خواهش می کنم
گوشت عنکبوت و سایر موجوداتی که Monster Meat دارن یه مشکلی داره اونم اینه که از مغز و قلب کم می کنه ، حتی خشک شده اش 18 تا به غذا اضافه می کنه و 3 تا از قلب کم می کنه ، 5 تا هم از مغز کم می کنه.
به نظرم نیازی نیست کمپ کنار عنکبوت ها زده بشه
چون شما تو طول بازی اگر به عنکبوت ها برخوردید اگر خونه اشون سه طبقه باشه و شما خونه اشون رو نابود کنید علاوه بر 6 تا تار عنکبوتی که میده یک تخم عنکبوت هم میده که اگرخواستید میتونید کنار کمپتون Plant کنید.
یعنی اینطوری بگم شما هر جا بخواین میتونید تخم عنکبوت رو بکارید (مثلا کنار کمپتون) ، ولی هر جا بخواین نمیتونید لونه خرگوش به اندازه کافی پیدا کنید.
البته Monster Meat برای دو چیز خوبه به نظرم ، (البته صرف نظر از ارزش غذایی که داره)(اگر شدیدا نیازمند غذا هستید و مغز و قلب براتون مهم نیست میتونید از پخته اش یا خشک شده اش استفاده کنید)
میتونید اون رو به عنوان Bait برای تله پرندگان جا گذاری کنید یا اینکه صبر کنید کاملا فاسد بشه و ازش به عنوان کود استفاده کنید.
ساخت اون تله هایی هم که شما میفرمایی نیازمند دندون گرازه که به راحتی یافت نمیشه(مگر اینکه گراز زیاد کشته باشین و دندون زیادی جمع کرده باشین)
قبلا یکی از بچه ها پرسیده بود چطور میشه غول درختی رو کشت
بهترین حالت برای کشتنش معمولا توصیه شده اول آتیشش بزنید و بعد با چند ضربه (شاید هم یک ضربه) نابود میشه.
ولی من راحت دیگه ای پیدا کردم که خیلی راحته
شما نیازمند یک Blue Gem هستید + Spear
توسط این دو شما میتونید یک عصای منجمد کننده بسازید که اگر 3 تا به غول درختی بزنید یخ میزنه
حالا میتونید با یه Spear ساده و زدن 30-40 ضربه غول رو از پا دربیارید ، تا زمانی که غول از بین نره یخش ذوب نمیشه.
البته با یک Red Gem هم میتونید یک عصای آتش زننده بسازید من رو این غول در ختی تست نکردم تاحالا شاید بهتر جواب بده.
برای ساختن یخچال هم شما به چرخ دنده نیاز دارید که فقط در قسمت کوچیکی از بازی پیدا میشه.
بخشی از بازی هست که یک سری اسب (مثل اسب اسباب بازی) در یک محوطه کوچیک در حال گشتن یا خوابیدن هستن. اگر اونارو بزنید بهتون چرخ دنده میده
البته در همون قسمت میتونید Marble (سنگ مرمر) هم بدست بیارید یا داغون کردن ستون ها توسط کلنگ.
که با 12 تا Marble و فکر کنم 2 یا سه تا طناب (Rope ) میتونید یک ذره خیلی قوی درست کنید به طوریکه اگر با کسی چنگ کردید با هر ضربه ای که میخورید فقط یکی از قلبتون کم میشه
البته سرعت جرکتتون رو کند میکنه و بهتره فقط در موقع جنگ ازش استفاده کنید و در حالت عادی همون Back Pack یا کوله پشتی تنتون باشه.
برای پیدا کردن ورودی بخش Adventure میتونید یک Diving Rod بسازید که البته نیاز به چرخ دنده داره.
همچنین برای پیدا کردن وسایل در قسمت Adventure یه این دستگاه نیازی دارید که البته تو بخش Adventure ابتدای هر مرحله بهتون این دستگاه رو میده.
در زمستون بهتره یه Heat Stone هم بسازید که اگر کنار آتیش باشید کم کم رنگش زرد و قرمز میشه که تو سرما میتونید تا مدتی اینور اونور برید بدون اینکه یخ بزنید.
در زمستون از تله پردنگان بیشتر استفاده کنید که از تار عنکبوت ساخته میشه و میتونید باهاش 8 تا پرنده بگیرید ( به صورت نرمال)
در زمستون بیشتر پرنده های آبی گیرتون میفته که بعد از کستنش یا بهتون Morsel میده (همون گوشت معمولی که خرگوش میده) یا پر آبی که بدرد درست کردن دارت کشنده میخوره که سه برابر Spear قدرت داره.
در ضمن در سعی کنید مغزتون از یه حدی پایینتر نیاد چون در این صورت خرگوش هارو سیاه رنگ و مثل خارپشت میبینید که گوشتتشون Monster Meat هستش و همونطور که بالا گفتم یه بدی هایی داره.
البته این خارپشت ها بعد از کشتنشون گاهی بجای Monster Meat خار بهتون میده که برای ساخت چیزای دیگه مفید.
حالا الان زیاد وقت نداشتم سر فرصت مرتب تر توضیح میدم.