تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 44 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 438

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل (فصل دوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    پس از 27 صفحه مطالعه فروم
    به سه برند Sony - Sansa - Cowon رسیدم
    من خواهان یک پلیر تمام عیار هستم
    و بیشتر سبک هایی که گوش میدم House - Trance - Electronic هستش و عمق بیس و ... واسم مهمه
    قبلا آیپاد تاچ 4 داشتم اما اصلا منو راضی نمیکرد بیشتر به درد کلاسیک میخوره
    با توجه به اینکه من امکان خرید از خارج کشور رو هم دارم
    از اساتید میخوام بهترین گزینه رو واسم پیشنهاد بدن
    بودجه = آزاد
    الان در حال حاضر iPod به خصوص نسل آخرش و Samsung Galaxy S3 و S4 و S5 پلیر ها رو احاطه کردن و وقعا" هم عالی هستن. دوران کووان یه جورایی به سر رسیده.
    اگه کاربردت معمولیه بهتره به فکر یه هدفون خوب باشی تا پلیر در غیر اینصورت میتونی بری سراغ پلیر های حرفه ای مثل ibasso یا fiio و...

2. 3 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه تاتانی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

الان در حال حاضر iPod به خصوص نسل آخرش و Samsung Galaxy S3 و S4 و S5 پلیر ها رو احاطه کردن و وقعا" هم عالی هستن. دوران کووان یه جورایی به سر رسیده.
    اگه کاربردت معمولیه بهتره به فکر یه هدفون خوب باشی تا پلیر در غیر اینصورت میتونی بری سراغ پلیر های حرفه ای مثل ibasso یا fiio و...
    مرسی از راهنماییتون

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    یه اسپیکر یا پخش کننده خوب برای فضای باز میخوام که اسپیکرش خوب باشه و توی فضای باز صداش خوب و بلند باشه
    نهایتا تا 100 تومن میخوام
    انشاءالله سربلند باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    یه MP3 Player مخصوص باشگاه میخوام
    الویت هام:
    جمع و جور باشه و کوچیک
    راحت به لباس گیر کنه
    کیفیت داشته باشه
    قیمت تا 200
    ممنون از همگی
    برای دختر می خوام

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    یه اسپیکر یا پخش کننده خوب برای فضای باز میخوام که اسپیکرش خوب باشه و توی فضای باز صداش خوب و بلند باشه
    نهایتا تا 100 تومن میخوام
    انشاءالله سربلند باشید
    سلام
    این اسپیکرها در این رده ی قیمتی معمولا از مارکهای متفرقه هستند
    بهترین راه اینه که حظوری تست کنید
    هر مدلی که صداش به نظرتون بهتر اومد خریداری کنید.
    ضمن اینکه باتری حتما قابل تعویض باشه
    و حتما با usb تا ولوم اخر تست کنید
    چون بعضی از این اسپیکرها باتری هنگام کار با usb کم میاره
    سلام خدمت اساتید
    یه MP3 Player مخصوص باشگاه میخوام
    الویت هام:
    جمع و جور باشه و کوچیک
    راحت به لباس گیر کنه
    کیفیت داشته باشه
    قیمت تا 200
    ممنون از همگی
    برای دختر می خوام
    سلام
    ipod shuffle همه ی این ویژگیهایی که میخواین رو داره
    قیمت هم حدود 220
    موفق باشید.

7. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

\

سلام
    ipod shuffle همه ی این ویژگیهایی که میخواین رو داره
    قیمت هم حدود 220
    موفق باشید.
    ممنون از پاسختون
    به نظرتون بین آیپاد شافل و
    NWZ-B173 کدوم بهتره؟

سپاس

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

با سلام
    پس از 27 صفحه مطالعه فروم
    به سه برند Sony - Sansa - Cowon رسیدم
    من خواهان یک پلیر تمام عیار هستم
    و بیشتر سبک هایی که گوش میدم House - Trance - Electronic هستش و عمق بیس و ... واسم مهمه
    قبلا آیپاد تاچ 4 داشتم اما اصلا منو راضی نمیکرد بیشتر به درد کلاسیک میخوره
    با توجه به اینکه من امکان خرید از خارج کشور رو هم دارم
    از اساتید میخوام بهترین گزینه رو واسم پیشنهاد بدن
    بودجه = آزاد
    سلام.من خودم قبلا clip+ و cowon j3 استفاده میکردم اما حالا موبایلا تو صدا خیلی پیشرفت کردن مخصوصا پرچم دارای htc و iphone 4 به بعد.مقایسه اونcowon و sansa با مثلا htc one زمین تا آسمونه.یا آیفون 5s .همه جوره موبایل سرتره .یادمه اولین بار صدای باتر فلای اچ تی سی رو شنیدم باورم نشد
    فکر میکردم توش یه آمپ گنده گذاشتن . دو ساله که پلیر استفاده نکردم.

