سلام
من کد رجیستر این نرم افزار رو می خوام اگه کسی داره بذاره
Bermin.Software.Moby.Explorer.v2.1.S60.Java.Cracke d-BiNPDA.jar
متشکر
سلام
من کد رجیستر این نرم افزار رو می خوام اگه کسی داره بذاره
Bermin.Software.Moby.Explorer.v2.1.S60.Java.Cracke d-BiNPDA.jar
متشکر
اینطور که از اسم فایل پیداست، کرک شده و نیازی به سریال نامبر نداره.
با کد راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره منوی گوشی رو باز کن تا ورزن درایور گوشی رو بفهمی
Last edited by MatinCracker; 25-01-2007 at 00:44.
سرعت فیلم برداری از 15 فریم به 17 فریم ارتقا پیدا میکنه![]()
از منوی مخفی گوشی میتونی ورژن درایور گوشی رو بفهمی !!!
اسمش اينو ميگه ولي بسياري از کارها رو اين نسخه کرک شدش انجام نميده احتياج به کد رجيستر داره
کسی جواب من را نمی ده
"آیا k750 قا نقرهای هم داره یا میشه بهش زد"
قاب نقره اي داره من عوض كرده بودم Safa619
سلام دوستان
من هفته ی پیش یک k750 خریدم . فروشنده میگفت ساخت مالزیه . رو جعبش هم نوشته .
من 2 تا مشکل اساسی باهاش دارم .
اول : در مورد باطریه که موقع استفاده از موزیک زیاد دووم نمیاره و یا اینکه با چند ساعت ور رفتن با منو و یا sms از نصف همکمتر میشه .چه بلایی میشه سرش آورد ؟
دوم : و اصلی ترین مشکلم مربوط به صدای گوشی به هنگام مکالمست که مخصوصا در محیط های باز تقریبا غیر قابل شنیدنه . نمیدونم اشکال از گوشی منه و یا اینکه همشون همینن ؟ آیا راهی برای افزایش اون غیر از استفاده از دکمکه های زوم وجود داره ؟ مثلا از طریق منوی مخفی ؟تو رو خدا کمک کنید
ضمنا این روش وارد شدن به منوی مخفی ( کد راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره ) موقه زدن راست و ... وارد منو ها میشه ( در مورد من mp3 ) و دیگه نمیشه کاری کرد .
این k750 ساخت مالزی تقلبیه (با مموری 128)
بچه ها می خوام مسیج هایی که قشنگ هستند رو ذخیره کنم و از قرار معلوم می ره توی SavedMessage و اینطوری که من فهمیدم از حافظه ی سیم استفاده می کنه !
می خوام کاری کنم که خلاصه به این زودیا پر نشه ! یا از حافظه ی سیم استفاده نکنه و از حافظه ی خودش استفاده کنه
خلاصه راه حل بدید منتظریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)