مگه پپ کیه که رونالدو بایذ بره جلوش سه لا شه تا باهاش دست بده
مثلا اگه کسی دیگه بود چی میشد
میگرفتن همدیگه رو میزدن![]()
مگه پپ کیه که رونالدو بایذ بره جلوش سه لا شه تا باهاش دست بده
مثلا اگه کسی دیگه بود چی میشد
میگرفتن همدیگه رو میزدن![]()
اولا پپ بزرگتره حالا به این چیزها کاری نداریم پسر خالش که نیست اینجوری میره سمتش اونم تو جمع
این بحث ها را هم تمام کنیم بهتره مهم اینه که مسی 4 امین توپ طلا را هم گرفت و الان داره تلاش میکنه برای 5 امیواقعیت ها را باور کنید نه انکار!
![]()
زیاد اهمیت نداره دست دادن رونالدو با گواردیولا شاید برای رونالدو گواردیولا شصیت مهمی نباشه اصلا
سینا جان، شخصاً علاقه ای به دنبال کردن این بحث های پیش و پا افتاده ندارم. تو دنیای فوتبال و رقابت، اگه قرار باشه همه با هم خارج از زمین دوتا دوست و رفیق باشن، دیگه رابطه ژاوی و کاسیاس واسه همه چیپ میشه! همچین روابطی چون تک هستن، زیبا هم هستن.
اما یه جوری میگه رونالدو داره رد میشه میخوره به اون که انگار رونالدو پارکینسون داره چپ و راست به این و اون میخوره. کله کچل پپ رو من از 2 کیلومتری ببینم تشخیص میدم، رونالدو بعد از این همه ال کلاسیکو، جنگ و جدل، از 50 سانتیمتری تشخیص نداده بود این پپ هست؟
حالا اصلاً رونالدو اتفاقی دستش رو گذاشت رو شونه پپ، سر و بدنش رو هم کج کرد ببینه دستش رو شونه کی هست، قبول، شما خودت پپ رو نگاه کن، تا میبینه رونالدو هست رو برمیگردونه. اینجور مواقع چی کار میکنن؟ یه خبرگزاری نام ببر که برداشت شما رو کرده باشه. با توجه به محبوبیت پپ، خبرگزاری ها همیشه ازش دفاع کردن...
طرز حرف زدن ناظر انجمن رو داشته باشیدکله کچل پپ
بعد ما میگیم خوره مورینیو پست پاک میشه که به تیم حریف توهین نکنید
طاس، کچل، کل و یا بی مو، همه کلامات رایج چه در گفتگو های روزانه و چه در کتاب ها، برای توصیف ظاهری فرد هستن.
معنی واژه کچل در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : "کچل . [ ک َ چ َ ] (ص ) شخصی را گویند که سر او موی نداشته باشد و زخم یا داغهای زخم داشته باشد و او را به عربی اقرع خوانند. (برهان ). بمعنی ..."
نه قصد توهین بوده، نه تمسخر. اگر به طرفداران پپ برخورده، خودم پست خودم رو ویرایش میکنم و معادل دیگه برای توصیف ظاهری پپ انتخاب میکنم.
Last edited by kasra_khan2003; 11-01-2013 at 11:10.
سلام /
من تاپیک رو میبندم تا بیشتر از این شاهد بی احترامی ایرانیها به همدیگه به خاطر 4 تا اجنبی نباشیم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)