آقا این تیتو با این آلبا دعوا داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا نمی زارتش تو؟؟؟؟؟
راستی این بازیکن جدیده که می گن دقیقه های آخر اومده کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا این تیتو با این آلبا دعوا داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا نمی زارتش تو؟؟؟؟؟
راستی این بازیکن جدیده که می گن دقیقه های آخر اومده کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهترین جمله ای که به ذهن من در تحلیل این بازی میرسه اینه:
بردیم بدون حضور بوسکتس
امشب شاید یکی از بهترین اتفاقات بارسا برای سه چهار سال آینده افتاد
امشب بدون حضور بوسکتس ژاوی خوب بود
امشب بدون حضور بوسکتس ارتباط بین دفاع و ساختار هجومی مختل نشد
و در نهایت امشب ما بدون حضور بوسکتس تونستیم سبک خودمون رو حفظ کنیم
سانگ خرید خوبیه اونقدر که با اطمینان میتونم بگم در بخشهایی از بوسکتس بهتر عمل میکنه
در بخش دفاعی واقعا بهتر از بوسکتس عمل میکنه بی دلیل به خط دفاعی اضافه نمیشه وقتی عقب میره با مدافعین میانی تداخل نداره
امشب بارسا از نظر من خیلی خوب بود اما دلایلش
1- امشب اگر بارسا موقعیت چندانی نداشت بیشتر به خاطر بازی بسته والنسیا بود
والنسیا وقتی عقب میکشه واقعا تیم رسوخ ناپذیری به نظر میرسه و امشب با وجود اینکه یک گل عقب بودن اما در سراسر نیمه دوم موقع دفاع با تعداد نفرات بالایی در زمین خودشون تجمع میکردن
در واقع والنسیا اولین هدفش این بود گل دوم رو نخوره که امیدش رو تا دقیقه نود زنده نگه داشته باشه
2- والنسیا موقع ضد حملات اصلا نتونست خطر ساز بشه و فکر کنم تنها موقعیتشون همون ضربه سر در دقیقه نود بود که اونم روی یه ضربه ایستگاهی بود
بخش زیادی از غافلگیر نشدنمون رو در ضد حملات مدیون استعداد ذاتی سانگ هستیم
3- حفظ توپمون خوب بود و دقیقا به همین خاطر بود که ژاوی بیشتر از همیشه به چشم میومد
جالبه که سانگ هم در این تیکی تاکا به خوبی شرکت میکرد و البته به شکل فوق العاده ای بازی فیزیکش باعث شده بود ژاوی واقعا آزادانه، بیشتر به فکر طراحی حملات تیم باشه
4-بعد از چند بازی و البته یک بازی واقعا ضعیف در برابر رئال گل نخوردیم و از همه مهمتر این بود که روی ضربات ایستگاهی به جز یک بار خیلی خوب عمل کردیم
توی این بخش هم سانگ به تیم خیلی کمک کرد
هر چند خیلی قدش بلند نیست اما یارگیری رو در ضربات ایستگاهی خیلی بهتر از بوسکتس انجام میده
فراموش نکنید که قبل از اینکه قد بلند در ضربات ایستگاهی به کمک یک تیم بیاد یارگیری فشرده و صحیح کلید دور کردن توپ یا خراب کردن نقشه تیم حریفه
و توی این بخش سانگ به شکل غریزی بهتر از بوسکتس عمل میکنه
بدون بوسکتس تیم سخت کوشی مثل والنسیا رو بردن نکته ای نیست که بشه به این سادگیها ازش گذشت
ما خوشبختانه مهره خوبی رو به تیم اضافه کردیم و امیدوارم فصل بدون اشتباه یا کم اشتباهی رو در بارسا داشه باشه
هر چند اشتباه هم بخشی از فوتباله وقتی حتی کسی مثل ماسکی هم اشتباه میکنه این حرف توجیه منطقی تری هم پیدا میکنه
دلیل اصلیش اینه که آلبا یورو و المپیک رو بازی کرد و خیلی دیرتر از بقیه به باشگاه اومد و به همین خاطر احتمالا هنوز در حال بدنسازی ابتداییه. کم کم وارد ترکیب اصلی میشه به علاوه در دفاع چپ آدریانو واقعا خوب بازی می کنه و نیاز حیاتی به آلبا نیست.
البته پارسال رئال رو هم بدون بوسکتس برده بودیم
درسته این نکته خیلی مهمی بود. سونگ و بوسکتس بازیکن های خیلی متفاوتی هستن ولی خیلی خوب می تونن جای همدیگه بازی کنن، بوسکتس بازی خوانی خیلی بهتری داره ولی سونگ در نبردهای یک به یک خیلی بهتر بازی می کنه و سرعتی تر و با تحرک تر هم هست، پاسکاری بوسکتس در بازیسازی بهتره و پاسکاری سونگ در یک سوم تهاجمی!
باید دید دقیقا چه موقع بهتره کدوم بازی کنه... من بازم بعید می دونم تو بازیهای حساس سونگ بازی کنه ولی حداقل الان دیگه بکآپ قابل اعتماد داریم و میشه خیلی راحت بهشون استراحت داد. الان بوسکتس رو میشه در دفاع هم راحت بازی داد و یکی به گزینه های دفاعی اضافه شده. ببینیم کی میشه هر دوشون با هم بازی رو شروع کنن (همونطور که بوسکتس و کیتا با هم بازی می کردن).
سسک هم اصلا خوب نبود.
سلام
تبریک میگم به همه بارسایی ها
نکته مهم این بازی ، سانگ بود که نشون داد در حد و اندازه بارسا هست
خیلی خوب بازی کرد هم در دفاع هم حمله
هرچند من نیم ساعت اولو ندیدم و یه ربع آخرو خوابم برد
گل آدریانو هم خیلی خیلی زیبا بود
همین دیگه
پدرو هم شده بود همون پدروی 10-2009
موفق باشید
دیشب مسی خیلی تک روی میکرد ....حس کردین شما هم ؟ یا من اشتباه میکنم ؟
یعنی اون مسی ای که تو هر شرایطی بهترین تصمیم رو میگرفت نبود ....خیلی سعی میکرد خودش با توپ به دروازه برسه !
تو یکی دو تا صحنه آخرای بازی قشنگ اگه "مسی" نبود ؛ غر میزدن سرش به خاطر پاس ندادن ....
هرچند از دست دادن جام تو اول فصل ضد حال بود ولی از لحاظ انگیزشی خوبه و بدست اوردن عنوان بهترین اروپا توسط اینیستا هم خیلی خوب بود چون باعث میشه مسی به خودش بیاد و یکم بجنبه (هرچند رونالدو هم بهش برخورده و قهر کرده آخی)تک روی های بازی دیشب هم به همین علت بود،در مورد بازی با رئال هم بارسا اگه بتونه اوایل بازی رو کنترل کنه و سوتی نده راحت میبره چون اگه دقت کرده باشین رئالیها دقایق اول بدجوری پرس کرده بودن و دورور بازیکن صاحب توپ وحشتناک شلوغ بود که البته انرژی فراوانی میخواد و با کنترل این شرایط اونا هم کم میارن و عقبنشینی میکنن.
Last edited by M A S 0 U D; 03-09-2012 at 20:05.
کاملا با حرف شما مخالفم.....................................
مگه به کشور ربط داره که مهاجم خوب باشه یا بد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان برفرض مثال :ابراهیموویچ از سوئد بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دروگبا و اتوئو از آفریقا بد بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی این چند ساله اخیر برزیل کدوم مهاجمش خوب بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تازه به قول شما ذاتی هستش.
همین الکسیس یکی از بهترین بازیکنای تیمه و بهترین هم می مونه.
آلکسیس کسی بود که توی فصل قبل چندین بار تیم رو نجات داد و نباید اینجوری ازش بد بگیم.
دوران طلایی برزیل تموم شد و تا سال ها هم دیگه همچون برزیلی مثل جام جهانی 2002 نمی بینی.
همین آرژانتین هم رو به افول هستش.
و اینکه شما نباید فوتبال رو توی آرژانتین و برزیل خلاصه کنی.
فوتبال از دورترین نقطه گرفته تا پر امکانات ترین کشور پدیده داشته.و همشون هم ذاتی نبوده.
همین رونالدو با توجه به اینکه آبی اناری ها زیاد خوشمون نمیاد ازش ولی با تمرین به اینجا رسیده.
کلا خیلی توی پست هاتون توهین داشتین.
قصد دعوا و توهین نداشتم.
ممنون.
Last edited by E.G_band; 03-09-2012 at 13:52.
Last edited by M A S 0 U D; 03-09-2012 at 20:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)