بچه ها باز هم سلام
لطفا منو راهنمایی کنید که از چه شرکتی خط صبا نت بخرم
منظورم اینه که مثل این شرکته صبا که تو صفاییه کوچه 23 هست سر آدم کلاه نذارن
ممنونم
بچه ها باز هم سلام
لطفا منو راهنمایی کنید که از چه شرکتی خط صبا نت بخرم
منظورم اینه که مثل این شرکته صبا که تو صفاییه کوچه 23 هست سر آدم کلاه نذارن
ممنونم
ببینید سرعت 64 اگر سرعت دانلودشما بوده است که سرعت خوبی بوده است و مطابق همان 512 بوده است که خریدید.
یعنی این 64 سرعت چی چیزی در کامپیوتر شما بوده است ؟ شما سرعت اینترنت خود را چگونه اندازه گیری می کردید؟
با این سایت که در این پست معرفی شده است چک کنید
فقط با مرورگر فایرفاکس وارد شوید
اگر 64 را نشان داد مطابق همان 512 است که خریداری کردیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت انتقال اطلاعات در اینترنت رو این روزها با bps میسنجند که برابر است با تعداد صفر و یک هایی که در هر ثانیه به کامپیوتر شما وارد یا از آن خارج میشوند. این همان سرعتی است که اگر مودم داشته باشید حوالی 56 کیلو (کیلو در کامپیوتر یعنی ۱۰۲۴) است و اگر خط ه ۱۲۸ کیلویش خط 128K یعنی ۱۰۲۴ * ۱۲۸ یا همان ۱۳۱۰۷۲ بیت بر ثانیه. میدانیم که یک بایت اینجور جاها، ۸ بیت است و در نتیجه با تقسیم آن عدد به هشت، به عدد ۱۶۳۸۴ یا همان ۱۶ کیلو می رسیم که حداکثر اطلاعاتی است که کامپیوتر شما می تواند در ثانیه دریافت کند.
اما به این هم توجه کنید که به خاطر بحث های فنی و اینکه بعضی از بیت ها برای کارهای دیگر مصرف میشوند، مثلا در مورد من که یک خط ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه دارم، حداکثر سرعت دانلود به چیزی در حدود ۱۳ یا ۱۴ کیلوبایت می رسد. برای یک مودم ۵۶ کیلو، این عدد حداکثر چیزی در حدود ۶ کیلوبایت در ثانیه خواهد بود. لازم نیست اضافه کنم که یک مگابایت، برابر ۱۰۲۴ کیلوبایت است و در نتیجه در صورت دریافت ۶ کیلوبایت در ثانیه، زمان دریافت یک فایل یک مگی، ۱.۲۴ تقسیم بر ۶ یا همان ۱۷۰ ثانیه (حدود ۴ دقیقه) خواهد بود.
حالا که چی؟ مساله این است که بعضی برنامهها به دروغ به شما میگویند که سرعت دانلود شما چهار برابر شده (: این غیر ممکن است چون اگر ممکن بود، خود سیستمعاملها از آن ایده استفاده میکردند و رشته مخابرات هم تعطیل می شد چون فرمولهایش غلط بودند. ویندوز عادت دارد برای خوشحال کردن شما، یک عدد بیخودی نشان دهد که هیچ ربطی به سرعت دریافت اطلاعات توسط شما ندارد، این عددها چیزهایی مثل حداکثر سرعت ممکن برای اتصال هستند که خب چون ممکن نیستند، هیچ وقت هم به آن نمیرسید. عددهایی مثل 112000 روی خطوط ما و مودمهای ۵۶ کیلو، تخیلی هستند (:
اما چطور سرعت دسترسی به اطلاعات خود را بسنجید؟ بعضی سایتها هستند که جواب این سوال را برایتان پیدا میکنند و نمایش دهند. مثلا یک نمونه خوب، سرعت اینترنت سنجاست. وقتی وارد این سایت میشوید،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا کافی است از آنجا که نوشته Choose a Server و از کنار همان فلشها، یکی از سرورها را انتخاب کنید. سرور مورد نظر کلی اطلاعات برای شما میفرستد و بعد آنها را دریافت میکند و در نهایت به شما میگوید که اینکار چقدر طول کشید و شما در هر ثانیه چقدر اطلاعات دریافت یا ارسال کردهاید. توجه کنید که برای صحیح بودن جواب، مهم است که حین سنجش هیچ کار دیگری با اینترنت نکنید. نتیجه من این است:
که گفته من با سرعت ۱۱۹ کیلوبیت بر ثانیه اطلاعات دریافت کردهام و با سرعت ۱۱۸ کیلوبیت بر ثانیه اطلاعات را به اینترنت فرستادهام. سرعت ۱۴.۹ کیلوبایت سرعت قابل پذیرشی برای یک خط ۱۲۸ کیلوبیت (برابر ۱۶ کیلوبایت) است.
Last edited by 7777; 07-11-2008 at 06:20.
اینم جوابتون توجه کنید نوشته 64 کیلو بیت نه بایتببینید سرعت 64 اگر سرعت دانلودشما بوده است که سرعت خوبی بوده است و مطابق همان 512 بوده است که خریدید.
یعنی این 64 سرعت چی بوده است ؟ شما سرعت اینترنت خود را چگونه اندازه گیری می کردید؟
با این سایت که در این پست معرفی شده است چک کنید
وقتی بعد از حدود 6 روز خواهش و تمنا خط رو وصل کردن دیدم که سرعتش 64 کیلو بیت هست
در ضمن دوستمون راست میگه برای تست سرعت از سایتهای مربوطه کمک بگیرید
خوب معلومه که نباید گوش داد اونا هرچی براشون به صرفه تر باشه میگنبه حرف مسئولین شرکتی که ازشون خط رو می خرید کاری نداشته باشید( مخصوصا این حسینی بی وجدان)
باید برای انتخاب از تجربیات سایر افراد در فروم هایی مثل اینجا استفاده کنید 100 درصد بهترین نتیجه را خواهید گرفت
Sharmande Font FarSi Nadaram
ParsOnline SerViceHaye KhodeShO Update Kard:
128 Gereftam 3Mahe Ba 9GB Download Va Shaba 2-6Rayegan 51000Toman
Man Ba ParsOnline Moshkel Dashtam - Az Vaghti Ke modeme Khodamo Avaz Kardam DorosT ShoOd
Sorate Downloade Manam - Mamolan Beine 10Ta14 Hast
Modeme Ghablim Symphoni BooD Alan D-Link GerefTam AliYe
Alan Ba ParsOnline Hich Moshkeli Nadaram
1Kam Faghat Geymatesh Balast![]()
سلام به همه ی بروبچ قمی
آقا من می خوام adsl بگیرم ولی واقعا گیج شدم
الان چی بگیرم ممنون
یه سوال دیگه 128 5 مگابایت را تو چند دقیقه و 256 تو چند دقیقه می زنه ؟؟؟
ممنو ن از راهنماییتون
سلام
به نظرم از شاتل بگیر قیمت هاش رو که دیدم نسبت به بقیه بهتر بوده ( هم برای دانلود کردن و هم برای وبگردی ) ولی بازم ببین سایر دوستان چی میگن
در مورد سوال دوم بستگی به سایتی که دانلود میکنی داره ولی متوسط با 128 4الی5 دقیقه و با256 تقریبا نصف همین زمان
Last edited by sus2; 25-11-2008 at 14:55.
ممنون از راهنماییت شاتل رفتم گفت 256 را به خانگی نمی دیم باید داشجو باشی
منم دنبال یه داشجو هستم
اگر قیمت های جدید صبا رو ندید
این سایت سرعت های 128/512/1024کیلوبیت به تفکیک نوشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mazen_sma; 25-11-2008 at 19:23. دليل: اصلاح لینک
هرچه گشتیم در این شهر نبود اهل دلی که بداند غم دلتنگی و تنهایی وا
آقا این تعرفه ها تا کی هستن ؟؟
صبا 512 را به خونگی می ده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)