10. این کاربر از 88masuod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

^^^
    البته الأن دنیای پلیرها تازه واردهایی داره به خودش میبینه که باعث شده دوباره خیلی ها رو به فکر پلیر های پرتابل بندازه.
    درسته که دوران پلیرهایی مثل کوون و سانسا و ... برای دارندگان اسمارت فون ها حدود 3 ساله به پایان رسیده ولی برای کسانی که هنوز می خوان یک قدم دیگه توی دنیای صدای پرتابل بردارن، پلیرهای جدیدی اومدن که واقعاً برترن. البته باز هم اختلافشون خیلی خیلی نیست با همون اسمارت فون های مطرح، و لی قابل درکه. حالا من خودم 10 روزی می شه که فیو x5 رو دارم استفاده می کنم و واقعاً راضیم. انشالله یک ریویویی ازش میزارم به زودی. همینجا از فرصت استفاده کنم و مروری کنیم روی بعضی مطالب قدیمی مخصوصاً برای دوستانی که جدیدتر اومدن توی جمع ما.
    ما همیشه از اهمیت فاکتورهای مختلف در کیفیت صدا حرف زدیم و بر اون اساس یک چنین اولویت بندی رو داشتیم:
    1- "کیفیت آهنگ" مهمترینه. کیفیت آهنگ به معنی این نیست که فرمت آهنگ صرفاً از فرمت های لاسلس مثل فلک (flac) باشه. بلکه منظور اینه که علاوه بر فلک (یا mp3 320) بودن، کیفیت ضبط و مسترینگ خوبی داشته باشه.
    2- هدفون دومین عنصر مهمه. توی هدفون دو نکته بسیار مهم هستن. مهمترین نکته اینه که سبک صدای هدفون با سبک صدای مورد علاقه فرد یکی باشه. و دومین نکته اینکه کیفیت صدای اون هدفون، بهترین کیفیت ممکن توی اون سبک صدای مورد علاقه فرد باشه.
    3- سومین عامل کلیدی در کیفیت صدا، پلیر شما هستش. خود این قسمت، در اولین تقسیم کردن، شامل دو جزء می شه (آمپ و دک). جزء مهمتر آمپ هستش و بعد از دک. خوشبختانه با پیشرفت های بسیار دنیای دیجیتال توی این چند سال اخیر و به خصوص در 5 سال اخیر، شما می تونید با داشتن یک اسمارت فون یا یک پلیر 50 دلاری (سانسا زیپ) برای بسیاری کاربردهای معمولی این قسمت رو پوشش بدین.

12. 9 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب rave-87 میشه لطفا از نظر کیفیت ضبط و قدرت باتری هم صحبت کنید؟

شما این فیو رو از کجا تهیه کردید؟ ایا فروشگاه و بورسی هست که بشه بهش مراجعه کرد و درباره مدلهای موجود اطلاعات گرفت؟

متاسفانه من از اونموقع که اینجا پست گذاشتم تا الان جواب و راهنمایی درستی که بتونه کمکم کنه و مدلی رو از بین مدلهای موجود دربازار انتخاب کنم ندیدم و همچنان دربازار بین مدلهای جدیدی که هیچ کجا صحبتی از کیفیتشون نشده و جای خالی مدلهایی که کیفیتهای برتر بودن ولی الان دیگه تو بازار پیدا نمیشه سردرگمم.
    من اینجارو برای راهنمایی انتخاب کرده بودم و خیلی هم انتظار کشیدم ولی متاسفانه نمیدونم از بی اطلاعیه یا اینکه واقعا ناظران و کاربران فعال این بخش براشون اهمیتی نداره که جوابگو باشن و خوب راهنمایی کنن.
    من واقعا به یه پلیر خوب که قابلیت ضبط خوبی هم داشته باشه نیاز دارم. قبلا هم دوبار تو پستهام تمام موارد مد نظرم رو لیست کردم تا کوتاهی از من نباشه ولی خب همچنان بیجواب موندم
    تو بازار هم که میریم همه مارکهای متفرقه مارشال، و انرژی سیستم و ... است که من هیچ کجا از کیفیتشون چیزی نشنیدم جز از خود فروشنده هاش!! تو نت هم که میگردی مدلهای خوب معروف همه با لیبل موجود نیست مزین شده و من نمیدونم واقعا الان اصلا فروشگاهی هست که مدلهای خوب بفروشه و ایا اصلا دیگه جایی هست که حکم بورس باشه بشه بهش مراجعه کرد یا نه.

کاش کاربران فعال و مدیران این بخش با دلسوزی بیشتری اعضارو راهنمایی میکردن. زیر اسامی نصف کاربران فعال اینجا کاربر فعال بخش mp3 نوشته ولی مدتها میگذره تا شاید یک نفر پیدا بشه بعد کلی پست به یکیشون یه جواب مختصری بده و بره تا ..... دوباره کلی پست بخوره و باز فقط یکی دیگه بیاد و به یه پست جواب بده. ببخشید ولی من واقعا گله مندم از بی توجهی به این بخش. نمیدونم اعضای فعال این بخش قبلا عنوان گرفتن و دیگه الان اطلاعی از برندها و مدلها ندارن که اینطوره یا حوصله جواب دادن و راهنمایی کردن ندارن. ولی درهرحال کاش اگه خودتون نمیدونید حداقل بگید نمیدونید یا بگید کجا میشه رفت و اطلاعات گرفت که اینطوری بلاتکلیف و سردرگم نمونیم اگرم دلیل دیگه ای داره که هیچ.

پ ن : قصد بی احترامی به کسی رو نداشتم و ندارم ولی حرفایی بود که تو دلم بود و میخواستم مطرح کنم. هرچند شاید از این حرفها هم بیتفاوت عبور بشه.
    Last edited by printemps; 08-06-2014 at 19:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

جناب rave-87 میشه لطفا از نظر کیفیت ضبط و قدرت باتری هم صحبت کنید؟

شما این فیو رو از کجا تهیه کردید؟ ایا فروشگاه و بورسی هست که بشه بهش مراجعه کرد و درباره مدلهای موجود اطلاعات گرفت؟

متاسفانه من از اونموقع که اینجا پست گذاشتم تا الان جواب و راهنمایی درستی که بتونه کمکم کنه و مدلی رو از بین مدلهای موجود دربازار انتخاب کنم ندیدم و همچنان دربازار بین مدلهای جدیدی که هیچ کجا صحبتی از کیفیتشون نشده و جای خالی مدلهایی که کیفیتهای برتر بودن ولی الان دیگه تو بازار پیدا نمیشه سردرگمم.
    من اینجارو برای راهنمایی انتخاب کرده بودم و خیلی هم انتظار کشیدم ولی متاسفانه نمیدونم از بی اطلاعیه یا اینکه واقعا ناظران و کاربران فعال این بخش براشون اهمیتی نداره که جوابگو باشن و خوب راهنمایی کنن.
    من واقعا به یه پلیر خوب که قابلیت ضبط خوبی هم داشته باشه نیاز دارم. قبلا هم دوبار تو پستهام تمام موارد مد نظرم رو لیست کردم تا کوتاهی از من نباشه ولی خب همچنان بیجواب موندم
    تو بازار هم که میریم همه مارکهای متفرقه مارشال، و انرژی سیستم و ... است که من هیچ کجا از کیفیتشون چیزی نشنیدم جز از خود فروشنده هاش!! تو نت هم که میگردی مدلهای خوب معروف همه با لیبل موجود نیست مزین شده و من نمیدونم واقعا الان اصلا فروشگاهی هست که مدلهای خوب بفروشه و ایا اصلا دیگه جایی هست که حکم بورس باشه بشه بهش مراجعه کرد یا نه.

کاش کاربران فعال و مدیران این بخش با دلسوزی بیشتری اعضارو راهنمایی میکردن. زیر اسامی نصف کاربران فعال اینجا کاربر فعال بخش mp3 نوشته ولی مدتها میگذره تا شاید یک نفر پیدا بشه بعد کلی پست به یکیشون یه جواب مختصری بده و بره تا ..... دوباره کلی پست بخوره و باز فقط یکی دیگه بیاد و به یه پست جواب بده. ببخشید ولی من واقعا گله مندم از بی توجهی به این بخش. نمیدونم اعضای فعال این بخش قبلا عنوان گرفتن و دیگه الان اطلاعی از برندها و مدلها ندارن که اینطوره یا حوصله جواب دادن و راهنمایی کردن ندارن. ولی درهرحال کاش اگه خودتون نمیدونید حداقل بگید نمیدونید یا بگید کجا میشه رفت و اطلاعات گرفت که اینطوری بلاتکلیف و سردرگم نمونیم اگرم دلیل دیگه ای داره که هیچ.

پ ن : قصد بی احترامی به کسی رو نداشتم و ندارم ولی حرفایی بود که تو دلم بود و میخواستم مطرح کنم. هرچند شاید از این حرفها هم بیتفاوت عبور بشه.
    متاسفانه مدل های متنوع پلیر (DAP:digital audio player) تو بازار ایران موجود نیست.من هم مثل شما دنبال خرید بودم اما چیز خیلی مناسبی پیدا نکردم جز چند تا مدل سونی که به نسبت قیمت امکانات چندانی ندارند و به نظرم با چیزهایی که اساتید این فروم همیشه راهنمایی کردن ارتقا هدفون و استفاده از گوشی های میان رده یا بالاتر اندرویدی به صرفه تر باشه.اما اگر خواهان کیفیت صدای بالاتر و امکانات بیشتر هستید FIIO X3 و یا مدل جدیدترش X5 گزینه های خوبی هستند نمایندگیش هم اگر اشتباه نکنم نامداران هست.

15. 3 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •