.
برو قسمت settings.sound device چند تا گزینه داره عوض کن ببین کدومش صدا رو برات میاره.مثلا اگه حالت Speaker SB Audigy به حالت SB Audigy] تغییرش بده ببین درست میشه
.
برو قسمت settings.sound device چند تا گزینه داره عوض کن ببین کدومش صدا رو برات میاره.مثلا اگه حالت Speaker SB Audigy به حالت SB Audigy] تغییرش بده ببین درست میشه
سلام
لازم نیست تو استیم اکانت بسازین و یا بازی رو اجرا کنید! فقط نصبش کنید و در ضمن گرافیکتون اپدیت باشه و کرک سالم رو در محل بازی ریخته باشید
موفق باشید
دوستان سلام
من می خوام این بازی رو روی سیستمی نصب کنم که امکان دسترسی به اینترنت نداره. یعنی نمی تونم استیم رو نصب کنم چون هر جا برای دانلود دیدمش یه اینستالر داره و برای نصب باید به اینترنت دسترسی داشته باشی. حالا آپدیت شدنش که بماند.
کسی راه حلی سراغ داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و روی اون سیستم نصبش کنید
نیازی به آپدیت هم نیست
دوستان بازی برا من اجرا میشه
ولی هیچ گرینه ای نداره که من بتونم روش کلیک کنم و برم تو بازی
قسمت Muliplayer مثل اینکه خاموشه
Directx 11
کارت گرافیک
استیم
همه چی نصبه، الکی به اینا گیر ندین ( من خودم MW2 رو با استیم بازی میکردم )
راستی تو قسمت Option که میری میزنه Loading تموم هم نمیشه![]()
خوب دوست عزیز حالا چرا عصبانیتت رو رو سر ما خالی میکنی؟
دوست من با این توضیحاتتون صد در صد مشکل از کرکی هستش که دارین استفاده میکنیم
کرک rapper یا اسکاردورل با اپدیت یک و دوش رو بریز حله
پست زحمت بکش در صفحات قبل بگرد هر دو لینکشون هست
سلام.
بازی من 4 دیسک بود .باید کپی میشد رو هم .
بازی اجرا شد .
فرداش که اجراش کردم ارُر داد . (همون DONT SENT تو XP )
مشکل چیه ؟
امید جون من تاحالا 200 مگابایت کرک دانلود کردم ولی درست نشده
شما زحمت بکش با یاهو ت بیا بالا من بهت Team Viewer میدم، ثواب هم داره.
امام علی (ع) فرمودند:
هر که به آلوچه کمک کرد دنیا و آخرت را برای خودش خریده است![]()
تاریخ کامپیوترو یه روز برگردون عقب
بازی رو پاک کن ذوباره نصب کن استیم رو نصب کن (احتیاج به لاگین این قرطی بازیا نداره )تاریخو ساعتو درست کن برا بعضیا 14/11 جواب میده برا بعضیا 13/11 جی ام تی رو بزار +8 BEIJING......HONG KONG اون کرک که من گذاشتم هم برا من راه افتاد هم دوستم اگه دانلودش کردی بریز بلکه اگه خدا بخواد درست شه اگه با این کارا درست نشد خودتو اذیت نکن بیخیال شو برو گیم نت بازی کن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)