تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 47 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

خب به دلیل در خواست های مکرر و تماس های زیادی که داشتیم ، با پکیج دوم صندلی داغ در خدمت دوستان هستیم!

اما اینبار دیگه امتحانی در کار نیست ، چون فرد مورد نظر امتحانشو پس داده (پاس کرده) ، هرچند که اون نمره به دلائل امنیتی فعلا علنی نمیشه.

سوالات همون قالب پکیج اول رو دارند ، فقط خواسته های مسئله تغییر داده شده تا با مسائلی مثل کپی زدن روبرو نشیم!

1) با این سری از بازی ها که میگم چقدر آشنایی داری؟ از کی؟ چقدر / چند عنوانشون رو شخصا بازی کردی؟
    کدوم عنوان هاشون را بیشتر پسندیدی ؟ چرا ؟ کلا نظرت راجع بهشون چیه؟ اگه خاطره / تیکه جالبی از هر کدوم به ذهنت میاد تعریف کن؛
    اگه عنوانی رو شخصا تجربه نکردی باز هم سوالو خالی نگذار!
    کامل شرح دهید ؛ هر کدوم در حدود یه پاراگراف.
      محتوای مخفی: عناوین 
    Syberia Series
    No One Lives Forever Series
    Max Payne Series
    Donkey Kong Series
    Sonic Series
    Metal Gear Solid Series
    Hitman Series
    Prince Of Persia Series
    SWAT Series
    Contra Series
    Silent Hill Series
    Dues Ex Series
    Wolfenstein Series

2) به نظرت زیباترین ژانر بازی های ویدئویی کدومه؟ (فقط یه مورد رو انتخاب کن + دلائل)

3)حالا می رسیم به "ترین" های دنیای ویدئوگیم: (هر بخش سه عنوان به ترتیب + یه مقدار توضیح )
      محتوای مخفی: ... 
    بهترین قهرمان (آقا و خانم جدا)
    نچسب ترین قهرمان
    باحال ترین شخصیت منفی
    منفور ترین شخصیت منفی
    قوی ترین و جالب ترین سلاح در دست قهرمان یا ضد فهرمان
    بهترین شرکت تولید کننده بازی که امروز به دلائلی حضور نداره (Developer)
    محبوب و منفورترین شرکت مرتبط با بازی های ویدئویی
    بهترین طراح/خالق بازی های ویدئویی
    بهترین ایده ای که تبدیل به بازی شده
    بهترین بازی دو بعدی
    بهترین Indie Game
    بهترین بازی وسترن
    بهترین بازی با تِـم دزدان دریایی
    بهترین Main Title
    بهترین سینماتیک
    طولانی ترین مرحله
    محبوب ترین واحد پول در بازی های نقش آفرینی
    تاثیرگذارترین بازی (از نظر داستان)
    سخت ترین باس فایت
    حماسی/زیبا ترین باس فایت
    بازی با بیشترین عنوان تولید شده (منهای Expansions)
    زیبا ترین HUD و Main Menu (هر کدوم جدا)
    طولانی ترین Loading
    بزرگترین ورلد (از نظر علمی و نه شخصی : دی)
    بهترین سکانس/نقطه اوج در بین بازی ها
    کلیشه ای ترین داستان
    علمی تربن بازی!
    رایج ترین کلمه به کار رفته در اسم بازی ها (منهای حروف)
    بهترین شبیه ساز بازی های کنسول
    غیر خطی ترین بازی

4) از اونجا که محبوب ترین کنسولت سگا بوده ، 10 عنوان برتر سگا که شخصا تجربه کردی!

محتوای مخفی: مانده از قبل... 
    آموزنده ترین : دی
    1- Mafia : داستانش خیلی آموزنده بود و کلا می خواست بگه با این راه و روش زندگی نمیشه به جایی رسید...
    2- Portal :به دلیل اینکه این بازی نشون می داد که فقط غیر ممکن ، غیر ممکنه! از این بازی من درس می گیرم اگه توی زندگی به مشکلات بزرگی خوردم حتما راه حلی وجود داره و دقیقا موقع هایی اشتباه می کنم که میگم هیچ راهی وجود نداره!
    آخه مگه آموزنده تر از Mario Teaches Typing هم داریم : دی
    به همه دوستان با هر سطحی از تایپ توصیه میشه این بازی خصوصا شماره دومش!

2. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطف صندلی داغ به همینه که یکی سوال می کنه و اونی که روی صندلی نشسته جواب میده و بعدش هم مورد بازخواست قرار می گیره و توی این مدت حق اعتراض نداره و کلا فرصت خوبیه واسه حال گیری : دی
    کلا مظلوم ترین افراد کسانی هستن که روی صندلی داغ میشن

منم یه سوال دارم میدونی R.G چیه؟
    والا من فقط سبک بازیی به نام RPG می شناسم و اینی که شما گفتین رو نمی دونم چیه

خب به دلیل در خواست های مکرر و تماس های زیادی که داشتیم ، با پکیج دوم صندلی داغ در خدمت دوستان هستیم!

اما اینبار دیگه امتحانی در کار نیست ، چون فرد مورد نظر امتحانشو پس داده (پاس کرده) ، هرچند که اون نمره به دلائل امنیتی فعلا علنی نمیشه.

سوالات همون قالب پکیج اول رو دارند ، فقط خواسته های مسئله تغییر داده شده تا با مسائلی مثل کپی زدن روبرو نشیم!
    این دفعه چون دیگه جوایز ارزنده ای وجود نداره لذت بخش نیست
    ولی جدا برای این سری سعی می کنم توضیحاتم مختصرتر باشه چون فکر می کنم برای افرادی که می خوان مطالب رو بخونن راحتر باشه...

1) با این سری از بازی ها که میگم چقدر آشنایی داری؟ از کی؟ چقدر / چند عنوانشون رو شخصا بازی کردی؟
    کدوم عنوان هاشون را بیشتر پسندیدی ؟ چرا ؟ کلا نظرت راجع بهشون چیه؟ اگه خاطره / تیکه جالبی از هر کدوم به ذهنت میاد تعریف کن؛
    اگه عنوانی رو شخصا تجربه نکردی باز هم سوالو خالی نگذار!
    کامل شرح دهید ؛ هر کدوم در حدود یه پاراگراف.

Syberia Series
    سایبریا نزد من جایگاه ویژه ای داره.
    سبک این بازی ماجرائیه و همه مولفه های یه ماجرایی زیبا رو داره. شخصیت ها عالی و دوس داشتنین ، محیط ها بسیار هنری طراحی شدن ، معماها خلاقیت بالایی دارن و بعضی هاشون شاید یکمی هم سخت باشن ، داستان بسیار عالیه و اینم یه جورایی مدیون شخصیت های بازیه...
    این ویژگی های کلی بازیه که باعث میشه یه ماجرایی بسیار ناب باشه. چیزی که توی اون برای من خیلی مهم بود حس بود که اون دوره بهم می داد که تقریبا دوره نوجوانی هم اونو بازی کردم که کلا یه حس زیبایی و پاکی و رویایی این بازی بهم می داد که خاطره هم بخوام بگم باید در مورد کل بازی بگم که همش خاطره ست! یعنی همه جوره این بازی توی قلبم جا داره و می تونم بگم که اگه کسی اونو تجربه نکنه ضرر کرده و واقعا یه اثر هنری رو از دست داده... در کل دنیای سایبریا یعنی دنیای زیبایی...
    در مورد بهترین شماره هم شماره یک بهتر بود.

No One Lives Forever Series
    این سری واقعا سری بزرگیه و من هر دو شماره اونو تجربه کردم.
    از اون شوتر اول شخص هایی هست که فقط بحث کشتن نیست و بازی زیبایی های زیای داره. مثلا مولفه های مخفی کاری هم در اون زیاد وجود داره و هر مرحله رو نمیشد همین جوری راحت رفت.
    خیلی وقته اونو نرفتم ولی کلا یادمه یه جورایی حالت فان هم داشت. گیم پلی اون هم جوری بود که فوق العاده آدمو جذب می کرد و اصلا تکراری نمیشد!
    نمی دونم واقعا چرا ادامه اون ساخته نشد و واقعا یکی از شوتر اول شخص های ناب بودش.
    اسم بازی هم فکر می کنم یه جورایی شبیه یکی از رمان های جیمز باند هستش یعنی رمان Nobody Lives for Ever !
    هر چند که حافظم زیاد یاری نمی کنه چون شاید آخرین بار 8-9 سال پیش اونو رفتم ولی بهترین شماره اونو یادمه شماره دو بود ولی هر دو شماره تقریبا در یه سطح بالا بودن.

Max Payne Series
    در یه کلام مکس پین فوق العاده ست و عشقم منه البته این جدیدا رو منظورم نیست!
    قبل اینکه از بازی تعریف کنم بذار یکمی با مکس پین شوخی کنم که یه عکس در مورد روند بازیه :

محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان بازی : دی 

راستش اولین باری که مکس پین رو بازی کردم یه جورایی بازی جدیدی بود که برای اون زمان تقریبا اصلا شوتر سوم شخصی نظیر اون نیومده بود! نوآوری هم خیلی داشت مثل همون حالت اسلوموشن که قبل از اون خیلی کم استفاده شده بود و حداقل به اون شکل و به اون زیبایی در بازی ها اصلا ندیده بودم!
    داستانم که دیگه خدا خیرش بده چی از اون بهتر؟! Remedy با همون دو شماره از مکس پین باعث شد که خیلی های عاشق اون بشن چون واقعا داستان پردازی اون فوق العاده بود.
    این نظریه هم که بعضی ها میگن Payne که در اصل شبیه کلمه Pain هست و دقیقا به همین صورت هم خونده میشه و Max هم که همون Maximum هست و در نهایت اسم و فامیل مکس پین میشه نهایت درد ، من واقعا باهاش موافقم و یه جورایی با بازی هم خونی داره!
    در مورد شماره سوم هم از گیم پلی اون لذت بردم و از نظر شوتر حرف نداشت ولی حیف که جو مکس پین رو نداشت و اصلا از لحاظ داستان پردازی به دو شماره قبلی نمی رسید. ای کاش به جای راکستار همون رمدی بازی رو می ساخت و بازی همون جو مکس پین رو داشت...
    بهترین شماره هم سخته و من هر دو شماره یک دو رو دوس دارم...

Donkey Kong Series
    این سری هم یکی دیگه از شاهکارهای میاموتوی کبیره.
    تقریبا میشه گفت برای همه پلتفرم های نیتندو هم منتشر شده و در طی سال های مختلف نسخه های خیلی زیادی از اون منتشر شده.
    من شماره ها ابتدایی اونو بازی کردم چون اون قدر معروفه این سری که همه جا موجود بود.
    ولی خب شماره های یکمی نزدیک به این دهه اخیر رو بازی نکردم و کلا حافظم در مورد این بازی به شدت یاری نمی کنه!
    شاید اگه حتی یکی از کنسول های این دهه اخیر نیتندو مثل wii یا game cube رو هم داشتم بیشتر به اون می پرداختم

Sonic Series
    این سری برای من فوق العاده ست و کلا بین خانواده با این بازی شاید یکی از مشهورترین بازی ها باشه حتی برای کسانی که زیاد بازی نمی کنن!
    همه نسخه سگا اونو مخصوصا با برادرام رفتم و کلا بازی بسیار به یاد ماندنی برای ما هستش. یه جورایی میشه گفت سونیک یکی از قهرمانان دوران کودکی ما بودش!
    هم از نظر گیم پلی هم از نظر داستان واقعا یکی از بازی های بسیار زیبای سگا بودش که شماره های زیاد هم از اون فقط برای همون سگا اومدش.
    خاطره ای که یادم میاد در مورد موقع هایی بود که سونیک تبدیل به سوپر سونیک میشد و مخصوصا برای باس فایت ها دیگه با اون حالت که در اصل ضد ضربه میشد و غیر قابل مهار ، دیگه خیلی راحت میشد باس فایت ها رو به هلاکت رسوند که جالبه باس ها همگی یه نفر بودن که به شکل های مختلف در می اومد
    البته کل این بازی خاطره ست. حتی موقع هایی که به رویا می رفت هم خیلی خاطره انگیز بود و من اون قسمت های اونو هم هیچ وقت فراموش نمی کنم...
    در مورد بهترین نسخه هم که همه نسخه خیلی عالی بودن ولی Sonic the Hedgehog 3 برام خاطره انگیزتر و بهتر بود.
    به جز نسخه های سگا ، نسخه هایی که بر روی پی سی هم اومدن رو رفتم ولی کلا نسخه های سگا و کلا نسخه هایی که همون حالت دو بعدی داشتن یه چیز دیگه بودن!

Metal Gear Solid Series
    این سری بزرگ مخفی کاری از شاهکارهای کوجیما ست که میشه گفت یکی از بهترین بازیسازهای تاریخه.
    همه شماره های اونو نرفتم و فقط فکر می کنم دو تا شماره اول که اسمش فقط Metal Gear بود و همین طور دو شماره MGS رو تا حدودی رفتم.
    بیشتر هم با شماره اول MGS رو یادم میاد و واقعا برای اون زمان یه بازی مخفی کاری بی نظیر بود و گیم پلی خیلی عالی داشت!
    این سری یه خوبی هم داره اینه که مثل خیلی از سری های بزرگ به بی راهه نرفته و همیشه در سطخ بالایی بوده. همچنین از نظر داستان و شخصیت پردازی هم کم نظیره...
    در مورد بهترین نسخه اون که نمی تونم نظری بدم ولی نسخه چهار و نسخه دو فکر می کنم از نظر منتقدا بهتر بودن.

Hitman Series
    هیتمن هم جزو خاطره انگیزترین بازی ها ست که اولین شماره اون هم به طور انحصاری برای پی سی اومد و فکر می کنم از بازی های مورد علاقه بیشتر پی سی باز ها ست.
    از همون شماره اول که سال 2000 اومد من خیلی ازش خوشم اومد. برای اون زمان بازیی به این صورت که یه قاتل حرفه ای بتونه خیلی از آدمای مهم رو بکشه سابقه نداشت
    یادش بخیر توی این بازی ها چه کارایی که نمی کردم. شاید اکثر لباس ها رو می پوشیدم و کلا هوش مصنوعی سریع گول می خورد. بعضی وقتا شاید خیلی راحت اون فرد هدف رو می کشتم و کسی باخبر نمی شد. ولی خب بعضی وقتا دیگه واحب بود که همه رو به رگبار ببندم که جالبه مثلا توی یه اتاقی می رفتم که فقط جلوی اون در داشت و اون جا همین جوری هر کی پشت سر هم جلوی در می اومد رو می کشتم! البته این راه درستی نبود ولی خب وقتی هوش مصنوعی ضعف داشت آدم سو استفاده می کرد دیگه
    دو شماره اخیر هم خوب بودن مخصوصا Blood Money که من خیلی خوشم اومد. شماره آخر که چند ماه پیش اومد رو من ازش بیشتر انتظار داشتم و قبل از اینکه بیاد یه جوری در مودش تبلیغ میشد و تریلر ازش می اومد که فکر کردم می تونه بهترین شماره این سری باشه که این اتفاق نیافتاد و فقط از لحاظ گرافیکی پیشرفتش قابل ملاحظه بود...
    یه نکته ای هم که این سری داره آهنگسازی اونه که استاد جسپر کید هستش که میشه گفت اول با این سری برای خودش اسم و رسمی پیدا کرد و بعد هم که با سری AC...
    بهترین شماره هیتمن هم فکر می کنم شماره دو بود که با اون بیشتر هم خاطره دارم. البته شماره یک و سه هم خیلی خاطره انگیز بودن.

Prince Of Persia Series
    این سری رو هم خیلی دوس دارم.
    از شماره های خیلی قدیمی اون که اولین شماره اونو رفتم که برای اپل 2 و همین طور پی سی منتشر شد که می تونم بگم که یکی از قدیمی ترین بازی ها بود که روی پی سی می رفتم و اون موقع ها توی کامپیوتر هر کسی هم می رفتیم اونو داشت! کلا بازی خاطره انگیزی بود و گیم پلی ساده اما جذابی داشت.
    اما The Sands of Time که سال 2003 اومد دیگه حسابی ما رو عاشق این سری کرد. اون زمان شاید یکی از بهترین اکشن ادونچر هایی بود که بازی می کردم و برای اون زمانی یه بازی رویائی بود دیگه! بازی مبارزات نسبت خوبی داشت ولی مهمتر از اون قسمت های ماجرایی و یه جورایی معمایی اون بود که با دقت خاصی درست شده بودن و این روی دیوار راه رفتن هم تقریبا از این بازی بود که در بازی های دیگه هم قرار گرفت. ایده عقب اوردن زمان هم در نوع خودش خیلی عالی بود...
    نسخه بعدی یعنی Warrior Within هم خیلی خوب بود و بیشترین ویژگی که داشت تم تاریک اون و همین طور مبارزات بهبود یافته بود که کلا از لحاظ اکشن پیشرفت داشت. نسخه بعد از اون یعنی The Two Thrones هم در کل خوب بود و یادمه مخصوصا باس های نسبتا سختی داشت!
    اما نسخه بعدی که هم اسم بازی اومد در سال 2008 با اینکه خیلی ها ازش انتقاد کردن و براشون راضی کنند نبود ولی با این حال من از اون لذت بردم. یه جورایی یادمه اونو توی عید می رفتم و کلا اون عید یادمه برای من عید خوبی بود! بازی هم از این لحاظ برام خوب بود که قسمت های ماجرایی اون خیلی خوب طراحی شده بود و دنیای اونم یه جورای جالب بود. فقط از نظر اکشن زیاد جالب نبود که حداقل برای من که خیلی مشکل خاصی نبود.
    شماره آخر The Forgotten Sands هم میشه گفت از نظر گرافیکی فقط خیلی خوب بود وگرنه در حد این سری بزرگ نبود و کلا راضیم نکرد...
    در کل همه شماره های مهم این سری رو رفتم و واقعا جزو طرفداران اونم. بهترین شماره هم مسلما The Sands of Time رو انتخاب می کنم.
    خاطره هم زیاد دارم به خصوص از همون The Sands of Time که کلا با داداش بزرگم اونو می رفتیم و همش برای هم تعریف می کردیم
    کلا معماهای این شماره و همین طور اون قسمت هایی که برای چک پوینت بعدی رو به صورت سیاه و سفید سریع نشون می داد یه جورایی خاطره انگیز بودن...
    ولی با این حال اون شماره اولش هم خیلی خاطره انگیز بود و دقیقا یادم نیست ولی شاید اولین بازیی بود که توی پی سی تجربه کردم!

جالبه مثلا می خواستم خلاصه بگم! از این به بعدشو سعی می کنم خلاصه باشه

SWAT Series
    SWAT در سبک شوتر تاکتیکی یکی از بهترین ها ست.
    من فقط شماره سه و چهار اونو رفتم و واقعا هم لذت بردم. شماره های قبل از اون فکر می کنم یکمی سبکش فرق می کرد که اونا رو نرفتم.
    اون دو شماره ای که رفتم زیبا بودن و به خصوص اینکه آدم واقعا حس همچین گروهی رو بهش می داد. توی بازی باید حتما با تاکتیک پیش می رفتی و اگه هم گروهی هاتو هم درست هدایت نمی کردی حتما به مشکل می خوردی.
    کلا سری جالبی بود که دور هم اونو می رفتیم
    بهترین شماره هم شماره چهار بود.

Contra Series
    یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین سری ها ست.
    شماره ای از اون که می تونم بگم درستو حسابی رفتم Contra: Hard Corps بودش که کلی از خاطرات کودکی ما با اون گذشت!
    این بازی هم همانند بازی های دیگه سگا یه جورایی خیلی فراگیر بود و کلا همه فکر می کنم حداقل این نسخه از اونو رفته باشن.
    بازی گیم پلی خاصی داشت. فقط باید می رفتی جلو و دشمنان رو نابود می کردی که خیلی هاشون دشمنان عجیب بودن. سبکش هم میشه گفت run and gun بودش. گیم پلی بسیار سریع بود و باید گیمر نهایت دقت رو می کرد. یه ویژگی خاص اونم باس فایت های اون بود که یه جورایی هم خیلی سخت بودن هم خیلی جالب و از نظر باس فایت ها شاید بهترین بازیی باشه که تو عمرم بازی کردم!
    خاطره ای هم که دارم همش با این باس فایت های منحصر به فرده. همین طور یه اسلحه اون کارکتر اصلی بازی یعنی همون روبات قد کوتاه که خیلی اسلحه فوق العاده ای بود و همیشه یادمه که جالب انگیز بود
    بهترین شماره هم همین رو انتخاب می کنم و خیلی هم اونو رفتم چه تنها چه با دوستان و آشنایان...

Silent Hill Series
    این سری هم یکی از سری های بزرگ سبک ترسناک هستش که یه جورایی شباهت هایی هم به RE داره.
    راستش من شماره های مختلف اونو رفتم ولی همگی رو به طور ناقص
    نمی دونم کلا اندازه RE منو جذب نکرد و اون زمان ها RE رو خیلی بیشتر می رفتم و بیشتر دنبال می کردم.
    ولی در کل سری بزرگی در این سبکه که طرفداران زیادی هم داره.
    یه ویژگی مهم اون هم فکر می کنم داستان تاثیرگذار اونه...
    بهترین شماره هم شماره دو رو انتخاب می کنم.

Dues Ex Series
    سری بسیار بزرگی در سبک اکشن نقش آفرینی که جزو بهترین سری های نقش آفرینی علمی خیلی هم هست.
    این سری رو من شماره اولشو یه بار قبلا رفته بودم و یادم نیست تموم کردم یا نه
    این چند سال اخیر هم باز اونو شروع کردن به رفتن ولی باز ناقص ول کردم.
    از اون مهمتر اینکه نسخه آخر اونو هم دقیقا خورد موقعی که تازه سربازی رفته بودم و به خاطر همین یکی دو ساعت بیشتر نشد که برمش!
    اتفاقا هر دو شماره رو الان روی هارد دارم و اگه فرصت پیش بیاد حتما دوس دارم اونارو برم. ولی نمی دونم این فرصته پیش میاد یا نه
    شماره اولش هم بهترین شماره ست و میشه گفت یکی از بهترین بازی پی سی هم هست. البته اون شماره بعدیش که 2003 اومد مخصوصا کاورش برای من خاطره انگیزه!
    یه ویژگی اونم فکر می کنم اینه که چندین سبک رو در خودش جا داده مثل اکشن ، نقش آفرینی ، ماجرایی و مخفی کاری!

Wolfenstein Series
    از این سری خوشم میاد و کلا یکی از سری های خیلی خوب مربوط به جنگ جهانیه که به یه صورت متفاوت به اون می پردازه!
    اولین شماره ای که از اون بازی کردم فکر می کنم شماره Wolfenstein 3D که جزو قدیمی ترین شوترها بود که کلا گیم پلی خوبی داشت و نکته جالبی هم داشت مثل وجود هیتلر!
    اما نقطه عطف اون سری با Return to Castle Wolfenstein بود که می تونم بگم یه شوتر فوق العاده ایه و با اون خیلی خاطره دارم.خیلی وقته اونو نرفتم ولی الان مطمئنا اگه بخوام دوباره بازی رو میرم تا خاطرات برام زنده باشه. اون قدر هم بازی گیم پلی فوق العاده ای داره که بعد از سال ها ارزش رفتن داره و تکراری هم نیست...
    یه ویژگی اونم این بود که کلا بازی متفاوتی در مورد جنگ جهانی بود و یه جورایی حالت تخیلی هم داشت. کلا از بهترین بازی های جنگ جهانی هم هست که نمونه اونو من دیگه ندیدم!
    شماره ای که برای نسل فعلی سال 2009 اومد رو من زیاد خوشم نیومد و نسبت به Return to Castle Wolfenstein خیلی فاصله زیادی داشت و اصلا در حد نام اون ظاهر نشد.
    بهترین شماره که مسلما من Return to Castle Wolfenstein رو انتخاب می کنم...

2) به نظرت زیباترین ژانر بازی های ویدئویی کدومه؟ (فقط یه مورد رو انتخاب کن + دلائل)
    یه مورد بخوام انتخاب کنم که مسلما سبک نقش آفرینی رو انتخاب می کنم.
    دلیلم اینه که توی این سبک همه چی وجود داره. گیمر یه کارکتر انتخاب می کنه و اون کارکتر به مرور پیشرفت می کنه و توی بعضی بازی های تاپ اون که دیگه راه پیشرفت اون خیلی جالبه و نقش گیمر بیشتره. یعنی مثلا یه اشتباه گیمر کنه ممکنه بعدها پشیمون بشه که چرا شخصیتش اون قدرت لازم رو نداره! به اضافه اینکه توی بعضی از بازی ها انتخاب های گیمر هم نقش داره و کلا سرنوشت شخصیت رو می سازه. یعنی مثلا یه جا یه نفر رو می کشی یا یه نفر رو متقاعد می کنی و اینا همگی در بازی تاثیر داره می تونه پایان های مختلف رو هم رقم بزنه.
    جالبه از مولفه های این سبک امروزه توی خیلی از بازی های بزرگ می بینیم. مثلا می بینیم یه بازی در اصل اکشن ماجرایی هست ولی کارکتر به مرور به شدت پیشرفت می کنه و دقیقا مولفه های پیشرفت سبک نقش آفرینی رو داره. یا چرا جای دوری بریم همین پارسال The Waking Dead که در اصل یه بازی ماجرایی کلیک و اشاره بودش توی اون به طور واضح مولفه های نقش آفرینی وجود داشت! یعنی اون انتخاب های تاثیرگذار بازی که تعداد اونا زیاد بود و در روند بازی تاثیر داشت که به خاطر همین از یه بازی که در سبک ماجرایی کلیک و اشاره هم هست مولفه های این سبک وجود داره!
    تازه سوای این چیزا دنیاهایی که اینجور بازی ها دارن معمولا فوق العاده بزرگ هستن و گیم پلی هم ساعت ها طول می کشه و نسبت به بازی های دیگه خیلی بیشتره. با این حال که ساعت هایی بیشتر برای تموم کردن بازی طول می کشه ولی بعضی از بازی های بزرگ اونو میشه چندین بار هم تموم کرد. به طور مثال Dragon Age : Origins رو که به قول یه نفر اگه خوشت بیاد باید حداقل 4-5 بار تموم کنی و منم که خوشم اومد حدودا 5 بار اونو تموم کردم که هر بار هم شاید بین 50-80 ساعت طول کشید!
    به طور خلاصه یعنی میشه توی اون دنیاهای این بازی ها زندگی کرد و توی اونا حل شد...
    و فکر می کنم دیگه دلایلم کافی بودن درسته؟!

3)حالا می رسیم به "ترین" های دنیای ویدئوگیم: (هر بخش سه عنوان به ترتیب + یه مقدار توضیح )
    یه نکته مهم اینه که ممکنه باز یه سری ها جا بمونن ولی امیدوارم که اینجوری نشه
    سعی می کنم توضیحاتم کوتاه باشه...

بهترین قهرمان (آقا و خانم جدا)
    آقا:
    - گوردون فریمن : این که دیگه عشقه و کاریش نمیشه کرد هر کاری کنم اوله!
    با اینکه بعضی ها شاید خرده بگیرن که چرا حرف نمی زنه ولی میشه گفت همین خونسردی اون یه ویژگی اونه...

- شپرد در مس افکت: شاید اینو تعجب کنی ولی کلا من از شخصیت اون فوق العاده خوشم میاد به خصوص اینکه نوع شخصیتش دست خودمون بود. یه سری سکانس های تکان دهنده هم با اون تجربه کردم. با اینکه به آخر بازی خیلی انتقاد شد ولی کلا من از کارکتر شپرد این سری خیلی خوشم میاد و بسیار عالیه. هر چند که غیر از کارکتر اصلی بقیه هم خیلی عالین...

- اتزیو : فوق العاده ست این شخصیت و همراه با این شخصیت غم های زیادی رو تجربه کردم! چیزی که الان یادمه داستان اون با کریستینا بود که خیلی غمگین بود...
    به قول اون با لهجه ایتالیایی رکوئیسکات دی پاچه!

خانم:
    - موریگان : یکی از بهترین کارکتر هایی بود که تا حالا دیدم و شخصیت فوق العاده ای داشت! با اینکه می خواست خشن باشه ولی جالب بود.
    توی ماموریت آخر بازی Dragon Age : Origins یادمه منو عشقش خطاب کرد!

- جیل ولنتاین : این کارکتر رزیدنت اویل که حرف نداره و خیلی با اون خیلی خاطره دارم و میشه گفت بهترین شخصیت رزیدنت ایول هم هست و واقعا کارکتر خاطره انگیز و محبوبیه...

- لاراکرفت : از قدیم دیگه با بازی های اون همراه بودم و واقعا شخصیت خوبیه . این شماره جدیدش هم که می خواد بیاد نمی دونم چی کار کرده که اینقدر خوش چهره شده!

البته خیلی شخصیت ها جا می مونن
    شخصیت های سگا و کلا بازی های قدیمی که جای خودشون رو دارن
    ولی خب اینا چون برای زمان جدیدتر آدم بیشتر یادشه به خصوص اینکه بیشتر هم حرف می زنن
    در ضمن شخصیت هایی که در اصل از بازی ها نبودن مثل بتمن رو دیگه در نظر نگرفتم وگرنه من علاقم به همچین شخصیت هایی خیلی زیاده ولی خب اینا مختص بازی های ویدئویی نیستن...

نچسب ترین قهرمان
    - Canbey : شخصیت اول سری Alone in the Dark کلا روی مخه همین طور خود این سری!

- Connor : اصلا از این شخصیت خوشم نیومد و شاید یه سری جاها خوب بود ولی اصلا در حد اساسین نبود! از نظر قابلیت شاید خوب بود و کلا از نظر شخصیتی جالب نبود...

- Duke Nukem : خود بازیش اون قدیما خوب بود ولی کارکترش رو من اصلا باهاش حال نمی کنم!

باحال ترین شخصیت منفی
    - GLaDOS: شخصیت منفی از این بهتره و فان تر داریم؟!
    یه جورایی شاید از هر کسی بپرسی همینو بگه!
    - Big Daddy : اصلا میشه این شخصیت های دوس داشتنی در بایوشاک رو فراموش کرد؟! به نظرم می تونه شخصیت منفی نباشه

- Twin Blade : اینو احتمالا انتظارشو نمی کشیدی ولی توی Fable : Lost Chapters خیلی این شخصیت رو دوس داشتم مخصوصا با اون زیبایی که راوی داستان رو تعریف می کرد!

منفور ترین شخصیت منفی
    - Flemeth توی Dragon Age که من ازش بدم میومد و اگه موریگان هم نمی گفت خودم دوس داشتم بکشمش
    کلا از این سری شخصیت محبوب و منفور زیاد دارم!

- Dahaka توی Prince of persia خیلی رو مخ بود
    - Imran zakhaev توی سری COD که کلا شخصیت های منفی این سری بیشترشون رو ازشون بدم میاد

قوی ترین و جالب ترین سلاح در دست قهرمان یا ضد فهرمان
    - Gravity Gun : تنها همین اسلحه HL2 خودش تاثیرات زیادی توی بازی ها داشته . فقط میشه گفت که باهاش همه کار میشد کرد!
    - BFG 3000 : وقتی اولین بار توی Doom از اون استفاده شد همچین اسلحه ای در نوع خودش فوق العاده بود.
    - Voodoo doll : توی شوتر خاطره انگیز Blood از اون استفاده میشد که برای آسیب زدن به خود کارکتر اصلی بود و کلا یکی از جالبترین سلاح هایی هست که توی بازی ها دیدم!

البته سلاح های جالب و قوی خیلی زیادن و یه سری هاشون رو گفتم. مثلا توی کنترا هم یادمه چند تا اسلحه واقعا جالب بودن!

بهترین شرکت تولید کننده بازی که امروز به دلائلی حضور نداره (Developer)
    - Black Isle Studios : سازنده سری های خیلی بزرگی مثل Baldur's Gate و Icewind dale و همین طور بازی Fallout 2 که واقعا جای خالی اون احساس میشه! ولی امکان این هست که دوباره از این شرکت خبری بشه...

- Ion Storm : سری بزرگی مثل Thief و Deus Ex رو این شرکت استارت زد که واقعا تاثیر کمی هم توی صنعت گیم نداشت که دیگه البته این شرکت منحل شده!

Ensemble Studios : استودیوی بزرگی که دو سری بزرگ استراتژی یعنی Age of Mythology و Age of Empires رو ساخته و واقعا کارش در این سبک فوق العاده بود.

محبوب و منفورترین شرکت مرتبط با بازی های ویدئویی
    محبوب ترین ها:
    - Valve : چون بخش مهمی از بازی مورد علاقم رو این شرکت ساخته و از مهمتر اینکه کلا همیشه در یه سطح بالا ست و بازی های اون یه جورایی انقلابی هستن!

- Bioware : با اینکه جدیدا بعضی جاها یه سری حرکت های خوبی انجام نداد ولی خب بالاخره گذشته اونو که من فراموش نمی کنم و لیست از بهترین بازی های نقش آفرینی که بازی کردم کار این شرکته و یه جورایی استاد این سبکه...

- Sega : اول می خواستم بلیزارد رو بگم ولی دیدم واقعا اسم سگا رو نیارم به خودم ظلم کردم چون واقعا سری هایی که ساخته یا منتشر کرده رو بعضی هاشون رو بی نهایت دوس دارم!

منفورترین که شرکتی به نظرم نمی رسه. یعنی نمی تونم بگم که یه شرکتی رو ازش تنفر دارم فقط مثلا EA رو بعضی وقتا به خاطر سیاست هاش ازش بدم میاد مخصوصا تاثیرات بدی که توی بازی های Bioware داره
    ولی با این حال همین EA هم بازی های محبوبی داره...

بهترین طراح/خالق بازی های ویدئویی
    - گیب نویل : چون ایده سری های فوق العاده ای مثل Half Life و Portal برای اونه و کلا یه جورایی مغزش خیلی عالی کار می کنه!
    البته همون طور که قبلا گفتم میاموتو که دیگه جای خودشو داره ولی خب بازی هایی که گیب نویل ساخته رو من بیشتر تاثیر داشته...

- میاموتو : هر چند که بازی های اونو اونطور که باید و شاید بازی نکردم ولی خب کسیه که واقعا لقب استاد و پدر بازی های رایانه ای برازندشه و من همیشه براش احترام قائلم...

- کن لوین : با وجود بازی های بزرگی مثل System Shock و Thief و Bioshock به اون هم میشه لقب استاد رو داد!
    امیدوارم استاد امسال هم با بایوشاک دوباره ما رو متحیر کنه...

بهترین ایده ای که تبدیل به بازی شده
    اونایی که یه جورایی ایده خیلی خاص و خلاقانه دارن رو میگم:

- ایده بازی Portal که در ابتدا شاید یه بازی کامل نبود و فقط در Orange Box همراه با Half Life بودش که خیلی مورد توجه قرار گرفت و بازی دومش هم که دیگه یه بازی کامل شد...

- ایده بازی Braid در نوع خودش بی نظیره و واقعا فردی که تقریبا تنهایی این بازی رو ساخته خیلی خلاق بوده!

- ایده بازی World Of Goo که خیلی خاص بود و جزو محبوب ترین بازی ها هم شد.

بهترین بازی دو بعدی
    سری های دو بعدی خیلی قوی رو میگم:

- Super Mario
    - Sonic the Hedgehog
    - Mega Man

بهترین Indie Game
    - Braid : معماهای این بازی دیگه نهایت خلاقیتن! Limbo رو به طور کلی بیشتر دوس دارم ولی شک ندارم که این بازی بهترین بازی مستقله و نشون میده یه بازیساز با امکانات کم هم می تونه کارهای خارق العاده کنه!

- Limbo : در مورد این خیلی گفتم و واقعا یکی از بهترین بازی هایی هست که تا حالا رفتم با جو بی نظیرش...

- Minecraft : نسبت به دو تای قبلی اونو خیلی نرفتم ولی واقعا یکی از بهترین بازی های مستقل هستش و در اون شکی نیست.

بهترین بازی وسترن
    - Red Dead Redemption : با اینکه اونو بازی نکردم ولی دیگه مشخصه که بهترین بازی وسترن تاریخه!
    - Sunset Riders : این بازی خاطره انگیز وسترن رو مگه میشه فراموش کرد؟! توی سگا این بازی فوق العاده بود...
    - Call of Juarez : دو شماره اولش خیلی عالی بود و واقعا یه بازی وسترن عالی...

بهترین بازی با تِـم دزدان دریایی
    - Monkey Island : این سری ادونچر که کلا در این زمینه حرف نداره!
    - Sid Meier’s Pirates : بازی قدیمی که نسخه Remake اون هم سال 2004 اومد و کلا بازی خیلی خوبی در این زمینه ست.
    - Risen : این بازی هم کلا در این زمینه جالب بود به خصوص شماره دومش که ظاهرا بیشتر این تم رو داشت.

بهترین Main Title
    این سوال ایهام داره!
    اگه منظورت آهنگ های اصلی بازی ها ست که توی منوی اصلی بازی پخش میشه ، من اینا رو میگم که بیشتر از لحاظ خاطره انگیزی هستش و هر موقع فکر کنم اینا رو حتما یادم میاد!

- Shinobi 3 : موزیک ابتدایی این بازی رو هیچ وقت فراموش می کنم. برای من خیلی نوستالوژیه...

- Fable : Last Chapters : قبل اینکه منوی اول بازی بیاد یه Intro داره که آهنگی که در اون پخش میشه فوق العاده ست و من یادمه اون قدیما پشت سر هم اون آهنگ رو گوش می کردم!

- The Elder Scrolls IV: Oblivion : اسم آهنگ فکر می کنم Fall of the Hammer بودش که واقعا خاطره انگیزه.

بهترین سینماتیک
    بازی های بلیزارد معمولا بهترین سینماتیک ها رو دارن! بیشتر هم از اونا مجبورم بگم...

- Diablo Series : اصل زیبایی داستان این بازی به سینماتیک های بی نظیر و خیره کننده اونه!
    - Star Craft Series : سینماتیک های اون حرف نداره و تا حدودی شرایط دیابلو رو داره...
    - Batman Arkham City : جدای از کیفیت بالا سینماتیک ، از لحاظ زیبایی واقعا سینماتیک اون حرف نداشتن...

طولانی ترین مرحله
    یادم نمیاد
    ولی رکورد اون رو هم همچنان بازی های Bethesda دارن با اون ماموریت های فرعی که که از خود بازی طولانی ترن!
    مثلا ماموریت Dark Brotherhood توی Oblivion و Skyrim دیگه خیلی خیلی طولانی بودن و در حد یه بازی کامل بودن!

فقط این بازی رو یادم میاد که خیلی عالی بود بقیه تقریبا در یه سطح بودن :
    Dragon Age : Origins : از واحد پولیش خیلی خوشم می اومد چون ریز اونو هم دیگه داشت و به ترتیب طلا ، نقره و برنز بود...

تاثیرگذارترین بازی (از نظر داستان)
    - Dragon Age : Origins : شخصیت پردازی و انتخاب های بازی ، داستانی تاثیرگذار و پر از احساس رو برای این بازی رقم می زنن که بعضی از قسمت های داستان اون فراموش نشدنین...

- Mass Effect Series : این سری هم سکانس های تاثیرگذار زیادی داره که مثلا اون سکانسی که شپرد با سارن داره حرف می زنه و می خواد اونو متقاعد کنه تا با نفسش بجنگه خیلی تاثیرگذاره...

Bioshock : داستان این بازی رو فقط در یه کلام ویران کننده ست!

البته Half Life و Portal که دیگه جای خودشو دارن ولی خب اونا بهترینن اینا هم تاثیرگذارترین

سخت ترین باس فایت
    - Contra: Hard Corps می تونم بگم که اکثر باس فایت های اون سخت بودن. باس آخر هم که دیگه خیلی سخت بود!

- Duriel توی دیابلو 2 واقعا باس فایت سختی بود به خصوص در درجه های سختی بالا که کار هر کسی نبود کشتن اون!

- دو تا باس فایت آخر Prince of Persia : The Two Thrones هم فوق العاده سخت بودن و کلا این بازی باس فایت های سختی داشت. اسمشون هم الان یادم نیست.

حماسی/زیبا ترین باس فایت
    - باس فایت پایانی Dragon Age : Origins فوق العاده بود و من هیچ وقت فراموش نمی کنم! کشتن اژدها سخت نبود ولی کلا جالب طراحی شده بود و کلا اون محیط که این همه دشمن و دوست بودن خیلی جالب بود! شاید این جور موقع ها همه باس فایت های بازی های سبکای دیگه رو بگن ولی خب این باس فایت واقعا زیبا بود. البته کلا مبارزات با اژدهای این سری رو من خیلی دوس دارم...

- تمامی باس فایت های Contra: Hard Corps که من واقعا یه دونه نمی تونم بگم چون همگی عالی بودن و اصلا من بازیی دیگه ندیدم که این قدر باس فایت های زیبا داشته باشه!

- مبارزه با GLaDOS توی پرتال هم فوق العاده جالب و زیبا بود! هیچ وقت فراموش نمیشه...

بازی با بیشترین عنوان تولید شده (منهای Expansions)
    این دیگه فکر کنم سلیقه ای نیست و حالت سوال مسابقه ای داره
    اینا رو فکر می کنم دیگه بیشترین نسخه ها ازشون منتشر شده:

- Super Mario
    - Donkey Kong
    - The Legend of Zelda

ظاهرا همه بازی ها از میاموتو شدن
    بازی های دیگه ای هم شاید باشن که بیشترین عنوان تولید شده رو داشته باشن ولی من اینا رو به خاطر میاد به خصوص سوپر ماریو که دیگه همه مدل بازیی ازش اومده و فکر می کنم دیگه صد در صد بیشترین عنوان از این بازی منتشر شده!

زیبا ترینHUD و Main Menu (هر کدوم جدا)
    HUD:
    - Half Life 2
    - Dragon Age : Origins
    - Diablo 2

Main Menu :
    - Syberia
    - Dragon Age : Origins
    - Call of Duty : MW

ولی در این زمینه کلا حافظه خیلی یاری نمی کنه و آدم زود یادش میره!

طولانی ترین Loading
    اینا رو یادمه که Loading اونا خیلی طولانی بودش:
    - GTA 4
    - Oblivion
    - Skyrim

بزرگترین ورلد (از نظر علمی و نه شخصی : دی)
    از نظر علمی هم فکر می کنم اینا بزرگترین دنیا رو دارن البته از لحاظ وسعت:

- The Elder Scrolls V : Skyrim
    - Fallout 3
    - World of Warcraft

بهترین سکانس/نقطه اوج در بین بازی ها
    این سوال خیلی سخته و من هر چی بگم دیگه یه جورایی خیلی نسبیه!
    یه دفعه دیگه یادم بنداز که این سوال رو مفصل جواب بدم و شاید سعی کنم ، بشه انتخاب کرد

کلیشه ای ترین داستان
    - Kingdoms of Amalur: Reckoning : واقعا حیف این بازی نیست که اینقدر داستان کلیشه ای داشته باشه؟! اصلا از لحاظ داستانی و شخصیت پردازی این بازی تعطیل بود و کاملا کلیشه ای!

خیلی بازی های دیگه داستانشون کلیشه ای شده ولی بازی دیگه ای به نظرم نمیاد. کلا بازی های اخیر دیگه همگی تقریبا دارن کلیشه ای میشن!

علمی تربن بازی!
    والا بازیی که فقط علمی باشه که من یادم نمیاد ولی اگه منظورت Sci - Fi یا علمی تخیلی باشه اینا عالین:

- Halo Series
    - Star Craft Series
    - Mass Effect Series

رایج ترین کلمه به کار رفته در اسم بازی ها (منهای حروف)
    War : تعداد بازی هایی که این کلمه توی اونا هست خیلی زیاده!
    Age : اینو من توی بازی ها خیلی دیدم مثلا Age of Empires و Dragon Age و ...
    Dead : اینم زیاد به کار میره مثل Dead Spcae و Dead Rising و ...

جنگ ، عصر ، مرده
    چه جالب شد. باهاش میشه جمله ساخت!

بهترین شبیه ساز بازی های کنسول
    من زیاد استفاده نکردم و متاسفانه چیزی به نظرم نمی رسه!
    فقط برای سگا استفاده کردم که اونا رو دیگه یادم رفته ولی خب برای سگا دیگه تقریبا هر شبیه سازی جواب میده و خوبه...

غیر خطی ترین بازی
    خب اینو من توی بازی های نقش آفرینی مخصوصا توی بازی هایی که دیگه خیلی اپن ورلد بودن دیدم البته از لحاظ داستانی بعضی هاشون غیر خطی نیستن و داستان اصلی تغییر خاصی نمی کنه ولی خب از نظر ورلد کاملا غیر خطیه و همه کار دیگه میشه انجام داد...

- Elder Scrolls : کل این سری همین شرایط رو داره و کلا میشه توی ماموریت های فرعی غرق شد مخصوصا دو شماره آخر که دیگه نظیر ندارن...

- GTA : این سری هم دقیقا شرایط بالا رو داره و کاملا بازی غیر خطیه با دنیایی بسیار عظیم برای جستجو...

Dragon Age : Origins : از نظر داستانی کاملا غیر خطی بود ولی خب زیاد اپن ورلد نبود...

4) از اونجا که محبوب ترین کنسولت سگا بوده ، 10 عنوان برتر سگا که شخصا تجربه کردی!
    خب بازی که خیلی زیاده ولی اینا رو یکمی بیشتر خاطره دارم :

- Shinobi 3
    - Sonic Series
    - Mortal Kombat Series
    - Tiny Toon
    - Contra - Hard Corps
    - Golden Axe Series
    - Comix Zone
    - Aladdin
    - Street of Rage Series
    - Super HQ
    - Sunset Riders
    - Shadow Dancer
    - X- Men 2
    - Rolo to the Rescue
    - Quack Shot Starring Donald Duck
    - Robocop Series
    - Dick Tracy
    - Michael Jackson's Moonwalker

ترتیب خاصی هم نداشتن...
    با اینکه تقلب کردم و بیشتر از ده تا بازی گفتم ولی ممکنه باز یه سری بازی ها جا مونده باشن و همین جا ازشون معذرت خواهی می کنم
    همه این بازی ها رو توی پی سی داشتم و اونایی که اسمشون رو یادم رفته بود مثل Rolo to the Rescue ، بازی رو اجرا کردم یادم اومد
    توضیح هم ندادم و اگه بخوای توضیح میدم که برای هر بازی تقریبا در حد یه کتاب میشه
    واقعا سگا برای من بی نظیر بود و بعضی از بازی ها اون از جمله بازی های بالا که دیگه در قلب من خیلی جای دارن

4. 16 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام وحید!

1.این پست بالایی چرا اینقدر طولانیه؟!
    2.چرا پینک فلوید؟
    3.چرا دیوید گیلمور؟
    4.چرا پراگرسیو راک؟
    5.چرا چلسی؟
    6.نظرت در مورد تاپ 10 جدیده خودت چیه؟
    منظورم اینه که واقعا تاپ 10ـت بودن اون آهنگ ها؟
    7.یه تاپ 10 از آهنگ هایی بگو که واثعا تاپ 10ـت باشن!
    منظورم آهنگ هایی هست که واقعا برات مهم بشان و اینطوری نباشه که باری جلوگیری از تکرار و .... از یه سری آهنگ ها چشم پوشی کنی.(حق نداری بیشتر از 2 تا آهنگ پینک فلوید نام ببری)
    8.به سلامتی تا کی روی صندلی هستی؟
    9.نظرت در مورد گروه طرفدار های RPG چیه؟!
    10.الان که سربازیت تموم شده،چه برنامه ای داری؟
    11.تا الان در مورد پرسش به سوال ها چقدر صادق بودی؟!
    12.تا الان چندتا از سوالام تکراری بودن و قبلا پرسیده شده بودن؟!(خوب حوصله نداشتم 5-6 صفحه رو بخونم!)
    13.یه پست داشتی که 10 تا از بهرتین آهنگ های لد زپلین رو معرفی کرده بودی،جای Achilles last stand خیلی خیلی توش خالی بود......
    14.چه احساسی در مورد صندلی داغ داری؟
    15.ممکنه در آینده بازم روی صندلی داغ ببینیمت؟
    16.صداگزار threedog(شخصیت فال آوت 3) توی تویتر گفته داره با بتزدا همکاری میکنه،به نظرت فال آوت 4 رو سال بعد خواهیم دید؟
    17.برای عید چه بازی هایی رو م دنظر داری تا بگیری؟
    18.نظرت در مورد سریال دیدن چیه؟
    19.بهترین سولوی گیتاری که تا حالا شنیدی(گیتاریستی که نام میبری به هیچ وجه نیابد دیوید گیلمور باشه!)
    20.تا اینجا چند تا از سوالام تکراری بودن؟

موفق باشی.........

6. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود بر علی

1.این پست بالایی چرا اینقدر طولانیه؟!
    تازه این پستو خلاصه کردم و فکر می کنم دلیل طولانی بودن اون سوال ها بودن!

2.چرا پینک فلوید؟
    پینک فلوید رو از ته قلبم دوس دارم چون واقعا موسیقی راک برای من معنا کرد...

3.چرا دیوید گیلمور؟
    دیوید گیلمور که عشقه
    تنها صدای گیتارش برای عروج ملکوتی آدم کافیه!
    حالا صدای خودش و خلاقیت های دیگش که جای خودشو دارن...

4.چرا پراگرسیو راک؟
    این سبک بسیار عالیه.
    اون چیزی که در اون مهمه اینه که بیشتر آلبوم های این سبک کانسپت هستن و آهنگ ها بهم ارتباط دارن و یه موضوع خاصی رو دنبال می کنن...

5.چرا چلسی؟
    همون طور که تو طرفدار آرسنال هستی
    راستش از ده سال پیش من توی انگلیس تیمم رو انتخاب کردم و اون چلسیه

6.نظرت در مورد تاپ 10 جدیده خودت چیه؟
    منظورم اینه که واقعا تاپ 10ـت بودن اون آهنگ ها؟
    خب می دونی تاپ 10 انجمن موسیقی کلا قضیش فرق داره و من خودم تا حالا در این چند ساله سه بار تاپ 10 گذاشتم.
    توی تاپ 10 ها نمیام دقیقا 10 آهنگ برتر عمرم رو بیارم و فکر می کنم اکثرا این کارو نمی کنن!
    من بیشتر دوس دارم آهنگایی که انتخاب می کنم آهنگای تاپی از آرشیوم باشن که نصف بیشترشون جوری باشه که حداقل برای تعدادی زیادی از افراد کار جدید و نو و یعنی کارایی باشن که کمتر بهشون توجه شده باشه. اینجوری فکر می کنم هم اون سبک ها برای بعضی ها بهتر معرفی میشن هم بالاخره کاربرا بیشتر بهره می برن.
    ممکنه مثلا من تاپ 10 کلی خودمو بگم همه آهنگ ها شناخته شده باشن!

در مورد این تاپ 10 جدیدم که خودم راضیم و براش وقت مناسبی هم گذاشتم. فقط امیدوارم دوستان بیشتری نظر بدن

7.یه تاپ 10 از آهنگ هایی بگو که واثعا تاپ 10ـت باشن!
    منظورم آهنگ هایی هست که واقعا برات مهم بشان و اینطوری نباشه که باری جلوگیری از تکرار و .... از یه سری آهنگ ها چشم پوشی کنی.(حق نداری بیشتر از 2 تا آهنگ پینک فلوید نام ببری)
    خب من فقط خارجی ها رو میگم و اگه از نظر کلی بخوای خیلی سخته و فکر می کنم منظور تو هم بیشتر روی همین خارجی ها باشه.
    مطمئنا آهنگایی که خیلی دوس دارم و جزو آهنگای تاپم هستن خیلی خیلی زیادن ولی خب آهنگ هایی رو میگم که در طول زمان های مختلف خیلی گوش دادم و هیچ وقت ازشون خسته نشدم و حس بسیار خاصی رو بهم میدن. یه شرایط ویژه اونا هم اینه که هیچ وقت قدیمی و تکراری نمیشن و همیشه برام لذت بخشن.
    ولی خب مثلا ممکنه آهنگ 11 که الان نمیگم با آهنگ 10 فاصلش خیلی کم باشه و چون گفتی 10 تا و محدودیت در تعداد وجود داره خب قاعدتا خیلی ها جا می مونن

Pink Floyd - Comfortably Numb
    Pink Floyd - Echoes
    Dream Theater - The Best Of Times
    Black Sabbath - Solitude
    Kitaro - Slik Road
    Led Zeppelin - Stairway To Heaven
    Derek and The Dominos - Layla
    Secret Garden - Nocturne
    Metallica - Fade to Black
    Metallica - Nothing Else Matters
    Vangelis - Monastery of la Rabida (اینو نتونستم حذف کنم پس اینم یازدهم! : دی)

با توجه به اینکه نگفتی به ترتیب باشن منم به ترتیب نگفتم تا دیگه کارم از این بیشتر سخت نشه!
    خیلی آهنگ ها رو هم آخرش خط زدم مثل آهنگایی از اریک کلپتون و متالیکا و آناتما و کمل و ... و اگه 20 تا می گفتی یکمی باز راحتر بود و الان واقعا سخت بود یه سری آهنگ ها رو خط بزنم ...
    از پینک فلوید هم بین 20 تا آهنگ برترم ، فکر می کنم حداقل 4-5 تا آهنگ جای بگیرن
    ممکنه به مرور زمان این تاپ 10 تغییر کنه ولی بعضی از آهنگا رو فکر می کنم هیچ وقت از 10 آهنگم خارج نشن...

8.به سلامتی تا کی روی صندلی هستی؟
    نمی دونم. شاید تا موقعی که به زور بلندم کنن

9.نظرت در مورد گروه طرفدار های RPG چیه؟!
    گروه خوبی بود که بعضی وقت ها در مورد بازی های این سبک صحبت های خیلی خوبی میشد و واقعا کاربرای خوبی هم داشت.
    متاسفانه الان دیگه فراموش شده و دیگه کسی نیست...

10.الان که سربازیت تموم شده،چه برنامه ای داری؟
    فعلا دنبال یه کار درستو حسابیم که بعدها از اون پشیمون نشم و دنبال کارهای موقت نیستم. به زودی هم فکر می کنم ردیف میشه...
    بین اون ممکنه ادامه تحصیل هم بدم و فکر می کنم حتما لازم باشه.

11.تا الان در مورد پرسش به سوال ها چقدر صادق بودی؟!
    همه رو با صداقت جواب میدم و یادم نمیاد تو جواب ها صادق نبوده باشم

12.تا الان چندتا از سوالام تکراری بودن و قبلا پرسیده شده بودن؟!(خوب حوصله نداشتم 5-6 صفحه رو بخونم!)
    فقط همون سوال تاپ 10 موسیقی که کوروش هم پرسیده بود که من به این صورت جواب ندادم و فقط از پروفایل Last.fm خودم عکس گرفته بودم که چه آهنگای در مجموع بیشتر گوش داده شدن...

13.یه پست داشتی که 10 تا از بهرتین آهنگ های لد زپلین رو معرفی کرده بودی،جای Achilles last stand خیلی خیلی توش خالی بود......
    کلا آهنگ خوب لد زپلین خیلی زیاد داره و خب قاعدتا وقتی تاپ 10 از اون گفتم ممکنه خیلی آهنگ ها جا بمونن.
    گروه های این چنینی تقریبا همه آهنگاشون عالین!

14.چه احساسی در مورد صندلی داغ داری؟
    راستش این سری که اولاش خیلی یخ زده بودم ولی این چند روز اخیر City 17 دیگه تلافی همه رو دراورد و حسابی دیگه صندلی رو به انفجار کشید

15.ممکنه در آینده بازم روی صندلی داغ ببینیمت؟
    نه فعلا بهش فکر نمی کنم
    فعلا بیشتر به فکر اینم که چه کسانی رو در آینده می تونم در اوردن اونا روی صندلی داغ ، تاثیر داشته باشم

16.صداگزار threedog(شخصیت فال آوت 3) توی تویتر گفته داره با بتزدا همکاری میکنه،به نظرت فال آوت 4 رو سال بعد خواهیم دید؟
    فکر می کنم 2014 بیاد و احتمالش بیشتره.
    به احتمال خیلی زیاد هم توی این نسل میاد و فقط شماره بعدی The Elder Scrolls صد در صد نسل بعدی میاد...

17.برای عید چه بازی هایی رو م دنظر داری تا بگیری؟
    BioShock Infinite و StarCraft II: Heart of the Swarm فکر می کنم دقیقا توی عید متشر میشن.
    بازی کردن این دو تا شاهکار توی عید خیلی رویائیه!
    دیگه از این بهتر نمیشه

18.نظرت در مورد سریال دیدن چیه؟
    سریال دیدن خوبه
    ولی اینکه آدم معتاد به اون بشه و هر سریالی رو ببینه خوب نیست.
    من خودم بیشتر سریال های خیلی خوب رو می بینم و اگه سریال سطحش اون چنان بالا نباشه مسلما اونو نیمه کاره ول می کنم!
    به طور مثال الان The Waking Dead یه سریال فوق العاده ست و به هیج وجه اونو رها نمی کنم

19.بهترین سولوی گیتاری که تا حالا شنیدی(گیتاریستی که نام میبری به هیچ وجه نیابد دیوید گیلمور باشه!)
    علی یعنی من هدفت رو از این سوال نفهمیدم چیه؟
    خب با این اوصاف من Fade to Black از متالیکا رو انتخاب می کنم
    البته واقعا فاصله نزدیکه و شاید دفعه بعدی بپرسی آهنگ مورد علاقه تو از لد زپلین رو بگم و دوباره یه دفعه دیگه بپرسی آهنگای دیگه مثل November Rain و Layla و The Best Of Times رو بگم!
    فقط اهنگ اول رو که خودت می دونی کدومه و اگه محدودیت نمی ذاشتی مسلما اونو می گفتم

20.تا اینجا چند تا از سوالام تکراری بودن؟
    فکر کنم فقط این سوال قبلی تکراری بود البته به یه صورت دیگه پرسیده شده بود و محدودیت نذاشته بودن

موفق باشی.........
    ممنون علی

8. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

21.فیســــــــبوک میری؟یا کلا شبکه های اجتماعی.....
    22.گوش دادن به موسیقی با صدای بلند روترجیح میدی یا با هدفون؟(میدونم این سوال رو چند بار ازت پرسیدن!خودم توی صندلی داغ قبلیه یادمه به این سوال چواب دادی!)
    23.من از اون اسمایلی مربعی ها خیلی بدم میومد!
    24.بهترین سولو رو Fade to Black انتخاب کردی،که میشه دومین بهترین سولوت!اولی که 100% comfortably numb هست،حالا 10 تا سولوی برترت نام ببر!
    25.چرا آخه سولوی Fade to black رو انتخاب کردی؟!
    26. 6 تا از بهترین آلبوم هاس راک از نظر کیفیت رو نام ببر.
    27.چه نوع گیتاری رو بیشتر دوست داری؟
    28.گیتاریست های مختلف سبک گرفتن پیک گیتار تو دستشون با هم فرق میکنه،به نظرت دلیلی داره؟
    29.ترکیب فیلم و کنسرت رو چقدر قبول داری؟!
    منظورم اینه که مثلا یه گروه یه کنسرت اجرا میکنن،بعد توی نسخه دی وی دیش یه سری فیلم و ... هم وسط پخش آهنگ ها نشون میدن
    40.نظرت در مورد این جمله چیه:
    I Love JB

41.وحید یه چیز میگم ولی به بچه های انجمن بازی نگو!
    این بایوشاک برا من خیلی عادیه!اصلا اونطور که باید برام جذاب نیست!هرچی تریلر میاد و همه تعریف میکنن من میگم:باز یه تریلر معمولی و خسته کننده دیگه!
    خیلی وقت ها بود میخواستم توی تاپیکش اینو بگم ولی از ترس ترور شدن بدست طرفدارهاش از گفتنش اجتناب کردم!
    42.حدس میزدی که پایان بازی واکینگ دد اونطوری باشه؟!
    من همش میخوام از بازی و ... هم ازت سوال بپرسم،بعد هرچقدر فکر میکنم در مورد موسیقی سوال میاد به ذهنم!
    43.این Axl Rose دقیقا چه مرضی داره که نتونسته حتی 1 عضو ثابت برا گروهش نگه داره؟!
    44.میگن Sash خیلی از جیمی پیج الهام گرفته،راسته به نظرت؟
    45.بهترین فیلم امسال؟
    46.بهترین فیلم سال بعد؟
    47.به نظرت سال بعد بازم مسی رو میگیره؟
    48.این Van Persi چرا از وقتی رفته منچستر اینقدر بازیش خوب شده؟!
    49. 9 تا از بهترین خواننده های خارجی؟
    50.چه کسی رو از نظر کیفیت و خوب بودن به جان بونام نزدیک میدونی؟
    51.به نظرت پسر جان بونام چقدر تونسته به پدرش نزدیک بشه؟
    52.الان سوال های City 17 عزیز رو دیدم بعد جواب های تو رو دیدم،شرط میبندم city 17 10 تا پست دیگه بزنه،مجموع جواب های تو اندازه یه کتاب کامل میشه!
    53.
    از نظر علمی هم فکر می کنم اینا بزرگترین دنیا رو دارن البته از لحاظ وسعت:

- The Elder Scrolls V : Skyrim
    - Fallout 3

- World of Warcraft
    درود بر تو!

54.

وحید برای من واحد پول فال اوت خیلی خیلی جالب هست و خلی دوسش دارم، و به نظرم خیلی هوشمندانه انتخاب شدن.(bottle cap ها)

خوب حالا یه سری سوال براتتدارک دیدم در مورد گروه های مختلف(گروه اول:پبنک فلوبد)

55.بهترین آهنگ گروه بجز comfortably numb.........
    56.قویترین آهنگ گروه از نظر مهارتو تکنیک و اینا!
    57.بهترین نوازندگی درام توی آهنگا.........
    58.بهترین و موثرترین استفاده از الکتریک گیتار..
    59.پبنک فلوید با راجر واترز یا بدون راجر واترز..........
    گروه دوم لد زپلین :
    60.بهترین آهنگ گروه بجز stairway...........
    61.قویترین آهنگ گروه از نظر مهارت و تکنیک و اینا!
    62.بهترین درام بین آهنگا.(با وجود جان بونام این سوال به نظر خودم یکم سخته جواب دادنش!)
    63.بهترین استفاده از الکتریک گیتار......
    64.بعد از مرگ جان لونام،اگه گروه به کارشون ادامه میدادن به نظرت تا چه حدی میتونستن موفق ظاهر بشن؟
    گروه سوم متالیکا :
    65.بهترین آهنگ گروه بجز NEM و FoB.......
    66.چرا متالیکا؟
    67.متالیکای قدیم یا جدید.......
    چون اهل متال نیستم دیگه در موردشون سوال نمیپرسم.
    68.بهترین بند دهه 60-70-80-90 و از 2000 تا الان.به هر کدوم جداگانه باید جواب بدی....
    69.بهترین آهنگ دهه60-70-80-90 و از 2000 تا الن.به هر کدوم باید جداگانه جواب بدی....

بسه دیگه!

+
    میخواستم توی چندتا پست سوالا رو بپرسم که نشد،اگه زیاد وقت نداری میتونی به همه سوالا یهو جواب ندی.......
    Last edited by Leon-117; 11-01-2013 at 18:10.

10. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

21.فیســــــــبوک میری؟یا کلا شبکه های اجتماعی.....
    بر خلاف اکثر افراد ، من اصلا اهل اون نیستم!

22.گوش دادن به موسیقی با صدای بلند روترجیح میدی یا با هدفون؟(میدونم این سوال رو چند بار ازت پرسیدن!خودم توی صندلی داغ قبلیه یادمه به این سوال چواب دادی!)
    با هدفون بیشتر می پسندم ولی کلا با اون راحترم.
    بعضی از آهنگا به خصوص اون بی کلام ها جورین که حتما اونا رو باید با صدای بلند و هدفون گوش کرد.
    به اضافه اینکه کلا من توی خونه با هدفون خیلی راحترم و دوس دارم فقط آهنگ رو خودم گوش کنم...

23.من از اون اسمایلی مربعی ها خیلی بدم میومد!
    منم خوشم نمیاد : دی

24.بهترین سولو رو Fade to Black انتخاب کردی،که میشه دومین بهترین سولوت!اولی که 100% comfortably numb هست،حالا 10 تا سولوی برترت نام ببر!
    راستش خواستم یکمی شوخی کنم تا تو باشی دیگه محدودیت نذاری بدون دیوید گیلمور!
    سولوی Fade to Black رو خیلی دوس دارم و می تونم بگم با اون زندگی کردم ولی خب از نظر کلی بخوام 10 تای برتر رو انتخاب کنم اینا میشن:

1- Pink Floyd - Comfortably Numb
    2- Led Zeppelin - Stairway To Heaven
    3- Metallica - Fade to Black
    4- Lynyrd Skynyrd - Free Bird
    5- Metallica - One
    6- Guns N' Roses - November Rain
    7- Derek and The Dominos - Layla
    8- Pink Floyd - Sorrow
    9- David Gilmour - On Island
    10- Camel - Ice

البته بازم با این نکته رو باید اشاره کنم که واقعا فاصله بین اونا کمه...
    ضمن اینکه یه سری از آهنگای بالا ، نسخه لایو اونا حتی سولوی گیتاری بهتری از نسخه اصلی اون داره به خصوص آهنگای دیوید گیلمور...

[QUOTE] 25.چرا آخه سولوی Fade to black رو انتخاب کردی؟![/QUOTE
    توی سوال قبلی به این جواب دادم و کلا هدف اذیت کردن تو بود

26. 6 تا از بهترین آلبوم هاس راک از نظر کیفیت رو نام ببر.
    توی راک اینا به نظرم بهترینن:

Pink Floyd - The Dark Side of the Moon
    Pink Floyd - The Wall
    Yes - Close to Edge
    Led Zeppelin - Led Zeppelin IV
    Anathema - Judgement
    The Beatles - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band

این آلبوم هایی که گفتم تقریبا همه آهنگای اونا از سطح عالی به بالا هستن!

27.چه نوع گیتاری رو بیشتر دوست داری؟
    گیتار الکتریک

28.گیتاریست های مختلف سبک گرفتن پیک گیتار تو دستشون با هم فرق میکنه،به نظرت دلیلی داره؟
    به این برمی گرده هر کدوم از چه تکنیک هایی استفاده می کنن و کلا گیتاریست های بزرگ هر کدوم سعی می کنن که منحصر به فرد باشن...

29.ترکیب فیلم و کنسرت رو چقدر قبول داری؟!
    منظورم اینه که مثلا یه گروه یه کنسرت اجرا میکنن،بعد توی نسخه دی وی دیش یه سری فیلم و ... هم وسط پخش آهنگ ها نشون میدن
    به نظرم کاری خوبیه و به زیباتر شدن کنسرت کمک می کنه.
    توی کنسرت پالس پینک فلوید هم که اینو به بهترین شکل می بینیم.

40.نظرت در مورد این جمله چیه:
    I Love JB
    اگه منظور اون خواننده کوچولو هستش که من دقیقا برعکس این جمله رو میگم

41.وحید یه چیز میگم ولی به بچه های انجمن بازی نگو!
    این بایوشاک برا من خیلی عادیه!اصلا اونطور که باید برام جذاب نیست!هرچی تریلر میاد و همه تعریف میکنن من میگم:باز یه تریلر معمولی و خسته کننده دیگه!
    خیلی وقت ها بود میخواستم توی تاپیکش اینو بگم ولی از ترس ترور شدن بدست طرفدارهاش از گفتنش اجتناب کردم!
    پس واجب شد از فردا به فن های اون بگم که بیان سراغت
    خب باید تو از شماره اول این شاهکار کن لوین رو رفته باشی تا بتونی عمق این بازی رو درک کنی و واقعا جزو بهترین شوترهای تاریخه...
    این شماره جدیدش هم که هر چی تریلر و عکس جدید از بازی میاد ما رو نسبت به خودش عاشقتر می کنه!

42.حدس میزدی که پایان بازی واکینگ دد اونطوری باشه؟!
    من همش میخوام از بازی و ... هم ازت سوال بپرسم،بعد هرچقدر فکر میکنم در مورد موسیقی سوال میاد به ذهنم!
    نه غیر منتظره بود!
    خودم واقعا برام اون صحنه تاثیرگذار بود و یکی از تاثیرگذارترین سکانس های بازی های 2012 بودش.
    این احساسی تموم شدن اون هم فکر می کنم به موفقیتش کمی کمک کرد...
    +
    خوبه سوالاتت کلا تلفیقی از موسیقی و بازیه

43.این Axl Rose دقیقا چه مرضی داره که نتونسته حتی 1 عضو ثابت برا گروهش نگه داره؟!
    ولا تا حال ازش سوال نکردم
    ولی واقعا این گروه Guns N' Roses خیلی تغییر داشته و به خصوص بدون Slash که اصلا این گروه معنایی نداره!

44.میگن Sash خیلی از جیمی پیج الهام گرفته،راسته به نظرت؟
    با توجه به سنش این می تونه حقیقت داشته باشه و دقیقا دوران کودکی خودشو می تونسته کارای اون و دیگر گیتاریست های بزرگ رو گوش کنه و خودش هم فکر می کنم اشاره کرده که لدزپلین جزو گروه های مورد علاقش بوده و کارای اونو خیلی دوس داشته...
    کلا گیتاریست های بزرگ مثل جیمی پیج در خیلی از گیتاریست های دیگه تاثیرگذار بودن...

45.بهترین فیلم امسال؟
    امسال زیاد فیلم ندیدم.
    ولی از لحاظ اسکار و اینجور جایزه ها بخوای در نظر بگیری فکر کنم لینکلن از بقیه موفقتر و بهتر باشه...

46.بهترین فیلم سال بعد؟
    سال بعد اصلا چه فیلم هایی میان؟!

47.به نظرت سال بعد بازم مسی رو میگیره؟
    اگه عملکردش دوباره به همین صورت باشه و اینقدر گل بزنه احتمالا می تونه ولی خب توی فوتبال هیچی قابل پیش بینی نیست و ممکنه الان مصدوم بشه تا آخر سال!
    ولی برای امسال مطمئنا بازم رقیبای سرسختی داره.
    48.این Van Persi چرا از وقتی رفته منچستر اینقدر بازیش خوب شده؟!
    فکر می کنم بیشتر به خاطر فرگوسن باشه که خیلی خوب از مهارت های بازیکنا استفاده می کنه.
    هر چند که ون پرسی کلا توی آرسنال هم خیلی عالی بود و فصل پیش هم به عنوان بهترین بازیکن لیگ برتر انتخاب شد اونم در حالیه که آرسنال قهرمان نشد.

49. 9 تا از بهترین خواننده های خارجی؟
    صدای این خواننده ها رو خیلی دوس دارم ولی اینا صرفا فقط خواننده نیستن یا نبودن:

مایکل جکسون
    الویس پریسلی
    پل مک کارتنی
    جان لنون
    جان اندرسون
    سلین دیون
    سارا برایتمن
    شارون دن آدل از گروه Within Temptation
    جیمز هتفیلد
    دیوید گیلمور

50.چه کسی رو از نظر کیفیت و خوب بودن به جان بونام نزدیک میدونی؟
    میک میسون ، درامر پینک فلوید هم به نظرم فوق العاده بود و در کنار جان بونام بهترین درامر های تاریخ هستن...

51.به نظرت پسر جان بونام چقدر تونسته به پدرش نزدیک بشه؟
    زیاد کاراشو گوش نکردم ولی با توجه به تحقیقاتم اون چنان درامر فوق العاده ای نیست و برعکس پدرش اون چنان افتخار خاصی هم کسب نکرده.
    البته این طبیعیه و بالاخره توی هر زمینه یه کسانی هستن که دست نیافتنی هستن...

52.الان سوال های City 17 عزیز رو دیدم بعد جواب های تو رو دیدم،شرط میبندم city 17 10 تا پست دیگه بزنه،مجموع جواب های تو اندازه یه کتاب کامل میشه!
    آره دقیقا به نکته ظریفی اشاره کردی

53.
    درود بر تو!
    54.
    وحید برای من واحد پول فال اوت خیلی خیلی جالب هست و خلی دوسش دارم، و به نظرم خیلی هوشمندانه انتخاب شدن.(bottle cap ها)
    آره واحد پولی اونم خوبه.

خوب حالا یه سری سوال برات تدارک دیدم در مورد گروه های مختلف(گروه اول:پبنک فلوبد)
    55.بهترین آهنگ گروه بجز comfortably numb.........
    خب مسلما آهنگ Echoes رو انتخاب می کنم و به نظرم از همه لحاظ جزو بهترین های تاریخ موسیقیه.

56.قویترین آهنگ گروه از نظر مهارتو تکنیک و اینا!
    بازم Echoes رو انتخاب می کنم.
    تکنیک های استفاده شده در اون بی نظیره و یه جایی از اون دیوید گیلمور با گیتار صدای دلفین درمیاره!

57.بهترین نوازندگی درام توی آهنگا.........
    آهنگ Eclipse از آلبوم نیمه تاریک ماه که تقریبا می تونم بگم که تمام آهنگای این آلبوم از نظر نوازندگی درام عالین...

58.بهترین و موثرترین استفاده از الکتریک گیتار..
    Comfortably Numb و دیگر هیچ!

59.پبنک فلوید با راجر واترز یا بدون راجر واترز..........
    راجر واترز تاثیر زیادی داشته و مطمئنا با اون بهتره.
    ولی اگه قرار باشه بین دیوید گیلمور و راجر واترز یکی رو انتخاب کنم مسلما دیوید گیلمور رو انتخاب می کنم...

گروه دوم لد زپلین :
    60.بهترین آهنگ گروه بجز stairway...........
    بعد از اون Rock and Roll رو انتخاب می کنم.

61.قویترین آهنگ گروه از نظر مهارت و تکنیک و اینا!
    مسلما آهنگ Stairway To Heaven !
    این آهنگ تاثیرگذارترین کار گروهه و به خصوص سولوی گیتار اون واقعا فوق العاده ست و بی نظیر...

62.بهترین درام بین آهنگا.(با وجود جان بونام این سوال به نظر خودم یکم سخته جواب دادنش!)
    دقیقا خودت خوب اشاره کردی.
    ولی با این حالKashmir از این نظر واقعا عالیه.
    همیشه به نظرم کارایی که کمی شلوغترن از درام قوی تر برخوردار نیستن و این آهنگ هم با وجود آرومی از درام بسیار عالی بهره می بره.

63.بهترین استفاده از الکتریک گیتار......
    Stairway To Heaven و دیگر هیچ!

64.بعد از مرگ جان لونام،اگه گروه به کارشون ادامه میدادن به نظرت تا چه حدی میتونستن موفق ظاهر بشن؟
    شاید مثل قبل نمی تونستن موفق بشن ولی خب دیگر اعضای گروه هم خیلی عالی بودن مثل جیمی پیج و تا حدودی می تونستن موفق باشن...

گروه سوم متالیکا :
    65.بهترین آهنگ گروه بجز NEM و FoB.......
    One رو انتخاب می کنم که یه آهنگ بی نظیره...

66.چرا متالیکا؟
    خب این گروه واقعا جزو تاثیرگذار ترین گروه های متال تاریخه و فکر می کنم جزو محبوب ترین ها هم باشه.
    به خصوص در ایران که فکر می کنم حتی اگه کسی علاقه مند به این سبک نباشه هم حتما از متالیکا کارایی رو گوش کرده!

67.متالیکای قدیم یا جدید.......
    چون اهل متال نیستم دیگه در موردشون سوال نمیپرسم.
    مسلما قدیم بهتر بود و آلبوم های فراموش نشدنی رو منتشر کرد...

68.بهترین بند دهه 60-70-80-90 و از 2000 تا الان.به هر کدوم جداگانه باید جواب بدی....
    این سوالات آخر دیگه خیلی سخته
    یه بند بخوام بگم که سخته ولی خب سعی می کنم واقعا اونی که به نظرم بهترینه رو بگم:

دهه 60 : بیتلز
    دهه 70 : پینک فلوید
    دهه 80 : متالیکا
    دهه 90 : آناتما
    2000 : دریم تیِتر

دهه 60 و 70 که واقعا دهه های فوق العاده ای بودن و شاید بهتر بود که می گفتی ده تا بند برتر اون دهه ها رو بگم!!

69.بهترین آهنگ دهه60-70-80-90 و از 2000 تا الن.به هر کدوم باید جداگانه جواب بدی....
    دهه 60 : The Beatles - While My Guitar Gently Weeps
    دهه 70 : Pink Floyd - Comfortably Numb
    دهه 80 : Metallica - Fade To Black
    دهه 90 : Metallica - Nothing Else Matters
    2000 : Dream Theater - The Best Of Times

بسه دیگه!
    +
    میخواستم توی چندتا پست سوالا رو بپرسم که نشد،اگه زیاد وقت نداری میتونی به همه سوالا یهو جواب ندی.......
    نه اتفاقا همه رو ییهو جواب دادم که حدودا دو ساعتی طول کشید
    مرسی علی

12. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

اگه منظور اون خواننده کوچولو هستش که من دقیقا برعکس این جمله رو میگم
    چطور جرئت میکنی منو به اون نسبت بدی؟!
    منظورم John Bonham بود.......در کل میخواستم ببینم ذهنت طرف کدوم زودتر میره!

خب باید تو از شماره اول این شاهکار کن لوین رو رفته باشی تا بتونی عمق این بازی رو درک کنی و واقعا جزو بهترین شوترهای تاریخه...
    این شماره جدیدش هم که هر چی تریلر و عکس جدید از بازی میاد ما رو نسبت به خودش عاشقتر می کنه!
    هر دو نسخه قبلیش رو بازی کردم،نسخه اول خیلی بازی خوبی بود ولی شاهکار نبوداصلا.شماره دوم یه بازی معموبه و همچنین infinite.
    به نظر من کن لوین یه کاری کرده که گیمر ها رو به بازی های کاملا معمولی خودش جذب میکنه،(مثلا از یه spell خیلی قوی استفاده کرده) و چشم گیمر ها به حقیقت بسته هست الان.ولی افراد با ایمان به این راحتی ها گول حقه ی لوین رو نمیخورن....

بعد از اون Rock and Roll رو انتخاب می کنم.
    چرا؟
    به نظرم گروه کارهای خیلی خیلی بهتری هم دارن.

Stairway To Heaven و دیگر هیچ!
    سولوی stairway یکی از بهریتن هاست،مخصوصا نسخه های کنسرت 1973-New York که این کنسرت بااسم The song remains the same منتشر شد وتوی کنسرت 1975 -earls court هم فوق العاده بود.
    ولی وحید توی آهنگ Achilles last stand جیمی پیج یه کار غیر ممکن رو انجام میده!کارش واقعا فوق العادست و ارزش کارش وقتی بیشتر میشه که توی کنسرت ها هم بصورت کامل و بدون افت گیتار میزنه.......
    جتی وقتی Keith Richards از گروه بازدید میکنه،به گروه میگه برا achilles last stand باید یه گیتاریست دیگه هم بهگروه اضافه کنن...........

دهه 60 و 70 که واقعا دهه های فوق العاده ای بودن و شاید بهتر بود که می گفتی ده تا بند برتر اون دهه ها رو بگم!!
    ده تا بند اون دهه ها + دهه 80 رو نام ببر!

14. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

سلام

میخواستم بیام درگیری درست کنم که تو چه گیمری هستی که توی تاپ هایی که گفتی Deus Ex نیست که خب این پست آخریا به دادت رسید! برو خدا را شکر کن و البته بشین تحول بشریت را هم بازی کن!

من هر تاپی که بخوام معرفی کنم (10تا - 5تا - 3تا یا شایدم فقط یکی!) قطعا این تحول بشریت توش هست.

اینقد گفتی نیمه تاریک ماه میخوام برم بگیرمش

نسخه قدیمیش با نسخه ریمستر شده جدید؟ کدومو انتخاب میکنی؟

16. 2 کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چطور جرئت میکنی منو به اون نسبت بدی؟!
    منظورم John Bonham بود.......در کل میخواستم ببینم ذهنت طرف کدوم زودتر میره!
    عجیبه من در مورد اولین کسی که به ذهنم رسید گفتم و فکر می کنم بیشتر دلیلش این بود که یه دفعه دیگه هم به شوخی در مورد این جاستین یه سوال پرسیده بودی!

هر دو نسخه قبلیش رو بازی کردم،نسخه اول خیلی بازی خوبی بود ولی شاهکار نبوداصلا.شماره دوم یه بازی معموبه و همچنین infinite.
    به نظر من کن لوین یه کاری کرده که گیمر ها رو به بازی های کاملا معمولی خودش جذب میکنه،(مثلا از یه spell خیلی قوی استفاده کرده) و چشم گیمر ها به حقیقت بسته هست الان.ولی افراد با ایمان به این راحتی ها گول حقه ی لوین رو نمیخورن....

چرا؟
    به نظرم گروه کارهای خیلی خیلی بهتری هم دارن.
    این کارو خیلی دوس دارم و بعد از Stairway To Heaven از همه آهنگا اونو بیشتر گوش دادم...

سولوی stairway یکی از بهریتن هاست،مخصوصا نسخه های کنسرت 1973-New York که این کنسرت بااسم The song remains the same منتشر شد وتوی کنسرت 1975 -earls court هم فوق العاده بود.
    ولی وحید توی آهنگ Achilles last stand جیمی پیج یه کار غیر ممکن رو انجام میده!کارش واقعا فوق العادست و ارزش کارش وقتی بیشتر میشه که توی کنسرت ها هم بصورت کامل و بدون افت گیتار میزنه.......
    جتی وقتی Keith Richards از گروه بازدید میکنه،به گروه میگه برا achilles last stand باید یه گیتاریست دیگه هم بهگروه اضافه کنن...........
    درسته این کار هم سولوی بسیار زیبایی داره.
    ولی Stairway To Heaven دیگه از اون کارای خاص تاریخ موسیقیه که سولوی گیتار اون نظیر نداره...

ده تا بند اون دهه ها + دهه 80 رو نام ببر!
    بدون ترتیب به این صورت میگم:

دهه 60:
    - The Beatles
    - Pink Floyd
    - Cream
    - The Rolling Stones
    - The Yardbirds
    - The Jimi Hendrix Experience
    - The Doors
    - The Who
    - The Moody Blues
    - King Crimson

دهه 70:
    - Pink Floyd
    - Led Zeppelin
    - Black Sabbath
    - Yes
    - Camel
    - King Crimson
    - Rush
    - Queen
    - Derek and the Dominos
    - Lynyrd Skynyrd

دهه 80:
    - Metallica
    - Guns N' Roses
    - Yes
    - Iron Maiden
    - Queen
    - Dire Straits
    - The Scorpions
    - Camel
    - Rush
    - AC/DC

جالبه با این حال هم بعضی گروه های خیلی بزرگ به ناچار خط می خورن!

دو نکته رو باید بگم:
    یکی اینکه فقط بند ها رو گفتم و اگه می گفتی آرتیست یا هنرمند مسلما کسایی مثل باب دیلن رو هم می گفتم...
    دوم هم اینکه عملکرد بعضی از گروه ها به نظرم توی چند تا دهه عالی بوده و به خاطر همین بعضی از اونا توی چند دهه دیده میشن...

سلام

میخواستم بیام درگیری درست کنم که تو چه گیمری هستی که توی تاپ هایی که گفتی Deus Ex نیست که خب این پست آخریا به دادت رسید! برو خدا را شکر کن و البته بشین تحول بشریت را هم بازی کن!

من هر تاپی که بخوام معرفی کنم (10تا - 5تا - 3تا یا شایدم فقط یکی!) قطعا این تحول بشریت توش هست.
    درود
    خب همون طور که اشاره کردم این سری رو رفتم ولی خب نه اون طور که باید و شاید
    واقعا سری بزرگیه و اولین شماره اون به جز اینکه توی اون سال از یه سری جاها بهترین بازی سال شده ، از نظر کلی هم از بعضی سایت های توی لیست بهترین بازی های تاریخ قرار می گیره و از جمله یه دونه رتبه اولی و یه دونه رتبه چهارمی هم فکر می کنم داره که این واقعا فوق العاده ست!
    مرسی که یادآوری کردی. سعی می کنم حتما این چند روزه همه نسخه های اونو برم...

اینقد گفتی نیمه تاریک ماه میخوام برم بگیرمش

نسخه قدیمیش با نسخه ریمستر شده جدید؟ کدومو انتخاب میکنی؟
    بسیار کار پسندیده ای انجام میدی
    من همون نسخه قدیمشو پیشنهاد می کنم که بگیری
    البته اگه فرمت Flac رو بتونی اجرا کنی که عالیه و نسخه Flac اونو بگیر
    این آلبوم یکی از بهترین آلبوم هایی هست که هر کسی می تونه توی عمرش گوش بده...

18. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

اوه!
    مراد اومده اینجا!اون قسمت پست من در مورد بایوشاک رو اگه دیده باشه،احتمالا بر علیه من شورشی بر پا خواهد شد!

یکی اینکه فقط بند ها رو گفتم و اگه می گفتی آرتیست یا هنرمند مسلما کسایی مثل باب دیلن رو هم می گفتم...
    آرتیست و هنرمند های برتر اون دهه ها رو نام ببر........

+
    این آلبوما که نسخه ریمستر هم دارن،در کل چه تفاوت های خاصی دارن با نسخه اصلیو قدیمی آلبوم؟

اصولا آدم تنهایی هستی؟

دوست داری بیشتر بیرونباشی یا تو خونه؟

به نظرت پس فردا تهران برف میاد؟

از چه روزی از هفته خیلی بدت میاد؟

از اینک هریو صندلی نشستی پشیمونی؟!

به نظرت با وقتی که صرف جواب دادن به سوالات کردی،چه کار مفیدتری میتوسنتی انجام بدی؟

TV جمهوری اسلامی ایران یا شبکه های ماهـــواره ای؟

سرعت اینترنتت چقدره؟
    راضی هستی ازش؟

اگه توی یه کشور اروپایی یا کلا کشوری که آدم توش جای پیشرغت بیشتر داشت،دنبال چه کاری میرفتی؟

موسیقی یا فوتبال؟

نظرت در مورد درس خوندن موقع آهنگ گوشی کردن چیه؟!
    (بزرگترین دروغی که امسال به خودم گفتم:اگه آهنگ گوش کنم و همزمان درس بخونم،بهتر یاد میگیرم.............نتیجه: سر امتحان نه تنها سوالا یادم نمیومد همش ریتم آهنگا و متنشون تو ذهنم بود!)

نظرت در مورد دوستانی که سعی میکنن از گفتن کلمات عربی اجتناب کنن و تا حد ممکن از کلمات فارسی استفاده کنن چیه؟

بعد از فارسی چهزبانی رو دوست داری؟

فیلم Django Unchained رو حتما ببین.......

نظرت در مورد گوشی موبایل چیه؟

نظرت در مورد بانکداری اینترنتی چیه؟

آدم رُکی هستی یا اینکه اهل تعارف و اینا هستی؟

توی 10 سال آینده خودتو چجوری میبینی؟

نظرت در مورد دین چیه؟ازت میخوام که کاملا وارد جرئیات بشی..............(بالاخره باید چند تاسوال کلیشه ای هم بپرسم دیگه!)

نظرت در مورد انجمن بازی؟

نظرت در مورد انجمن موسیقی؟

نظرت در مورد انجمن ماهواره؟

نظرت در سایت ناسا؟

نظرت در مورد ایران؟

نظرت در مورد تهران؟

نظرت در مورد سوریه؟

نظرت در مورد آمریکا؟

نظرت در مورد سیاست های آمریکا؟

نظرت در مورد اسرائیل؟

نظرت در مورد سیاست های اسرائیل؟

نظرت در مورد قیمت سکه؟

نظرت در مورد قیمت دلار؟

نظرت در مورد قیمت یورو؟

نظرت در مورد قیما پوند؟

نظرت در مورد قیمت دلار استرالیا؟

نظرت در مورد کرون سوئد؟

منم یه سوال دارم میدونی R.G چیه؟

وحید جواب خیلی ساده بود که..........
    RapidGator
    که منظور همون سایتش هست.....

نظرت در مورد من چیه؟

بهترین کاربر انجمن بازی؟حق نداری بگی خیلی ها خوبن و نمیشه یه نفرو اسم بر و از اینجور چیزا!

بهترین کاربر کل انجمن؟ مورد بالا برا این سوال هم صدق میکنه.....

اینترنت یا دنیای واقعی؟

بازی یا دنیای واقعی؟

بازی یا اینترنت؟

احساس میکنم سوالاتم خیلی مضخرف شدن.......

چرا میگن صندلی داغ؟
    به شخصه اصلا احساس خاصی بهش ندارم و اسمش وبعضی چیز هاش خیلی لوسن!

من چرا اینجام الان؟!

کریسمس یا نوروز؟

Sweden یا 'Merica؟

توی جواب هات این دوستمون orochi بنده خدا رو خیلی پیچوندی........

از بلندی و ارتفاع میترسی یا از سقوط؟

اصولا اهل دل هستی؟!

با کمبود سوال مواجه شدم الان.........

میونت با زیان عربی چطوره؟

روی چند آهنگ گوشی میدی؟

نطرت در مورد آواتار من؟

چرا اندازه پروفایل پیکچر اینقدر کوچیکه؟

به نجوم علاقه داری؟

آلودگی هوای تهران روت تاثیر داشته؟

از محلتون راضی هستی؟

کدوم سمت تهرانی؟

مترو یا ماشین؟

دنیا یا آخرت؟

حدیث ثقلین رو با معنی بنویس،بگو این حدیث از کیه و توی کدوم کتابه(حق نداری بنویسی توی کتاب دینی،کاری که خودم همشه توی امتحانا میکردم!) و پیام این حدیث رو هم باید بنویسی.

Tomb Raider چقدر میتونه خوب عمل کنه؟

Django Unchained رو حتما تهیه کن.......

من الان خسته شدم......

ولی انسان تا هست باید به تلاش ادامه بده......

نظرت در مورد نام کاربری من؟

نظرت در مورد سواحل آزاد قطب جنوب؟

توی کارهات چقدر به خدا اتکا میکنی و چقدر تلاش میکنی؟

امیدوارم روزی برسه بتونی تلافی این سوال ها رو در بیاری............

چقدر اهل خوردن هستی؟

به کامپیوترت میرسی یا اینکه سال به سال بهش دست نمیزنی؟!

موفق و پیروز باشی..........
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

الان چقدر دوست داری سوالا تموم بشه؟

به نظرت هدف این سوال ها چیه؟

آیا اصلا هدفی وجود داره؟

میگن 2 روز توی زندگی آدم خیلی مهمه،اولی روزیه که به دنیا میای و دومی روزیه که میفهمی چرا به دنیا اومدی.
    به مورد دوم رسیدی؟

گروهی که لیریکساشون خیلی سنگینن و معنای حقیقیشون با معنای ظاهریشون خیلی فرق داره به نظرت کدومه؟میتونی چند تا گروه مخنتلف رو نام ببری.

دوست داری دنیا چطور تموم بشه،یا اینکه یه اتفقا عجیب بیفته؟
    مثلا یه چیزی شبیه فال آوت بشه،خمله فضایی ها،قضیه زامبی ها و ............

بیدار موندن توی شب ها رو چقدر دوست داری؟!

از زندگی الانت راضی هستی؟

اگه موقعیتش روداشتی،حاظر بودی آلبوم های گروه مورد علاقت رو اورجینال بخری؟

آینده ایران رو چطور میبینی؟

الان واقعا دارم به خودم فشار میارم تا سوال های جدید به ذهنم بیان...........

قرار بود ساعت 11:30 فیلم ببینم که صندلی داغ تو برنامم رو خراب کرد..........

عروسک داری؟

عینک میزنی؟اگه نه دوست داری عینک بزنی؟

چقدر به مد و تیپ و اینا اهمیت میدی؟

10 سال پیش فکر میکردی که الانت اینجوری که هست باشه؟

نظرت در مورد فرهنگ کنونی جامعه چیه؟

خسته نباشی
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

شوخی کردم........
    واقعا خسته نباشی........
    Last edited by Leon-117; 13-01-2013 at 12:49.

20. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •