تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 33 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 329

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله شانزده تیم

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من فکر میکنم مورینیو اصلا برای استفاده از مودریچ برنامه ای نداشت
    چون دقیقا بعد از اخراج نانی با عجله بسیار زیاد مودریچ رو به زمین فرستاد
    اتفاقا من فکر می کنم مودریچ بی بروبرگرد تعویض بعدی و در واقع سورپرایز مورینیو برای این بازی بود، البته اخراج نانی باعث شد مودریچ را 10-15 دقیقه زودتر از موعدی که
    از قبل برنامه ریزی شده بود توی زمین ببینیم، واقعا فکر می کنی مودریچ بدون نقشه ی قبلی و صرفا به خاطر یک اتفاق به زمین اومد؟ بهتره یادآوری کنم که نانی سمت چپ
    بازی می کرد و اخراجش به طور مستقیم به معنی تضعیف شدن یونایتد توی جناح چپ بود و نه وسط زمین، با حساب صحبت هایی که کردی استفاده از مودریچ به عنوان یک
    هافبک وسط توی این شرایط چه توجیهی می تونه داشته باشه؟ نظر من: یونایتد خیلی خوب کناره ها رو بسته بود، گیگز و رافائل و حتی تا حدودی کریک مامور جلوگیری از
    حملات رئال از سمت چپ زمین رئال یعنی حرکات رونالدو و کوئنترائو بودند، ولبک مامور مهار آلونسو ، کلورلی به عنوان پوششی جلوی چهار مدافع یونایتد بود و با همکاری کریک
    حرکات اوزیل را کنترل می کردند. اورا هم مامور مهار دی ماریا بود که با مصدومیت دی ماریا، بار وظایفش به مراتب کمتر شد ولی این وسط کسی مامور حرکات خدیرا نبود، یک
    پتانسیل بالقوه ای که ازش استفاده نمیشد، از طرف دیگه آربلوا به خاطر ضعفش در کارهای هجومی و احتیاط برای عقب نموندن مقابل ضد حملات احتمالی از طریق نانی، عملا
    نقشی توی فاز حمله نداشت، که با این تعویض هم آلونسو یک زوج کمکی با قدرت حفظ توپ بالا در وسط پیدا کرد و از کمند ولبک آزاد شد(رئال به خاطر اون فاصله ای که معمولا
    بین خط هاقبک و خط حمله داره بدون توپ های بلند آلونسو توی بازی سازی شدیدا دچار مشکل میشه و این دفعه ی اول نیست، دفعه ی آخر هم نخواهد بود! اما میشه به
    استفاده از مودریچ توی شرایطی که آلونسو شدیدا یارگیری میشه امیدوار بود.) هم خدیرا با دوندگی و سرعت بیشتری که نسبت به آربلوا داره باعث شد حرکات بیشتری از
    سمت راست ببینیم.

اصولا گره بازی و شکلی که منچستر به بازی داده بود توسط مودریچ باز نمیشد
    در کمال احترام با این بخش صحبتت موافق نیستم، چون دلیلی برای قبول این فرضیه نمی بینم. کما اینکه دلائلی که آوردم خلاف این قضیه رو نشون میده. خلاصه ی صحبت هام
    به این شکل بود که یونایتد برای تک تک نفرات رئال برنامه داشت اما نه برای سورپرایز مودریچ( کسی که به خاطر عدم حضور توی تمرینات پیش فصل کمتر در ترکیب رئال حاضر بوده)
    ، من ادعا نمی کنم که اگه نانی اخراج نمیشد باز همین نتیجه کسب میشد اما هیچ نشانه ای از برنامه ی یونایتد برای مهار مودریچ و به طور غیر مستقیم آزادی عمل بیشتری که
    برای آلونسو به عنوان پوشش دهنده ی فاصله ی زیاد خط هافبک و حمله ی رئال ایجاد می کنه ندیدیم. فراموش نکنیم که اخراج نانی به طور مستقیم باید یونایتد را توی فاز حمله
    تضعیف کنه چون نبودش به ساختار دفاعی یونایتد خلل آنچنانی وارد نمی کرد.

2. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

علیرضا جان شما خودتو ناراحت نکن ...
    بعضیا کلا یک کلامن .
    نظر 100 تا کارشناس رو که میگن اخراج نداشته نمیبینن، اونوقت نظر کولینا رو (که آخرشم نفهمیدیم چقدر خبرش صحت داشته) کردن تو بوق جار میزنن.
    هر چقدر بارسا با کمک داور اینا رو برد نوش جونش، هر چقدر بازیکنای بارسلونا خودشون رو روی زمین انداختن و باعث شدن اینا کارت بگیرن نوش جونشون.
    این چیزا وقتی برای خودشون اتفاق میفتاد ضد فوتبال بود حالا شده مسائل طبیعی فوتبال ...
    ما به بارسلونا هم باختیم، بد هم باختیم، ولی اونا واقعا بهتر از ما بودن، به قول وین رونی :
    بارسلونا با فوتبال بازی کردن ما رو برد، رئال مادرید با دزدی ...
    اینهمه منبع خبر رو گذاشتن شما بازم میگی آخرش نفهمیدیم؟! ای بابا !

دوستای بارسایی که تشکر می کنن به طور ضمنی با قسمت قرمز رنگ هم موافقن دیگه؟

4. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نه خوب بارسا تو اون بازی هایی که با داوری برد تقریبا هیچ اشتباه داوری بر ضرر بارسا تو اون بازی رخ نداد و تقریبا داوری یک طرفه بود حالا عمدی یا غیر عمدی موضوع بحث نیست ، ولی تو این بازی و بازی رفت هر دو تیم کاملا ضرر کردند و اینرو نمیشه همون مافیا و پلاتینی و اینا نام گذاری کرد.البته از اون سال به بعد تقریبا تو بازی های اروپایی دیگه خیلی کمتر شاهد همچین صحنه هایی بودیم.
    همون بازی معروف با چلسی این اشتباهات به چشم امد ولی دوستان با منطق! هیچکدومشون نخواستند ببینند.
    بازی رفت اخراج بالاک که انجام نشد و 1 پنالتی به سود بارسا
    بازی برگشت هم یک اخراج اشتباه باعث اتفاقات بعدی شد
    ابیدال بدون هیچ برخوردی اخراج شد و چلسی هم ضد حمله میزد
    بازی با ارسنال هم 1 گل صحیح و یک اخراج تو بازی رفت اصلا به چشم دوستانی که ضد بارسا هستند نیومد
    بازی با میلان پارسال هم تو بازی رفت حداقل 2 پنالتی 100 درصد گرفته نشد
    دیگه بازیهای دیگر مثل اینتر و حتی بازی با مادرید و خطاهای ادبایور و مارسلو هم جای خود داره !

کلا کسانی که نخوان ببینن با 1000 دلیل هم نمیبینند . حالا شما باز بگو یکطرفه:ی
    Last edited by xmehr; 10-03-2013 at 23:33.

6. 6 کاربر از xmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

معراج جان احساس میکنم بحث بر اساس اگرها و حدسیات داره جلو میره

اتفاقا من فکر می کنم مودریچ بی بروبرگرد تعویض بعدی و در واقع سورپرایز مورینیو برای این بازی بود،
    مثلا این جمله رو میتونی ثابت کنی
    به نظر من بر اساس چیزهایی که اتفاق افتاده بحث رو جلو ببریم بهتره

واقعا فکر می کنی مودریچ بدون نقشه ی قبلی و صرفا به خاطر یک اتفاق به زمین اومد؟
    بله واقعا اینجوری فکر میکنم
    اشکالش چیه
    مورینیو اگر یک مربی معمولی بود یا به اخراج بازیکن حریف واکنش نشون نمیداد یا دیر این کارو میکرد اما بلافاصله بعد از اخراج سعی کرد در مقابل تغییر شکل حریف در تیم خودش هم تغییراتی بده
    در مقابل این سوال
    یعنی تو میخوای بگی مورینیو برای اخراج بازیکن حریف و اومدن مودریچ برنامه داشته؟

بهتره یادآوری کنم که نانی سمت چپ بازی می کرد و اخراجش به طور مستقیم به معنی تضعیف شدن یونایتد توی جناح چپ بود و نه وسط زمین،
    نه دیگه
    اگه اجازه بدی من یه توضیح مختصر در مورد سیستم منچستر توی اون بازی بدم
    منچستر بر اساس اکثر سایتها به ویژه سایت معتبر ساکرنت 4.2.3.1 بازی میکرد

اورا...........ویدیچ.......فردینان د...........رافائل

کلورلی....................کریک

نانی....................ولبک.............. ...گیگز

فن پرسی

موقع دفاع و زمانی که توپ نداشتن کریک و کلورلی به هم نزدیک میشدن(اما فاصلشون رو با خط دفاعی کم نمیکردن مهمترین نکته بازی) و نانی و گیگز عقبتر میرفتن و یه ساختار دفاعی چهار چهار رو شکل میدادن

اورا...........ویدیچ.......فردینان د...........رافائل

نانی..........کلورلی........کریک.... ........گیگز

جالبه که اگر به الگوی حرکت کریک و کلورلی توی نود دقیقه دقت کنیم میبینیم که تقریبا در یک چارچوب ثابت بازی میکردن و زیاد جا به جا نمیشدن
    نه موقع حمله زیاد به خط حمله اضافه میشدن نه موقع دفاع به خط دفاعی میچسبیدن تو این ساختار دفاعی یک به یکها و شرح وظایف در ساختار دفاعی خیلی مهم هستن
    هر بازیکنی همزمان باید مواظب محدوده خودش باشه و بازیکن حریف که وارد این محدوده میشه
    یه ساختار دفاعی موزائیکی

وقتی نانی اخراج شد این شکل تیمی اتوماتیک بهم خورد
    ولبک که همزمان هم خدیرا و هم آلونسو رو به خوبی پرس میکرد عقب اومد
    هافبکهای دفاعی رئال جلو اومدن مودریچ هم به این دو هافبک اضافه شد
    در مقابل اولین واکنش کلورلی و کریک به این تغییرات در تیم خودشون و رئال خارج شدن از چهارچوب خودشون و چسبیدن به خط دفاعیشون بود
    نتیجه این شد که پشت 18 خالی شد کناره های منچستر عقب تر رفتن و رئال دقیقا از همون موقع هم تونست به راحتی سانتر کنه و هم پشت 18 منچستر صاحب توپ بشه
    در واقع نانی و گیگز توی این ساختار دفاعی از مهمترین مهره های منچستر بودن

با حساب صحبت هایی که کردی استفاده از مودریچ به عنوان یک هافبک وسط توی این شرایط چه توجیهی می تونه داشته باشه؟
    بعد از اخراج رئال دقیقا به حضور کسی مثل مودریچ نیاز داشت
    چون هم میتونست در فضای پشت 18 منچستر توپ رو نگه داره هم میتونست کناره ها رو راه بندازه که مودریچ هر دو کارو هم کرد
    در واقع رئال بعد از عقب رفتن منچستر به یه هافبک طراح کلاسیک احتیاج داشت

در کمال احترام با این بخش صحبتت موافق نیستم، چون دلیلی برای قبول این فرضیه نمی بینم. کما اینکه دلائلی که آوردم خلاف این قضیه رو نشون میده. خلاصه ی صحبت هام
    به این شکل بود که یونایتد برای تک تک نفرات رئال برنامه داشت اما نه برای سورپرایز مودریچ( کسی که به خاطر عدم حضور توی تمرینات پیش فصل کمتر در ترکیب رئال حاضر بوده)
    ، من ادعا نمی کنم که اگه نانی اخراج نمیشد باز همین نتیجه کسب میشد اما هیچ نشانه ای از برنامه ی یونایتد برای مهار مودریچ و به طور غیر مستقیم آزادی عمل بیشتری کهبرای آلونسو به عنوان پوشش دهنده ی فاصله ی زیاد خط هافبک و حمله ی رئال ایجاد می کنه ندیدیم.
    فراموش نکنیم که اخراج نانی به طور مستقیم باید یونایتد را توی فاز حمله
    تضعیف کنه چون نبودش به ساختار دفاعی یونایتد خلل آنچنانی وارد نمی کرد.
    معراج عزیز تمام نکاتی که میگی برای بعد از اخراج نانی بود ها
    یونایتد که کاملا اداره بازی رو بدست گرفته بود نیازی به فکر کردن به مودریچ داشت؟
    بعد از اخراج ساختار دفاعی منچستر بهم خورد و فضا برای مودریچ فراهم شد حرف من در مورد قبل از اخراج هست که با توجه با ساختار دفاعی منچستر حضور کسی مثل مودریچ هیچ فایده ای برای رئال نداشت
    در مورد خط قرمز
    هر چند بالاتر در مورد نقش نانی توی ساختار دفاعی منچستر توضیح دادم اما فکر میکنم اگر خودت یک بار دیگه بازی رو ببینی خیلی بهتر از توضیحات من شرح وظایف نانی رو متوجه میشی

نکته مهم
    معراج عزیز با احترام بحثی که الان داریم میکنیم هیچ ربطی به سوال من نداره (هر چند در مورد بازیه اما بیشتر در مورد اتفاقات بعد از اخراج هست)
    سوال من
    رئال در حال حذف شدن بود(حتی بدون گل آفساید منچستر)
    کناره هاش توسط نانی اورا و کمک گاه گاه کلورلی در چپ و گیگز رافائل و باز کمک کریک در راست کاملا بسته شده بود
    امکان بازیسازی در مرکز زمین رو هم با توجه به تمرکز کریک و کلورلی در چارچوب خودشون و البته دوندگی زیاد ولبک مقابل و لابلای مدافعین میانی و هافبکهای دفاعیش نداشت
    ایجاد موقعیتش هم چیزی در حد صفر بود

در این شرایط پلن B رئال چی بود؟

این سوال من صرفا یه بحث فنی برای آموختن و شناخت بیشتر خودم از فوتباله و اصلا هم ربطی به اشتباهات داوری و این جور چیزا نداره
    بله من علاقه داشتم منچستر اخراجی نده و ببینم رئال در نهایت کی راه حلی برای عبور از ساختار دفاعی منچستر پیدا میکنه که بر اساس طبیعت فوتبال اون اخراج درست یا غلط پیش اومد که روی بازی تاثیر خیلی زیادی گذاشت
    اون یه اتفاق فوتبالیه که یا به خاطر اشتباه داور پیش اومده یا بچگانه و شیطنت آمیز رفتار کردن نانی

8. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

معراج جان احساس میکنم بحث بر اساس اگرها و حدسیات داره جلو میره
    به نظر من بر اساس چیزهایی که اتفاق افتاده بحث رو جلو ببریم بهتره
    علیرضای عزیز از ابتدای بحث ها عنوان کردم که چون بازی به شکل دیگه ای رقم خورد، نمیشه با قطعیت نظر داد و ما با این صحبت ها داریم نقاط ضعف و قوت دو تیم را چه قبل از اخراج و چه بعد از اون بررسی می کنیم و طبیعتا "اگر" ها اجتناب ناپذیر هستند اما کلیه ی صحبت ها بر اساس اون چیزی هست که توی بازی دیده شده و نه بر اساس فرضیات بی پایه و اساس و تو این مورد من فکر می کنم شما به اندازه ای که باید، تغییرات رئال رو بعد از حضور مودریچ در نظر نمی گیری، برای مثال مودریچ بعد از حضورش چند بار خودش را از کمند بازیکن مقابلش رها می کنه، یا ضربه ی غیر قابل مهاری می زنه یا بار وظایف آلونسو را به شدت کم می کنه و باعث آزادی عمل بیشتر برای بقیه ی هم تیمی هاش میشه ... من فکر نمی کنم درست باشه که این همه تغییر بعد از پا گذاشتن مودریچ به زمین را نادیده بگیریم و دفاع خوب یونایتد توی مقاطع قبل از اون را به همین راحتی تعمیم بدیم به 90 دقیقه، اگر "اگر"ـی در کار هست بر اساس وقایعی که اتفاق نیفتاده، فکر می کنم این تعمیم دادن یا به عبارت دیگه نادیده گرفتن گزینه ها و شرایط جدید که حضور مودریچ در زمین ایجاد می کرد باشه چون این موارد اتفاق افتاده و معمولا مواردی که اتفاق نیفتادند نیاز به اثبات دارند نه عکس اون.

کما اینکه بازی های دیگه ای مثل رویارویی بارسا با اینتر و چلسی، بازی هایی با همین میزان حساسیت، رو دیدیم که تیم مقابل از 10 نفره شدن حریف ، به هر شکل نتونسته از این پون استفاده کافی رو برای صعودش ببره بنابراین فکر می کنم بهتر باشه که همه ی اتفاقاتی که حادث شدند را در نظر بگیریم و بعد از اون اخراج همچنان چشمانمون را برای دیدن بقیه ی اتفاقات بازی باز بگذاریم.

مثلا این جمله رو میتونی ثابت کنی؟ "اتفاقا من فکر می کنم مودریچ بی بروبرگرد تعویض بعدی و در واقع سورپرایز مورینیو برای این بازی بود،"
    علیرضا جان مسلما من نمی تونم اون جمله ی بالای خودم را اثبات کنم چون راهی برای اثباتش وجود نداره ولی من طبق شواهد و قرائنی که در بازی دیدم و دلائلی که برای حضور مودریچ(به عنوان پلن بی در شرایط عدم اخراج نانی) ذکر کردم فکر می کنم این تعویض در هر صورت اتفاق می افتاد و اخراج نانی صرفا زمان اون را به جلو انداخت از طرف دیگه شما نمی تونی این جمله رو اثبات کنی "من فکر میکنم مورینیو اصلا برای استفاده از مودریچ برنامه ای نداشت" خصوصا که دلیلی که ارائه کردی یعنی "چون دقیقا بعد از اخراج نانی با عجله بسیار زیاد مودریچ رو به زمین فرستاد" حداقل برای من قانع کننده نیست.

ولبک که همزمان هم خدیرا و هم آلونسو رو به خوبی پرس میکرد
    با این قسمت از صحبت هات موافق نیستم، منطقه و خصوصا شعاع حرکتی خدیرا(محوطه به محوطه) با آلونسو(عمدتا بازی سازی از زمین خودی) تفاوت خیلی زیادی داره و امکان پرس هر دوی اون ها توسط یک نفر به راحتی رد میشه کما اینکه توی خیلی از صحنه های بازی ولبک را تقریبا چسبیده به آلونسو می دیدیم در حالی که خدیرا آزادی عمل نسبی داشت و فقط گاهی اوقات با کلورلی رو به رو میشد که اون هم صرفا به خاطر نزدیک بودن منطقه ی بازیشون بود و به هیچ وجه به شکل "پرس" نبود.

در واقع نانی و گیگز توی این ساختار دفاعی از مهمترین مهره های منچستر بودن
    با عملکرد بسیار خوب گیگز توی کارهای دفاعی کاملا موافقم و این رو یک تصمیم هوشمندانه از طرف سر الکس می دونم حتی به قیمت خط خوردن رونی از جمع 11 نفره تیمشون.
    اما در مورد عملکرد نانی در فاز دفاع ارجاع میدم به آمار سایت whoscored که در بین بازیکنان یونایتد پایین ترین نمره رو گرفته(نه به خاطر کارت قرمز) و از نظر تعداد تکل صحیح، قطع کردن مسیر پاس حریف، پیروزی در نبردهای هوایی و نمره ی کلی جزو ضعیف ترین بازیکنان یونایتد بوده و شاید هر بازیکن دیگه ی اخراج میشد از نظر تدافعی ضربه ی بزرگتری به یونایتد وارد می کرد.

رئال در حال حذف شدن بود(حتی بدون گل آفساید منچستر)
    من این مورد را من چند بار اشاره کردم ولی به هر شکل شما "گل ناسالم یونایتد در بازی رفت" رو از قلم انداختی و اگه اون گل نمی بود، این یونایتد می بود که به گل نیاز داشت نه رئال و حالا که این گل و گل آفساید بازی برگشت اتفاق افتاده، صحه گذاشتن روی اخراج سخت گیرانه نانی بعد از اون دو گل، به نوعی یک طرفه نگاه کردن به قضایا هست.

معراج عزیز با احترام بحثی که الان داریم میکنیم هیچ ربطی به سوال من نداره (هر چند در مورد بازیه اما بیشتر در مورد اتفاقات بعد از اخراج هست)
    علیرضا جان من قسمت عمده ی صحبت هام در جواب همین سوال یعنی "پلن بی" رئال بود و دلائلی که به ذهنم می رسید رو گفتم حالا اگه به این شکل برداشت کردی من جوابی ندارم، قضاوت با دوستان هست.
    ولی به هر حال همین که دعوت من رو پذیرفتی و این باعث شد فرصتی پیش بیاد که بعد از اون همه بحث درباره ی داوری بازی، کمی هم به موارد فوتبالی بازی اشاره بشه، ممنون از شرکتت تو بحث ها

10. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کما اینکه بازی های دیگه ای مثل رویارویی بارسا با اینتر و چلسی، بازی هایی با همین میزان حساسیت، رو دیدیم که تیم مقابل از 10 نفره شدن حریف ، به هر شکل نتونسته از این پون استفاده کافی رو برای صعودش ببره بنابراین فکر می کنم بهتر باشه که همه ی اتفاقاتی که حادث شدند را در نظر بگیریم و بعد از اون اخراج همچنان چشمانمون را برای دیدن بقیه ی اتفاقات بازی باز بگذاریم.
    در مورد چلسی و اینتر
    فکر میکنم مهمترین دلیل این بود که نوع دفاع کردن چلسی و اینتر قبل و بعد از 10 نفره شدن هیچ تفاوتی نکرد
    اون دو تیم با تمرکز خیلی زیاد توی دفاع و دادن توپ به حریف برنامه ریزی شده بودن به همین خاطر اخراج یک نفر نمیتونست تغییر زیادی در شکل بازی به وجود بیاره
    در هر صورت تجمع اون تیمها در خط دفاعی خودشون ادامه داشت

اما حرف همینه که نوع دفاع کردن منچستر کاملا با اون دو تیم متفاوت بود

علیرضا جان مسلما من نمی تونم اون جمله ی بالای خودم را اثبات کنم چون راهی برای اثباتش وجود نداره ولی من طبق شواهد و قرائنی که در بازی دیدم و دلائلی که برای حضور مودریچ(به عنوان پلن بی در شرایط عدم اخراج نانی) ذکر کردم فکر می کنم این تعویض در هر صورت اتفاق می افتاد و اخراج نانی صرفا زمان اون را به جلو انداخت از طرف دیگه شما نمی تونی این جمله رو اثبات کنی "
    من فکر میکنم مورینیو اصلا برای استفاده از مودریچ برنامه ای نداشت" خصوصا که دلیلی که ارائه کردی یعنی "چون دقیقا بعد از اخراج نانی با عجله بسیار زیاد مودریچ رو به زمین فرستاد" حداقل برای من قانع کننده نیست.
    من دلایل خودذم رو برای به میدون نیومدن مودریچ در صورت عدم اخراج نانی گفتم
    یا اومدنش و مفید نبودنش
    میشه تو هم دلایلت برای اینکه اگر نانی اخراج نمیشد هم مودریچ میومد داخل و تاثیر گذار هم میشد بگی

با عملکرد بسیار خوب گیگز توی کارهای دفاعی کاملا موافقم و این رو یک تصمیم هوشمندانه از طرف سر الکس می دونم حتی به قیمت خط خوردن رونی از جمع 11 نفره تیمشون.
    اما در مورد عملکرد نانی در فاز دفاع ارجاع میدم به آمار سایت whoscored که در بین بازیکنان یونایتد پایین ترین نمره رو گرفته(نه به خاطر کارت قرمز) و از نظر تعداد تکل صحیح، قطع کردن مسیر پاس حریف، پیروزی در نبردهای هوایی و نمره ی کلی جزو ضعیف ترین بازیکنان یونایتد بوده و شاید هر بازیکن دیگه ی اخراج میشد از نظر تدافعی ضربه ی بزرگتری به یونایتد وارد می کرد.
    پس میشه بگی چرا رئال به همون میزان که در سمت راست منچستر ضعیف عمل کرد و نتونست نفوذ کنه در سمت چپ منچستر هم نتونست از ترکیب نانی و اورا عبور کنه؟

من این مورد را من چند بار اشاره کردم ولی به هر شکل شما "گل ناسالم یونایتد در بازی رفت" رو از قلم انداختی و اگه اون گل نمی بود، این یونایتد می بود که به گل نیاز داشت نه رئال و حالا که این گل و گل آفساید بازی برگشت اتفاق افتاده، صحه گذاشتن روی اخراج سخت گیرانه نانی بعد از اون دو گل، به نوعی یک طرفه نگاه کردن به قضایا هست.
    منظور من از این حرف ارزشگذاری اشتباهات داوری نبود
    اصلا با اون اشتباهات کاری ندارم بحث من صرفا فنی و در مورد بازی برگشته
    اصلا داوری در بازی رفت سر رئال رو برید و کلی به ضررش سوت زد حالا رئال در این فضای ناعادلانه پا به اولدترافرد گذاشته
    حرف من اینه که چرا تاکتیک رئال جواب نداد و شاید صرفا اخراج فرضا درست نانی به خاطر حرکت بچگانش تونست به رئال کمک کنه
    چرا من چیزی به عنوان پلن B در رئال تا قبل از اخراج نانی ندیدم؟
    آیا من چشم بصیرت نداشتم یا بازم من چشم بصیرت نداشتم

12. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

در مورد چلسی و اینتر
    فکر میکنم مهمترین دلیل این بود که نوع دفاع کردن چلسی و اینتر قبل و بعد از 10 نفره شدن هیچ تفاوتی نکرد
    اون دو تیم با تمرکز خیلی زیاد توی دفاع و دادن توپ به حریف برنامه ریزی شده بودن به همین خاطر اخراج یک نفر نمیتونست تغییر زیادی در شکل بازی به وجود بیاره
    در هر صورت تجمع اون تیمها در خط دفاعی خودشون ادامه داشت
    اما حرف همینه که نوع دفاع کردن منچستر کاملا با اون دو تیم متفاوت بود
    علیرضا جان صحبت های من درباره ی شباهت تاکتیکی اینتر و چلسی با یونایتد نبود، بلکه درباره این بود که وقتی تیمی 10 نفره شده و حالا هر نتیجه ای کسب شده به طور کلی چشمامون
    رو روی اتفاقات بازی نبندیم و تغییرها و دلائل تغییر نتیجه بازی رو با همون دقت زیر نظر داشته باشیم، چون 10 نفره شدن حتی توی این سطح از فوتبال تضمینی برای موفقیت تیم مقابل نیست،
    از این جهت اون مثال ها رو زدم که با همون نگاه فنی به 30 دقیقه ی پایانی نگاه بشه که به 60 دقیقه ی قبلش میشد.

من دلایل خودذم رو برای به میدون نیومدن مودریچ در صورت عدم اخراج نانی گفتم
    یا اومدنش و مفید نبودنش
    میشه تو هم دلایلت برای اینکه اگر نانی اخراج نمیشد هم مودریچ میومد داخل و تاثیر گذار هم میشد بگی
    این مورد را توی دو پست قبلیم به اندازه کافی بهش پرداختم، حالا یا اشتباه برداشت شده یا قانع کننده نبوده...
    پس میشه بگی چرا رئال به همون میزان که در سمت راست منچستر ضعیف عمل کرد و نتونست نفوذ کنه در سمت چپ منچستر هم نتونست از ترکیب نانی و اورا عبور کنه؟
    جوابش خیلی سادست، یه مورد اینکه از زمان حضور مورینیو توی تیم، نقطه ی قوت رئال توی فاز هجومی بیشتر سمت چپ و جایی بوده که رونالدو و مارسلو/کوئنترائو فعالیت می کردند، چون
    آربلوا همون قدر که توی کارهای دفاعی مناسب هست توی کارهای هجومی ضعیفه، البته این مورد به بالانس بیشتر تیم توی فاز دفاعی هم کمک کرده (مشکلی که بارسا توی بازی های
    اخیر زیاد از اون ضربه دیده) حالا به این موارد مصدومیت دی ماریا توی نیمه ی اول را هم اضافه کن، دیگه فکر می کنم توی جواب این سوال از مرز "قانع کننده" هم عبور کردم : دی
    چرا من چیزی به عنوان پلن B در رئال تا قبل از اخراج نانی ندیدم؟
    چون نانی دقیقه 56 اخراج شد و رئال همون قدر که نیاز به گلزنی داشت، باید محتاط می بود چون یک گل برای حذف نشدن کافی بود، برای همین فکر می کنم مورینیو تصمیم داشت اگه نتیجه
    لازم رو نگرفت 15-20 دقیقه پایانی رو اختصاص بده به "پلن بی" یعنی استفاده از مودریچ به جای آربلوا و حضور بنزما که دیدیم گل مودریچ، ژوزه را از ورود بنزما منصرف کرد.
    حالا اینکه این "پلن بی" چقدر موفق می بود را فرصت نشد ببینیم ولی نشانه هایی از اون را دیدیم که نمیشه انکارشون کرد.

پ.ن. احساس می کنم بخشی از این فریاد "پلن بی" در واکنش به انتقاد هایی که درباره ی بازی بارسا مطرح شده باشه، پس جواب آخر من با مایه ی شوخی: "منتظر پلن بی بارسا هم هستیم" : دی

14. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

پاسخ به یک یادداشت: بدهکاری بارسا بیشتر از مورینیو است!

زبان سرخ مرد شماره یک سنتیاگو برنابئو برای او دردسرها و محرومیت‌هایی داشته است ولی باعث نشده که لایق بدهکاری وی به تاریخ باشد
    سایت گل – پیروزی رئال مادرید مقابل منچستر یونایتد در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا واکنش های متفاوتی در جهان داشت . فوتبالدوستان در مورد اخراج نانی صحبتها نظرات متفاوتی داشتند و قطعا دوستان و هموطنان عزیز نیز از این قاعده مستثنی نبودند . نمونه آن یادداشتی است که 2 روز پیش در سایت گل با عنوان "مورینیو بدهکار به تاریخ " درج شد .
    در پاسخ به این یادداشت باید بگویم مورینیو به لحاظ اخلاق خاصی که دارد و مهمتر از همه غرورش در بین فوتبالی ها ی هموطن محبوبیت کمتری دارد . قهرمانی با تیم های مختلف در لیگ های متفاوت کار آسانی نیست . پورتو ، چلسی ، اینتر میلان و حالا رئال تیم هایی هستند که آقای خاص توانسته قهرمان لیگ ، جام حذفی ، لیگ قهرمانان و لیگ اروپا شود و جام های متعدد کسب کند .
    زبان سرخ مرد شماره یک سنتیاگو برنابئو برای او دردسرها و محرومیت هایی داشته است ولی باعث نشده که لایق بدهکاری وی به تاریخ باشد . نگارنده این سطور معتقد است ژوزه یکی از بهترین ها است بهترین نباشد ! از تاریخ و فوتبال بواسطه قهرمانی ها و ترکیب هایش طلبکار است .
    بارسا با حضور پپ جان تازه گرفت و البته نسل طلائی باشگاه کمک فراوانی به محبوبیت این تیم نمود ولی اگر به مسابقات این تیم در سالهای اخیر نگاه کنیم اشتباهات متعدد داوری می بینیم . اشتباهاتی که جام ها برای آبی اناری پوشان به ارمغان آورد .
    1- نیمه نهایی لیگ قهرمانان 9-2008: چلسی یک- بارسلونا یک
    داو دیدار پنج پنالتی واضح را برای چلسی نگرفت در نهایت بازی با گل اینیستا در دقایق پایانی به تساوی یک بر یک رسید و بارسا توانست با توجه به قانون گل های زده در خانه حریف، به فینال رسید و پس از پیروزی در فینال نیز جام باشگاههای جهان را بدست آورد .

2. نیمه نهایی لیگ قهرمانان10-2009: بارسلونایک - اینتر صفر
    اخراج تیاگو موتا روی تمارض سرخیو بوسکتس باعث شد بارسا بیش از یک ساعت یک بازیکن بیشتر از تیم ژوزه مورینیو داشته باشد . آبی اناری ها با یک گل به پیروزی رسیدند ولی با توجه به اینکه بازی رفت را با نتیجه سه بر یک پیروز واگذار کرده بودند حذف شدند ! نکته قابل توجه اینکه گل بارسلونا که توسط جرارد پیکه به ثمر رسید آفساید بود !

3. یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان 11-2010 : بارسلونا 3 - آرسنال یک

در بازی رفت، بارسلونا دو بر یک مغلوب توپچی های لندن شد بارسلونا نا موفق شد در نیمه اول حساب کار را یک بر صفر کند اما در نیمه دوم آرسنالی ها گل تساوی را به ثمر رساندند ولی اخراج فن پرسی کار شاگردان ونگر را سخت کرد و آنان با شکست 3 بر یک نئوکمپ را ترک کردند . روبن فن پرسی به دلیل شوت زدن بعد سوت داور، آنهم تنها یک ثانیه بعد از سوت داور در هیاهوی نود و پنج هزارتماشاگر ورزشگاه کمپ نو بود فن پرسی با اشاره به تماشاگران و به کار بردن کلمه Loud سعی می کرد که به قاضی بازی بفهماند که صدای سوتش را نشنیده است.
    4. نیمه نهایی لیگ قهرمانان 11-2010 : رئال مادرید صفر - بارسلونا 2
    تمارض دانی آلوز باعث اخراج په په شد . به اذعان کارشناسان داور در تصمیم خود اشتباه کرده بود ولی این اخراج باعث شد بارسا به برتری 2 بر صفر برسد . در آن مسابقه په په مامور مهار مسی بود و انصافا تا قبل از اخراج این وظیفه را به خوبی انجام داده بود .

این قسمتی از اشتباه داوری بود که در سالهای اخیر به سود بارسا رقم خورده است ، تمارض بازیکنان این تیم در دیدارهای حساس نیز جای خود دارد . بارسلونایی که به بهانه " تیکی تاکا " محبوبیت یافت مدت ها است که از تمارض بازیکنانش بهره می برد و حالا به افت خود رسیده افتی که دوران طلائی این تیم را تحت الشعاع قرار داده و به نظر می رسد به آن پایان خواهد داد .
    کارنامه موفقیت های ژوزه مورینیو بسیار شفاف است . به یاد داشته باشیم او هنگام اخراج نانی به فرگوسن چه گفت . "من هم حس الان فرگوسن را دو سال پیش در زمان اخراج په په داشتم . البته در آن جا شبیه سازی شد اما این جا نه !"
    619 بازی در لیگ های مختلف ، 420 پیروزی ، 123 تساوی ، 76 باخت ، 1260 گل زده و 488 گل خورده کارنامه تیم هایی است که زیر نظر مورینیو کار کرده اند . مربی ای که از سال 2010 در سنتایگو برنابئو مشغول به کار شده لالیگا ، جام حذفی و سوپرکاپ اسپانیا را فتح کرده است . مورینیو هرگز به تاریخ بدهکار نیست
    Last edited by D3vil_A; 11-03-2013 at 21:19.

16. 6 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پاسخ به یک یادداشت: بدهکاری بارسا بیشتر از مورینیو است!
    اینقدر داوری های منچستر-مورینیو افتضاح بوده کار به قایم شدن پشت بارسا رسیده؟

مطلب صرفا هواداری و کاملا یک طرفه است
    ارسال های قبلی نویسنده هم تابلوئه به چه تیمی گرایش داره

اشتباهات داوری دیدار ها بخصوص رفت هر کدوم مشخصه و دوستمون هم اینجا اشاره کردن
    همون بازی 3-1 آرسنال داور ابتدا پنالتی واضح روی مسی حتی به گزارش رئالی های انجمن رو نگرفت و اگه بحثی هم باشه لطف به آرسناله

ادعا در مورد نیمه نهایی اینتر هم که بارسلون با همون گل آفساید بزرگ میلیتو حذف شد برای من خنده داره

جالبه بعضی حالا به توالی اشتباهات و نقش اولین اتفاق اعتقاد پیدا کردن

18. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اینقدر داوری های منچستر-مورینیو افتضاح بوده کار به قایم شدن پشت بارسا رسیده؟

مطلب صرفا هواداری و کاملا یک طرفه است
    ارسال های قبلی نویسنده هم تابلوئه به چه تیمی گرایش داره

اشتباهات داوری دیدار ها بخصوص رفت هر کدوم مشخصه و دوستمون هم اینجا اشاره کردن
    همون بازی 3-1 آرسنال داور ابتدا پنالتی واضح روی مسی حتی به گزارش رئالی های انجمن رو نگرفت و اگه بحثی هم باشه لطف به آرسناله

ادعا در مورد نیمه نهایی اینتر هم که بارسلون با همون گل آفساید بزرگ میلیتو حذف شد برای من خنده داره

جالبه بعضی حالا به توالی اشتباهات و نقش اولین اتفاق اعتقاد پیدا کردن
    نه ..اینقدر داوری های اون بازی های نامبرده افتضاح بوده ، که تو یک مقاله قضیه بازی منچستر رئال رو به اون بازی ها تشبیه کرده بودند ، بعد یکی دیگه از نویسنده های گل این مطلب رو در جوابیه اون مطالب چاپ کرده اینطور که من اطلاع دارم.

قربانت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •