تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 720 اولاول ... 182425262728293031323878128528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یادمه چند سال پیش یکی از دوستان رفت یک تلوزیون شهاب خرید گتم چرا شهاب خرید گفت کیفیتش خیلی عالیه حتی از سونی بهتره گفتم چطور فهمیدی گفت توی تبلیغش که از تلوزیون پخش میشد دیدم کیفیت شهاب از سونی هم بهتره !!! گفتم تلوزیون خودت چیه گفت : گروندیگ
    حکایت این دوستمون که از روی عکس میگه سام از پانا بهتره شبیه این حکایته البته شاید مانیتور رفیقمون ال جی هست !!

2. این کاربر از reza_amir54321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شما سایت بهتر برای مقایسه پیدا نکرده بودی.
    این قدر Reviewمعتبر .
    با تشکر.
    هادی.
    اون رو هم خودم نیافته بودم یکی از دوستان لینک داده بود.

یادمه چند سال پیش یکی از دوستان رفت یک تلوزیون شهاب خرید گتم چرا شهاب خرید گفت کیفیتش خیلی عالیه حتی از سونی بهتره گفتم چطور فهمیدی گفت توی تبلیغش که از تلوزیون پخش میشد دیدم کیفیت شهاب از سونی هم بهتره !!! گفتم تلوزیون خودت چیه گفت : گروندیگ
    حکایت این دوستمون که از روی عکس میگه سام از پانا بهتره شبیه این حکایته البته شاید مانیتور رفیقمون ال جی هست !!
    اتفاقن تلویزیونم ال جی هست سی آر تی .

والاو تا اونجایی که دیدم اساتید فروم میگن آپ اسکیل سام بهتر است.
    از روی عکس هم، می شود قضاوت کرد، خود دوستان هم تو تاپیک های دیگه عکسای تی وی های مختلف رو گذاشتن برای قضاوت.
    حالا یه تریپ باید برم از نزدیک مشاهده کنم البت وقتی وی20 اومد، فقط جی10 و چند تا دیگه رو از رو از نردیک دیدم.
    Last edited by Artam01; 15-09-2010 at 19:08.

4. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

از روی عکس هم، می شود قضاوت کرد، خود دوستان هم تو تاپیک های دیگه عکسای تی وی های مختلف رو گذاشتن برای قضاوت.
    حالا یه تریپ باید برم از نزدیک مشاهده کنم البت وقتی وی20 اومد، فقط جی10 و چند تا دیگه رو از رو از نردیک دیدم.

6. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگه بری از نزدیک مقایسه کنی بهتره و خیالت راحت تر هر چند به ندرت امکانش هست بتونی در کنار هم و با سورس مشابه مقایسه کنی

8. این کاربر از reza_amir54321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بنده هم مدل v20 رو یکشنبه از بانه خریدم 1270 که البته 1300 می گفت و با کلی چونه و ... راضی شد

بانه اصلا نبود و چند ساعتی تمام مغازه ها رو گشتم تا از یکی از مغازه ها یک فقط یکی داشتم تونستم بخرم

دنبال 50 اینچش هم بودم اما فروشنده همین مغازه می گفت دوبی هم فقط 50 اینچ سه بعدی هست که اونم با حساب و کتاب خودش 3700 در می اومد و می گفت به احتمال زیاد اصلا نیارند

رنگ پنل خاکستری و واقعا زیباست
    برای تصاویر HD به خصوص پخش شده از WD Live TV کیفیت حرف نداره و برای تصاویر SD هم کیفیت کاملا قابل قبوله و من برای اینکه بیشتر در این زمینه مطمئن بشم قهوه تلخ رو دیروز روی چند تا HDTV دیگه از سامسونگ و الجی مقایسه کردم البته مدلهای تاپ این برندها نبودند کیفیت واقعا در پاناسونیک بهتر بود

خلاصه یکی از خریدهایی هست که از انجامش واقعا راضیم.

10. 4 کاربر از FARID88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بنده هم مدل v20 رو یکشنبه از بانه خریدم 1270 که البته 1300 می گفت و با کلی چونه و ... راضی شد

بانه اصلا نبود و چند ساعتی تمام مغازه ها رو گشتم تا از یکی از مغازه ها یک فقط یکی داشتم تونستم بخرم

دنبال 50 اینچش هم بودم اما فروشنده همین مغازه می گفت دوبی هم فقط 50 اینچ سه بعدی هست که اونم با حساب و کتاب خودش 3700 در می اومد و می گفت به احتمال زیاد اصلا نیارند

رنگ پنل خاکستری و واقعا زیباست
    برای تصاویر HD به خصوص پخش شده از WD Live TV کیفیت حرف نداره و برای تصاویر SD هم کیفیت کاملا قابل قبوله و من برای اینکه بیشتر در این زمینه مطمئن بشم قهوه تلخ رو دیروز روی چند تا HDTV دیگه از سامسونگ و الجی مقایسه کردم البته مدلهای تاپ این برندها نبودند کیفیت واقعا در پاناسونیک بهتر بود

خلاصه یکی از خریدهایی هست که از انجامش واقعا راضیم.

مبارک باشه دوست من

اگه می شه چندتا عکس از TV داخل سایت قرار بده کیفیتش حدودا دستمون بیاد.

ممنون

12. 3 کاربر از mehdi t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آره از نزدیک باید دید منتها اکثر تی وی فروشیها تصاویر فول اچ دی پخش میکنن که فقط از روی فول اچ دی نمیشه تصمیم نهایی رو گرفت.

------------------------

فریدجان مبارک باشه ، بی زحمت می تونی یه چند تا عکس هنگام پخس اس دی و دی وی دی ازش بگیری.مرسی داداش ،من الان چند روزه خواب ندارم دنبال اینم که چه تی وی ای هم رو اس دی خوب باشه هم در آینده برا اچ دی بتونم ازش استفاده کنم.
    Last edited by Artam01; 16-09-2010 at 15:13.

14. 2 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببخشید کسی از دوستان میدونه منوی مخفی V20 رو چه جوری میشه آورد ممنون میشم راهنمائی کنید

16. 2 کاربر از Bardia1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید کسی از دوستان میدونه منوی مخفی V20 رو چه جوری میشه آورد ممنون میشم راهنمائی کنید
    سلام دوست عزیز...

توی صفحه زیر آقا ابی عزیز یک تصویر گذاشتن شاید بکارتون بیاد...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پست جناب *Alucard* عزیز رو هم ملاحظه کنید...

موفق باشید...

18. 4 کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

سلام
    دوستان اين TVوارد ايرن شده.....؟؟؟
    قيمتش رو هم اگه ميشه لطف كنين.....

20. این کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •