Japan Practice3Japan Qualifying
Japan Practice3Japan Qualifying
اوضاع داره كم كم جالب مي شه!
در مقاله به وضوح ذكر شده كه تيم رد بول به نوعي از "تراكشن كنترل" استفاده مي كرده و براي همين هم اين قدر سريع بوده...اگر اين موضوع صحت داشته باشه، مي تونه به اخراج يا جريمه بسيار سنگين تيم ردبول منجر بشه...البته اين ها باز هم شايعاتي بيشتر نيست و بايد منتظر خبرهاي رسمي باشيم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من رده بندي امروز رو كه نگاه مي كردم...تنها 3 دقيقه آخر ربع سوم براي من هيجان انگير بود...طبق انتظار هم فراري ها خوب نبودند ولي باز هم خيلي بد نبودند.
سلام دوستان فرق تیم Sauber Ferrari با Str Ferrari چیه چرا رو ماشین STR FERRARI علامت RED BULL مینویسه مگه زیر نظر فراری نیست یا sauber چطوریه شرکتاشون کاملا جداست یا زیر نظر شرکتای دیگه هستن![]()
سلام رضا!
تيمSauber F1 يك تيم فورمولا وان در اصل سوييسي هست كه شركت Sauber Motorsport AG مالك اصلي و شخص پيتر شائبر بنيان گذار اصلي اين تيم هست...كه اتومبيل هاي اين تيم از موتور هاي فراري نيرو مي گيرن. اين تيم همچنين قبلا از موتور هاي BMW هم استفاده مي كرد.
تبم STR يك تيم ايتاليايي هست كه اختصار كلمات Scuderia Toro Rosso هست ولي مالك اصلي اين تيم شركت رد بول هست ولي اين تيم مثل تيم شائبر از موتور هاي فراري استفاده مي كنه...در حقيقت اين تيم از تيم ورشكسته شده Minardi تشكيل شده كه بعد از ورشكستگي تيم Minardi اين تيم به ردبول فروخته شد و از اون زمان تا به حال رد بول و فراري اسپانسر هاي اصلي اين تيم هستند.
باز آخر فصل شد این ماسا موتورش تازه روشن شد عین همیشه . پارسال این کارو میکرد تا فراری قراردادش رو تمدید کنه امسالم میخواد تو این چنتا ریس مونده فصل خودی نشون بده یه تیم به درد بخور براش پیدا شه . البته امیدوارم بدون تیم نمونه چون راننده خوبیه در کل
این داستان TC رو ماشین ردبول الان 3 4 تا مسابقس خیلی حرف میزنن در بارش .بعضی ها مثل همیلتون خیلی مشکوکن به استفاده ردبول از ترکشن کنترل و میگن صدای ماشین ردبول شبیه صدای ماشینای چند سال پیش هست که ترکشن کنترل داشتن
ولی سامان بعید میدونم همچین چیزی باشه یعنی همچین TC داره ماشین ردبول بوده و بازرسا تا حالا نفهمیدن!؟ یا شایدم نخواستن بفهمن ؟
احتمالا بازم نیویی یه سوراخی تو قانون پیدا کرده و ازش داره استفاده میکنه برای ابداعات خودش . ولی چه حالی میده آخرین مسابقه ثابت شه کار ردبول غیر قانونی بوده و کل امتیازات وتل و ردبول صفر بشه![]()
جفتشون از فراری موتور میگیرن همین . البته تورو روسو فصل بعد با رنو قرارداد بسته برای موتوراش
Japan Race Result
سلام دوستان قهرمانی وتل دیگه حتمیه ولی یه چیز تیم مکلارن تیم سال قبل نیست حتی باتن هم نتونسته مقامی بیاره حالا نمیدونم شاید ماشینشون از سال قبل ضعیفتره یا رفتن همیلتون اینقدر به چشم اومده سال قبل مقام دومی بین فراری و مکلارن بود حالا فراری با مرسدس باید بجنگه البته اگه تیم لوتوس خودشو نرسونه تا الانم همیلتون جور مرسدس رو کشیده بیشتر ولی فراری نباید اینجوری باشه واقعا جای تاسف داره حتی آلونسو هم نمیتونه تو تعیین خط رتبه های بالاتری رو بیاره خیلی بتونه چهارمیه تو ژاپن که حتی همیلتون هم نتونست کاری کنه و سوم شد در تعیین خط ولی در کل همیلتون بیشتر به درد تعیین خط میخوره تا مسابقه حالا به نظر شما همیلتون بهتره یا رایکونن برای فراری که با آلونسو زوج بشن به هر حال که سال آینده کیمی هست
مسابقه امروز رو ديدم، اتفاق خاصي نيفتاد به غير از اين كه وتل قهرمان شد! تصادم اتومبيل كاترهام با باريرها در استارت واقعا شديد بود، ولي خوشبختانه راننده صدمه اي نديد...آلنزو هم به هر حال تلاش خودش رو كرد و كيمي بسيار خوب بود!
اين اخلاق خاص ماسا هست كه در مسابقات آخر فصل بهتر عمل مي كنه...من قبلا هم گفتم كه احتمال حضورش در شائوبر بيشتر از تيم هاي ديگه هست، به هر خال بايد ديد.
من نمي تونم نظر خاصي بدم، اما مي تونم اين رو بگم كه صداي موتوري كه از TC استفاده مي كنه به مراتب با موتوري كه از TC استفاده نمي كنه، تفاوت داره وا ين تفاوت تنها به اينجا ختم نميشه...اين سيستم مانند ABS كه به از قفل شدن چرخها در ترمزگيري جلو گيري مي كنه، از بكسباد كردن چرخها در هنگام گاز گيري جلو گيري مي كنه و يكي ار سيستمهاي پيشرفته مورد استفاده در اتومبيل هاي سوپر اسپورت هست...طبيعي هست كه اتومبيلي كه از TC استفاده مي كنه در هنگام سرعت گيري بعد از پيچ سريع تر از ديگر اتومبيلي كه ار اين سيستم استفاده نمي كنه، هست.
من فكر نمي كنم...به هرحال باررسن فورمولا وان از من و شما بهتر مي دونند كه موتور هاي تيم هاي فورمولا وان چطور كار مي كنند...اگر هم چنين چيزي صحت داشته باشه، به زودي معلوم ميشه...و اينكه امتيازات صفر نميشه، تيم از شركت در مسابقات فورمولا وان محروم ميشه و راننده مقام قهرماني خودش رو از دست ميده...اين جريمه بسيار سنگيني هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)