تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 125 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1248

نام تاپيک: Galaxy S IV |چهارمین کهکشانی سامسونگ

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بنظر شما قیمتش تا چه حد پایین میاد؟! آخه با این قیمت خیلیا نمیتونن بخرن..
    سلام.

قیمتش حتما" میاد پائین (چقدرش رو نمیتونم حدس بزنم)منتها اینکه خیلیا نمیتونن بخرن دلیل خوبی برای پائین اومدن قیمتش نیست.اتفاقا" این گوشی طوری ساخته شده که خیلیا نتونن بخرن. نه توی ایران بلکه توی کل بازار دنیا همینطوره توی آمریکا و اروپا هم خیلیا نمیتونن اینو یا مثلا" آیفون رو بخرن. اگه میتونستن اینو بخرن که گوشیهای ارزون قیمت فروش نمیرفت.

2. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

digikala اورده 3 میلیون و 550

4. 3 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

گوشی شاپ هم 3.520.000 تومن.گارانتی هر دو هم یکیه.

6. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بابا چه خبره مثل ندید بَدیدها... بخرم نخرم راه انداختین. توجه کنین تاپیک که توی بخش مشاوره ی خرید نیست
    یک تاپیک علمی رو به جنبه ی مادی و پولکی نزول ندین. مگه همه که توی این تاپیک فعالند قصد یا حتی آرزوی خرید این گوشی رو دارند؟
    من خودم طرفدار S4 هستم و با خریدش حتی الانم هیچ مشکلی ندارم ولی به چندین دلیل مختلف(که جای بحثش اینجا نیست) هرگز دنبال این گوشی نمیرم حتی اگه کسی کادو هم بهم بده باهاش کار نمیکنم
    ضمن اینکه اگر توی جریان نیستین باید عرض کنم هر گوشی دیگه ای هم که توی این دو ساله از سام اومد به ایران قیمتش اول همینطوری بود و بعد از مدتی تعدیل شد...

8. این کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بابا چه خبره مثل ندید بَدیدها... بخرم نخرم راه انداختین. توجه کنین تاپیک که توی بخش مشاوره ی خرید نیست
    یک تاپیک علمی رو به جنبه ی مادی و پولکی نزول ندین. مگه همه که توی این تاپیک فعالند قصد یا حتی آرزوی خرید این گوشی رو دارند؟
    من خودم طرفدار S4 هستم و با خریدش حتی الانم هیچ مشکلی ندارم ولی به چندین دلیل مختلف(که جای بحثش اینجا نیست) هرگز دنبال این گوشی نمیرم حتی اگه کسی کادو هم بهم بده باهاش کار نمیکنم
    ضمن اینکه اگر توی جریان نیستین باید عرض کنم هر گوشی دیگه ای هم که توی این دو ساله از سام اومد به ایران قیمتش اول همینطوری بود و بعد از مدتی تعدیل شد...
    راست میگی والا من نمیفهمم اینقدر عجله برا چیه؟
    منم خیلی دوست دارم بخرم ولی الان وقتش نیست انگار هیچکدوم تا حالا گوشی نداشتن اینم اولین گوشیه دنیاست
    وایسین میاد پایین قیمتش باید در حد ضد باشه نه بیشتر

10. این کاربر از sepsi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

راست میگی والا من نمیفهمم اینقدر عجله برا چیه؟
    منم خیلی دوست دارم بخرم ولی الان وقتش نیست انگار هیچکدوم تا حالا گوشی نداشتن اینم اولین گوشیه دنیاست
    وایسین میاد پایین قیمتش باید در حد ضد باشه نه بیشتر
    سلام.

الان مشکلتون چیه؟
    یه نگاه به پستهای خودتون بندازید توی همین تاپیک (و البته دوست عزیزمون sepsi توی این تاپیک و تاپیک SIII)تا ببینید که همچین خیلی هم توی یک تاپیک علمی ،پستاتون علمی هم نبوده .
    شاد باشید.

12. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اصلا این چه لحن صحبت کردنه؟ میشد مودبانه تر صحبت کرد ... لطفا به فعال بودنت نناز ..... هر کی برای خودش شخصیت داره دوست من ....
    احترام نذاری انتظار احترام نداشته باش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام.

الان مشکلتون چیه؟
    یه نگاه به پستهای خودتون بندازید توی همین تاپیک (و البته دوست عزیزمون sepsi توی این تاپیک و تاپیک SIII)تا ببینید که همچین خیلی هم توی یک تاپیک علمی ،پستاتون علمی هم نبوده .
    شاد باشید.
    چه ربطی به علمی بودن داشت؟
    من منظورم با کساییه که عجله دارن برا خریدن و قیمتارو بالا نگه میدارن وگر نه خودمم دوست دارم بگیرم

15. 2 کاربر از sepsi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان عزیز و کسایی که میخواید این گوشیو بخرید(البته کسایی که خیلی پولدارن) خواهشا فعلا از خرید این گوشی منصرف بشید. به خاطر اینکه قیمت این گوشی جبابه(قیمت کاذب) اگه ماها فعلا از خرید این گوشی منصرف بشیم بعداز حدود 2 یا 3 هفته حباب شکسته میشه و فروشنده ها و نمایندگیها مجبور میشن به قیمت اصلی بفروشن که تقریبا میشه 2200000 یا شایدم کمتر. خواهشن به دوستاتون هم این موضوع رو بگید. مشکل ما ایرانیا همینه که فکر میکنم اگه نخریم گرونتر میشه و همین خودش باعث بالا رفتن قیمت میشه. یه هر حا این نظر منه،

17. 3 کاربر از bigbang0661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ایران دلیور 2849000

19. 4 کاربر از sepsi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •