یعنی هیچ راهی نیست که امریکاییش رو پیدا کنی؟
اگه سفارش بدی چی؟
اگه چین باشه یعنی بدرد نمی خوره دیگه درسته؟
به نظر شما بهترین مارک تلسکوپ چیه؟
یعنی هیچ راهی نیست که امریکاییش رو پیدا کنی؟
اگه سفارش بدی چی؟
اگه چین باشه یعنی بدرد نمی خوره دیگه درسته؟
به نظر شما بهترین مارک تلسکوپ چیه؟
Last edited by ارِژنگ; 19-01-2008 at 13:30.
بازم معزرت بخاطر سوالات مکرر.
جایی رو نمی شناسی که سلسترون اصل رو بفروشند؟مثلا آسمان شب و...؟
اگه لطف کنی سریع تر ممنون می شم.
آمریکاییه . اصلی فرعی نداره . تلسکوپ آمریکاییه داره توی چین تولید میشه . کارخونه توی چینه . الان منجم آمریکایی هم داره با تلسکوپ چینی کار میکنه . تلسکوپ های خیلی خوبی هستن . برند سلسترون یا مید خودش رو با کالای ضعیف خراب نمیکنه . پس اینها تلسکوپ های خیلی خوبی هستن . کالای چینی درجه بندی کیفیت داره . اونی که شما باهاش آشنا هستی و بی کیفیته درجه سه هست . همون ها با کیفیت عالیش رو هم تولید میکنن .
بهترین مارک آستروفیزیکس از نظر من . البته خیلی قیمتشون بالاست . فکرشونو نکن . نماینده اش شرکت زروانه . ناشر مجله نجوم .
بعد از اون به نظر من همین سلسترون بهترین کیفیت رو داره . بعدش مید ( اونها که در ایران موجود هست رو میگم و میشناسم .
مارک ویلیام اپتیکس ساخت خود آمریکاست . 5 اینچش با پایه میشه 7 میلیون . البته شکستی آپو کروماتیک . تلسکوپ خوبیه برای عکاسی اما کوچیکه برای رصد اعماق آسمان
با این پول که داری یه سلسترون کاسگرین بگیر . روی پایه Eq6 یه عمر برات کار میکنه این پایه . اپتیک عالی روی پایه عالی .
البته کمی سنگین میشه این تلسکوپ .حدود 50 کیلو
کاهنده فاصله کانونی هم بهش می خوره؟ منظورم 8 یا 9 اینچش.
عزیزم قطعات جانبی تلسکوپ ها یکی دو تا استاندارد داره . 1.2 اینچ - 2 اینچ مرسوم هستن . و اینها در این استاندارد ها به هم میخورن . شما میتونی چشمی هندی رو بزاری روی تلسکوپ آمریکایی .
پس جواب شما بله میخوره .
و خوبی کالای وارد شده به ایران اینه که قطعاتش هم پیدا میشه . اگه از جایی مثل آسمان شب یا صاایران باشه .
ممنون از راهنماییات.
سلام به دوستان
من محل کارم تو یکی از شهرستانهای مرزی هستش هوائی بسیار پاک و عالی برای رصد داره
تو خارج از شهر که میری خیلی از شبها به راحتی کهکشان راه شیری بصورت ابری پر رنگ
قابل دیدنه و تو شلوغی آسمان حتی صور فلکی همیشگی مثل دب اکبر یا ذات الکرسی رو
گم میکنی . خلاصه
نعمتیه . دیدن داره این همه عظمت . به هرحال خیلی تلاش کردم که یک تلسکوپ در حد آماتوری خوب
که قابلیت حمل و نصب سریع رو داشته باشه پیدا کنم .
ولی خب دوری از مرکز کشور و نبود امکانات مشکلیه و از اون مهمتر نبود بودجه برای خرید که باید
یه هوئی پول رو بدی .
اگه میشد جائی مطمئن که بشه خرید اقساطی رو انجام داد معرفی میکردید .
خرید تلسکوپ و بعد از اون هم به مرور تجهیزات جانبی حتی دوربین عکس برداری و.....
به هرحال ممنون میشم که راهنمائی نمائید .
متشکرم
فروش قسطی تلسکوپ اخترنمای شیراز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تلسکوپ هایی که قسطی میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلسکوپ های تال در مجموع نمره متوسط دارن . بسیار سنگین هستن و احتمالا نمیتونید تنهایی بلندشون کنید .
آیینه شون کرویه و خطای کروی آشکار دارن . و مهمتر از همه در مدل های استوایی امکان تراز کردنشون وجود نداره . نتیجتا ترک کردن ممکن نیست ( موفقیت آمیز نیست ) مگر اینکه ( باید ) زمین تراز باشه . نوع پایه مانع از رصد در مکان شیب دار میشه . قبل از ورود تلسکوپ اسکای واچر به ایران تال تلسکوپ عمومی ما بود ( بخاطر قیمت مناسب .
این تلسکوپ چطوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایینه اش کوچکه با معیار های امروزی در ایران . 9 سانت
بر عکس اون چیزی که به نظر میاد کار با این تلسکوپ ها سخته . قطبی کردنشون خیلی سخت تر . باید دقیق قطبی بشن تا نتیجه مفید داشته باشن . اون وقت اگر شما تونستید خوب قطبی کنید میشه باهاش بدون اینکه جای اجرام رو بلد باشیم رصدشون کنیم . همین . کوچک بودنش هم باعث میشه چیز زیادی نبینیم .
با وجودیکه موتور داره اما ترک موفق باهاش نمیشه گرفت ( به سختی میشه ) یعنی عکاسی بلند مدت دشواره . حداکثر بزرگنمایی عملیش 180 برابره . به نظر من حیفه میشه تلسکوپ های بزرگتری گرفت .
شاید تنها مزایاش کوچک بودن و حمل راحت + جستجوی خودکار باشه .
به عنوان کسی که دو سوم عمرش یه جوری به نجوم ربط داشته میگم خدمتتون که لذت رصد اجرام سماوی در اینه که خودتون پیداشون کنین . که اون وقت دور این تلسکوپ ها رو خط میکشین .
البته اگه منظور شما از سوال کیفیت دستگاهی این تلسکوپه بگم مید جزو مار کهای معتبره جهانیه . اپتیک ها عالی . اما موتور و خصوصا چرخ دنده ها ضعیف . برد هم اگر بسوزه خداحافظ تلسکوپ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)