چقدر این DLC جدیده قشنگه . حتما بگیرین . هر چند مدتش کمه اما میارزه .
چقدر این DLC جدیده قشنگه . حتما بگیرین . هر چند مدتش کمه اما میارزه .
Gregar......چه دی ال سی؟¿ دیگه داره arkham knight میاد
کو تا Arkham Knight بابا
این DLC Cold Cold Heart واقعا قشنگ بود . مخصوصا لباس جدید بتمن .
salam دوستان
من بازیو راحت اجرا کردم و تمومش کردم
الان که این dlc cold cold رو ریختم وقتی رانش میکنم تو دموی اول که زن مستر فیریزو نشون میده،بازی یهو میپره بیرونو این پیغامو میده:
چ کنم؟؟؟؟؟
اگه بازی نسخه اولیه رو داری و هیچ اپدیتی نصب نکردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که به اپدیت 3 معروفه بگیر و نصب کن
و بعدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کن که بعد از اپدیت 3 اومده
اگرم قبلا بازی رو اپدیت کرده باشی که یه اپدیت هست به اسم اپدیت 4 که اون رو نباید نصب کرده باشی . یعنی اگه نصب کردی و حالا اپدیت اخری رو روش نصب کنی این مشکل واست ایجاد میشه .
کلا اگه قبلا اپدیت کردی بازیت رو بهتره بازی رو از اول نصب کنی و همون اپدیتهایی که اول نوشتم رو به ترتیب بریزی .
اگه نسخه بلک باکس هم داری هیچ مشکلی نیست و روی نسخه بلک باکس هم خوب جواب میده .
مرسی رضا جون
فکر کنم نسخه ی بلک باکس داشتم بدون هیچ آپدیتی تا آخرش رفتم
بعدش dlc و گرفتم و اجرا نشد
اگه میتونی این آپدیتایی که لینک دادیو از یه جای خوب بذار.ایناییکه دادی یکیش لینکش خرابه
ممنون
شرمنده لینک مستقیم پیدا نکردم .
اینها رو نگاه کن ببین چطوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من dathstroke challenge pack dlc رو برای xbox دانلود کردم میشه یکی بگه چطور باید نصبش کنم![]()
سلام دوستان
راستش من اصلا از سری بازی های بتمن هیچ کدوم رو بازی نکردم؛اما تعریف چنداش رو خیلی شنیدم
میخواستم بدونم بهترین نسخه از سری بازی های بتمن کدوم یکیشون هست که بازی کنم؟
Batman Arkham City
Batman Arkham Origins
Batman Arkham Origins Blackgate
Batman Arkham Asylum
و کلا به نظر شما ارزش دانلود کردن و بازی کردن رو داره یا وقتم رو واسه یه گیم دیگه صرف کنم؟
سری بازی های بتمن عالیه.
اگه گیمر باشی خیلی خیلی بعیده از این عنوان خوشت نیاد.
بهترین قسمت Arkham City هست.
از نظر داستانی اول Arkham Origins بعدش Arkham Asylum بعدش Arkham City هست. با ذکر این نکته که origin بعد از دو قسمت دیگه منتشر شده ولی پیش درآمدی بر داستان اونهاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)