جناب rave-87 میشه لطفا از نظر کیفیت ضبط و قدرت باتری هم صحبت کنید؟
شما این فیو رو از کجا تهیه کردید؟ ایا فروشگاه و بورسی هست که بشه بهش مراجعه کرد و درباره مدلهای موجود اطلاعات گرفت؟
متاسفانه من از اونموقع که اینجا پست گذاشتم تا الان جواب و راهنمایی درستی که بتونه کمکم کنه و مدلی رو از بین مدلهای موجود دربازار انتخاب کنم ندیدم و همچنان دربازار بین مدلهای جدیدی که هیچ کجا صحبتی از کیفیتشون نشده و جای خالی مدلهایی که کیفیتهای برتر بودن ولی الان دیگه تو بازار پیدا نمیشه سردرگمم.
من اینجارو برای راهنمایی انتخاب کرده بودم و خیلی هم انتظار کشیدم ولی متاسفانه نمیدونم از بی اطلاعیه یا اینکه واقعا ناظران و کاربران فعال این بخش براشون اهمیتی نداره که جوابگو باشن و خوب راهنمایی کنن.
من واقعا به یه پلیر خوب که قابلیت ضبط خوبی هم داشته باشه نیاز دارم. قبلا هم دوبار تو پستهام تمام موارد مد نظرم رو لیست کردم تا کوتاهی از من نباشه ولی خب همچنان بیجواب موندم
تو بازار هم که میریم همه مارکهای متفرقه مارشال، و انرژی سیستم و ... است که من هیچ کجا از کیفیتشون چیزی نشنیدم جز از خود فروشنده هاش!! تو نت هم که میگردی مدلهای خوب معروف همه با لیبل موجود نیست مزین شده و من نمیدونم واقعا الان اصلا فروشگاهی هست که مدلهای خوب بفروشه و ایا اصلا دیگه جایی هست که حکم بورس باشه بشه بهش مراجعه کرد یا نه.
کاش کاربران فعال و مدیران این بخش با دلسوزی بیشتری اعضارو راهنمایی میکردن. زیر اسامی نصف کاربران فعال اینجا کاربر فعال بخش mp3 نوشته ولی مدتها میگذره تا شاید یک نفر پیدا بشه بعد کلی پست به یکیشون یه جواب مختصری بده و بره تا ..... دوباره کلی پست بخوره و باز فقط یکی دیگه بیاد و به یه پست جواب بده. ببخشید ولی من واقعا گله مندم از بی توجهی به این بخش. نمیدونم اعضای فعال این بخش قبلا عنوان گرفتن و دیگه الان اطلاعی از برندها و مدلها ندارن که اینطوره یا حوصله جواب دادن و راهنمایی کردن ندارن. ولی درهرحال کاش اگه خودتون نمیدونید حداقل بگید نمیدونید یا بگید کجا میشه رفت و اطلاعات گرفت که اینطوری بلاتکلیف و سردرگم نمونیم اگرم دلیل دیگه ای داره که هیچ.
پ ن : قصد بی احترامی به کسی رو نداشتم و ندارم ولی حرفایی بود که تو دلم بود و میخواستم مطرح کنم. هرچند شاید از این حرفها هم بیتفاوت عبور بشه.