تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 95 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای صعود در جدول باید بازی را ببریم

آلگر در مصاحبه ی مطبوعاتی خود گفت :

" فیورنتینا نتایج خوب خود را بدست می آورد و این در حالی است که آن ها زیبا بازی می کنند. آن ها بازیکنان تکنیکی خوبی در اختیار دارد. همه ی این مسائل بازی را برای ما دشوار می کند . البته باید بدانیم که باید در این بازی پیروز شویم تا بتوانیم در جدول صعود کنیم."

" ما آماده ایم که یک بازی خوب ارائه بدهیم. این درست است که استیون یوتیچ در ترکیب نیست اما احترام خاصی برای آن ها قائل هستیم . آن ها هنوز هم بازیکنان خوبی مثل داوید پیزارو را در اختیار دارند و البته مدافعین مستحکم و بال های کناری سرعتی و خوب. ما باید مثل یک تیم واقعی کار کنیم."

" باید اعلام کنم که کوین کنستانت و دی شیلیو در کناره های دفاع حضور دارند و بونرا نیز در مرکز قرار خواهد داشت. فکر می کنم مکسس در کنار بونرا باشد. در خط هافبک بین حضور دی یانگ و آمبروسینی همچنان شک دارم اگر چه نوچرینو نیز در شرایط خوبی است."

" در خط حمله پاتو و پاتزینی را در اختیار داریم که من فکر می کنم که پاتو از ابتدا بازی را شروع کند. استفان نیز یک مشکل جزئی در تاندون زانویش دارد که باید دید می تواند بازی کند یا خیر. بواتنگ نیز در شرایط آرمانی است و بازی خواهد کرد."

" من دوست ندارم دیگر در مورد شرایط کاری و فصل نقل و انتقالات صحبت کنم. ما در دو فصل گذشته نتایج خوبی گرفته ایم و باید پذیرفت که کسی انتظار صدرنشینی از ما را با وجود این همه تغییر را نداشت."

" من با انگیزه ی بالا کارم را شروع کردم و تا پایان قراردادم در سال 2014 به کارم ادامه می دهم و سعی می کنم میلان را به اوج برسانم.ما می توانیم یک فصل خوب را داشته باشیم."

" در حال حاضر برخی از مشکلات خود را حل کرده ایم. از آن جایی که فاصله ی زیادی با رتبه ی سوم جدول داریم ، در اندیشه ی حضور در رتبه های چهارم تا ششم هستیم و صعود از مرحله ی اول لیگ قهرمانان تا در آینده شرایط را بهتر کنیم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مارسی به دنبال جذب مصباح

تیم المپیک مارسی فرانسه در فصل تابستان تلاش فراوانی برای جذب جمیل مصباح کرد و رضایت میلان را نیز به دست آورد اما با مخالفت مصباح روبرو شدند.

تیم های فیورنتینا ، پالرمو و تورینو نیز برای جذب این بازیکن وارد عمل شده بودند اما مصباح همه ی پیشنهادات را رد کرد تا برای ماندن در میلان با رقبای خود مبارزه کند.

مصباح در ابتدای فصل نیز اعلام کرده بود که تنها دلیلش برای ماندن در میلان مبارزه برای اثبات توانایی هایش است.

وی در ابتدای فصل مورد توجه آلگری نبود و مجبور شده بود تا روی سکو ها منتظر فرصت باشد اما پس از یافتن اولین فرصت دچار آسیب دیدگی شد و همچنان از تمرینات به دور است.

به گزارش میلان نیوز میلان قصد دارد تا در ژانویه تغییراتی را در تیمش ایجاد کند . بر طبق این گزارش فلامینی ، مصباح و ترائوره به همراه نیانگ گزینه های اصلی ترک میلان در ماه ژانویه خواهند بود.

به گزارش این خبر گزاری سران مارسی فعالیت خود برای جذب مصباح را از هم اکنون آغاز کرده اند تا بتوانند وی را در اختیار بگیرند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان 1-3 فیورنتینا

یک بازی بی برنامه و بی هدف و ضعیف دیگه از میلان . همه بد بودن و فقط دی شیلیو جوان بین بقیه بازیکنان سرتر بود و میجنگید . اکثر بازیکنان توی زمین راه میرفتن و به اون صورت درگیر نمیشدن.
    تکروی هم در راس کار همه بازیکنان قرار داشت و هیچ کس به اون یکی پاس نمیداد مگر این که مجبور باشه !
    با این نتایج یکی در میان (پیروزی - شکست) تیم به جایی نمیرسه . لیگ قهرمانان که هیچ , لیگ اروپا هم نمی تونیم بریم .
    الان گالیانی میاد میگه الگری از حمایت کامل ما برخورداره . از اون طرف هم الگری میگه میلان در مسیر پیشرفت قرار داره .
    امروز کلا سردرد و سرگیجه گرفتیم از نوع هیچکاک ...

3. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آینده آلگری؟ میلان این بار سکوت می کند!

پس از شکست 3-1 روسونری برابر فیورنتینا از هفته دوزادهم سری آ ایتالیا میلان در واکنش به آینده آلگری ترجیح داد تا سکوت کند.

به نظر میرسد پس از شکست 3-1 میلان برابر فیورنتیا آینده آلگری بر روی نیمکت مربیگری روسونری بیش از گذشته در خطر می باشد چرا که بر خلاف همیشه این بار سران روسونری در پاسخ به آینده آلگری در باشگاه ترجیح دادند تا سکوت کنند.

میلان در این بازی حساس با نتیجه 3-1 متحمل شکستی دیگر در سری آ شد اما ماکس آلگری,سرمربی 45 ساله ی میلان در صحبت هایش پس از پایان بازی برابر فیورنتیا تاکیید کرد که تیمش چیزی از فیورنتینا کم نداشته و تنها آنها چند موقعیت گلزنی داشتند که موفق به گلزنی شدند

اما به نظر میرسد پس از پنجمین شکست فصل در حالی که تنها دوازده هفته از سری آ میگذرد موضع میلان در رابطه با آلگری تغییر کرده چرا که آدریانو گالیانی پس از این شکست ترجیح داد در برابر سوال خبرنگاران مبنی بر آینده آلگری در میلان سکوت کند.

بر خلاف بازی های قبل این بار آدریانو گالیانی ,نائب رئیس باشگاه میلان ترجیح داد تا به مانند همیشه از آلگری دفاع نکند.در هر حقیقت گالیانی حاضر نشد در این رابطه به هیچ وجه به هیچ رسانه ای صحبت کند که از این حیث یک حرکت غیر عادی محسوب میشود.

بر اساس آخرین شایعات منتشره در رسانه ها گفته میشود که آدریانو گالیانی در انتظار صحبت با سیلویو برلوسکونی مالک باشگاه میلان است تا پس از آن در رابطه با آینده آلگری با رسانه ها به صحبت بپردازد.

اگر آلگری از کار برکنار شود ,مائورو تاسوتی,مربی میلان آماده است تا جایگزینی او را تا انتهای فصل جاری به عهده بگیرد

میلان در حال حاضر در رده سینزدهم سری آ قرار گرفته و تنها پنج امتیاز تا منطقه خطر در جدول رده بندی سری آ فاصله دارد در حالی که بازی های سخت میلان طی دو هفته آینده با ناپولی و یوونتوس خواهد بود

5. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگر شجاعت گرفتن پنالتی دارید پس حق از دست دادن آن را هم دارید

مصاحبه بویان کرکیچ پس از شکست 3-1 برابر فیورنتینا

مهاجم اسپانیایی میلان در صحبت هایش پس از شکست 3-1 برابر فیورنتینا از هفته دوازدهم سری آ گفت ,با وجود آنکه پاتو ضربه پنالتی را از دست داد اما مقصر این شکست نمی باشد.

میلان در این بازی ابتدا با گل دقیقه 10 آلبرتو آکوئیلانی,هافبک سابق روسونری از حریفش عقب افتاد و در همان نیمه اول پاتو با گرفتن یک ضربه پنالتی شانس این را داشت تا بازی را به تساوی بکشاند اما پاتو با بیرون زدن ضربه پنالتی مانع از به تساوی کشیدن بازی شد.بازی ای که در نهایت با شکست 3-1 برای میلان همراه بود.

بویان کرکیچ,مهاجم اسپانیایی میلان پس از شکست 3-1 برابر فیورنتینا در مصاحبه با وبسایت رسمی باشگاه چنین گفت "نمی خواهم در مورد اینکه اگر آن پنالتی گل میشد میتوانست جریان بازی را عوض کند صحبتی انجام دهم اما پاتو یک پنالتی گیر خوب است.اگر شما شجاعت گرفتن یک ضربه پنالتی را داشته باشید پس میتوانید آن را هم از دست بدهید.

پاتو پنالتی گیر خوبیست و اینکه او خواست ضربه پنالتی را بزند تصمیم درستی بود.اگر ما در نیمه اول بازی به تساوی 1-1 میرسیدیم این بازی می توانست برای ما متفاوت باشد اما ما چندین موقعیت گلزنی خوب را از دست دادیم"

با توجه به نتایجی که در بازی های دیگر سری آ بدست آمد در حال حاضر میلان با متحمل شدن پنجمین شکست فصل در جایگاه سینزدهم جدول رده بندی سری آ ایتالیا قرار گرفت.

پراندلی شگفت زده از پیشرفت ال‌شراووی

چزاره پراندلی اسامی تیم خود را برای بازی مقابل فرانسه امروز عصر اعلام می کند و او اعتراف کردکه استفان ال‌شراووی و فیورنتینا او را غافلگیر کرده اند.

آتزوری روز چهارشنبه ساعت 19:50 به وقت گرینویچ در ورزشگاه تاردینی پارما میزبان فرانسه خواهد بود. مهاجم جوان میلان، ال‌شراووی در صدر بهترین گلزنان ایتالیا قرار دارد، به طوری که همچین انتظاری از او نمی رفت چراکه هنوز زیر 21 سال است.

پراندلی در گفت و گو با رآی‌2 گفت: ال‌شراووی بسیار جوان است و مرا سوپرایز کرده است، او قادر است با ارائه فوتبالی با کیفیت و بسیار زیبا گل های زیادی به ثمر برساند.

فیورنتینا هم تیم شگفتی ساز این فصل بوده ، مونتلا به آن ها سبک زیبای از فوتبال همراه با حمله و سرگرمی را ارائه داده است. من خوشحالم برای کسانی که در فلورانس بازی می کنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حمله هواداران به پاتو

الکساندر پاتو بعد از پایان دیدار میلان مقابل فیورنتینا که با شکست خانگی میلان همراه بود از سوی تعدادی از هواداران میلان مورد حمله قرار گرفت.

میلان در چهارچوب هفته دوازدهم سری‌آ 13-2012 در ورزشگاه سن‌سیرو به مصاف فیورنتینا رفت که این دیدار در حالی با نتیجه 3-1 به سود تیم میهمان به پایان رسید که الکساندر پاتو در نیمه اول یک پنالتی را برای میلان از دست داد.

پاتو با از دست دادن این پنالتی که داور دیدار با ارتکاب خطا بر روی خود وی اعلام کرده بود توسط پاتزینی جایگزین شد، وی در پایان دیدار و در هنگام خروج از سن‌سیرو از سوی تعدادی از هواداران میلان با مشکل مواجه شد.

زمانی که وی با ماشین خود در حال حرکت به سمت خارج از سن‌سیرو بود تعدادی از هواداران میلان ماشین وی را متوقف کردند، و شروع به توهین و ناسزا گفتن به وی کردند. آنها پاتو را به دلیل از دست دادن پنالتی، مقصر باخت تیم خود می‌دانستند.

مهاجم برزیلی و 24 ساله میلان در این فصل با مشکلات بسیاری در میلان مواجه بوده است. مصدومیت‌های پیاپی برای وی باعث شده تا او در تنها 6 دیدرا به میدان رفته در فصل جاری تنها 1 گل برای میلان به ثمر برساند.

روبینیو به سانتوس باز می گردد؟

مربی سانتوس موریسی رامالهو تایید کرد که این باشگاه در حال مذاکره با میلان برای بازگرداندن روبینیو هست.

این مهاجم 28 ساله فصل ناامید کننده ایی را در سن سیرو در حال سپری کردن است، فقط در یک بازی از لیگ از ابتدا حضور داشت، و طرف برزیلی تایید کرد آن ها به دنبال این مهاجم هستند.

مربی سانتوس در گفت و گو با خبرنگاران گفت: ما در حال صحبت با روبینیو هستیم، این زمان خوبی برای او نیست و قطعاجذب او می تواند فرصت خوبی برای ما باشد.فرصت چندانی در اختیارش قرار نمی گیرد، پس ما امیدواریم.

این قرار داد به زودی نهایی خواهد شد اما تنها نقطه ی اختلاف در خواست 15 میلیون یورویی میلان است، در صورتی که سانتوس حاضر به پرداخت بیش از 10 میلیون برای این بازیکن نیست.

روبینیو از منچستر به میلان پیوست و در 91 بازی برای میلان به میدان رفت و موفق شد 25 گل برای شیاطین سرخ و مشکی به ثمر برساند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تنش در رختکن میلان

به نظر می‌رسد روابط میان آلگری و بازیکنان میلان بعد از نشر گزارشاتی مبنی بر واکنش تند وی نسبت به عمل‌کرد بازیکنان خود دچار مشکل شده است.

میلان در هفته دوازدهم سری‌آ در خانه خود با نتیجه 1-3 مغلوب بنفش‌پوشان فیورنتینا شد، و ظاهراً آلگری سرانجام در حال از دست دادن صبر خود در مقابل عمل‌کرد شاگردان خود می‌باشد. شاگردان تکنسین 45 ساله روسونری در 12 دیدار خود در رقابت‌های فصل جدید سری‌آ متحمل 6 شکست شده‌اند.

در همین زمینه نشریه گاتزتا دلو اسپورت گزارش می‌دهد که آلگری در زمان استراحت بین دو نیمه این دیدار از سخنان زیر در سخن گفتن با شاگردان خود استفاده کرده است: اگر شما این قصد را داشتید که به من ثابت کنید علیه من هستید، و در مقابل من جبهه گرفته‌اید، در انجام این کار موفق شده‌اید.

آدریانو گالیانی بعد از پایان این دیدار بلافاصله در میان رسانه‌ها حاضر شد و باز هم حمایت خود را از آلگری اعلام کرد. اما همچنین گزارشات بسیاری حاکی از آن است که در چند هفته اخیر میلان در تلاش بوده تا پپ گواردیولا را در جهت تقبل هدایت میلان راضی کند.

این در حالی است که پرزیدنت سیلویو برلوسکنی امروز اعلام کرد که وی در روز جمعه به میلانلو خواهد رفت و با تک تک بازیکنان و کادر فنی میلان ملاقاتی را ترتیب خواهد داد

ششمین حضور تاریخی پرزیدنت برلوسکنی در کمپ روسونری

پرزیدنت سیلویو برلوسکنی در هفته جاری در میلانلو و در کمپ تمرینی روسونری حضور خواهد یافت، و بنا بر گزارشات رسیده وی تمایل دارد تا برای یک بار دیگر با تک تک بازیکنان میلان و کادر فنی این باشگاه ملاقاتی اختصاصی داشته باشد، و انگیزه جدیدی در آنها ایجاد کند.

سیلویو برلوسکنی در 26 سال گذشته و از سال 1986 یعنی زمانی که مالکیت باشگاه میلان را خریداری کرد تا به امروز در 5 مناسبت مختلف چنین ملاقات‌هایی را ترتیب داده است.

به غیر از ملاقات‌های معمول برلوسکنی با سران و مسئولان میلان، معمولاً رئیس پرافتخار باشگاه میلان در مواقع اضطراری شخصاً وارد کمپ تمرینی میلان می‌شود و با بسیاری از بازیکنان و مربیان ملاقاتی حضوری ترتیب می‌دهد. ورود وی معمولا از طریق هلیکوپتر شخصی وی ص ورت می‌پذیرد.

در اقدامی دیگر، باز هم برلوسکنی تصمیم گرفته تا در این شرایط سخت برای بار ششیم در تاریخ 26 ساله ریاست خود چنین مراسمی را ترتیب دهد. بنا بر گزارشات سیلویو برولوسکنی جمعه پیش‌رو، 17 نومبر 2012 در میلانلو حضور خواهد داشت.

ملاقات‌های تاریخی پیشین برلوسکنی و حضور وی در جمع بازیکنان میلان:

ژانویه 1989: میلان به عنوان قهرمان ایتالیا، با تک گل هولمکوئیست دیدار خود به چزنا را واگذار کرد، برلوسکنی تصمیم بر حضور در میلانلو گرفت. و این حضور و ملاقات‌ها به پیروزی 4-0 روسونری برابر کومو منجر شد.
    در مدت حضور برلوسکنی در میلانلو وی با تک تک بازیکنان میلان ملاقات و مذاکره‌ای ترتیب داد، و وی همچنین تمام کادر فنی میلان را به طور جداگانه ملاقات کرد.

می 2000: پیش از سفر به رم برای دیداری حساس در این شهر، و در حالی که میلان در مقطعی بسیار حساس از فصل قرار داشت و باید برای راهیابی به رقابت‌های لیگ قهرمانان فصل آینده از این دیدار با دستان پر باز می‌گشت،
    پرزیدنت برلوسکنی برای صرف ناهار به ملاقات مردان خود رفت تا به آنها روحیه‌ای دوچندان تزریق کند. نتیجه آن دیدار با تساوی 1-1 به پایان رسید و میلان توانست به رقابت‌های لیگ قهرمانان فصل آینده راه پیدا کند.

جولای 2009: پیش از یک دیدار دوستانه در وراسه، برای برانگیختن انگیزه‌های مردان روسونری و به‌خصوص رونالدینیو، پرزیدنت برلوسکنی باز هم به یاری میلان شتافت تا بازیکنان و مربیان با ملاقات مالک پرافتخار میلان بار دیگر از روحیه‌ای مصائف بهره برند.

آگست 2009: بعد از دیداری دوستانه که نتیجه مثبتی در بر نداشت، پرزیدنت برلوسکنی برای بار پنجـم رویه خود را تکرار کرد، آن روز به روزی تبدیل شد که نظر مثبت پیرلو برای ادامه حضور در میلان جلب شد، و همچنین متعاقباً کلاس-یان هونتلار نیز به جمع روسونری اضافه شد.

ژانویه 2011: در رم و در مجتمع ورزشی بورقسیاما، قبل از پرواز تیم برای مقابله با کالیاری، در آن روز کلمات بسیار مهمی از سوی برلوسکنی به بازکنان میلان منتقل شد، و البته آنتونیو کاسانو بیشترین استفاده را از این سخنان داشت، و مخاطب اصلی برلوسکنی بود.

نومبر 2012: اکنون میلان در وضعیت بسیار نامساعدی قرار دارد، از 12 دیدر ابتدایی خود در لیگ تنها 14 امتیاز کسب کرده، و در اروپا نیز در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا از 4 دیدار پیشین خود تنها 5 امتیاز جمع‌آوری نموده است.
    میلان در فصل جای در وضعیت مناسبی قرار ندارد و سیلویو برلوسکنی باز هم تصمیم گرفته تا در راستای ملاقات‌های تاریخی خود بار دیگر به جمع بازیکنان روسونری بپیوندد و با تک تک آنها به ملاقات پرداخته، و انگیزه‌ای جدید در میلان خود بدمد.

9. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پاتو در مورد میلان، پنالتی‌ها، و هواداران

الکساندر پاتو به دیدار آینده میلان مقابل ناپولی امیدوار است، او در مورد پنالتی ازدست‌داده توضیح می‌دهد، و هرگونه ایجاد مزاحمت از سوی هواداران در مقابل وی را رد می‌کند.

مهاجم برزیلی میلان روز بعد از شکست 1-3 میلان مقابل فیورنتینا در شبکه اختصاصی میلان حاضر شد: این دیدار آن طوری پیش نرفت که ما انتظار آن را داشتیم. متاسفانه 3 امتیاز این دیدار را از دست دادیم، و باید نسبت به دیدار آینده خود مقابل ناپولی خوش‌بین باشیم.

من می‌توانم این را بگویم که ما در حال پیشرفت هستیم، اما نباید این‌چنین امتیازات را از دست دهیم. روز شنبه یک دیدار بسیار مهم مقابل ناپولی خواهیم داشت، و باید در مورد پیروزی در آن دیدار فکر کنیم.

من در مورد از دست دادن پنالتی بسیار مایوسم. اما من یک پنالتی‌زن هستم و در این مورد و از دست دادن آن هراسی برای آینده نخواهم داشت. اگر در آینده و حتی دیدار مقابل ناپولی چنین فرصتی باز هم نصیب من شود از آن پا پس نخواهم گذاشت و سعی خواهم کرد با اعتماد به نفس کامل آن را به ثمر برسانم.
    من با تمام وجود پشت ضربه قرار گرفتم، متاسفانه توپ به بیرون رفت، اما من کمتر از صد در صد توانم برای نواختن این ضربه چیزی کم نگذاشتم.

پاتو در پایان بازی و هنگام خروج از ورزشگاه توسط عده‌ای از هواداران مورد اذیت و آزار قرار گرفت، گرچه باشگاه طی بیانیه‌ای وقوع چنین امری را تکذیب کرد: این که صدای سوت تماشاگران را نشنوید غیرممکن است، و من در این زمینه با آنها موافقم. چرا که می‌دانم تحمل این شرایط برای این هواداران که به پیروزی‌های بزرگ و جام‌های بزرگ عادت دارند چقدر دشوار است.
    ما اکنون در مراحل پیشرفت قرار داریم، و چندین قهرمان خود را از دست داده‌ایم. و نمی‌توانیم بهترینمان را ارائه دهیم. من مطمئن هستم که آنها به تیم نزدیک هستند، و هرگز ما را رها نخواهند کرد.

من شنیدم کسی گفت که بعضی از هواداران به ما حمله کردند، اما این درست نیست. من سن‌سیرو را در شرایط عادی ترک کردم، انتقاد از ما قابل قبول است، اما نه آن چیزی که رسانه‌ها عنوان کردند. هرگز چنین اتفاقی رخ نداد.

پاتو تقریباً یک فصل کامل را به دلیل مصدومیت از دست داد، و اکنون در شرایطی به تیم بازگشته است که چندان از آمادگی خوبی برخوردار نیست: من بعد از یک مدت طولانی بازگشته‌ام. من همیشه سخت تمرین کرده‌ام، و اکنون نیز به زمین بازی بازگشته‌ام، و این چیزی است که مرا خوشحال می‌کند.
    زمانی که آمادگی صد در صد خود را بدست آورم در آن زمان خوشحال خواهم بود. به آنهایی که می‌گویند من دوباره به خود آسیب می‌رسانم باید بگویم آنها هنوز مرا نمی‌شناسند. آخرین باری که از چیزی هراسیدم 10 سال پیش بود که در آن زمان در خطر از دست دادن دست خود بودم.
    هرگز به این اندازه احساس آرامش نداشته‌ام، من به شدت در حال تمرین با یک تیم فوق‌العاده و هواداران عالی هستم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان به دنبال جایگزینی آبیاتی

نشریه گاتزتا دلو اسپورت گزارش می‌دهد که میلان به دنبال جایگزینی کریستین آبیاتی با دروازه‌بان 20 ساله حاضر در پسکارا می‌باشد.

متیا پرین که به تازگی 20ساله شده است تحت مالکیت جنوا قرار دارد، اما در حال حاضر در پسکارا حضور دارد و دروازه‌بان شماره یک این تیم محسوب می‌شود.

از سویی قرارداد دروازه‌بان 35ساله میلان، کریستین آبیاتی، در طول 6 ماه آینده به اتمام خواهد رسید، و گزارشات حاکی از آن است که میلانلو تمایلی برای تمدید قرارداد وی نخواهد داشت. همچنین مارکو آملیا نیز تاکنون نتوانسته رضایت مسئولان در میلان برای حضور به عنوان دروازه‌بان شمار یک میلان را جلب کند.

پرین بسیار جوان و آینده‌دار خواهد بود، او تحت مالکیت باشگاهی می‌باشد که همواره با میلان روابط بسیاری خوبی در نقل‌وانتقالات داشته است.

با مروری بر نمایش‌های متیا پرین در فصل جاری به راحتی می‌توان دریافت که او استعداد تبدیل شدن به یک دروازه‌بان بزرگ را در خود دارد. آخرین باری که یک دروازه‌بان 19 ساله کار خود را با موفقیت در سری‌آ شروع کرد را به یاد دارید؟

البته او در مقابل یوونتوس در دیدار اخیر پسکار 6 گل را دریافت کرد، و این موضوع چیزی از ارزش‌های او کم نخواهد کرد، چرا که پسکارا دارای یکی از ضعیف‌ترین خطوط دفاعی سری‌آ می‌باشد.

مهمترین ویژگی پرین، واکنش‌های گربه‌مانند و بسیار سریع او می‌باشد. وی همچنین از قدرت بسیار بالایی برای رهبری خط دفاعی خود برخوردار می‌باشد، و در حالیکه تنها 20 سال سن دارد، دارابودن چنین ویژگی‌های برای او نشان از بزرگی پرین در آینده می‌دهند.

انگلستان: هشدار برای سیتی و چلسی؛ میلان به پپ نزدیک شد

بنا بر گزارش دیلی‌میل انگلستان، پپ گواردیولا که رویای باشگاه‌هایی مانند منچسترسیتی و چلسی محسوب می‌شود به میلان نزدیک شده است، و این باشگاه‌ها باید بای جذب پپ هر چه سریع‌تر وارد عمل شوند.

به گزارش دیلی‌میل، چلسی و منچسترسیتی برای رسیدن به پپ گواردیولا با سد محکمی به نام میلان مواجه خواهند بود، چرا که میلان قدم‌های ابتدایی برای حضور تکنسین اسپانیایی بر روی نیمکت خود را برداشته است.

گزارشات از ویاتوراتی حاکی از آن است که میلان در به خدمت گرفتن پپ بسیار عجله دارد، و حتی شایعاتی مبنی بر حضور او از ژانویه در میلان منتشر شده است. اما از سویی، سرمربی سابق بارسلونا به طور مکرر اعلام کرده است که وی تا پایان فصل 13-2012 در مورد آینده فوتبالی خود تصمیم نخواهد گرفت.

اما میلان مکاتبات خود با گواردیولا را همچنان با شدت بیشتری ادامه می‌دهد، و به هر طریقی شده با وی که در نیویورک حضور دارد یا با نمایندگان وی ملاقات‌هایی را ترتیب داده است.

اما چلسی نیز در این راه از شانس کمی برخوردار نیست، چرا که رومن آبراموویچ یکی از تحسین‌کنندگان او محسوب می‌شود، و از سویی امکانات مالی در چلسی به مراتب بهتر از میلان در اختیار وی خواهد بود.

اما در این میان نام منچسترسیتی نیز نباید فراموش شود که به تازگی دو تن از مدیران سابق بارسلونا، فران سوریانو و تکسیکی بگریستیان را به خدمت گرفته است که سابقه کار بار گواردیولا را نیز داشته‌اند.

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توصیه مونتولیوو به ال‌شراووی

ریکاردو مونتولیوو، هم‌وطن و هم‌باشگاهی استفان ال‌شراووی وی را پس از به‌ثمر رساندن اولین گل ملی خود مورد تحسین قرار داد، اما با این حال توصیه‌ای برای او دارد.

مونتولیوو بعد از دادن پاس گل به ال‌شراووی در بازی مقابل فرانسه که با برتری خفیف خروس‌ها همراه بود گفت: استفان در انجام حرکات عرضی و برشی درون زمین و استفاده از سرعت خود برای به زحمت انداختن مدافعان و دروازه‌بان حریف بسیار خوب عمل می‌کند.

او گل‌هایی همانند این را در میلان هم به‌ثمر رسانده است. من بارها او را نصیحت کرده‌ام، زیرا هنگامی که او صاحب توپ است سر خود را پایین می‌اندازد و به فرصت‌ها و موقعیت‌های اطرافش نگاه نمی‌کند. به نظر من ما بسیار خوب بازی کردیم به‌خصوص در نیمه اول، و همچنین 20 دقیقه پایانی بازی.

این باعث خجالت و ناراحتی است که ما بازی را واگذار کردیم، زیرا این یک بازی دوستانه با کلاس جهانی بود، اما نکته مهم عمل‌کرد ما است.

همچنین از مونتولیوو در خصوص پیوستن ماریو بالوتلی که نقش به سزایی در به‌ثمر رسیدن گل اتزوری داشت به میلان سوال شد: در حال حاضر این یک حرکت تمام ایتالیایی بود ولی در آینده باید منتظر باشیم و ببینیم که چه رخ می دهد.

اینالیا در دیداری دوستانه که در پارما برگزار شد با نتیجه 2-1 مغلوب فرانسه شد. تک گل ایتالیا را استفان ال‌شراووی در دقیقه 35 به ثمر رساند، و پاس گل را نیز ریکاردو مونتولیوو، دیگر بازیکن روسونری آتزوری، برای وی مهیا کرد.

سرمایه‌گذاری از نوع چینی برای میلان؟

بنا بر گزارش کوریره دلو اسپورت، شرکت بزرگ چینی چاینیز اورگرنده (Chinese Evergrande) در حال بررسی اوضاع برای ورود به باشگاه میلان است.

مطابق گزارش کوریره دلو اسپورت، مارچلو لیپی که در حال حاضر در چین مشغول سرمربی‌گری است به عنوان یکی از نمایندگان شرکت چینی در این زمینه واسطه خواهد بود، و به همراه گروه چینی در دسامبر پیش‌رو به کمپ میلانلو سفر خواهند کرد.

گفته می‌شود که این هیئت چینی به عنوان نماینده شرکت چاینیز اورگرنده دیدار میلان مقابل زنیت در چهارچوب دیدارهای لیگ قهرمانان اروپا که در روز 4 دسامبر در سن‌سیرو برگزار خواهد شد را شاهد خواهند بود.

گویا شرکت چینی تمایل دارد تا بخشی از سهام میلان را خریداری کند، و بدین ترتیب خود را وارد باشگاه غول‌های ایتالیایی کند. در همین راستا مارچلو لیپی، سرمربی سابق اینتر، یوونتوس، و تیم ملی ایتالیا، نیز به عنوان یکی از مدیران وارد باشگاه میلان خواهد شد.

لیپی در حال حاضر سرمربی باشگاه گوانگژو اورگرنده می‌باشد که این باشگاه تحت مالکیت شرکت چاینیز اورگرنده می‌باشد.

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هدف ما شروع همکاری با میلان است

به نظر می رسد میلان مورد توحه مسئولان گوانژو چین قرار گرفته است . داویده لیپی فرزند مارچلو لیپی در این باره به اسکای گفت :

" میلان باید نظرش را در این باره اعلام کند."

" گوانژو وضعیت خوبی در چین دارد و میلان نیز می خواهد احتمالا قصد همکاری با آن ها را خواهد داشت."

" مدیر تیم گوانژو به زودی و در ماه دسامبر سفر اروپایی خود را آغاز می کند و من نیز همراه او به ایتالیا خواهم رفت ."

" در حقیقت این یک مذاکره ی تجاری است اما نمی دانم در آینده چه پیش می آید."

بنا به آخرین گزارشات انتظار میرود که مارچلو لیپی به ایتالیا بازگردد تا به کادر استعداد یابی میلان اضافه شود.

"این مذاکرات مربوط به نقل و انتقالات نخواهند بود اما می خواهیم بدانیم چگونه می توان با هم همکاری داشته باشیم. بدون شک جلسه ای با گالیانی خواهیم داشت و از کمپ میلان نیز دیدن خواهیم کرد."

ام بیوا از چنگ میلان گریخت

میلان لحظاتی پیش ناچار به خداحافظی با گزینه ی اول انتقال تابستان آینده اش شد.

یانگا ام بیوا که قراردادش در پایان فصل جاری با تیمش به پایان می رسید به تازگی قراردادش را با مونته پلیر تمدید کرد.

به نظر می رسید که میلان و چند تیم دیگر به شدت به دنبال جذب وی باشند اما به نظر می رسد ورق به ناگاه برگشته است.

مونته پلیر که پاسخ منفی به همه ی پیشنهادات این بازیکن داده بود امروز به طور رسمی قرار دادش را تا سال 2015 تمدید کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •