سلام :
آویرا کمترین آپدیتها رو بین اکثر انتی ویروسها داره...روزانه شاید به 500 کیلو بایت برسه...
سلام :
آویرا کمترین آپدیتها رو بین اکثر انتی ویروسها داره...روزانه شاید به 500 کیلو بایت برسه...
سلام :
اول از داخل تسک منیجر چک کنید ببینید به اسم این مخرب پروسه یا سرویس درمیان پروسه ها و یا سرویسها فعال هست...اگه هست اونو کیل پروسس تری کنید و بعد پاکسازیش کنید
دوم از ابزارهایی که چند ضد مخرب مثل کومودو دارن به اسم اتوران آنالیزور یرای حذفش از اتوران سیستم اقدام کنید..البته امسی سافت امرژنسی کیت هم همین قابلیت رو در یکی از ماژولهاش به اسم های جک فری داره که رایگان هم هست...
اگر راه دیگه ای نداشتین (البته اگه درست نشد همین ابزار ها رو در سیف مد هم امتحان کنید) از یه دیسک نجات مثل کسپرسکی یا ببیت دیفندر یا خود آویرا استفاده کنید..
یک نکته هم بگم که بعد از پیغام اویرا گاهی باید حتما اونو ریستارت کنید تا در مرحله بوت وقتی که هنوز مخرب فعال نشده سریع پاکش کنه...
================================================== =====
این جواب سوال دومتون ..گزینه اینتر اکتیو یعنی کاربر تصمیم میگیره که اویرا چیکار کنه مثلا حذف یا ترمیم یا قرنطینه یا صرف نظر دائم ازین فایل اما گزینه اتوماتیک که توی عکس مشخص کردم بدون سوال خودش روی هر مورد مثلا قرنطینه که بذارید مخرب رو به همون قرنطینه میبره یا....
البته پیشنهاد من انتخاب قرنطینه هست که اگه فایل کرکی چیزی رو اشتباها پاک کرد بنونید برش گردونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by aylar6888; 15-04-2013 at 15:17.
دوستان میخوام از eset مهاجرت کنم avira internet security فقط چند تا سوال
اگه هر روز آپدیت بشه حجم آپدیت ها چقدره؟
کلید براش گیر میاد یا درده سر داره؟
آیا آپدیت پر حجمم داره؟(کثلا چند وقت یک با؟)چقدره حجمه اون آپدیت اگه داره
و اینکه آیا تنظیمش دشواره؟
و اینکه اصلا نیازه از نسخه internet security استفاده کنم یا نسخه رایگانش کافیه؟بیشتر برا راحت بودن خیالم برا ویروسی نشدن تو وب میگم
بعد به نظرتون eset سبک تره یا این چون سیستمم قدیمیست
ممنون(اگه میشه کامل جواب بدید)![]()
سلام :
پیشنهاد اول من اویرا رایگان و فایروالکومودو هست(البته کومودو به راحتی یک کلیک دیگه هیچ سوالی ازتون نمبپرسه و با تنظیمات شما کارشو انجام میده)
اگه مشکلی با ف.ی.ل.ت.ر ندارین اوست فری هم گزینه خیلی عالیه اما با آپدیت مشکل دارین که با تغییر آی پی حل میشه..اوست رایگان خودش وب شیلد و ایمیل شیلد و دانلود شیلد دارهووو.
اگر هم اینترنت سکوریتی اویرا نظرتونه من چون اصلا استفاده نکردم و نمیکنم نمیتونم چیزی بگم...
در کل اویرا روزی به زحمت 1 مگ آپدیت داره و من کمتر دیدم از 500 کیلو بایت بیشتر آپدیت بشه...
اویرا مقدار خیلی ناچیزی از نود32 سنگینتره اما نود32 توی ورژنهای 5و6 همونقدر سنگینه البته بستگی به تنظیمات شمام داره...
از فایروال زون آلارم هم میتونید استفاده کنید که رایگان و فدرتمنده
تنظیماتش اصلا دشوار نیست و حداقل از نود 32 خیلی خیلی راحت تر و مفهوم تره...
هنوز هم میگید کمترین آپدیت ها این عکس رو میزارم هنوز هم داره آپدیت میکنه.
[![]()
Last edited by 775e; 19-04-2013 at 19:57.
سلام. حتماً شما نسخه قديمي چند سال پيش رو برداشتي نصب کردي و اين هم آپديت اوّليه هست.
ميرفتي سايت آويرا نسخه جديد رو دانلود ميکردي خيلي بهتر بود. اون وقت حجم آپديت اوّليه هم خيلي کم بود.
دستت درد نکنه. منم دقیقا همین مشکل رو دارم! اتفاقا نسخه رایگان رو نصب کردم و از سافت 98 هم گرفتم و جدید هست ولی چندین دفعه هم آپدیت کردم و اول زده 70 مگ . بعد از 70 مگ ، مثل همین دوستمون دانلود رو ادامه میده! و کنسل هم که بکنی آپدیت نمیشه و دوباره از نو!
یعنی شما نسخه 4199 رو آپدیت میکنید؟؟؟این نسخه فقط و فقط برای بار اول زیر 10 مگ داره...راستی مگه سایت خود کمپانی مرده که شما از سایتهای مجهول استفاده کردی؟؟؟
بعدشم چند پست بالاتر هم گفتن آخرین ورژن 3185 بوده و این آپدیت یعنی اینکه مثل نود32 شما کل اویرا رو از اول دارید دانیود میکنید...من الان امسی سافت دارم فقط امروز 56 مگ آپدیت داره عکسشو الان میذارم که قدر اویرا رو بدونید...
تازه اگه از آپدیت ساز اویرا یعنی فیوز بندل استفاده کنید اون آپدیتهای همیشه بروز این مواقهع بکارتون میاد...
![]()
اینم آپدیت آویرای سیستم مجازی من بعد از 4 روز---3 مگ و خورده ای هست که روزای قبل توی این یکماه همیشه کتر از 200 کیلو بایت بوده...
همونطور که دوستمون اشاره کرد هميشه بسته هاي امنيتي رو از خود سايتشون دانلود کنيد هيچوقت از جاي ديگه دريافت نکنيد چون اينها نرم افزارهاي حسّاسند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)