معراج جان احساس میکنم بحث بر اساس اگرها و حدسیات داره جلو میره
اتفاقا من فکر می کنم مودریچ بی بروبرگرد تعویض بعدی و در واقع سورپرایز مورینیو برای این بازی بود،
مثلا این جمله رو میتونی ثابت کنی
به نظر من بر اساس چیزهایی که اتفاق افتاده بحث رو جلو ببریم بهتره
واقعا فکر می کنی مودریچ بدون نقشه ی قبلی و صرفا به خاطر یک اتفاق به زمین اومد؟
بله واقعا اینجوری فکر میکنم
اشکالش چیه
مورینیو اگر یک مربی معمولی بود یا به اخراج بازیکن حریف واکنش نشون نمیداد یا دیر این کارو میکرد اما بلافاصله بعد از اخراج سعی کرد در مقابل تغییر شکل حریف در تیم خودش هم تغییراتی بده
در مقابل این سوال
یعنی تو میخوای بگی مورینیو برای اخراج بازیکن حریف و اومدن مودریچ برنامه داشته؟
بهتره یادآوری کنم که نانی سمت چپ بازی می کرد و اخراجش به طور مستقیم به معنی تضعیف شدن یونایتد توی جناح چپ بود و نه وسط زمین،
نه دیگه
اگه اجازه بدی من یه توضیح مختصر در مورد سیستم منچستر توی اون بازی بدم
منچستر بر اساس اکثر سایتها به ویژه سایت معتبر ساکرنت 4.2.3.1 بازی میکرد
اورا...........ویدیچ.......فردینان د...........رافائل
کلورلی....................کریک
نانی....................ولبک.............. ...گیگز
فن پرسی
موقع دفاع و زمانی که توپ نداشتن کریک و کلورلی به هم نزدیک میشدن(اما فاصلشون رو با خط دفاعی کم نمیکردن مهمترین نکته بازی) و نانی و گیگز عقبتر میرفتن و یه ساختار دفاعی چهار چهار رو شکل میدادن
اورا...........ویدیچ.......فردینان د...........رافائل
نانی..........کلورلی........کریک.... ........گیگز
جالبه که اگر به الگوی حرکت کریک و کلورلی توی نود دقیقه دقت کنیم میبینیم که تقریبا در یک چارچوب ثابت بازی میکردن و زیاد جا به جا نمیشدن
نه موقع حمله زیاد به خط حمله اضافه میشدن نه موقع دفاع به خط دفاعی میچسبیدن تو این ساختار دفاعی یک به یکها و شرح وظایف در ساختار دفاعی خیلی مهم هستن
هر بازیکنی همزمان باید مواظب محدوده خودش باشه و بازیکن حریف که وارد این محدوده میشه
یه ساختار دفاعی موزائیکی
وقتی نانی اخراج شد این شکل تیمی اتوماتیک بهم خورد
ولبک که همزمان هم خدیرا و هم آلونسو رو به خوبی پرس میکرد عقب اومد
هافبکهای دفاعی رئال جلو اومدن مودریچ هم به این دو هافبک اضافه شد
در مقابل اولین واکنش کلورلی و کریک به این تغییرات در تیم خودشون و رئال خارج شدن از چهارچوب خودشون و چسبیدن به خط دفاعیشون بود
نتیجه این شد که پشت 18 خالی شد کناره های منچستر عقب تر رفتن و رئال دقیقا از همون موقع هم تونست به راحتی سانتر کنه و هم پشت 18 منچستر صاحب توپ بشه
در واقع نانی و گیگز توی این ساختار دفاعی از مهمترین مهره های منچستر بودن
با حساب صحبت هایی که کردی استفاده از مودریچ به عنوان یک هافبک وسط توی این شرایط چه توجیهی می تونه داشته باشه؟
بعد از اخراج رئال دقیقا به حضور کسی مثل مودریچ نیاز داشت
چون هم میتونست در فضای پشت 18 منچستر توپ رو نگه داره هم میتونست کناره ها رو راه بندازه که مودریچ هر دو کارو هم کرد
در واقع رئال بعد از عقب رفتن منچستر به یه هافبک طراح کلاسیک احتیاج داشت
در کمال احترام با این بخش صحبتت موافق نیستم، چون دلیلی برای قبول این فرضیه نمی بینم. کما اینکه دلائلی که آوردم خلاف این قضیه رو نشون میده. خلاصه ی صحبت هام
به این شکل بود که یونایتد برای تک تک نفرات رئال برنامه داشت اما نه برای سورپرایز مودریچ( کسی که به خاطر عدم حضور توی تمرینات پیش فصل کمتر در ترکیب رئال حاضر بوده)
، من ادعا نمی کنم که اگه نانی اخراج نمیشد باز همین نتیجه کسب میشد اما هیچ نشانه ای از برنامه ی یونایتد برای مهار مودریچ و به طور غیر مستقیم آزادی عمل بیشتری کهبرای آلونسو به عنوان پوشش دهنده ی فاصله ی زیاد خط هافبک و حمله ی رئال ایجاد می کنه ندیدیم.
فراموش نکنیم که اخراج نانی به طور مستقیم باید یونایتد را توی فاز حمله
تضعیف کنه چون نبودش به ساختار دفاعی یونایتد خلل آنچنانی وارد نمی کرد.
معراج عزیز تمام نکاتی که میگی برای بعد از اخراج نانی بود ها
یونایتد که کاملا اداره بازی رو بدست گرفته بود نیازی به فکر کردن به مودریچ داشت؟
بعد از اخراج ساختار دفاعی منچستر بهم خورد و فضا برای مودریچ فراهم شد حرف من در مورد قبل از اخراج هست که با توجه با ساختار دفاعی منچستر حضور کسی مثل مودریچ هیچ فایده ای برای رئال نداشت
در مورد خط قرمز
هر چند بالاتر در مورد نقش نانی توی ساختار دفاعی منچستر توضیح دادم اما فکر میکنم اگر خودت یک بار دیگه بازی رو ببینی خیلی بهتر از توضیحات من شرح وظایف نانی رو متوجه میشی
نکته مهم
معراج عزیز با احترام بحثی که الان داریم میکنیم هیچ ربطی به سوال من نداره (هر چند در مورد بازیه اما بیشتر در مورد اتفاقات بعد از اخراج هست)
سوال من
رئال در حال حذف شدن بود(حتی بدون گل آفساید منچستر)
کناره هاش توسط نانی اورا و کمک گاه گاه کلورلی در چپ و گیگز رافائل و باز کمک کریک در راست کاملا بسته شده بود
امکان بازیسازی در مرکز زمین رو هم با توجه به تمرکز کریک و کلورلی در چارچوب خودشون و البته دوندگی زیاد ولبک مقابل و لابلای مدافعین میانی و هافبکهای دفاعیش نداشت
ایجاد موقعیتش هم چیزی در حد صفر بود
در این شرایط پلن B رئال چی بود؟
این سوال من صرفا یه بحث فنی برای آموختن و شناخت بیشتر خودم از فوتباله و اصلا هم ربطی به اشتباهات داوری و این جور چیزا نداره
بله من علاقه داشتم منچستر اخراجی نده و ببینم رئال در نهایت کی راه حلی برای عبور از ساختار دفاعی منچستر پیدا میکنه که بر اساس طبیعت فوتبال اون اخراج درست یا غلط پیش اومد که روی بازی تاثیر خیلی زیادی گذاشت
اون یه اتفاق فوتبالیه که یا به خاطر اشتباه داور پیش اومده یا بچگانه و شیطنت آمیز رفتار کردن نانی