تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 301 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

دیشب بازی دلچسبی رو دیدیم.
    خیلی مهم بود که با برتری کامل و یه بازی تماشاگر پسند ، 3 امتیاز رو گرفتیم. همه دیدند که چند موقعیت عالی گل داشتیم که یا به تیر زدیم یا بی دقتی کردیم.
    این برد رو از همه بیشتر مدیون تلاش و تمرکز کادر فنی هستیم بخصوص اینکه جو بدی در آخر بازی قبلی درست شده بود .
    ما هوادارها باید صبرمون رو بیشتر کنیم .
    متاسفانه در آخر هر بازی اگه تیم بد بازی کنه یا نتیجه دلخواه نباشه ، تماشاگر ما "شعارهای روحیه خراب کن "میدن که اصلا قشنگ نیست و کار رو سخت تر میکنه.با یه برد هم نباید سرود قهرمانی بخونیم.

موفق ترین و کار بلد ترین سرمربی لیگ رو داریم و خوشبختانه بجز خط حمله در بقیه خطوط مشکلی نداریم.
    به نظر من اگه منطقی تر از تیم حمایت کنیم و صبر داشته باشیم ، حتما به صدر می رسیم.
    Last edited by federrer; 27-09-2012 at 18:20.

2. 4 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

4. 4 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرهاد مجيدي از فوتبال خداحافظي كرد

در اقدامي غير منتظره، فرهاد مجيدي بازيكن پيشين استقلال و تيم ملي از فوتبال خداحافظي كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فرهاد مجيدي كه سال‌ها پيراهن تيم فوتبال استقلال تهران و تيم ملي را بر تن كرده بود، امروز كفش‌هايش را آويخت و با مستطيل سبز وداع كرد.

مجيدي كه در سال‌هاي گذشته به عنوان يكي از بازيكنان تاثيرگذار استقلال، عملكرد مناسبي در اين تيم داشت و به بازيكن محبوب هواداران استقلال تبديل شده بود، سرانجام امروز (جمعه) تصميم گرفت در سن 36 سالگي از فوتبال خداحافظي كند.

كاپيتان آبي‌ها با وجود پيشنهادهايي كه داشت حاضر نشد در تيمي به غير از استقلال بازي كند، اما مسوولان اين تيم به ويژه امير قلعه‌نويي خواهان او نبودند و مجيدي پس از اينكه فصل گذشته براي بازي با الغرافه قطر از استقلال جدا شد، با آمدن قلعه‌نويي ديگر نتوانست به جمع آبي‌هاي پايتخت بازگردد.

مجيدي در بازي‌هاي گذشته استقلال، بارها از سوي هواداران اين تيم تشويق شد و آنها خواستار بازگشت مجيدي به تيمشان بودند. اما اين درخواست هيچ‌گاه از سوي قلعه‌نويي جدي گرفته نشد، تا اينكه مجيدي براي هميشه از دنياي بازيكني خداحافظي كند.
      محتوای مخفی: منبع 
    http://isna.ir/fa/photo/91070704462/%D9%81%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%AC%D9%8A%D8%AF%D9%8A-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%8A-%D9%83%D8%B1%D8%AF

مـتن نامه خداحافظي فرهاد مجيدي /اميدوارم هواداران"جدایی ناخواسته" سرباز استقلال را بپذيرند

هواداران عزیز

وقتی 15 سال پیش به تیم محبوبم استقلال پیوستم، هرگز تصور نمی کردم روزی با حمایت هواداران پر شور و دوست داشتنی آبی دل استقلالی به جایگاه کنونیام رسیده که در آستانه 36 سالگی ، هنوز با تمام وجود و با ذره ذره توانم برای هواداران بتوانم به میدان بروم.

بازیکن و کاپیتان استقلال بودن، افتخاری است که برای " فرهاد مجیدی" فراموش شدنی نیست. بازی کردن در تیمی که بزرگانی چون شادروان ناصر حجازی، علی جباری و حسن روشن روزگاری در آن عضویت داشتند یا پوشیدن پیراهن شماره 7 که در گذشته بر تن تکنیکی ترین بازیکن آسیا " مجید نامجو مطلق " بوده یا بستن بازوبندی که بر دستان ستارگانی چون برادران بیانی و جواد زرینچه بوده برای " فرهاد " فرزند کوچک خانواده بزرگ استقلال مایه اعتبار و افتخار است .

در این مدت در شادی و غم های زیادی با هواداران عزیز سهیم بوده ام . با شادی هوادار خندیدم و با گریه آنها اشک ریختم. پیروزی های دربی، جشن قهرمانی های لیگ برتر و جام حذفی ، شکست ها و از همه غم انگیز تر از دست دادن اسطوره تاریخ باشگاه استقلال ناصرخان حجازی كه روز تلخی برای من و هواداران بود، هیچگاه از خاطرم نمی رود.

با عنایت خداوند متعال، حمایت هواداران و لطف نام بزرگ و پیراهن آبی" استقلال" به آرزوهای مادی و معنوی خویش رسیده ام و مانند آقایانی که با خودخواهی ، همواره استقلال را مدیون خود می دانند یا در نبود خود ذلت استقلال را آرزو می کنند، فکر نمی کنم. هر چه دارم از استقلال و هوادارانش است و هر کجا که باشم برای سربلندی استقلال تلاش خواهم کرد. اما امروز ، پس از تحمل و سپری کردن روزهای سخت و فرا رسیدن روزهای آبی رنگ زندگی ورزشی ام ، می خواهم سخت ترین تصمیم زندگی ام را برای هواداران بازگو کنم .

طرفداران دوست داشتنی،

بر حسب صبر و تعصب تا به امروز سکوت کردم (حتی در روزهایی که در اوج آمادگی و بنا به سلیقه فنی! نیمکت نشین بودم صحبتی نکردم تا آرامش تیم و مجموعه استقلال برهم نخورد) و برای اثبات خویش تلاش و مبارزه کردم اما امروز وقتی می شنوم که آقایان عامل ناکامی تیم را تشویق فرهاد مجیدی توسط هواداران خونگرم استقلال می دانند برایم تاسف آور است . قطعا روزی با وجود و حضورم برای سربلندی استقلال تلاش کردم اما در این روزها اتفاقاتی افتاد و صحبتهایی شنیدم که به این نتیجه رسیدم باید برخلاف میل باطنی ام از فوتبال خداحافظی کنم .

علیرغم پیشنهادات بسیار از تیمهای داخلی از ابتدای فصل تاکنون، نتوانستم در ایران پیراهنی جز پیراهن آبی بپوشم و بسیار مایل بودم با حضور در تیم محبوبم استقلال به همراه دیگر بازیکنان بتوانم جام قهرمانی لیگ و حذفی را فتح کنم و در نهایت با پیراهن استقلال از میادین فوتبال برای همیشه خداحافظی کنم که این امکان فراهم نشد و گویا تقدیر برای من این چنین بود.

هر کجا که باشم خود را سرباز استقلال می دانم و امیدوارم در آینده، در کسوت های دیگر بتوانم دین خود به هواداران پرشور استقلال را با کسب جام های متعدد، ادا نمایم.

در این جا لازم می دانم از کلیه مدیران، کارشناسان، مربیان، بازیکنان، کادر پزشکی، تدارکات، پشتیبانی تیم و نیز ارباب جراید که در ادوار مختلف، اسباب زحمت آنها را فراهم نمودم، سپاسگزاری نمایم .

در پایان ، از هواداران متعصب و دوست داشتنی استقلال که همواره در سرما و گرما مرا مورد حمایت و تشویق خویش قرار داده، صمیمانه قدردانی کرده و امیدوارم عذر "جدایی ناخواسته" سرباز خویش را پذیرا باشند .

بی گمان هیچگاه خود را از استقلال جدا ندانسته و الطاف، حمایت ها و تشویق های هواداران پر شور و فهیم استقلال از خاطره ام پاک نخواهد شد و هر جا که باشم برای موفقیت آنها دعا خواهم کرد .

به امید قهرمانی استقلال در مسابقات داخلی و بین المللی و سرافرازی و تندرستی هواداران عزیز انشاءا…

برادر کوچک شما

فرهاد مجیدی

Last edited by Amir M.ohAma.D; 28-09-2012 at 12:22.

