تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 130 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1298

نام تاپيک: درخـــــواســـــت مــــدار خـــــود را ايــــــنــــــجـــــا مــــطـــرح كــنــيـــد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امکان بودن چنین مداری هست ولی من به شخصه جایی ندیدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من مداری میخواستم که صدا رو به طور اتوماتیک در یک سطح نگه داره یعنی با کم شدن صدا ی خروجی خودش صدا رو زیاد کنه وبا زیاد شدن صدای خروجی صدا رو کم کنه
    باتشکر
    سلام دوست عزیز
    آقا من قبلا که با آیسی ضبط صدا کار می کردم یه همچین آیسی ای تو دیتا شیت isd25120 دیده بودم درست خاطرم نیست ولی فکر کنم همین کار را می کرد. اگه اشتباه نکنم mc34119 بودش.

داره خودمونی میشه Moje RengeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    آقا من قبلا که با آیسی ضبط صدا کار می کردم یه همچین آیسی ای تو دیتا شیت isd25120 دیده بودم درست خاطرم نیست ولی فکر کنم همین کار را می کرد. اگه اشتباه نکنم mc34119 بودش.
    میشه در موردش بیشتر توضیح بدین یا اگه مقاله یا سایتی در مورد این ایسی دارید به من معرفی کنید
    راستی این مدارو آماده جایی ندارن یا نمیشه از ظبط یا وسیله دیگه ای در اورد
    با تشکر
    Last edited by Moje RengeR; 14-02-2007 at 12:23.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

اي بابا اگه من ميخواستم كه بخرم كه اينجا نميومدم يعني بين شما يك ادم بامعرفت پيدا نميشه درضمن با تشكر از شما دوست عزيز كه به من جواب دادي راستي اگه ميشه نقشه اون تاكي واكي رو واسم بذار تو سايت
    واقعا ارزش شو نداره چون یکی از دوستان ما ااین کارو کرد ولی موفق نشد چون تومدار با برد بالا کرستال یا سلفهایی وجود داره که خیلی کم یابه واین مداره خیلی حساسه با کوچکترین اشتباه یا برد مدارتون میاد پایین یا با دومین دستگاه مچ نمیشه
    این مداراتی که شما میتونین بسازین انا لوگه ولی این تاکی واکی ها دیجیاله اینم یه عکس ازش
    بازم میگم واقعا ارزش شو نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا خيلي دستت درد نكنه.راستشو بخاي حرفت قانعم كرد.هالا اين تاكي واكي ها رو كجا ميشه خرييد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

اقا خيلي دستت درد نكنه.راستشو بخاي حرفت قانعم كرد.هالا اين تاكي واكي ها رو كجا ميشه خرييد
    میتونی تو گوگل سرچ کنی واکی تاکی بعد بقیه ش معلومه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من یه مدار نسبتا ساده ولی کاربردی آنالوگ میخوام کهبشه ساخت در ضمن نکته ای که هست اینه که محاسبات و تحلیل ریاضیشم احتیاجه!
    دانشجوی مکانیکم پروژه درس مبانی برقه 2 ئه! گفته یه مدارو بسازید بعد محاسباتشم انجام بدید یا با پی اسپایس ! ( همین بودیگه ؟) تحلیل کنید .

ممنون می شم اگه کتابی سایتی لینکی معرفی کنید یا که بگذارید.

مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من نقشه ساخت يجور انتن رو ميخواهم.يكي واسه tv ويكي واسه راديو جيبي.البته يك انتن عالي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اول جاداره که از زحماتت برای پاسخ به سوال ها و سعی در رفع مشکلات دوستان تشکر کنم.
    چند روزی که دنبال نحوهی کار میکروفون های خازنی و ساختمان داخلی این میکروفون هام یه اطلا عاتی دستگیرم شده اما خیلی کامل نیستن اگه لطف کنی راهنمایی کنی ممنون میشم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض نیاز به طراحی یه مدار کوچولو!

سلام

من نیاز به یه مدار دارم که.....

از دو قسمت تشکیل میشه.

به صورت بی سیم به هم متصل میشه. ( مثل تاکی واکی )

اما روی یکی از مدار ها 7 تا دکمه هست و با زدن هر کدوم از اونها باید کیت شماره 2 ( قسمت دوم ) همون عمل رو انجام بده.

مثلا اگه یک کلید روی برد اول زده بشه ، Led مخصوص همون کلید روی کیت دوم روشن بشه.

در ضمن ، این دکمه ها باید بصورت فشاری باشه و تا وقتی که دکمه درحالت فشار هست باید اون لامپ روشن باشه و در صورتی که جریانی که از دکمه میگذره قطع بشه اون لامپ هم روی برد دوم قطع بشه.

راستی ، ممکنه چند تا از این دکمه ها همزمان فشار داده بشه ، از این نظر هم مشکلی نداشته باشه لطفا!

من خودم خیلی از الکترونیک سر رشته ندارم ، لطفا مدارش رو برام طراحی کنید. و تصویر برد رو برام بزارید. به همراه قطعات مورد نیاز مثل آی سی و خازن و ... .

در ضمن ، میخوام هر دو مدار فرستنده و گیرنده با ولتاژ حداکثر 3 ولت کار کنه. بردش هم حدود 1 متر بسه. ( حالا هر چی بیشتر بهتر! )

لطف کنید و راهنمایی ام کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •