تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 39 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یادم رفته بود که باید جمعه با صندلی وداع میکردم
    دربی برای آدم حواس نمیزاره

خب دوستان ممنون که منو لایق سوال پیچ کردن و به چالش کشیدن دونستید

از سوالات لذت بردم و هر چند اواخرش داغی صندلی به کمرم رسید اما همچنان با کمک آرمان از یک بحث خوب لذت بردم
    خوشحالم که بعضی گره ها و کدروتهایی که با بعضی از دوستان بود باز و برطرف شد

این مسئله بهترین بخش نشستن روی این صندلی بود

بی صبرانه منتظر نفر بعدی هستیم
    میخوام رکورد 100 سوال رو بشکنم

2. 12 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خب با تشکر از علیرضای عزیز بابت صداقت و البته زحمتی که کشید به سوالها کامل جواب داد...

اما بی مقدمه بریم سراغ مهمان بعدی چون شدیدا خطرناکه!: دی
    اسمش همون نام کاربریش ه و ورزشی ها بخوبی باهاش آشنا هستن
    22 ساله و متولد تهران...
    عشخ هالیوود داره..البته بقول خودش :
    اف سی هالیوود
    با تیم ملی آلمان هم مشخصا خیلی حال میکنه..
    این شما و این مهمان...
    همه ازش شاکی هستیم..پس تا میتونید از خجالتش در بیایید...(شوخی)

4. 12 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام بر کاربر جنجالی ژرمنها

ارباب حلقه ها چطوره؟ فرودو و سم خوبن؟
    میگم آخر این فیلم قرار نیست عروسیی جشنی چیزی باشه؟

خب بردیا جان برای شروع یه سری سوال فوتبالی

1- فکر میکنی اگر بخوای یک نگاه کاملا منطقی و فوتبالی به شروعهای فوق العاده آلمان و پایانهای بدش در جام جهانی و جام ملتها داشته باشی به چه نتایجی برسی؟ نظرت رو میگی؟

2- ترکیب فوتبال اسپانیا با آلمان مثلا در دورتموند رو قبول داری؟ قضاوت خودت در این باره چیه؟

3- به نظرت فصل پیش چلسی واقعا ناعادلانه بایرن رو برد و قهرمان شد؟

4- آمدن گواردیولا به بایرن.
    فکر میکنی این کار در راستای ترکیب فوتبال اسپانیایی با آلمانیه یا صرفا رفتن به سمت یک مربی موفق؟
    نظرت درباره اینکه گواردیولا با وجود پیشنهادهای بهتر بایرن رو انتخاب کرد چیه؟

5- بکن بائر بعد از اومدن پپ به طور کلی اینجوری گفت:
    با این کار ما نشون دادیم بایرن میتونه با تیمهای ثروتمند و بزرگ رقابت کنه
    نظرت درباره این حرف چیه؟
    آیا بایرن میخواد سیاستهای اقتصادی خودش رو تغییر بده؟

6- نظر خودت درباره این مواردی که سوال کردی چیه

بوفون یا کان؟
    سیدورف یا داویدز؟

7- تلخ ترین لحظه فوتبالی تو؟ و البته شیرین ترینش؟

سپاس

6. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب سلام به همگی
    بالاخره احمد بعد از یه ماه رفت و آمد تونست که از من بله رو بگیره و ماتحت بنده رو بشونه رو این صندلی داغ
    البته من که هنوز داغی چیزی رو حس نکردم
    بریم سراغ اولین نفر

علیرضا گرافیکار

سلام بر کاربر جنجالی ژرمنها

و علیکم
    والا من جنجالی نیستم بلکه بیشتر جنجال جاهایی میاد که من هستم

ارباب حلقه ها چطوره؟ فرودو و سم خوبن؟
    میگم آخر این فیلم قرار نیست عروسیی جشنی چیزی باشه؟

والا همه خوبن سلام میرسونن،تو این یکی جشن هست ولی عروسی نیستش

1- فکر میکنی اگر بخوای یک نگاه کاملا منطقی و فوتبالی به شروعهای فوق العاده آلمان و پایانهای بدش در جام جهانی و جام ملتها داشته باشی به چه نتایجی برسی؟ نظرت رو میگی؟

اگه بخوام بدون تعصب باشم و حرف از داوری و دستهای پشت پرده و ازین صوبتا که دیگه زیادم خریدار نداره بزنم و تاکتیمای مربیا رو فاکتور بگیریم،باید بگم التقاط نژادی که توی آلمان صورت گرفت و باعث چند نژادی تیم ملی شدش هر حسنی که داشت یه ضرر بزرگ داشت و اونم از بین رفتن روحیه محکم ژرمنای قدیمی بودش،یعنی شما دیگه اون ژرمنای اخمو و مصمم و گهگاه ترسناک رو نمیبینی که تا آخرین دقیقه بازی بدون کوچکترین توجهی به نتیجه و جریان،دارن بازی خودشونو میکنن
    الان اون روحیه دیگه تو تیم ملی وجود نداره،بعد یکی 2تا شکستای اولیه دیگه الان تیم به بالا که میرسه گل اول رو بخوره دیگه نمیتونن جبران بکنن چون به خودشون باور ندارن به نظر من.شرایط روحی و روانی که به جود اومده براشون باعث شکننده شدن تیم شده در حالی که همچین چیزی امکان ندشت تو ژرمنای قدیمی
    آلمان 2تا فینال پشت سر هم رو تو 82 و 86 باخت و طی همین فاصله دو تا یورو رو هم که یکیش تو خونه خودش بود از دست داد ولی بعدش تونست هم فاتح جام جهانی بشه هم یورو چون مثل نسل حاضر نبودن که ترس از باخت باعث باختشون بشه.همین الانشم من فکر نمیکنم که آلمان تو جام جهانی بعدی هم بتونه قهرمان بشه که عامل اولش همینیه که گفتم و عامل دومش هم لو هستش که هیچ وقت نتونسته اون فوت آخر رو درست اجرا بکنه

2- ترکیب فوتبال اسپانیا با آلمان مثلا در دورتموند رو قبول داری؟ قضاوت خودت در این باره چیه؟

والا زیاد نه چون فوتبالی که اسپانیا بازی میکنه بر حسب پوزیشن و در دست داشتن توپ هستش در حالی که دورتموند یه فوتبال سریع رو انجام میده که سعی میکنن توپ رو تو سریع ترین زمان ممکن به محوطه جریمه حریف برسونن

3- به نظرت فصل پیش چلسی واقعا ناعادلانه بایرن رو برد و قهرمان شد؟

یکی از تلخ ترین بازی هایی بود که دیده بودم،عدالت فوتبال توش رعایت نشد ولی خب این اولین بار نیست که شاهد همچین چیزی هستیم.اگرم بخوایم صادقانه قضاوت بکنیم چلسی راهی به جز اون کار نداشت چون دی ماتئو توی تیمش توان اینو نمیدید که دست به یه بازی برابر بزنه جلوی بایرن و سعی کرد با دفاع فشرده موفق بشه که تونست.
    نبایدم فراموش بکنیم که این نسل چلسی یه قهرمانی از اروپا طلبکار بودش ولی کاش اون قهرمانی رو توی 2008 یا 2009 به دست میاوردن ولی فوتبال یه قهرمانی به بایرن هم بدهکاره و فکر میکنم شانس اول قهرمانی امسال هم بدون تعصب همین بایرن باشه

4- آمدن گواردیولا به بایرن.
    فکر میکنی این کار در راستای ترکیب فوتبال اسپانیایی با آلمانیه یا صرفا رفتن به سمت یک مربی موفق؟
    نظرت درباره اینکه گواردیولا با وجود پیشنهادهای بهتر بایرن رو انتخاب کرد چیه؟

من زیاد خوشحال نشدم از اومدنش،موندن هاینکس رو ترجیح میدادم
    فکر میکنم سران بایرن دارن به همین ایده فوتبال اسپانیایی میرن چون اونا چند سال هم با سبک آلمانی کار کردن و هم با هلندی ولی با هیچ کدوم موفق نشدن و با آوردن گواردیولا و سبک اون میخوان که سلطان اول اروپا بشن
    این ساده لوحانست که بخوایم بگیم گواردیولا رو آوردن که بتونن با دورتموند رقابت کنن واسه بوندسلیگا چون در حالت عادی هم بایرن میتونه 1درمیون قهرمان بشه ولی تو اروپا با گواردیولا میخوان به این برسن
    بایرن شبیه ترین باشگاه به بارسلونا هستش با یه تاریخ غنی و یه آکادمی قدرتمند مثل لامسیا و همچنین یه سیستم مدیریتی با آدمای فوتبال فهم،چیزی که تو باشگاهایی مثل چلسی و سیتی پیدا نمیشه البته سیتی سعی کرده با آوردن مدیرای سابق بارسلونا سبکشو متفاوت بکنه ولی این برای پپ به نظر میرسه کافی نبوده

5- بکن بائر بعد از اومدن پپ به طور کلی اینجوری گفت:
    با این کار ما نشون دادیم بایرن میتونه با تیمهای ثروتمند و بزرگ رقابت کنه
    نظرت درباره این حرف چیه؟
    آیا بایرن میخواد سیاستهای اقتصادی خودش رو تغییر بده؟

نه به نظرم بایرن مدل اقتصادیشو تغییر نمیده،البته این به این معنی نیست که خرج نمیکنه بلکه خرج بی حساب نمیکنه،اگه بایرن برای فصل بعد هم مثل امسال درامد هنگفتی داشته باشه میشه انتظار داشت که حداقل یه خرید سنگین داشته باشه ولی به نظرم بکن بائر میخواست بگه که همه چیز پول نیستش و ما با پول کمتر هم میتونیم با باشگاهای ثروتمند رقابت بکنیم
    بایرن 17 ساله پیاپی هستش که داره سود میده بدون خرجای آنچنانی و سنگین هر ساله و تونسته که 4 بار به فینال اروپا هم برسه در حالی که تیمهایی هستن که فقط با اتکا به مالکاشون دارن خرج میکنن و نصف بایرن هم موفقیت نداشتن

6- نظر خودت درباره این مواردی که سوال کردی چیه

بوفون یا کان؟

صد درصد کان،اگه اون تیم درب و داغون پر از مصدوم آلمان رو مقایسه بکنیم با ایتالیا میبینیم که کان و بالاک دوتایی باهم آلمان رو بردن فینال و اگه تو فینال بالاک محروم نبود و کان از ناحیه دست مصدوم نبود شاید آلمان میتونست قهرمان بشه.واقعا تو اون بازیا کان بازیاش فرابشری بودش،در ضمن کان تونسته قهرمان چمپیونزلیگ هم بشه و اگر بدشانس نبودن 2بار میشد ولی بوفون موفق نشده ولی خب در کل اینا سلیقه ای هستش

سیدورف یا داویدز؟

همیشه از داویدز به خاطر عینکش و شوتایی که تو فوتبال 2003 پلی استیشن میزد خوشم میومد

7- تلخ ترین لحظه فوتبالی تو؟

وقتی که روبن پنالتیشو زد تو دست چک،اون لحظه مطمئن شدم که بازی رو میبازیم ولی خب دوزش بعد پنالتی دروگبا خیلی بالاتر رفت
    واقعا میگم که تا 3روز داغون داغون بودم

و البته شیرین ترینش؟

برد 0-4 جلوی آرژانتین،اگه اسلام دست و بالمون رو نبسته بود لخت میرفتم تو کوچه
    Last edited by بردیا; 27-01-2013 at 20:21.

8. 14 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

اول از همه یه تشکر ویژه از علیرضای عزیز که واقعا کباب شد روی صندلی دور پیش و بحث ها خیلی جالب بود منم چون درگیر امتحان ها بودم جفت پا نپریدم وسط بحثشون

میرسیم به بردیا جان یکی از کاربرای صریح لهجه انجمن ورزش سوال ها رو قاطی میپرسم یه ذره گرمای بیشتری رو حس کنی

سلام

1. منوجه تفاهم گفتاری بین خودت و مسعود فراستی هستی؟

2. سه تا فیلم ایرانی و سه تا فیلم خارجی محبوبت رو میگی

3.اورلاندو بلوم به نظرت درخشش در سری دزدان دریایی بیشتر بود یا سری ارباب حلقه ها؟

4.ماریو گوتزه یا تونی کروس؟ کدوم اینده دار تره؟

5. دوست داشتی یه زمانی کلوپ سرمربی تیمتون بایرن میشد؟

6. توی لیگ انگلیس کدوم تیم رو بیشتر دوس داری؟

7. لمپارد ، داور ، جام جهانی ، خط دروازه یاده چی می افتی؟ بی انصافی یا تقدیر؟

8.هاینکس خودش میخواست بازنشسته بشه یا به خاطر پپ میخوان که بازنشسته اش بکنن؟

9.اگه سال اول پپ در بایرن شکست یخوره به نظرت چه اتفاقاتی می افته ؟ با توجه به اینکه همه منتظرن ببین در تیمی به غیر از بارسای رویایی چه نتیجه ای میگیره.

10. نظرت در مورد رایش سوم چیه؟

11. به نظرت انیشتن رو با توجه به اطلاعاتی که بدست آمریکا داد میشه یه خائن به آلمان دونست؟

اینا فعلا خدمت شما تا بعد

10. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میرسیم به بردیا جان یکی از کاربرای صریح لهجه انجمن ورزش سوال ها رو قاطی میپرسم یه ذره گرمای بیشتری رو حس کنی

اتفاقا من همیشه در مورد خودم فکر میکردم که ادم محافظه کاری هستم ولی خب نمیدونم اینجا چیکار کردم همه این نظر رو دربارم دارن

سلام

علیک سلام ایمان خان

1. منوجه تفاهم گفتاری بین خودت و مسعود فراستی هستی؟

والا من هیچ وقت حتی یه برنامه از 7 رو هم بیشتر از 10 دقیقه ندیدم پس نمیدونم دقیقا فراستی چطور آدمیه که خوشحال باشم ازین مقایسه یا نباشم

2. سه تا فیلم ایرانی و سه تا فیلم خارجی محبوبت رو میگی

ایرانی:مرد عوضی،آژانس شیشه ای فیلم سوم دیگه ای هم که تو خاطرم مونده باشه نیست

خارجی هم اگه سه گانه ارباب حلقه ها رو سه تا فیلم حساب بکنیم میشه سه تا فیلم محبوبم
    ولی اگه فقط یه عنوان حسابش بکنم اونوقت سه گانه بورن و قلعه عقاب های کلینت ایستوود و ریچارد برتون هم مکان سوم رو میگیره

ویرایش:همین چند دقیقه((ساعت 1:30 دقیقه شب)) پیش فیلم سوم بتمن رو دیدم و فقط میتونم بگم که عالی بود،بنابراین سه گانه بتمن میاد بالا تو رتبه دوم و بورن میره سوم و قلعه عقاب ها از لیست خارج میشه

3.اورلاندو بلوم به نظرت درخشش در سری دزدان دریایی بیشتر بود یا سری ارباب حلقه ها؟

بلوم شهرتشو تو ارباب حلقه ها پیدا کرد و از نظر من هم reality که تو بازیش توی لوتر بودش تو دزدان دریایی نبود
    شایدم من نتونستم که لگولاس رو تو قالب ویل ترنر تصور بکنم

4.ماریو گوتزه یا تونی کروس؟ کدوم اینده دار تره؟

مانور رسانه ای که روی گوتزه میدن خیلی زیادتر از کروس هستش ولی کروس نسبت به گوتزه آچار فرانسه تر هستش،از طرفی بازیکنای تکنیکی و ریزنقش مثل گوتزه تو فوتبال امروز خریدار بیشتری دارن چون پلی میکر مثل کروس زیاد پیدا میشه

5. دوست داشتی یه زمانی کلوپ سرمربی تیمتون بایرن میشد؟

از کلوپ خوشم میاد ولی به نظرم اگه بیاد بایرن یه نفرت شدیدی بین دورتموند و بایرن شکل میگیره که رقابت سالم رو از جریان خودش خارج میکنه و این چیزیه که تو المان سعی میشه اتفاق نیفته
    از طرفی من به شدت امیدوارم یه روزی بایرن به ماتئوس فرصت بده و هرچی که این اتفاق دیرتر بخواد بیفته بدتره
    سرنوشت کلوپ هم اینه که جانشین لو توی تیم ملی بشه

6. توی لیگ انگلیس کدوم تیم رو بیشتر دوس داری؟

من یه زمانی از میدلزبرو خوشم میومد،حتی اون نسخه های قدیمی فیفا منیجر رو میرفتم میدلزبرو برمیداشتم و اسم کل بازیکناشو بلد بودم ولی خب از وقتی سقوط کرد دیگه کلا فراموششون کردم
    ولی از پارسال زدم تو خط هری ردنپ و تاتنهام

7. لمپارد ، داور ، جام جهانی ، خط دروازه یاده چی می افتی؟ بی انصافی یا تقدیر؟

به نظرم تقدیر،البته اگه من اونوری بودم صددرصد میگفتم که بی انصافی ولی خب اینکه میگن تاریخ تکرار میشه تو اینجا واقعا خودشو نشون داد هر چند اون اشتباه هم نتونست به کمک آلمان بیاد واسه قهرمانی ولی تصمیم جنجالی توفیق بهرام اف انگلیس رو برد صدر فوتبال دنیا

8.هاینکس خودش میخواست بازنشسته بشه یا به خاطر پپ میخوان که بازنشسته اش بکنن؟

من یه حس بدی درین باره دارم که گزینه دوم صحیحه،آخرین بار هم که باهاش مصاحبه کردن بعد قطعی شدن خبر گواردیولا همچین چیزی رو تایید نکردش که قراره بازنشست بشه تو آخر فصل
    به نظر میرسه سران بایرن نخواستن که شانس حضور کسی با اون شهرت افسانه ای که طی کوتاه مدت به دست آورده رو با نگهداشتن هاینکس از دست بدن وگرنه همیشه راه برای راضی کردن یه طرف هستش اونم یکی مثل هاینکس که تو 3 مقطع سرمربی بایرن شده هر وقت که بایرن بهش احتیاج داشته،پس چرا حالا که بایرن تو اوج قدرت قرار داره به همین راحتی خداحافظی بکنه؟

9.اگه سال اول پپ در بایرن شکست یخوره به نظرت چه اتفاقاتی می افته ؟ با توجه به اینکه همه منتظرن ببین در تیمی به غیر از بارسای رویایی چه نتیجه ای میگیره.