6. 10 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

محبوبیت برای دیگران ترسناکه !!!!!
    فرهاد مجیدی بازیکن محبوب استقلال در اوج آمادگی و زمانی که بیشتر از همیشه تیمش بهش احتیاج داره از فوتبال خداحافظی کرد
    بازیکنی که حقش تو بازی های ملی خیلی بیشتر از اینا بود

بلایی که سر مجیدی آوردن دارن سر علی کریمی هم میارن !!!!!!!
    هوادارا نباید بزارن یه همچین اتفاقاتی بیفته

8. 4 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

روز هفتم از ماه هفتم استوره از دنیای فوتبال کناره گیری کرد
    واقعآ خبر تاسف باری بود . و مطمعنآ دوستان استقلالی از این خبر به شدت ناراحت شدن .

به هر حال باید دیر یا زود منتظر این اتفاق بودیم و هر چند فرهاد مجیدی در سن 36 سالگی هم آماده و می تونست برای هر تیمی مفید باشه و از همون نیم فصلی که به تنهایی با آقای گل لیگ بود .

من همینجا بهش خسته نباشید می گم و امیدوارم هر جا که فعالیت می کنه چه مربیگری چه ... موفق باشه و هیچ وقت هم از دل هواداران بیرون نمیره .

این متنش خیلی قشنگه ...

فرهاد مجیدی هم رفت! اولین واکنشی که پس از خواندن این تیتر به ما دست داد بغضی بود که اجبارا باید در گلو خفه می شد.

او ستاره ایست که برای میلیون ها استقلالی یاد آور روزهای به یادماندنی پیروزی بود. روزهایی که بچه های کوچه و خیابان در گل کوچکشان پس از گلزنی با یک دست روی قلب به تقلید از وی به شادی پس از گل می پرداختند. و یاد آور هزاران خاطره ی خوب دیگر...

مجیدی جزو آخرین نسلی بود که دوست داشتیم شبیه او باشیم؛ جزو آخرین اسطوره های فوتبال ما.

آقای مجیدی! آنقدر که وسعت داشتی ما از دیدن فوتبالت لذت نبردیم ولی هنوز هم خداحافظی ات را باور نکرده ایم. تو در 35 سالگی هم از جوان 20 ساله ی ما آماده تر بودی تا هنوز هم این شعر را بشنویم که فرهاد نرو و ببینیم آنهایی را که تا آخر عمر مسببان خداحافظی ات را نخواهند بخشید.

منتظرت می مانیم هفتِ طلایی, اما در جایی دیگر. برای دیدنت روی نیمکتِ استقلال لحظه شماری میکنیم. برای روزی که خواهی آمد و انتقامت را خواهی گرفت.

برای دیدنِ روزی که استقلال با تو موفقیت را تجربه کند. روز هفتم از ماه هفتم سال برای ما خوش یمن نبود. اما تو می آیی.. منتظرت میمانیم...
    Last edited by king of the kings; 28-09-2012 at 13:42.

10. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

از پست کسی تشکر نمیکنم چون خبر خوبی نشنیدم واسه تشکر

حرفی هم نمیزنم چون واقعا ناراحتمو عصبانی

امیدوار بودم یا نیم فصل یا فصل بعد فرهادو دوباره ببینم و هنوزم امیدوارم . نباید بذاریم فرهاد محبوبترین بازیکن ایران و آسیا به این راحتیا از فوتبال کناره گیری کنه

آقای امیر قلعه نوعی فقط یه چیزی بهت میگم اینو آویزه ی گوشت کن

فقط یه مساوی تو آزادی کافیه تا کل فوتبال رو سرت خراب شه . پس هواستو جمع کن

وسلام

12. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مجیدی جزو آخرین نسلی بود که دوست داشتیم شبیه او باشیم؛ جزو آخرین اسطوره های فوتبال ما.

واقعیت فوتبال ما
    شاید بشه گفت مجیدی آخرین نفر از اون نسل بود که اون هم رفت(با فاکتور گرفتن از مهدوی کیا و کریمی) بعد از خداداد و کریم و دایی و عابدزاده(البته رحمتی جانشین خوبی بوده)دیگه ستاره سازی نکردیم و ستاره های الآن تو بازار نقل و انتقالات ستاره هستند نه تو زمین فوتبال
    با رفتن مجیدی از فوتبال و به زودی حتماً کریمی و مهدوی کیا تعصب هم از زمین فوتبال خواهد رفت

14. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدیر روابط عمومی استقلال خبر داد/تدارک باشگاه استقلال برای برگزاری بازی خداحافظی فرهاد مجیدی

مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال از تدارک این باشگاه برای برگزاری بازی خداحافظی فرهاد مجیدی خبر داد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،محمد سررشته داری درباره خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال اظهار داشت:از خداحافظی مجیدی از دنیای بازی هیچ فردی خوشحال نیست.به ویژه اعضا باشگاه استقلال که خودشان در راه ساخته شدن یکی از بزرگترین مهاجمان فوتبال ایران نقش داشتند.

وی ادامه داد:مجیدی بازیکن فوق تکنیکی از نسلی بود که آن نسل و آن جنس از فوتبال دیگر تکرار نشد.با بازی های درخشان،افتخارآفرینی ها و جامهایی که او گرفته است،زندگی می کنیم و امیدواریم از فوتبال جدا نشود و همچنان در کنار مستطیل سبز باقی بماند. مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال درباره بازی خداحافظی مجیدی اظهار داشت:باشگاه استقلال در تلاش است تا در فرصتی مناسب یک بازی بزرگ خداحافظی مقابل تیمی بزرگ را تدارک ببینند.

16. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

آخه چرا تو این باشگاه اینقدر کدورت و ناسازگاری داریم.
    به خدا هوادار واقعی همه ستاره ها و زحمتکشان رو دوست داره ، چه مدیرعامل چه سرمربی چه بازکن چه تدارکات.
    اما این طعنه ها و متلک هایی که اعضای خانواده استقلال به هم میگن واقعا اعصاب خرد کن و ناامید کننده است.

فتح الله زاده:فرهاددرحق ماکم لطفي کرد

علي فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص خداحافظي فرهاد مجيدي از دنياي فوتبال و همچنين مسائل روز باشگاه استقلال ضمن بيان مطلب فوق گفت: در فوتبال حرفه‌اي هر مربي نظر خود را دارد و خيلي از بازيکنان بزرگ فوتبال به دو دليل نمي‌توانند با يک مربي کار کنند يا به خاطر مسائل فني و يا به دليل همراه نبودن نظرات و افکار بازيکن با سرمربي تيم. متاسفانه ورزش فوتبال بي‌رحم است و خيلي از بازيکنان بزرگ استقلال که حتي تا 36 سالگي نيز بازي نکرده‌اند مجبور به خداحافظي از فوتبال شدند.

وي درهمين خصوص افزود: فوتبال يک روز تمام مي‌شود اما اميدوارم فرهاد مجيدي بعد از خداحافظي از فوتبال به دور از حواشي و به خاطر هواداران دوره‌هاي مربيگري را گذرانده و روزي در کسوت مربي به کمک استقلال بيايد.

مديرعامل باشگاه استقلال تاکيد کرد: به عنوان مديرعامل استقلال در تلاش بودم که خداحافظي فرهاد مجيدي از فوتبال اتفاق نيافتد و در نيم فصل فرهاد مجيدي به کمک استقلال بيايد، حتي با وي در اين خصوص مذاکره نيز کردم اما مسائل و اختلافاتي که بين مجيدي و قلعه نويي پيش آمد و صحبت‌هايي رد و بدل شد که باعث شد تلاش ما به نتيجه نرسد.

وي افزود: من شايد به عنوان يک مديرعامل بتوانم از نفوذ خود استفاده کرده و يک بازيکن را به زور به يک سرمربي تحميل کنم اما اگر آن سرمربي به آن بازيکن اعتقادي نداشته باشد و وي را نيمکت نشين کند آيا در آن زمان کاري از دست من برمي‌آيد؟!

فتح الله زاده خاطر نشان کرد: درحال حاضر بايد بگويم فرهاد مجيدي کار خوبي کرد که مانند علي دايي در اوج و محبوبيت از فوتبال خداحافظي کرد. حتي اسطوره‌اي مانند ناصر حجازي با اينکه دروازه بان نيز بود در سني پايين‌تر از فرهاد مجيدي از دنياي فوتبال خداحافظي کرد.

وي تاکيد کرد: دوران فوتبال يک بازيکن، مديرعامل يک مدير، يک مربي و ... تمام مي‌شود اما اميدوارم که معرفت انسان‌ها تمام نشود. اگر ما محبوب مي‌شويم فقط به واسطه هواداران است بنابراين آنچه که از دست‌مان برمي‌آيد بايد براي آنها انجام دهيم. من فکر مي‌کنم فرهاد مجيدي در 36 سالگي تمام نشده بلکه تازه متولد شده و مي‌تواند محبوبيت خود را در کسوت مربيگري در آينده نيز حفظ کند.

مديرعامل باشگاه استقلال اعلام کرد: متاسفانه برغم زحمت‌هايي که براي فرهاد مجيدي کشيده‌ام، وي در حق ما کم لطفي کرد اما من تمام تلاش خود را مي‌کنم که يک بازي خداحافظي در شان وي با يک تيم بزرگ خارجي پس از پايان رقابت‌هاي ليگ برترتدارک ببينيم.

وي در پاسخ به اين پرسش که "منظورتان از کم لطفي فرهاد مجيدي در حق شما چيست؟"، خاطر نشان کرد: من پيش از آغاز فصل و در زمان نقل و انتقالات از فرهاد مجيدي انتظار داشتم که تحمل بيشتري داشته و نسبت به قلعه نويي واکنش نشان ندهد چه بسا اگر اين کار را انجام مي‌داد، شرايط به گونه ديگري رقم خورده بود و امروز شاهد خداحافظي وي از فوتبال نبوديم.

فتح الله زاده در پاسخ به اين پرسش که "آيا از اين پس تشويق فرهاد مجيدي روي سکوها باعث ايجاد دو دستگي بين تماشاگران و استرس در بين بازيکنان و به ويژه مهاجمان استقلال نخواهد شد؟"، تاکيد کرد: اگر هواداران روي سکوها فرهاد مجيدي را تشويق کنند ناراحت نمي‌شوم و هيچ حساسيتي نسبت به اين موضوع ندارم اما انتظار ما از هواداران اين است که از دقيقه 85 به بعد به تشويق وي بپردازند.

وي در همين خصوص افزود: ما نيز مانند هواداران مي‌دانيم که مهاجمان تيم استقلال در 10 هفته‌اي که از رقابت‌هاي ليگ برتر گذشته عملکرد خوبي نداشته‌اند اما آيا با شعار دادن و تشويق فرهاد مجيدي اين موضوع حل مي‌شود؟ آيا اين عمل باعث نمي‌شود که بازيکنان از نظر روحي دچار استرس شده و تمرکز خود را از دست بدهند و شرايطي مانند بازيکنان تيم پرسپوليس پيدا کنند؟ انتظار من از هواداران اين است که حداقل تا نيم فصل به ما فرصت دهند.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 2 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

این خبر خیلی تلخ بود.به اندازه باخت به پرسپولیس روحیه ما رو خرد کرد

اصلا دوست نداشتیم فرهاد با دلخوری و کینه ،یه نامه پربغض بنویسه و خداحافظی کنه.بازیکن محبوبی که همیشه ما رو شاد کرد.از سالهای قبل ، زمانیکه با علی موسوی و بعد با مومن زاده واسه استقلال دوید و گل زد، یه ستاره دوست داشتنی تو قلب ما بود.
    دلمون بهش گرم بود و وجودش یه قوت قلبی در خط حمله بود.
    هر چه گذشت آماده تر ، پخته تر و محبوبتر شد تا جائیکه واقعا یه تنه استقلال رو جلو می برد .
    واقعا جای خالیش رو حالا حالاها باید احساس کرد.
    از طرفی خوشحالیم که در دوران اوج و با خاطرات شیرین دربی به تاریخ باشگاه پیوست
    دوست داشتیم با جشن قهرمانی و یه مراسم باشکوه خداحافظی میکرد.
    Last edited by federrer; 28-09-2012 at 20:58.

20. 2 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •