حذف شـــــــــود
حذف شـــــــــود
Last edited by hacpdvp; 12-10-2012 at 21:47.
منم مشکل شما رو داشتم نسخه من اسکیدرو بود با کرک و فایل فیکس به نسخه ریلودد تبدیلش کردم بعد نصب پچ مشکل لباسا حل شد
با سلام و خسته نباشيد من نسخه نهايي RELODED دارم و آخرين پچ نصب كردم چرا مي رم تو بازي قسمت Football Life 1 بازي انجام مي دم مياد بيرون
سلام
من هم با پچ 1.2 و کرک RELOADED تو قسمت Become legend با مشکل مواجه شدم! از بازی بیرون میاد!
مگه میشه تبدیل کنیمنمی دونستم میشه بگی از کجا این کارو کردی؟ و چجوری چون منم میخوام
ریلودد کنم
سلام دوستان امید وارم حالتون خوب باشه! یه جفت سوال داشتم! اول اینکه من بازی و نصب میکنم بعد این پچه 2 رو میریزم بعد میخوام یه بازی دوستانه انجام بدم میاد بیرون!ولی مستر بخوام بازی کنم بیرون نمیاد..کرک ریلودد و اسکیدرو رو هم که میریزم انگار پچ غیر فعال میشه! مثلا لیگ انگلستان دوباره بهم میریزه..در ضمن اون کد رو هم وارد کردم!
و اینکه این پچ رو که میریزم اون ایکون PESEDIT رو به زور میکنم سربرگ سوئیچ اون پایین که در مورد کفشها هست کدوم رو باید بزنم تا مشکل کفشهای مستر برطرف بشه؟؟ یعنی دیگه کفشهای مشکی نباشه..کفشهای اصلی باشه..
مرسی
Salam avaz az hame khaste nabashid migam b doostani k inja rahnami mikonano komak mikonan man moshkelam hamin reload kardane k postaye shomaro motalee kardam hamaro ta hodoi karam raht oftad vali khob vaghti b adresi k goftin miram (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\KONAMI\PES 2013](
man gozine cod nemibinam onja k bekham avazesh konam
har morede downloadiam k boode dl kardam harchi k shoma moarefi kardin
alan b erorre poste 239..khordam
cpu: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6420 @ 2.13GHz x 2 (2.13Ghz) ram 4 gig winam 7 64 bit gpu: ATI Radeon HD 4600 Series (PS3.0/VS3.0)
anti virusamam kasper internet securety orginal hastesh
mamnoon misham komak konid badesh inke mikhastam bedoonam noskhr reload v SKIDROW chejoori mishe tashkhis dad az ham merc vaghan
داداش فارسی بنویس
چه وضعیه همش میپره بیرون از بازی . از سایت p30world هم دانلود کردم . تو مستر لیگ و لجند اینجوری میشه . خیلی ازار دهندس
سلام به تمام دوستان عزیز p30world.
من یک مشکلی دارم و اونم اینه که وقتی میخوام pes 2013 رو باز کنم باز که میشه وقتی داره بازی لود میشه همون اولش یک دفعه این ارور رو میده و نمیدونم چه کار کنم.
اگه شما بلدین یک کمکی به ما بکنین ممنون.
یک جورایی ارور check your online رو میده ممنون میشم هرچه زودتر کمک من بکنید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)