بستگی داره شکستش چطوری باشه
    اگر مثل کلینزمن باشه که تیم بخواد رفتنش به اروپا به خطر بیفته و تو اروپا زود حذف بشه اونوقت سه سوت اخراجش میکنن ولی اگه نتایجش نسبتا قابل قبول باشه اونوقت با وجود تمام جنجال های رسانه ای که صددرصد علیه پپ راه میفته که اونو ناکارامد و خام و .... معرفی میکنن مسئولای بایرن نگهش میدارن

10. نظرت در مورد رایش سوم چیه؟

از نظر اقتصادی فوق العاده،از نظر بینش سیاسی فاجعه

11. به نظرت انیشتن رو با توجه به اطلاعاتی که بدست آمریکا داد میشه یه خائن به آلمان دونست؟

شاید امثال انیشتین و اوپن هایمر خائن به آلمان باشن از نظر نئونازیا ولی به دنیا خدمت کردن چون اگه هیتلر به بمب اتم دست پیدا میکرد اونوقت معلوم نبود الان اسم چه شهرایی رو باید تو کتابای تاریخ فقط میخوندیم

اینا فعلا خدمت شما تا بعد

هستیم خدمتتون
    Last edited by بردیا; 29-01-2013 at 01:38.

12. 10 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام هم رزم و همسنگر بردیای عزیز

من سوال زیاد دارم . کم کم می پرسم . احتمالا بیشتر مربوط به فوتبال المان و گپ و گفت گویی با یک ژرمنی .

1- ابتدا یک بیوگرافی ، کامل البته

2- اقتصاد می خونی ، کدوم دانشگاه ؟ چرا اقتصاد ؟

3- وضع اقتصادی خودت چه جوره ؟ درس تنها یا کار با درس؟ یا هیچ کدوم مرفه بی درد و بابای پول دار و ..

4-توی تاپیک هوادار چه تیمی هستید فکر کنم نگفتی . چی شد که به بایرن و المان علاقه مند شدی؟

5- اولین بازی که از بایرن و تیم ملی المان دیدی یادت هست ؟

این ها رو بگو تا ادامه بدم سوالات دیگر رو و احتمالا ورق زدن فوتبال ژرمنی زمان ما .

14. 8 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام هم رزم و همسنگر بردیای عزیز

علیکم السلام جاسوس دوجانبه آرسنالی که وفاداریت هنوز مشخص نیست به کجاست

من سوال زیاد دارم . کم کم می پرسم . احتمالا بیشتر مربوط به فوتبال المان و گپ و گفت گویی با یک ژرمنی .

مشکلی نیست،کم کم بپرس هنگ نکنم

1- ابتدا یک بیوگرافی ، کامل البته

خب،22 سالمه،از کوچیکی بزرگ شدم
    بچه سوم و آخر خانوادم
    بابام سرهنگ بازنشسته نیرو هوایی ارتش هستش که بنابه شغلش ایران گردی میکرده همراه با خانوادمون،بوشهر و اصفهان و .... البته من وقتی به دنیا اومدم که تو تهران مستقر شده بودیم دیگه
    فقط نمیدونم چرا سابقش به درد نخورد و من معاف نشدم از خدمت:دی

2- اقتصاد می خونی ، کدوم دانشگاه ؟ چرا اقتصاد ؟

آره گرایش بازرگانی میخونم،دانشگاه شهید بهشتی مستقر در ولنجک
    دوم دبیرستان که بودم رفتم انسانی،کتاب اقتصادی داشت که خب ازونجا من عاشق اقتصاد شدم
    ولی وقتی وارد دانشگاه شدم فهمیدم یه کمی اشتباه کردم و یه 5 ترمی طول کشید تا نمرات افتضاحم رو بهبود بخشیدم ولی هنوز اثرات دید اشتباهی که بهش داشتم مونده و الان ترم ده هستم ولی هنوز نه واحد دیگه مونده که باید تو تابستون یه جوری آموزش رو خر کنم که بهم بدن منم فارغ بشم
    بعدش دوست دارم برم آلمان اگه ارز یه کم از نردبوم بیادش پایین

3- وضع اقتصادی خودت چه جوره ؟ درس تنها یا کار با درس؟ یا هیچ کدوم مرفه بی درد و بابای پول دار و ..

والا من از نظر اقتصادی وابسته به جیب پدر محترم هستم
    ولی خب کار هم کردم،یه مدت تو دفتر یه کارخونه تولید کننده گلیم بودم برای رسیدگی به حساب هاشون و یاد دادن نرم افزار حسابداری و ....
    یه مدت درب مغازه فرش و موکت فروشی یکی از اقوام تو خیابون سیروس بودم
    ولی در حال حاضر تنها کار پاره وقتم ترجمه انیمیشن و فیلم و سریال به صورت سفارشی هستش

نمیتونم بگم که مرفه بودیم چون هیچوقت نبودیم ولی زندگی متوسط خوبی داشتم به نشر خودم همیشه با اینکه خیلی وقتا هم بوده که من صرفا ماهی 20-30 تومن بیشتر پول تو جیبی ماهانم نبوده و باید سهمیه بندی بر اساس اقتصاد مقاومتی میکردم
    ولی خب چون از همون بچگی زیاد اهل پول خرج کردن نبودم پس نمیتونم بگم که از نظر مالی بهم سخت گذشته باشه مثل خیلیا
    شاید خیلی چیزایی رو که دوست داشتم نتونستم بخرم ولی خب از چیزهایی که برام فراهم شده بود راضی بودم

4-توی تاپیک هوادار چه تیمی هستید فکر کنم نگفتی . چی شد که به بایرن و المان علاقه مند شدی؟

فکر میکنم گفته بودم
    راستش آلمان رو از جام جهانی 98 طرفدارش بودم ولی دلیل اصلیش این بود که آندریاس کوپکه دروازبانشون بود

7-8 سالم که بود تو فوتبالایی که تو جمع فامیل تو کوچه بازی میکردیم من وای میسدم وسط دروازه هایی که با آجر درست میکردیم به عنوان تیرک
    رو کف آسفالت شیرجه میزدم بابام اینا بهم میگفتن کوپکه،منم میپرسیدم کوپکه کیه میگفتن دروازبان المانه منم دیگه شدم طرفدار تیم ملی آلمان

بایرن رو هم از سال 99 که علی دایی رفته بود اونجا و یه کم توجه دوروبریام بهش بیشتر شده بود به عنوان بهترین تیم آلمان شناختم و خوب طبیعتا چون طرفدار آلمان بودم طرفدار بایرن هم شدم

5- اولین بازی که از بایرن و تیم ملی المان دیدی یادت هست ؟

آلمان رو که گفتم از جام جهانی 98،شایدم قبلش دیده باشما ولی واقعا یادم نمیادش
    بایرن رو هم فکر کنم بازیشون با کایزرسلاترن بود که اگه اشتباه نکنم علی دایی هم یه گل زد ولی بازم دقیق یادم نیستش
    Last edited by بردیا; 29-01-2013 at 02:00.

16. 9 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سری دوم سوالات فوتبالی

سلام مجدد

1- بهترین تیم تاریخ بایرن از نظر تو؟

2- اگر بخوای برای یوسف و دورتموند کری بخونی چی میگی؟
    لطفا بدون تعارف یه چیزی بگو که خونش به جوش بیاد بزنه مانیتورش رو خط خطی کنه

3- منتخب نیم فصل اول بوندس لیگا از نظر تو؟

4- احتمالا جام جهانی 90 و حماسه آلمان بکن بائر رو ندیدی آیا دوست داشتی اون قهرمانی نبود ولی مثلا جام 2002 قهرمان میشدین؟
    آلمان 2002 بیشتر لیاقت داشت یک قهرمانی توی کارنامش ثبت بشه یا آلمان 90؟

5- بارسا رو ترجیح میدی یا رئال؟ اصلا نظرت در مورد لالیگا چیه؟

6- بهترین مربی تاریخ آلمان؟ چرا؟

7- بایرن سالهاست که یک پای تقریبا ثابت مراحل نهایی لیگ قهرمانانه
    فکر میکنی اگر در این سالها یه قهرمانی میاورد مثلا اون فینال معروف با منچستر رو میبرد باز هم این روند رو ادامه میداد و حفظ میکرد؟
    از نظر انگیزه در یک سطح باقی میموندن؟

8- بعد از آلمان به چه تیمی علاقه داری یا به چه تیمی گرایش بیشتری داری؟

9- احساس میکنم گواردیولا توی طرفدارای ایرانی بایرن محبوبیت زیادی نداره و شاید با اولین باخت مورد انتقاد قرار بگیره؟
    این فضا در بین طرفدارای ایرانی بایرن رو منطقی میدونی؟ یا صرفا به خاطر بارسایی بودن پپ؟ واکنش تو در صورت شکستهای احتمالی پپ در آغاز کارش چیه؟
    کلا به نظر تو چقدر باید به پپ فرصت داد؟

10- به نظر تو فوتبال در قدم بعدی پیشرفت خودش باید به چه چیزهایی برسه تا ما قانع بشیم که فوتبال وارد مرحله جدیدی شده؟

سپاس

18. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مجدد

و علیک مجدد

1- بهترین تیم تاریخ بایرن از نظر تو؟

قطعا تیم دهه 70 که با بازیکنایی مثل سپ مایر و بکن بائر و گرد مولر و اولی هوینس موفق شد سه بار پشت سر هم اروپا رو فتح بکنه بهترین تیم تاریخ بایرن بودش

2- اگر بخوای برای یوسف و دورتموند کری بخونی چی میگی؟
    لطفا بدون تعارف یه چیزی بگو که خونش به جوش بیاد بزنه مانیتورش رو خط خطی کنه

اون موقع ها که داشتید ورشکسته میشدید و کاسه چه کنم چه کنم دست گرفته بودید و واتزکه خودشو داشت آماده میکرد که بره کاسه گدایی دست بگیره خرج تیم رو در بیاره اون موقع ما بودیم که در خزانه بی کران رحمت و عظمتمونو گشودیم و بهتون پول دادیم که نامتون به زباله دان تاریخ نپیونده:دی
    تا دنیا دنیاست بازگشتتونو مدیون ما هستید
    نقطه،تمام

3- منتخب نیم فصل اول بوندس لیگا از نظر تو؟

توی دروازه قطعا آدلر
    ممکنه که از نویر بیشتر گل خورده باشه ولی اگه آدلر نبودش الان هامبورگ توی نقطه سقوط داشتش دست و پا میزدش
    در کل بازگشست باشکوهی داشتش

تو خط دفاعی به دلیل فقدان دفاع چپ،لام رو میزارم دفاع چپ،دانته همراه با فیلیپ ولشاید از لورکوزن زوج دفاعی رو تشکیل میدن و دفاع راست هم دنیل کارواهال از لورکوزن که امسال از رئال آوردنش و اکثرا خوب بازی کرده تا جایی که من دیدم

دو تا هافبک دفاعی من شواین اشتایگر در کنار یکی از دو قلوهای بندر هستش،هر کدوم که باشن فرق نمیکنن چون جفتشون عالین و نمونه کامل زوج تخریبی و دونده ای هستن که خیلی از تیما نیاز باید داشته باشن

برای هافبک تهاجمی راست مارکو رویس رو به توماس مولر ترجیح میدم ولی هافبک چپ بدون کوچکترین شکی فرانک ریبری هستش
    برای پست شماره ده الکساندر مایر از فرانکفورت رو انتخاب میکنم که یکی از عوامل اصلی نتایج فوق العاده فرانکفورت هستش با گل هاش و نوک حمله هم لواندوسکی رو به ماندزوکیچ و کیسلینگ ترجیح میدم

4- احتمالا جام جهانی 90 و حماسه آلمان بکن بائر رو ندیدی آیا دوست داشتی اون قهرمانی نبود ولی مثلا جام 2002 قهرمان میشدین؟
    آلمان 2002 بیشتر لیاقت داشت یک قهرمانی توی کارنامش ثبت بشه یا آلمان 90؟

ویدئوهای جام جهانی 90 رو دیدم به خصوص بازی فینال که خیلیا میگن اون پنالتی که برمه زد اصلا پنالتی نبود و .... در حالی که یادشون میره اشاره بکنن که همون داور چند دقیقه قبل ازون صحنه یه پنالتی مسلم از گوچه آ رو که منجر به اخراجش میشد نگرفت
    تیم 90 تیم خیلی کامل تری بود نسبت به تیم 2002 و رقبای خیلی قدرتمندتری رو از سر راهش برداشت نسبت به تیم 2002 که با درخشش کان و بالاک از پس آمریکا و کره و پاراگوئه و .... براومدش
    ولی خب رسیدن تیم 2002 به فینال یه جورایی معجزه آسا بود در حالی که تیم 90 برای سومین بار پیاپی به فینال رسیده بودش
    در کل نمیتونم بگم کاش 90 قهرمان نمیشد ولی 2002 میشد چون تیم 90 خیلی قوی تر بودش ولی اگه 2002 قهرمان میشد حداقل من به عنوان طرفدار یه قهرمانی از المان رو به صورت زنده میدیدم

5- بارسا رو ترجیح میدی یا رئال؟ اصلا نظرت در مورد لالیگا چیه؟

ترجیح من از بارسا و رئال مقطعی هستش،تو بعضی بازیا طرفدار رئالم تو بعضیا طرفدار بارسا
    مثلا اون بازی 0-5 طرفدار بارسا بودم چون مورینیو تازه اومده بود رئال و ترکیبش با رونالدویی که از غرور زیادش خوشم نمیاد یه جورایی واسم غیر قابل تحمل بودش
    ولی اون بازی calm down طرفدار رئال بودم چون معتقد بودم دیگه ترمز بارسا باید یه جورایی کشیده بشه
    الان لالیگا خیلی دو قطبی شده و همشم به خاطر اون قرارداداش تلویزیونی ناعادلانه ای هستش وگرنه به نظرم قبلنا که والنسیا با بنیتز میومد قهرمان میشد و لاکرونیا تا مراحل بالایی چمپیونزلیگ میومدش لالیگا هم جذاب تر بودش هر چند پارسال کلا همشون خوب عمل کردن و 5تا تیم تو نیمه نهایی جامای اروپای فصل پیش داشتن ولی تو سطح داخل اسپانیا هیچ رقابتی نیستش

6- بهترین مربی تاریخ آلمان؟ چرا؟

بین بکن بائر و هیتسفیلد باید بگم که بکن بائر
    درسته که هیتسفیلد با 2تا تیم قهرمان چمپیونزلیگ شدش و کلی بوندسلیگا برد ولی فرانتس به مربیگری ادامه ندادش وگرنه یک قهرمانی و یک نایب قهرمانی تو جام جهانی عناوین کمی نیست
    یه مقطع کوتاه هم که هدایت بایرن رو بر عهده گرفت تیم رو قهرمان جام یوفا کرد فکر کنم که خودش نشون از پتانسیل بالاش میداد ولی خب بیشتر به کارای مدیریتی علاقه نشون داد تا مربیگری

7- بایرن سالهاست که یک پای تقریبا ثابت مراحل نهایی لیگ قهرمانانه
    فکر میکنی اگر در این سالها یه قهرمانی میاورد مثلا اون فینال معروف با منچستر رو میبرد باز هم این روند رو ادامه میداد و حفظ میکرد؟
    از نظر انگیزه در یک سطح باقی میموندن؟

چیزی به نام از دست دادن انگیزه به نظرم من تو فوتبال حرفه ای وجود نداره وگرنه امثال بارسلونا یا رئال اواخر قرن بیستم باید دچار همچین مشکلی میشدن ولی نشدن
    ادامه دادن همچین روندی نیازمند داشتن ساختار و امکانات مناسب+اندکی شانس هستش وگرنه انگیزه که همیشه هست
    کیه که دوست نداشته باشه حداقل یه درمیون قهرمان اروپا بشه ولی خب سال به سال موفقیت تو اروپا با ظهور غول های جدید داره سخت تر میشه

8- بعد از آلمان به چه تیمی علاقه داری یا به چه تیمی گرایش بیشتری داری؟

اون اوایل ایتالیا رو هم خوشم میومد،با توتی و تولدو
    بازی ایتالیا هلند یورو 2000 رو هیچوقت فراموش نمیکنم که تولدو چطوری ایتالیا رو برد فینال
    یا ایتالیا کره 2002 که اون بایرون مونرو عوضی اونجوری ایتالیا رو حذف کرد
    ولی بعدا کمرنگ تر شدش
    الان به هلند گرایش بیشتری دارم بعد از آلمان

9- احساس میکنم گواردیولا توی طرفدارای ایرانی بایرن محبوبیت زیادی نداره و شاید با اولین باخت مورد انتقاد قرار بگیره؟
    این فضا در بین طرفدارای ایرانی بایرن رو منطقی میدونی؟ یا صرفا به خاطر بارسایی بودن پپ؟ واکنش تو در صورت شکستهای احتمالی پپ در آغاز کارش چیه؟
    کلا به نظر تو چقدر باید به پپ فرصت داد؟

نه زیادم محبوبیت ندارم البته اولش اینطوریه
    اگه مباحث کانون هوادارا رو دنبال کرده باشی هاینکس و فن خال هم اون اوایل مخالف خیلی زیاد داشتن ولی خب با بردن و موفقیت،دشمنیا تبدیل به دوستی میشه

پپ ماکزیمم دو سال وقت داره به نظرم برای ساختن یه تیم قهرمان((هر چند تیم فعلی بایرن همین الانشم از تیمی کم نداره))
    ولی خب بزرگترین ماموریت پپ به نظر من پیدا کردن چندتا بازیکن جدید هست چون یه سری از مهم ترین بازیکنای بایرن از قبیل لام،شواین اشتایگر،ریبری و روبن در آستانه سی سالگی هستن و وقتی قرارداد گواردیولا با بایرن تموم بشه اینا همه 30 رو رد کردن و باید جانشینای قابل قبولشون پیدا شده باشه که این مهم ترین وظیفه پپ هستش به نظر من

10- به نظر تو فوتبال در قدم بعدی پیشرفت خودش باید به چه چیزهایی برسه تا ما قانع بشیم که فوتبال وارد مرحله جدیدی شده؟

به نظر من اگر اشتباه تاثیرگذار داوری به نوعی حذف میشدن تا زحمات شاید یک فصل تیم ها با اشتباهات یه قاضی از بین نره میشد فوتبال رو به مرحله بعدی برد
    به نظر من به غیر ازین فوتبال همین الانشم توی پیشرفته ترین حالت ممکن خودش قرار داره
    مثلا بگیم روانشناسی ورزشیش ضعیف هست که نیست،مربیا دانش تاکتیکی ندارن که صددرصد اینطوری نیست،زندگی بازیکنا حرفه ای نیست که اکثرشون اینطورین،تغذیه سالمی ندارن که دارن و در کل تمام ابعاد فوتبال حرفه ای در بهترین وضعیتش قرار داره به جز داوری
    مگر اینکه بخوایم برای اینکه فوتبال به مرحله بعدی بره تبدیلش بکنیم به کوئیدیچ

20. 6 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •