سلام.بچه ها من فردا میخوام برم بخرم.نکته ای چیزی هست بم بگید.
سلام.بچه ها من فردا میخوام برم بخرم.نکته ای چیزی هست بم بگید.
1-همه جا قیمت بگیر ارزون ترین رو انتخاب کن.قیمتی که اول بهت میدم زود قبول نکنی.چونه بزن... تا 30 تومن راحت تخفیف میگیری اگه زرنگ باشی.زیاد خودت رو مشتاق نشون نده....
2-پشت ویترینی نخری.جعبه باید کامل بسته بندی شده باشه.دو طرف جعبع دو تا برچسب آبی رنگ هست نوشته دوسال گارانتی کلا مطمئن بشو که بسته بندی کامله.
3-از فروشنده بخواه که کانفیک دستگاه رو تو فاکتور قید کنه.
4-یه برچسب اطراف دستگاه هست روش کانفیگ رو نوشته چک کن ببین همونی هست که میخوای.
5-همون جا بگو لپتاپ رو خوده فروشنده باز کنه و روشنش کنه و کانفیگ لپتاپ رو برات از بایوس کامپیوتر چک کنه.
6-اطراف جعبه یه برچسب وزارت بازرگانی هست به نام برچسب "شما" هلوگرام داره....اون رو هم نگاه بنداز
7-کارت گارانتی رو هم بگیر...سازگار ارقام....
8- یه موس lenovo + یه کیف لپتاپ + یه آنتی ویروس nod 32 ورژن 5 باید بهت بده....
8-خیلی حساس نباش اگه فکر کنی همه دارن بهت جنس رو میندازن نمیتونی زندگی کنی.یکمی اعتماد بد نیست..اینا رو که گفتم چک کنی (خیلی مسایل مهمی نیست احتمالا خوده فروشنده همرو واست چک میکنه) دیگه نگرانی نداری.
ایشالله موفق باشی.
ممنون از جوابتون دوستان . البته این یه قسمتش رو بیاین یه کمی بیشتر تحقیق کنیم. اخه همه دارن میگن که فلان بازی رو با بالاترین تنظیمات و با بهترین فریم ریت اجرا کرد.
ولی ببینین اینجا رو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی تعداد بازی هایی که با بالاترین تنظیمات فریم ریت 30 (زرد- تقریبا لگ دار) یا حتی قرمز (غیر قابل بازی) دارن کم نیست
مثلا همین max payne که اشاره شد روی high هم کم میاره چه برسه به ultra
Deus Ex هم که adamhesaby جان اشاره کرد روی ultra کم میاره.
این جوری ادم نمی فهمه کدوم رو درسته کدوم غلط. یعنی تست فریم ریت های نوت بوک چک اشتباس؟
همین فریم ریت ها توی ریویو خود لپ تاپ هم تکرار شدن ببینین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by whitewolf; 27-08-2012 at 18:11.
اینا رو روی لپتاپ های فول اچ دی اجرا کردن احتمالا برا رزولوشن 1080 .(مطمئن نیستم اما روی فریم ها که کلیک کنی اسم لپتاپ میاد اون لپتاپ ها که دیدم همه fhd بودن)لپتاپی که شما میخری hd هست.
اینو بخون:
Players who opt for a native 1366x768 display on the Y580 should have no problems maxing out details for all major titles released thus far. Those going for the 1080p route, however, may want to trim off some graphical embellishments to reach those higher frames. Regardless, games on the GTX 660M will run great on 1080p and phenomenally on 720p. Additional information and benchmarks on the GTX 660M can be seen on our dedicated GPU page [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اونجا که قرمز کرده بخون.نوشته اونایی که روی hd بازی میکنن نباید مشکلی برای بازی کردن در بالاترین جزییات داشته باشن. وبعدش گفته کارت گرافیک 660 بازی ها رو روی 1080 به صورت عالی و روی hd به صورت فوق العاده میاره...یکی نوشته بود battelfield روی ultra چهلتا فریم داده!!! در حالی که تو این سایته نوشته 19 تا.در هرحال من این اعداد رو تا تجربه نکنم تایی نمیکنم اما فعلا بهترین لپاپی که میتونی بخری با بهترین گرافیک همینه
اونی که زده اولترا که ماله فول اچدی هست دوست عزیز.
اونایی که من و بقیه تست کردیم همه رو اچ دی بوده.
آره مکس پین با آخرین تنظیمات حدود 35-40 فریمی میده که من خودم یکم آوردم پایینتر تا رو 50-60 فریم اجرا بشه.
تازه با همون گرافیک اینتل 4000 هم میشه بعضی بازی های رو راحت تا 60 فریم بازی کرد. منظورم بازی های ایندی(مثل برید ، لیمبو ، سوپر میت بوی و ...)است.
من رو اچ دی بازی میکنم
فکر کنم ریویو روی فول اچ دی اجرا کرده
دوستانی که لپتاپ رو با هارد ssd خریدند امتیازش تو ویندوز rate به هاردش چند بوده؟![]()
آقا این سوال رو من چند دفعه پرسیدم سمت چپ بالای لپتاپ روی دکمه ی عدد 3 و 4 یکمی شل نیست؟ ماله من یه ذره شل تر از بقیه ی جاهاست... اگه ماله شما اینطور نیست ببرمش گارانتی....
اقا پس قضیه فریم ریت حله.مرسی
راستی اون انتی ویروسی یا کیفی که به صورت رایگان موقع خرید میدن واقعا رایگانه؟
مثلا قبلا اگه تو ایران می خواستین یه تلویزیون ال سی دی بخرین (از سامسونگ یا ال جی یا بقیه...) یه سینما خانگی رایگانم با تلویزیون میدادن (نمی دونم الانم این طوریه یا نه) حالا اگه یکی بهشون می گفت که سینما خانگی مثلا رایگانشون رو نمی خوام حدود 350 تومن از قیمت کلی کم می کردن. منم شک دارم که سازگار واقعا انتی ویروس و کیف و موسشو رایگان بده. مطمئنم پولشو رو قیمت لپ تاپ می بره. ادم حس می کنه افتاده تو پاچش
خوب معلومه که قیمتش رو حساب میکنن نیاز به تحقیقات نیست:-) اما بگیریش بهتره من قیمت همشو حساب کردم
البت بعضی هاش تو ایران ندیدم براتون دلارش رو مینویسم:
اینا لوازمی بود که به من دادن:
کیف لنوو t120 یا هم چین چیزی 20 دلار
موس لنوو وایرلس 40 دلار
آنتی ویروس حدودا 45 هزارتومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)