تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 88 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 874

نام تاپيک: سریال هوش سیاه 2

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من به کرات مجبور میشم این جا یه سری نکات بگم که بعضی از دوستان رو روشن کنم.....(بابا خب یه ذره دقت به خرج بدید)

1: یه سری از دوستان با درآمد سرگرد و همچنین دم و دستگاه مقرشون مشکل داشتن.... دوستان محترم توجه کنید ما با قسمت امنیتی پلیس فتا روبرو هستیم نه با کلانتری یوسف آباد پس 100 درصد بین این دوتا یه فرقی باید باشه....

2: استعلام نکردن نامه اطلاعات هم سوتی نبود بلکه در یکی از قسمت ها یکی از بازیگران به این اشاره کرد که این سیستم اینترانت داره و خب همه میدونیم که اینترانت امنیت بالایی داره و کسی حتی فکر این هم نمیکرد که یه نفر از بیرون زندان به سیستم دسترسی داشته باشه چه برسه به کاظمی.....
    عزیز اطلاعات شما اشتباه است پلیس فتا جز پایین ترین رده های شغلی در ناجا هست و رسته همشون کامپیوتر هست
    واین کلانتری یوسف اباد به قول شما رسته انتظامی دارند گه بعد از هواناجا و مرربانی جز بالاترین رسته هاست

در مورد نامه اولا ناجا از یک شبکه داخلی استفاده میکنه که بچه های مرفوک میدونن چقدر امنیتی هست .ما یه بار یه فلش به یه سیستم وصل کردیم از ستاد زنگ زدن گفتن چرا وسیله جانبی غیر مجاز وصل کردید

این سیستم بر بستر اینترنت نیست
    چنین نامه های رو به هیچ عنوان با ایمیل نمیفرستند
    نامه های اطلاعات به صورت مهر و موم شده میدن دست نماینده اطلاعات در یگان مربوطه ..

Tapatalk 2

2. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

کاظمی از زندان فرار کرد ؟ چطوری میشه یکی خلاصه بگه . اخه من 3 شب هست شیفت شب شدم و نمیتونم ببینم سریال رو و از دستم در رفته

4. این کاربر از mr_khodaei2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

مسعود آپ پرور پیشرفت کرده
    نقطه مشترک کارهاش بحث it هست.اولین کاری که ازش دیدم فیلم قتل انلاین بود.فیلمش واقعا سطحی بود.اما هوش سیاه 2 خوب شده
    تنها چیزی که یک آزاد دهنده اس اینه همش دارند ریز به ریز مسائل فنی شبکه رو میگن.اونم یه جوری که انگار توی یه سیمنار علمی هستن و دارن سخنرانی میکنن
    اما بازم میگم کار خوبیه

پانوشت:فقط عشق است لند کروز آقا پلیسه
    درسته . فقط یه کم از این به قول شما سمینارهاشون کم کنن بهتره هر چند بیشتر جنبه اموزشی داره البته ما هم بعضی از حرفاشون رو نمیفهمیم .

مشکل اینجاست که خیلی از مخاطبین ایرانی اطلاعاتشون در سطحی هم نیست که اینجور چیزا رو بفهمن و از طرفی سریال میخواد واسه هر دو قشر جزییات رو بیان کنه . از یه طرف بعضی جزییات خیلی ساده رو میان میگن و از طرف دیگه بعضی جاها بحثهایی رو میگن حتی ماها هم نمیفهمیم .

عزیز اطلاعات شما اشتباه است پلیس فتا جز پایین ترین رده های شغلی در ناجا هست و رسته همشون کامپیوتر هست
    واین کلانتری یوسف اباد به قول شما رسته انتظامی دارند گه بعد از هواناجا و مرربانی جز بالاترین رسته هاست

در مورد نامه اولا ناجا از یک شبکه داخلی استفاده میکنه که بچه های مرفوک میدونن چقدر امنیتی هست .ما یه بار یه فلش به یه سیستم وصل کردیم از ستاد زنگ زدن گفتن چرا وسیله جانبی غیر مجاز وصل کردید

این سیستم بر بستر اینترنت نیست
    چنین نامه های رو به هیچ عنوان با ایمیل نمیفرستند
    نامه های اطلاعات به صورت مهر و موم شده میدن دست نماینده اطلاعات در یگان مربوطه ..

Tapatalk 2
    اره به نظرم کشکی فرار کرد . همچین نامه هایی نباس اینقدر امنیت پایینی داشته باشن و به نظر اینجور نامه ها باید حضوری به دست بیان . همونطور که گفتم مشکل اینجاست که توی این سریال یه کم زیادی به مسائل ای تی پرداخته . مثلا کاظمی اگه با یه روش غیر الکترونیکی فرار میکرد جالب تر بود تا اینکه بخوان فرارش از زندان رو به صورت الکترونیکی و با ه.ک کردن و ... به صورت کشکی در آرن .

6. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه چیز خیلی مسخره دیگه این سرگرده همش به زیردستاش فرمان میده، فلانی زنگ بزن بیمارستان...فلانی این کارو بکن...فلانی اون کارو کردی؟
    مگه همه اینا روی یک یا چند پرونده کار نمیکنن؟ مگه وظایف هر کسی توی سازمان یا گروهش مشخص نیست؟
    پس چرا این هر زرت و زرت وظایفشون رو بهشون یادآوری میکنه؟
    بخدا اگه یه نفر کارمند پلیس فتا وارد این تاپیک بشه میتونه بهتون بگه که چقدر مسخره اینجاها رو درست کردن.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

به نظرم زیادی ساده از زندون فرار کرد
    یعنی اینقدر پلیس ساده لوحه که با دستکاری یه نامه بدون استعلام یه زندونی سیاسی امنیتی رو بفرستن بره اونم جایی که مشخص نیست

آخه باید یه جوری فراریش میدادن اگه نمیدادن که فیلم سرته میموند!
    اگه میفهمیدن حالا بیان چطوری درستش کنن ها؟! دی
    کلی وقت میخواد و بیا از اول شروع کن! ((:

کسی می دونه کاظمی چطور اون یارو رو که زد بردش جایی انداختش که پیداش کنن در صورتی که پلیس می گه احتمال داره بیاد برای کشتن اون ؟
    اصلا من موندم کاظمی چطوری اونو اورد اونجا؟ اونجا رو که انگار دارن میسازن یا خراب میکنن و یه چند نفر هم توش بود که داشتن کار میکردن. عجیبه چطوری اونجا اورده! خلوت هم نبود!

آخرش کامران پلیس میشه!
    من: |:
    بچه ها: |:
    هوش سیاه: |:
    سرگرده: |:
    بچه های بالا: |:
    سایر بازیگران: |:

ایمیل بیاد میره تو فولدر؟
    این از اون سوتیاس دیگه! دی

باید میگفت نامه اومده یا چیز دیگه! دی

میگم اینا موقع پخش فیلم میزنن سریال "هوش سیاه" حالا 2 رو نمیزنن موندم چرا! انگار پاک قاطی دارنا!

الانم فک کنم کامران داره پولایی که اینور اونور گذاشته داره جمع آوری میکنه! دی
    Last edited by Ghaioom; 04-06-2013 at 11:19.

9. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من: |:
    بچه ها: |:
    هوش سیاه: |:
    سرگرده: |:
    بچه های بالا: |:
    سایر بازیگران: |:

ایول اینو خیلی خوب اومدی

سرگرده : :((((((

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درسته . فقط یه کم از این به قول شما سمینارهاشون کم کنن بهتره هر چند بیشتر جنبه اموزشی داره البته ما هم بعضی از حرفاشون رو نمیفهمیم .

مشکل اینجاست که خیلی از مخاطبین ایرانی اطلاعاتشون در سطحی هم نیست که اینجور چیزا رو بفهمن و از طرفی سریال میخواد واسه هر دو قشر جزییات رو بیان کنه . از یه طرف بعضی جزییات خیلی ساده رو میان میگن و از طرف دیگه بعضی جاها بحثهایی رو میگن حتی ماها هم نمیفهمیم .

اره به نظرم کشکی فرار کرد . همچین نامه هایی نباس اینقدر امنیت پایینی داشته باشن و به نظر اینجور نامه ها باید حضوری به دست بیان . همونطور که گفتم مشکل اینجاست که توی این سریال یه کم زیادی به مسائل ای تی پرداخته . مثلا کاظمی اگه با یه روش غیر الکترونیکی فرار میکرد جالب تر بود تا اینکه بخوان فرارش از زندان رو به صورت الکترونیکی و با ه.ک کردن و ... به صورت کشکی در آرن .
    بحث ها و اطلاعات مربوط به شبکه و کامپیوتر مشکلی نیست سریال های با سطح بالا که بیننده زیاد هم داره مثل دکتر هاوس را هم دیده باشید همش اصلاحات پزشکی می گه هم مردم که پزشک نیستن. (تو زیرنویس چندخط توضیح می ده) اطلاعات دقیق مشخص می کنه با تحقیق و کارشناس مناسب سریال ساخته شده.

12. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

از اون فیلم هکر بهتره که طرف تو کامند پرامپت include مینوشت =))))))

14. این کاربر از kenzu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان این قسمتی که دیشب گذاشت و من ندیدم قسمت بعد از فرار کردنش بود دیگه نه؟ قسمت چند میشه؟

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام ...

با احترام به همه هوادارن و منتقدان سریال ...!

من نتونستم زیاد سریال رو دنبال کنم . امدم تاپیک بلکه از پست های دوستان چند و چون و نکات سریال رو بفهمم . ولی ...

من متوجه نمیشم چرا یک سری از دوستان سعی می کنن نظرات خودشون رو به دیگران تحمیل کنن ؟! چه عیبی داره از این سریال انتفاد بشه ؟!

یکی لذت برده از دیدن سریال و نکات خیلی خوب و جدیدی میگه که مثلا توی سریال های ایرانی نیست و بقیه هم استفاده می کنن .
    یکی هم نکات تاریک تر و به اصطلاح سوتی های سریال رو می گه .

اینکه این سریال مثلا کپی از یک سریال معروف و از دید خیلی ها زیبای "فرار از زندانه" ، حالا یا نکته مثبته یا منفی ! به هر حال یکی نظرش به این شکله .
    این همه جبهه گرفتن و "من می دونم و شما نمی دونی "و ... واقعا درک نمی کنم . واقعا چرا به نظرات دیگران احترام نمی گذاریم؟!!

با توهین کردن زیر پوستی و ژست خود بزرگ بینی گرفتن و درپیتی دونستن یک سریال که خیلی ها دوستش دارند به جایی نمی رسیم !

17. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •