تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 457 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام
    علی جان ممنون بابت جواب
    1- ولی عکس زیر رو ببینید من در محیط کیوسک wirar رو دانلود کردم مستقیما در سیستم اصلی ذخیره شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2-یعنی کافیه ما یه بار کیوسک رو اجرا کنیم تا همه چیز توی محیط سند باکس اجرا بشه . حالا اگه از کیوسک خارج بشیم پروسه ها از سند باکس خارج نمیشن تا وقتی که reset sandbox رو بزنیم درسته ؟
    با تشکر
    سلام

1- نه دیگه، الان شما عکسی که قرار دادید سیستم اصلیت نیست ؛ توی محیط کیوسک هست(فرض کن کیوسک یک ویندوز مجازی هست). کی میگه فایل توی سیستم اصلیت ذخیره شده؟!! از کیوسک خارج شو و برو به همون مسیر و ببین فایل
    wirar را که دانلود کردی میبینی؟ خــیــر

راهش هم اینه که از طریق پوشه اشتراکی این فایل را به سیستم اصلیت انتقال بدهی. قبلش هم اگر پاکسازی سندباکس را اجرا کنی. این فایل پاک میشه میره.

2-من عرض کردم که وقتی کیوسک اجرا شد، اونوقت هر فایل و برنامه ای که اجرا میکنید کلا مجازی سازی میشه، بعلاوه همه پروسه ها و فرایندهای موردنیاز اون برنامه. حتی فایلهای سیستمی ویندوز.

2. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام دوستان.من هم نسخه 6 رو بلاخره نصب کردم.تا اینجای کار که راضی بودم.1-البته توی نسخه 5 به راحتی میتونستم کنترل داشته باشم روی برنامه هایی که به اینترنت وصل میشن منظورم همون تب اولیه که اسمش یادم رفت.ولی الان توی نسخه 6 نمیدونم چجوری به اون دسترسی داشته باشم2- تا بتونم برنامه هایی که اجازه وصل شدن رو بهشون دادم ببینم.از دوستان میخام یکم راهنمایی کنن.فکر میکنم این نسخه 6 جا برای بحث داشته باشه.باید بهمدیگه کمک کنیم تا سریعتر بهش عادت کنیم.من که فکر میکنم بهتر شده.
    1- از طریق KillSwitch و سربرک Network.
    2-به برنامه هایی که اجازه دادید هم قسمت فایروال، برو به بخش قوانین برنامه ها. Application Rules

4. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستان کمدو رو نصبیدم(نسخه اینترنت سکوریتی پرمیوم)،1- IDM رو که اجرا کردم idm.exe رو حذف کرده، چه باید کرد؟
    2-در ضمن دیتابیس کومودو رو دانلود کردم(BASE_END_USER_v14618.cav)، از توی نرم افزار که میزنم import virus database هیچ اتفاقی نمیافته، یه راهی بدین که دیگه من 100 مگ دانلود نکنم.
    سوال اول را که دوستمون پاسخ دادند، اضافه اینکه شما برای رجیستر کردن IDM از کرک و پچ استفاده کردید.... بنابراین خودتون دستی توی کومودو باید IDM را بزارید در لیست فایل های امن، تا مشکلی نداشته باشید.

2- فایل دیتابیس را از کجا دانلود کردید؟!

اگر از طریق CIS بوده که الان کومودوی شما آپدیته..... فقط میتونید این فایل را کپی داشته باشید برای روز مبادا به درد میخوره. هفته ای یک بکاپ ازش میتونید بگیرید. البته اگر برای سیستمهای دیگه نیاز دارید میتونید ازش استفاده بکنید.....

6. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vooroojack1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام بچه ها من ورژن 5.12 رو دارم به نظرتون به 6 ارتقا بدم
    .
    .
    لطفا لینک دانلود ورژن 6 با لینک آپدیت آفلاین رو هم قرار بدین برای ویندوز 7 64 bit

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

سلام دوستان من کومودو ورژن ۵ام رو به ورژن شش ارتقا دادم ولی باعث شد که کلا نت ورکم فطع بشه و دسترسی به شبکه محلی و اینترنت رو از دست بدم، ولی وقتی کلا پاکش میکنم دوباره دسترسیم درست میشه. میشه راهنمایی کنید چه کار باید بکنم؟ ممکنه به این دلیلی باشه که ورژن ۶ رو روی ورژن ۵ آپگرید کردم؟ ممنونم از راهنماییتون

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام دوستان من کومودو ورژن ۵ام رو به ورژن شش ارتقا دادم ولی باعث شد که کلا نت ورکم فطع بشه و دسترسی به شبکه محلی و اینترنت رو از دست بدم، ولی وقتی کلا پاکش میکنم دوباره دسترسیم درست میشه. میشه راهنمایی کنید چه کار باید بکنم؟ ممکنه به این دلیلی باشه که ورژن ۶ رو روی ورژن ۵ آپگرید کردم؟ ممنونم از راهنماییتون
    سلام

نسخه 5 و 6 تغییراتشون زیاد بوده. اصلا توصیه نمیشه که آپگریت کنید.

حتما ابتدا نسخه 5 را پاک کنید و بعد نسخه 6 را نصب کنید.

10. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ghost_dog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان. من یه مشکلی با آپدیت کردن کومودو در محل کار دارم ، اون هم اینه که و شرکت برای شبکه کردن و استفاده از یه نرم افزاری خاص، اومدن یه dns برای سرورشون گذاشتن. به همین دلیل نمیشه کومودو رو آنلاین آپدیت کرد.
    میدونم میشه از آپدیت آفلاین استفاده کرد ولی یه مشکل دیگه هست. زیاد فلش به کامپیوترها میزنن،به همین خاطر آپدیت آفلاین زیاد خوب جواب نمیده،و با اینکه تنظیمات رو از همین تاپیک انجام دادم ولی باز هم سیس ویروسی شده. دنبال اهکار میگردم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنین منو. بازهم ممنون
    Last edited by ghost_dog; 23-12-2012 at 22:06.

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام دوستان. من یه مشکلی با آپدیت کردن کومودو در محل کار دارم ، اون هم اینه که و شرکت برای شبکه کردن و استفاده از یه نرم افزاری خاص، اومدن یه dns برای سرورشون گذاشتن. به همین دلیل نمیشه کومودو رو آنلاین آپدیت کرد.
    میدونم میشه از آپدیت آفلاین استفاده کرد ولی یه مشکل دیگه هست. زیاد فلش به کامپیوترها میزنن،به همین خاطر آپدیت آفلاین زیاد خوب جواب نمیده،و با اینکه تنظیمات رو از همین تاپیک انجام دادم ولی باز هم سیس ویروسی شده. دنبال اهکار میگردم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنین منو. بازهم ممنون
    سلام

شما باید این کارو بکنید:

ابتدا روی سیستم محل کارتون. برنامه های مورد نیازتون را نصب بکنید و اجراشون بکنید و همه را درلیست فایل/برنامه های امن کومودو قرار بدهید.

بعد اتوسندباکس کومودو را فعال بکنید و بزاریدش روی Block

حالا هر کی هر چندتا فلش دوست داره به سیستم وصل کنه. اگه اتوسندباکس خاموشه. واسه +D اینو انتخاب کن: هیچ پیغامی نشان نده، همه را مسدود کن

هر وقت هم مشکلی پیدا کردی که فکر میکنی از کومودو هست، برو به قسمت گزارشها و وقایع دیفنس را بررسی کن ببین چی را مسدود کرده.

با این کار اصلا نیازی به آپدیت هم نداری.

من خودم توی اداره روی چند تا سیستم ( البته سیستم خودم نه- واسه کاربرای دیگه) این کارو کردم. هیچ مشکلی از لحاظ ویروس ندارند. کومودو هم سالی یکبار آپدیت نمیشه.

روی کومودو هم میتونید پسورد بزارید تا معاندین تنظیمات را تغییر ندهند

حالا سیستم را بده دست یک کاربر ناوارد، هر چی هم فلش دوست داری بزن به سیستم.........

سیستم محل کاره دیگه. روزی 700 تا برنامه که نصب نمیکنی.

13. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ghost_dog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون از جوابتون. ولی مشکل من اینه که رو سیسم اطلاعات خیلی حساسی هست،نمیخوام خود سیستم ویروسی بشه. همین چند روز پیش دیدم یه سر از اطلاعات به صورت هیدن رو فلش کپی شده.شانس آوردم فلش مال خودم بود.وگرنه کارم .......

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ممنون از جوابتون. ولی مشکل من اینه که رو سیسم اطلاعات خیلی حساسی هست،نمیخوام خود سیستم ویروسی بشه. همین چند روز پیش دیدم یه سر از اطلاعات به صورت هیدن رو فلش کپی شده.شانس آوردم فلش مال خودم بود.وگرنه کارم .......
    خب شما سیستمت ویروسیه. اول پاکسازیش بکن. ( از CCE پرتابل استفاده بکن)

بعد اون کارهایی که گفتم را انجام بده.

اینها را گفتم که دیگه سیستم محل کارت ویروسی نشه.

با اون راهی که جلو پات گذاشتم خیالت بابت آلودگی سیستم راحت میشه. این روش از استفاده هزارتا آنتی ویروس اپدیت شده بهتر عمل میکنه و واقعا 99 درصد امنیت واقعی داری.

16. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •