ساله هشدار داد که باید سبک بازیش را تغییر دهد. در غیر این صورت باید پشت سر اسکار دراولویت بعدی ورود به زمین باشد
    سایت گل - ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، به خوان ماتا، بازیساز اسپانیایی تیمش گفته که تا موقعی که خود را با سبک بازی جدید تیم وفق ندهد، به عنوان بازیکن نیمکت نشین کارش را در استمفورد بریج ادامه خواهد داد.
    بازیکن ملی پوش اسپانیایی که در دو فصل اخیر بهترین بازیکن باشگاه چلسی لقب گرفته بود، از زمان حضور مورینیو به عنوان سرمربی جدید چلسی برای حضور در میان 11 بازیکن ترکیب اصلی چلسی تقلای زیادی کرده است.
    این بازیکن 25 ساله به ندرت درترکیب اصلی چلسی مورینیو به میدان رفته ولی مورینیو به خاطر این تصمیم معذرت خواهی نکرده و گفته که ماتا باید تلاش کند تا بتواند به بازیکنی ثابت تبدیل شود و جایگاه اسکار را غصب کند.
    روز جمعه مورینیو در جمع خبرنگاران گفت: "آنطوری که من وضعیت را می بینم و دلیل اینکه در حال حاضر ماتا در بازی ها زیاد شرکت نمی کند چیزی است که درباره ی آن با خود او صحبت می کنم و در ملاء عام درباره اش حرف نمی زنم. اما او در بازی با اورتون از اول در ترکیب اصلی حضور داشت و شما می توانید عملکرد او را بررسی کنید. در بازی با بازل هم وقتی که تیم ما 0-1 جلو بود، او به میدان فرستاده شد ( و مثل دمبا با یا جان اوبی میکل برای نجات تیم به میدان نیامد) و وظایف خاص وویژه ای داشت. البته این جزئی از پروسه پیشرفت اوست. از یک سو می توان با رامیرس و اسکار استفاده کرد و از ماتا به عنوان بازیکن شماره 10 و پشت سرمهاجم استفاده نمود؛ چون او استعداد فوق العاده ی دارد و پاسهای گل زیرکانه ای می دهد و درپاسکاری ها هوشمندان رفتار می کند وعملکرد فوق العاده ای دارد؛ چون درکل بازیکن بامهارتی است. اما از سوی دیگر، بحث تطبیق یابی با شیوه بازی تیم مطرح است و او باید خود را با سبکی که می خواهیم بازی کنیم وفق دهد. در حال حاضر اسکار بازیکن شماره ی 10 من است و اگر کسی بگوید که او بهترین بازیکن این فصل چلسی نبوده، مجبورم با او مخالفت کنم. من باید به طرفداران ثابت کنم که سرمربی خوبی هستم. الان ماتا نیز باید ثابت کند که بازیکن خوبیست."
    فصل گذشته مثلث اسکار، ادن آزارد و ماتا موفق بود و مورینیو تأکید می کند که این مثلث هنوز هم می تواند مؤثر باشد؛ االبته به شرطی که بازیکن اسپانیایی بازی خود را به یک سیستم دفاعی تر تغییر دهد. البته بازهم بعید به نظر می رسد که ماتا بتواند با پیشی گرفتن از اسکار، بازیکن شماره 10 تیم مورینیو لقب بگیرد.
    مورینیو در ادامه می گوید: "البته این فقط در شرایطی امکان پذیر است که ماتا خود را با آن چیزی که ما می خواهیم وفق دهد. من هنوز نمی توانم از اسکار بخواهم که رو در روی دفاع آخر تیم مقابل بازی کند. برزیل با استعدادترین بازیکنان را در قامت بازیکن شماره ی 10 در دنیا دارد و او درتیم ملی کشورش هم دراین پست بازی می کند. پس من می خواهم اسکار را به عنوان شماره ی 10 انتخاب کنم. من دو بازیکن دیگر می خواهم که از طرفین با این واقعیت کنار بیایند و یاد بگیرند چگونه کارهایی را که قبلا آمادگی انجام آن ها را نداشتند انجام دهند. بازیکنان آمادگی اش را داشته باشند تا برخی تغییرات را بپذیرند."
    مورینیو در بخش پایانی صحبت هایش گفت:" اگر من مهاجم باشم، ترجیح می دهم که بدون پست و مسئولیت های خاص بازی کنم و بقیه مرا از پشت پوشش دهند و به این شکل دیگر نگران بازگشت به عقب نخواهم بود. مسئله تغییر ذهنیت است. این تغییر سبک بازی کمی زمان می برد اما قول می دهم به 5، 6 یا 7 سال نرسد."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •