تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 28 از 136 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه EternalWanderer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام منم 87 کنکور دادم، الانم شاغلم، ولی سعی می کنم تو محل کار دروس رو با موبایل(پاورپوینت که میسازم میریزم موبایل) و یادداشتام مرور کنم؛ تازه یه هندزفری جبرا استون2 هم گرفتم از این تک گوشه ها که وقتی تو جلسه ای حاضر میشم یا سرم خلوت میشه یا از سرکار برگشتنی تو خیابون هم درسا رو مرور کنم
    خلاصه سعی می کنم از زمان استفاده مفید رو ببرم
    موفق باشین
    ایول!، حتما باید علاقه زیادی به رشته مورد نظرتون داشته باشین که اینقدر تلاش میکنید.

2. این کاربر از EternalWanderer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه katayo0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام منم 87 کنکور دادم، الانم شاغلم، ولی سعی می کنم تو محل کار دروس رو با موبایل(پاورپوینت که میسازم میریزم موبایل) و یادداشتام مرور کنم؛ تازه یه هندزفری جبرا استون2 هم گرفتم از این تک گوشه ها که وقتی تو جلسه ای حاضر میشم یا سرم خلوت میشه یا از سرکار برگشتنی تو خیابون هم درسا رو مرور کنم
    خلاصه سعی می کنم از زمان استفاده مفید رو ببرم
    موفق باشین

مرسی از راهنمایی هاتون! مشکل من اینه که من تک بعدی هستم! و فقط یه کار رو میتونم انجام بدم
    نمیتونم راه برم و روی یادگیری درس تمرکز کنم
    خیلی بده ها ..... خودم میدونم
    اما نمیشه دیگه
    اینم یه مدلشه
    البته تلاش میکنم که این رفتار رو در خودم پرورش بدم

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه هايي كه مشكل تمركز كردن روي درس رو دارين و حواستون دائم پرت ميشه و فكرتون به چيزهاي ديگه مشغول ميشه سعي كنين به روانپزشك مراجعه كنين تا داروهايي مثل فلوكستين واستون تجويز كنه. عوارض خيلي خيلي كمي دارن ولي نتيجه خوبي ميدن.
    نوشابه انرژي زا معرفي نكردما كسي بره سر خود بره بخوره، داروي اعصاب معرفي كردم حتما بايد متخصص اعصاب تجويز كنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه EternalWanderer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بچه هايي كه مشكل تمركز كردن روي درس رو دارين و حواستون دائم پرت ميشه و فكرتون به چيزهاي ديگه مشغول ميشه سعي كنين به روانپزشك مراجعه كنين تا داروهايي مثل فلوكستين واستون تجويز كنه. عوارض خيلي خيلي كمي دارن ولي نتيجه خوبي ميدن.
    نوشابه انرژي زا معرفي نكردما كسي بره سر خود بره بخوره، داروي اعصاب معرفي كردم حتما بايد متخصص اعصاب تجويز كنه
    البته مصرف دارو هم چندان جالب نیست، چون علاوه بر عوارضی که داره ممکنه شما هم تو دانشگاه جزو افرادی بشید که شب امتحان چهار پنج تا قرص میخورید تا یادگیریتون بالا بره، اینا مخدرن من که اصلا با اعصاب خودم بازی نمیکنم! به جای اون میتونید یه برگه کاغذ کنارتون بذارید تا هر وقت حواستون پرت شد اون چیزی که باعث حواسپرتی شده رو رو کاغذ بنویسید و به خودتون بگید آخر شب بهش فکر میکنم. ممکنه جواب بده.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

البته مصرف دارو هم چندان جالب نیست، چون علاوه بر عوارضی که داره ممکنه شما هم تو دانشگاه جزو افرادی بشید که شب امتحان چهار پنج تا قرص میخورید تا یادگیریتون بالا بره، اینا مخدرن من که اصلا با اعصاب خودم بازی نمیکنم! به جای اون میتونید یه برگه کاغذ کنارتون بذارید تا هر وقت حواستون پرت شد اون چیزی که باعث حواسپرتی شده رو رو کاغذ بنویسید و به خودتون بگید آخر شب بهش فکر میکنم. ممکنه جواب بده.
    اتفاقا مصرف دارو اگر تحت نظر پزشك باشه خيلي خوب و تاثير بخش هست.
    مخدر معني داره عزيز، داروها از نظر تاثيري كه روي سستم ليمبيك مغز و بقيه قسمت هاي CNS ميزارن به مخدر و غير مخدر تقسيم بندي ميشن.
    اون دانشجوها كه شب امتحان چهارپنج تا قرص ميخورن معتاد هستن و تحت نظر پزشك نيستن به هيچ وجه.
    اون روش كاغذ و روش عننكبوتي و ... براي كسايي كه دچار حواس پرتي خيلي كم هستن جواب ميده، اكثر كسايي كه مشكل تمركز دارن به دليل پايين بودن سطح سرتونين در مغزشون هست كه از طريق داروهايي مثل فلوكستين و بقيه SSRI ها قابل درمان هست.
    ما ( البته من نه سال بالايي ها معمولا ) جزواتي براي آمادگي امتحان تخصص ميخونيم كه توشون تاكيد شده اگر مشكل تمركز دارين ميتونين از SSRI ها استفاده كنين.

من خودم بدون فلوكستين هيچوقت كنكور قبول نميشدم؛ اصلا كتابو كه ميزاشتم جلوم 10 دقيقه بعد فكرم به هرچيزي ميرفت به جز كتاب و تست

داره خودمونی میشه katayo0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

البته من اینو بگم که تمرکزم روی درس عالیه! اما روی انجام دادن 2 تا کار متفاوت تمرکزم کم میشه! مثل راه رفتن و درس خوندن

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

اقا من بايد وقتي درس ميخونم راه برم ...الان دو روز 8 ساعت خوندم امروز ديگه پام درد ميكنه باور كنيد

قبلا هم چند بار سعي كردم اين عادت زشت رو كه انرژيم رو هم هدر ميده رو ترك كنم ولي خيلي سخته ...

ميشه يه راهكار بهم بديد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اقا من بايد وقتي درس ميخونم راه برم ...الان دو روز 8 ساعت خوندم امروز ديگه پام درد ميكنه باور كنيد

قبلا هم چند بار سعي كردم اين عادت زشت رو كه انرژيم رو هم هدر ميده رو ترك كنم ولي خيلي سخته ...

ميشه يه راهكار بهم بديد
    منم مثل تو بودم. یه هفته رفتم کتاب خونه مجبور بودم اونجا بشینم... عادتم ترک شد!

10. 2 کاربر از miladio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

هيچ وقت هنگام مطالعه راه نرين چون باعث ميشه بخشي از انرژي و تمركزتون هدر بره. همينطور اين عادتتون در آينده ( و شايدم همين الان مثل constant_boy ) بهتون آسيب بزنه.

ميشه يه راهكار بهم بديد
    موقع تست زدن چطوري راه ميري ؟؟

12. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

هيچ وقت هنگام مطالعه راه نرين چون باعث ميشه بخشي از انرژي و تمركزتون هدر بره. همينطور اين عادتتون در آينده ( و شايدم همين الان مثل constant_boy ) بهتون آسيب بزنه.

موقع تست زدن چطوري راه ميري ؟؟

خب من يك هفتم از وقتم رو شايد تست ميزنم ...حالا اون 6 7 ساعت ديگه رو راه ميرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •