تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 197 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چند روز پیش بازی تیم ملی 98 رو با هنرمندان دیدید؟بازی ادو رو دیدید؟ادموند بزیک رو میگم دیدید با چند کیلو اضافه وزن چه بازی می کرد؟
    به خدا اگه من مدیر عامل بودم ادو رو میاوردم تو تیم می ذاشتم تو ترکیب،فیکس هم بازیش نمی دادم 15 دقیقه بازی می دادم کلی هم کارآیی داشت.هم یه [حذف شد] درست و حسابی می دادم به این بادکنکهای تو خالی هم مطمئن بودم دیگه از دو قدمی توپ رو نمی زنه به آسمون
    Last edited by Ezel; 24-09-2012 at 10:24. دليل: استفاده از الفاظ رکیک

2. 6 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

پزسپوليس اخرين قهرماني كه با مربي خارجي بدست اورد بر ميگرده به اوايل دهه هفتاد با مربيگيري استانكو پاپلوكويچ وديگر هيچ!
    به نظرم ما فوتبالمون از اون مواقع هم اماتور تر شده بازيهاي اون زمان كجا الان كجا! فقط الان پول بيشتري ردو بدل ميشه همين!

شما ببينيد هر چي افتخار پرسپوليس بدست اورده با مربيان ايراني بوده استقلال هم همين طوره يادمه يكي بدترين نتايج استقلال هم زمان مربيگري كخ اتفاق افتاد واز اون به بعد ديگه استقلال سمت مربي خارجي نرفت!(نه اينكه مربي خارجي بده نه! فوتبال ما وبخصوص تيمهاي بزرگ پايتخت جنسشون با مربي خارجي جور نشده تا الان! بنا به دليلي كه در ادامه خواهم گقت)
    وقتي امار وارقام داد ميزنه با مربي خارجي نميشه نتيجه اورد چرا اينقدر اسرار هست بر استفاده از اين مربيان؟
    دوستان شايد با من هم نظر باشند كه حتي مورينيو وگوارديولا هم به درد اين فروتبال پوسيده كرم خورده نخواهند خورد همانطور كه در تيم ملي هم ميبينيم يكي از برترين مربيان بين الملل روي نيمكت تيم مليه ولي دريغ از يك بازي قشنگ يك بازي هماهنگ!

كار مانوئل هم به نظرم با پرسپوليس به بمبست كشيد چون در بازي با نفت تماشاگر علنا بر عليه او شعار داد وقطعا در بازي اينده در ورزشگاه ازادي شايد در همان دقايق اوليه شاهد همون رفتار ها باشيم واين حواشي روند تيمو بدتر وبد تر خواهد كرد.
    اگر پرسپوليس ميخواد با ژوزه نتيجه بگيره بايد حد اقل قيد اين فصلو بزنه! كه اين امر با توجه به هجمه و فشار تماشاگران بر عليه كادر فني بعيد به نظر ميرسه.
    ژوزه در مصر هم در اوايل حضورش چندان موفق نبوده ولي در سالهاي بعد تونسته موفقيت ها رو يكي بعد از ديگري بدست بياره ولي فضاي فوتبال ما اجازه اين جور عملكردو به هيچ مربي نخواهد داد.
    من از خدام هست كه پرسپوليس با مانوئل به اوج برسه ولي واقعيت فونبال ما چيز ديگري هست از واقعيت نميشود فرار كرد!

4. 9 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سرگيجه و مسموميت 5 سرخپوش

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در پي سرگيجه شديد و مسموميت چند بازيکن پرسپوليس در پايان بازي با سپاهان از بررسي دقيق اين اتفاق خبر داد.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، محمد رويانيان درباره زير سرم رفتن چند بازيکن پرسپوليس در پايان بازي با سپاهان گفت: تا آنجا که گزارشات را دريافت کردم، نقي زاده، نوري و نوروزي از فرط بي حالي، سرگيجه و يا مسموميت زير سرم رفتند و نقي زاده هنوز از شرايط مطلوبي برخوردار نيست. بنگر و مهدوي کيا نيز به واسطه پائين آمدن فشارشان دچار بي حالي شده اند.

وي افزود: براي ما اين موضوع بسيار عجيب است. همه ديدند که در نيمه اول بازيکنان پرسپوليس بسيار دونده و جنگنده در ميدان ظاهر شدند اما در نيمه دوم شاهد افت فاحش بازيکنان نسبت به نيمه اول بوديم. به طوري که بازي آنها در نيمه دوم طبيعي و نرمال جلوه نمي کرد و مشکلاتي براي آنها بوجود آمده بود. به طوري که در پايان بازي چندين بازيکن تيم از فرط بي حالي سرگيجه و يا مسموميت تحت مداوا قرار گرفته و يا زير سرم رفته اند.

مديرعامل پرسپوليس تصريح کرد: اين موضوع را به طور دقيق و کامل بررسي خواهيم کرد. اين موضوع بسيار مشکوک و غير طبيعي است. شنيده بوديم در فوتبال ايران برخي عناصر فوتبالي دنبال جادو و اينجور چيزها هستند اما نشنيده و نديده بوديم که چنين اتفاقي براي بازيکنان يک تيم بيفتد.

رويانيان افزود: متاسفانه امکانات خوبي هم در ورزشگاه وجود نداشته و تنها يک آمبولانس براي رسيدگي به وضعيت بد بازيکنان پرسپوليس وجود داشته است. مثل اينکه کار آقاي شيريني هم به بيمارستان کشيده شده است. بنده مدام با اعضاي تيم در تماس هستم و کادر پزشکي به ما اعلام کرده تمامي مواد غذايي، پودر، محلول ها و آب معدني را به تهران خواهند آورد تا آزمايشات دقيق در اين خصوص به عمل آيد تا مشخص شود اين اتفاق نادر، عجيب و شک برانگيز چه بوده است.

6. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

»ن که بازی رو ندیدم
    اما:
    1. مربی خارجی برای پرسپولیس خیلی خیلی بهتر از مربی داخلیه
    تیمی که قطبی قهرمان کرد، اول زیر نظر دنیزلی و بعد هم زیر دست اون مربی پرتغالیه، اسمش یادم نیست؛ بار اومده بود
    وگرنه شما مربیگری قطبی رو توی فصلهای بعد دیدین...

2. نود هفته پیش یه مصاحبه ای نشون داد که دقیقا حرف دل من بود
    طرف اومد گفت شما یه بچه 10 ساله هم بیارین میفهمه این تیم اصلا تاکتیک نداره
    همش از دفاع سانتر میکنن تو خط حمله که شاااااید دفاع سوتی بده و یه خبری بشه
    شما 20 دقیقه اول بازی این هفته نفت با استقلال رو نگاه کنین
    بازیکنهای نفت نهایت پاسگاری بودن
    نهایت هماهنگی
    نهایت از دل و جون بازری کردن
    من فقط حسرت میخوردم که چرا امسال یک دقیقه همچین بازی از پرسپولیسیها ندیدیم
    این تیم از لحاظ روحی مریضه!
    بازیکنها با هم مشکل دارن به نظر من
    بعدم، یکی به من بگه هافبکهای تیم ما کیا هستن؟
    مگه علی کریمی مثلا هافبک بازی ساز ما نیست؟
    پس چرا ما اصلا یه پاس تو عمق، یه پاس فرار، یه حرکت درست ازش ندیدیم؟
    همش توپ رو به زور بگیره و ببره انقدر دریبل بزنه که یا لو بده، یا روش خطا کنن

این تیم کارش با سرمربی عوض شدن درست نمیشه! همین

8. 2 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خوب منم از شانس خوبم چند هفتست که بازی ها نمیبینم
    ولی امروز ترکیب دیدم و روند تیم دارم میبینم به نظرم کاری از دست ژوزه برنمیاد و هر چی زودتر بره بهتره
    . مربی خارجی برای پرسپولیس خیلی خیلی بهتر از مربی داخلیه
    تیمی که قطبی قهرمان کرد، اول زیر نظر دنیزلی و بعد هم زیر دست اون مربی پرتغالیه، اسمش یادم نیست؛ بار اومده بود
    وگرنه شما مربیگری قطبی رو توی فصلهای بعد دیدین...
    یوسف جان قطبی کارنامه بدی نداشت .... تو پرسپولیس با وجود اون همه حاشیه موفق بود و تو تیم ملی هم خوب کار کرد
    حداقل از کیروش و مربی های اخیر کارنامه خیلی بهتری داشت
    تو ژاپن هم با تیمش که اصلا تیم قوی ای نیست نتایج بد کسب نمیکنه
    حداقل شور و حالی که قطبی بعد از چند سال به پرسپولیس و تماشاگرا بعد از چند سال برگردوند دوست داشتم

بازم دوست دارم اگه مربی ای قراره بالا سر تیم بیاد یا دنیزلی باشه یا بالاخره به یکی از بازیکنایی که به قول خودمون نسل با تعصبمون بودن اعتماد کنیم و بزاریم کار کنن
    خیلی دوست دارم یه روز افشین پیروانی به عنوان یه سرمربی موفق تو پرسپولیس ببینم
    امروز سالروز دربی 9 نفرمون بود بازی ای که استیلی و پیروانی از جون مایه گذاشتن

درسته مشکل این تیم تو این چند سال مربی نبوده ولی الان با حاشیه هایی و وضعی که داره اصلا نمیشه فکرش کرد که این تیم با ژوزه موفق بشه

10. 4 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزیز من شما اگه دقت کنی همین آقا کرانچار که الان روی نیمکت مربیگری تیم قهرمان لیگ نشسته اول اومده بود پرسپولیس و داشت خوب هم نتیجه میگرفت
    منتها یدفعه عشق آقای کاشانی برای علی دایی قلمبه کرد و در حالی که تیم خیلی خوب و رو به جلو بود یهو زد همه چیز رو خراب کرد

اینهمه به بازیکنهای قدیم خودمون اعتماد کردیم چه خیری دیدیم؟
    استیلی گلی به سرمون زد؟
    پیروانی گلی به سرمون زد؟

[حذف شد]

نه داداش شما مطمون باش یحیی گل محمدی هم هیچ گلی به سر این تیم نمیزنه

به نظر من در این شرایط بهترین استفاده ای که میشه از پیش کسوتهای پرسپولیس کرد اینه که کریم باقری بیاد بشه سرپرست تیم
    بنده که هنوز یادم نرفته داش کریم زمان بازیش هم به بهترین نحو حاشیه ها رو جمع میکرد؛ حتی از سرپرست وقت هم بهتر
    Last edited by Ezel; 24-09-2012 at 10:22. دليل: لحن نامناسب - توهین آمیز

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

درسته تیم باخته و نمیشه ازش دفاع کرد و دنبال بهانه بود ولی این قضیه مسمومیت باید بطور جدی از طرف باشگاه پیگیری بشه.این اولین بار نیست در اصفهان داره از این اتفاقات میفته یادمه چند سال پیش مسئولان الهلال هم نسبت به مسموم بودن بطری آبهای ورزشگاه حتی به ای اف سی هم اعتراض کردن.

13. این کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هر کس که از نتیجه خبر نداشت و بازی رو میدید فکر میکرد سپاهان عقبه که داره حمله میکنه.
    دقیقا /

من بازی رو از اواخرش دیدم و دقیقا همین فکر رو کردم !

من فکر میکنم مشکل این تیم صرفا مشکل فنی نباشه ؛ مسئله ی مهم اینه که مانوئل نمیتونه و نتونسته با بازیکنان تیم ارتباط روحی - عاطفی و حتی فکری برقرار بکنه / و البته ارتباطی به سن و سال بالای ایشون هم نداره چون ما امثال سرهنگ یاوری و شاغلام رو داریم که علیرغم سنشون خیلی خوب با بازیکنان ارتباط برقرار میکنند .

سیر نزولی پرسپولیس از دید من اونجایی آغاز شد که حبیب کاشانی با توجیه "اعتقاد نداشتن به مربی خارجی" کرانچار مربی تیم سوم لیگ رو برکنار کرد و علی دایی کم تجربه رو جایگزینش کرد و به اینجا رسیدیم و کرانچار هم به بهترین نحو ثابت کرد که پرسپولیس قدر مربی ای که در اختیار داشت رو ندونست / هرچند که این صحبتها در حال حاضر دردی رو دوا نمیکنه /

خط زدن انصاری فرد و کریمی هم دردی رو از این تیم دوا نکرد ؛ من فکر میکنم الان زمان تغییر رسیده باشه ، و احتمالا به مربی داخلی رویانیان تیم رو بسپره میتونه بهتر از ژوره نتیجه بگیره ؛ ژوزه تقریبا منو یاد وینگادا میندازه ؛ وینگادایی که او هم خیلی در برقراری ارتباط با بازیکنان موفق نبود اما در هر صورت نتایجی بهتر از ژوزه میگرفت ...

با توجه به اینکه این فصل 4 تیم مستقیم سقوط میکنند و یک تیم هم به پلی آف میره ، پرسپولیس دیگه هیچ جایی برای امتیاز از دست دادن نداره و سردار میبایست جراحی که گفته بود رو در اشل و مقیاس وسیعتری انجام بده تا از "خاسرین" نباشه .

15. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با این وضع احتمال سقوط به دسته‌1 خیلی زیاده باید یه کاری کنن
    ژوزه هم واسه شکستاش فقط بهونه میاره
    میگه 22تا قهرمانی دارم احمق که نیستم، ولی به نظر من هست
    از اول گفتیم حمایت کنیم بلکه درست بشه
    ولی این آقا درست‌شدنی نیست و مدام همه رو مقصر میدونه الا خودش
    برگشته گفته کریمی پیر شده و باید خداحافظی کنه
    خودش کل 90دقیقه رو میشینه رو نیمکت انگار اومده خونه سالمندان
    ما یه مربی میخواهیم بیاد کنار زمین سر بازیکنا داد بزنه
    دیشب کرانچار به معنی واقعی کلمه داشت تیمشو کوچ میکرد
    حتی زمانیکه تیمش 2-0 جلو بود و کارو تموم کرده بود
    اونوقت ژوزه نشسته بود خاطرات 22قهرمانیشو تو مغزش مرور میکرد
    فعلا بهترین راه برای فرار از این معضل اخراج ژوزه است
    و بهترین گزینه برای جانشینیش همین گل‌محمدی‌ـه که با علاقه داره به تیم میاد!
    +
    رویانیان انگار اصلا نتایج پرسپولیس واسش مهم نیست
    بعد از اینهمه ناکامی تازه یه کارت زرد به ژوزه نشون داد تا اگه 3کارته شد
    یه هفته سکونشین بشه و دوباره به نیمکت تیم برگرده!

17. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ورزش۳: ميثم نقي‌زاده در خصوص اتفاقات بازي با سپاهان و بي‌حالي، سرگيجه و مسموميت باريکنان پرسپوليس اظهار داشت: واقعا نمي‌دانم در مورد بازي با سپاهان بايد چه حرفي بزنم چون اصلا نمي‌دانم در نيمه دوم چه اتفاقي برايم افتاد. وي افزود: به جز من؛ نوري، مهدوي‌کيا و نيلسون هم دچار مشکل شدند. اصلا نمي‌دانم گل دوم را چطور خورديم و نمي‌دانم چه کسي رو در روي من در وسط زمين بازي مي‌کرد. در گل دومي که وارد دروازه ما شد نيلسون هم مثل من توپ را 4 تا مي‌ديد. بازيکن پرسپوليس تصريح کرد: در گل دومي که دريافت کرديم نيلسون مي‌گفت من توپ را گرفته‌ام چون به جاي توپ سايه آن را ديده بود. همين اتفاقات نيز براي من افتاد چون هيچ چيزي از نيمه دوم يادم نمي‌آيد. نقي‌زاده خاطرنشان کرد: بايد فيلم بازي نيمه دوم را ببينم تا خيلي از مسائل يادم بيايد. واقعا نمي‌دانم 45 دقيقه دوم بازي با سپاهان کي، چگونه و چطور گذشت. وي گفت: در ابتداي بازي نه حالت تهوع داشتم و نه دل ‌درد و در نيمه اول بسيار شاداب دويدم و خوب کار کردم اما وقتي بين دو نيمه به رختکن رفتم و فقط هم آب خوردم انگار زمين بازي دور سرم مي‌چرخيد. توپ را 4 تا مي‌ديدم و نمي‌دانستم کدام را بايد بزنم. پس از بازي يک ساعت و نيم بيهوش بودم. خدا مي‌داند به دنبال فيلم بازي کردن نيستم. به خدا اصلا نمي‌دانم چه کسي گل دوم را وارد دروازه پرسپوليس کرد و اصلا بازي چگونه گذشت. هافبک پرسپوليس در پايان گفت: برخي‌ مي‌گويند نقي‌زاده دچار استرس شده ولي واقعا اينطور نبود. خدا رحم کرد که دچار ايست قلبي نشدم. نمي‌دانم آيا اين موضوع به عمد بوده يا غير عمد اما باور کنيد در بازي مقابل سپاهان در نيمه دوم زمين و زمان دور سرم مي‌چرخيد.

19. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •