تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 47 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 463

نام تاپيک: Don't Starve

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش می کنم
    گوشت عنکبوت و سایر موجوداتی که Monster Meat دارن یه مشکلی داره اونم اینه که از مغز و قلب کم می کنه ، حتی خشک شده اش 18 تا به غذا اضافه می کنه و 3 تا از قلب کم می کنه ، 5 تا هم از مغز کم می کنه.
    به نظرم نیازی نیست کمپ کنار عنکبوت ها زده بشه
    چون شما تو طول بازی اگر به عنکبوت ها برخوردید اگر خونه اشون سه طبقه باشه و شما خونه اشون رو نابود کنید علاوه بر 6 تا تار عنکبوتی که میده یک تخم عنکبوت هم میده که اگرخواستید میتونید کنار کمپتون Plant کنید.
    یعنی اینطوری بگم شما هر جا بخواین میتونید تخم عنکبوت رو بکارید (مثلا کنار کمپتون) ، ولی هر جا بخواین نمیتونید لونه خرگوش به اندازه کافی پیدا کنید.

البته Monster Meat برای دو چیز خوبه به نظرم ، (البته صرف نظر از ارزش غذایی که داره)(اگر شدیدا نیازمند غذا هستید و مغز و قلب براتون مهم نیست میتونید از پخته اش یا خشک شده اش استفاده کنید)
    میتونید اون رو به عنوان Bait برای تله پرندگان جا گذاری کنید یا اینکه صبر کنید کاملا فاسد بشه و ازش به عنوان کود استفاده کنید.

ساخت اون تله هایی هم که شما میفرمایی نیازمند دندون گرازه که به راحتی یافت نمیشه(مگر اینکه گراز زیاد کشته باشین و دندون زیادی جمع کرده باشین)
    قبلا یکی از بچه ها پرسیده بود چطور میشه غول درختی رو کشت
    بهترین حالت برای کشتنش معمولا توصیه شده اول آتیشش بزنید و بعد با چند ضربه (شاید هم یک ضربه) نابود میشه.
    ولی من راحت دیگه ای پیدا کردم که خیلی راحته
    شما نیازمند یک Blue Gem هستید + Spear
    توسط این دو شما میتونید یک عصای منجمد کننده بسازید که اگر 3 تا به غول درختی بزنید یخ میزنه
    حالا میتونید با یه Spear ساده و زدن 30-40 ضربه غول رو از پا دربیارید ، تا زمانی که غول از بین نره یخش ذوب نمیشه.
    البته با یک Red Gem هم میتونید یک عصای آتش زننده بسازید من رو این غول در ختی تست نکردم تاحالا شاید بهتر جواب بده.

برای ساختن یخچال هم شما به چرخ دنده نیاز دارید که فقط در قسمت کوچیکی از بازی پیدا میشه.
    بخشی از بازی هست که یک سری اسب (مثل اسب اسباب بازی) در یک محوطه کوچیک در حال گشتن یا خوابیدن هستن. اگر اونارو بزنید بهتون چرخ دنده میده
    البته در همون قسمت میتونید Marble (سنگ مرمر) هم بدست بیارید یا داغون کردن ستون ها توسط کلنگ.
    که با 12 تا Marble و فکر کنم 2 یا سه تا طناب (Rope ) میتونید یک ذره خیلی قوی درست کنید به طوریکه اگر با کسی چنگ کردید با هر ضربه ای که میخورید فقط یکی از قلبتون کم میشه
    البته سرعت جرکتتون رو کند میکنه و بهتره فقط در موقع جنگ ازش استفاده کنید و در حالت عادی همون Back Pack یا کوله پشتی تنتون باشه.

برای پیدا کردن ورودی بخش Adventure میتونید یک Diving Rod بسازید که البته نیاز به چرخ دنده داره.
    همچنین برای پیدا کردن وسایل در قسمت Adventure یه این دستگاه نیازی دارید که البته تو بخش Adventure ابتدای هر مرحله بهتون این دستگاه رو میده.

در زمستون بهتره یه Heat Stone هم بسازید که اگر کنار آتیش باشید کم کم رنگش زرد و قرمز میشه که تو سرما میتونید تا مدتی اینور اونور برید بدون اینکه یخ بزنید.
    در زمستون از تله پردنگان بیشتر استفاده کنید که از تار عنکبوت ساخته میشه و میتونید باهاش 8 تا پرنده بگیرید ( به صورت نرمال)
    در زمستون بیشتر پرنده های آبی گیرتون میفته که بعد از کستنش یا بهتون Morsel میده (همون گوشت معمولی که خرگوش میده) یا پر آبی که بدرد درست کردن دارت کشنده میخوره که سه برابر Spear قدرت داره.
    در ضمن در سعی کنید مغزتون از یه حدی پایینتر نیاد چون در این صورت خرگوش هارو سیاه رنگ و مثل خارپشت میبینید که گوشتتشون Monster Meat هستش و همونطور که بالا گفتم یه بدی هایی داره.
    البته این خارپشت ها بعد از کشتنشون گاهی بجای Monster Meat خار بهتون میده که برای ساخت چیزای دیگه مفید.

حالا الان زیاد وقت نداشتم سر فرصت مرتب تر توضیح میدم.

2. 4 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگر بشه مراحل رو تا به دست آوردن يخچال توضيح بدي خيلي خوب مي شه. چون تو زمستون ديگه خيلي سخت مي شه كه شكمش رو سير كني.
    معمولا اگه یه خورده سر به سر اون رخ شطرنج بذارید انقدر درخت داغون می کنه تا بالاخره یه دونه treeguard حسابش رو می رسه

بهتره برای زمستون یه قفس پرنده بسازید و گوشت هیولای پخته شده بهش بدید تا یه دونه تخم مرغ بهتون بده

کلا بازی سختی نیست و زود راه میفته آدم

خودم که تا 1200 روز هم رکورد دارم

در ضمن اون که یکی از دوستان فرمودن ریش هستش نه خار ( قصد عیب جویی ندارم اصلا خواستم اشتباه برداشت نشه کلا)

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با تشكر از همه

من درباره اون تخم عنكبوت اطلاعي نداشتم ! . كلا حدود 25 روز زنده موندم و چون كه رسيده بود به زمستون ديگه اوضاع خيلي خراب شده بود و ديگه ادامه ندادم . بخاطر نبود امكانات ( يخچال ) نمي تونستم كه ميوه ذخيره كنم. هر چي هم عسل برداشت مي كردم با گوشت عنكبوت مي پختم و خلاصه يه غذا درست مي شد و مي زديم به بدن كه نمي ريم !

اما وقتي عسل ها تموم شد ... .......
    خيلي خوب توضيح داديد. با تشكر

5. این کاربر از iljimae1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن اون که یکی از دوستان فرمودن ریش هستش نه خار ( قصد عیب جویی ندارم اصلا خواستم اشتباه برداشت نشه کلا)
    درسته دقیقا ، من یادم نبود چیه ، الان گفتین یادم افتاد
    البته گاهی اوقات بجای ریش یا Monster Meat یه چیز دیگه هم میده که اسم دقیقش یادم نیست یچیزی تو مایه های Night Fuel
    که برای ساخت موارد جادویی کاربرد زیادی داره.
    البته با 4 تا Evil Flower هم میشه این Night Fuel رو ساخت.

رسيده بود به زمستون ديگه اوضاع خيلي خراب شده بود و ديگه ادامه ندادم . بخاطر نبود امكانات ( يخچال )
    من خودم اصلا از یخچال استفاده نکردم
    انقدر خونه خرگوشی کنار کمپم بود و انقدر تله ساخته بودم که در روز بالای 15-16 تا خرگوش گیرم میومد
    یه 5 تا هم صندوق مخصوص خرگوش ساخته بودم که تو همش برای روز مبادا خرگوش ذخیره کرده بودم. تو هر کدوم 9 تا جا میشه.
    ضمنا گوشت خشک شده هم خیلی دیر خراب میشه.

ضمنا به نظرم از عسل برای ساخت Honey Poultice استفاده کنید ارزش بیشتری داره ، با دو تا عسل و یه پاپیروس (که از 4 تا نی بدست میاد Reed ) درست میشه و 30 تا به قلب اضافه می کنه.

راستی توی غارها هم چیز های جالبی بدست میاد حتما تو غار ها هم برید.

یه چیز هم الان یادم افتاد یه کلاه هست تو بازی فکر کنم اسمش Football Hat یا همچین چیزی باشه که توی جنگ ها خیلی کمکتون می کنه.
    Last edited by alex_pk; 05-03-2014 at 00:25.

7. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دارم وسوسه می شم که دوباره از روز اول شروع کنم. کاش می شد آنلاین با بقیه هم بازی کرد.

اگر خبری شد تو همین تاپیک بگید . با تشکر !

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دارم وسوسه می شم که دوباره از روز اول شروع کنم. کاش می شد آنلاین با بقیه هم بازی کرد.

اگر خبری شد تو همین تاپیک بگید . با تشکر !
    من تو یه سایت خبری خوندم مود اومده برا Co-Op بازی کردن فک کنم این بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزا به سرچم باز

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

دوستان من جهان سوم و سه تا چيز رو پيدا كردم دارم دنبال اخري مي گردم ولي گرفتار شدم واقعا حيووناش وحشي ان تا ميرم بيرون كافي يه جا گيرم بيارن سريع داغونم مي كنن كسي مي دونه Metal Potato Thing كجاي جهان سومه؟؟؟؟؟؟
    اين قلعه منه اما در برابر قورباغه هايي كه از اسمون مي بارن نمي دونم بايد چي كار كرد
    لينكش براي بزرگ ديدن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mehdiporbaba; 06-03-2014 at 16:39.

11. این کاربر از mehdiporbaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من تازه بازی رو شروع کردم . از اون بازی هاست که یا باید راهنما بخونی یا باید اینقدر بری تا یاد بگیری . میگم چطوریه تو این عکسها همه Base ساختن . چطوری Base میشه ساخت ؟ کجا میشه ساخت ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من تازه بازی رو شروع کردم . از اون بازی هاست که یا باید راهنما بخونی یا باید اینقدر بری تا یاد بگیری . میگم چطوریه تو این عکسها همه Base ساختن . چطوری Base میشه ساخت ؟ کجا میشه ساخت ؟
    درود. شما كه تازه شروع كرديد بايد بيشتر رو زنده موندن تمركز كنيد و انقدر تو بازي بميريد و از اول بياييد تا حرفه اي بشيد. من كه فكر كنم نزديك به 5 يا 6 دفعه از اول بازي رو شروع كردم و هر بار سعي مي كردم بيشتر زنده بمونم. اما خب اگر مطالب همين تاپيك رو از ابتدا مرور كنيد خيلي از نكات بازي رو متوجه مي شيد.

موفق باشيد

14. این کاربر از iljimae1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

درود. شما كه تازه شروع كرديد بايد بيشتر رو زنده موندن تمركز كنيد و انقدر تو بازي بميريد و از اول بياييد تا حرفه اي بشيد. من كه فكر كنم نزديك به 5 يا 6 دفعه از اول بازي رو شروع كردم و هر بار سعي مي كردم بيشتر زنده بمونم. اما خب اگر مطالب همين تاپيك رو از ابتدا مرور كنيد خيلي از نكات بازي رو متوجه مي شيد.

موفق باشيد
    لینکی واسه اپدیت بازی ندارین ؟
    این نسخه رو خیلی وقت پیش از سایت دانلودها گرفتم . اما به نظر اپدیتهای جالبی واسش اومده . از کجا میشه فهمید چه نسخه ای رو داریم که واسش اپدیت بگیریم ؟

16. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •