برای صعود در جدول باید بازی را ببریم
آلگر در مصاحبه ی مطبوعاتی خود گفت :
" فیورنتینا نتایج خوب خود را بدست می آورد و این در حالی است که آن ها زیبا بازی می کنند. آن ها بازیکنان تکنیکی خوبی در اختیار دارد. همه ی این مسائل بازی را برای ما دشوار می کند . البته باید بدانیم که باید در این بازی پیروز شویم تا بتوانیم در جدول صعود کنیم."
" ما آماده ایم که یک بازی خوب ارائه بدهیم. این درست است که استیون یوتیچ در ترکیب نیست اما احترام خاصی برای آن ها قائل هستیم . آن ها هنوز هم بازیکنان خوبی مثل داوید پیزارو را در اختیار دارند و البته مدافعین مستحکم و بال های کناری سرعتی و خوب. ما باید مثل یک تیم واقعی کار کنیم."
" باید اعلام کنم که کوین کنستانت و دی شیلیو در کناره های دفاع حضور دارند و بونرا نیز در مرکز قرار خواهد داشت. فکر می کنم مکسس در کنار بونرا باشد. در خط هافبک بین حضور دی یانگ و آمبروسینی همچنان شک دارم اگر چه نوچرینو نیز در شرایط خوبی است."
" در خط حمله پاتو و پاتزینی را در اختیار داریم که من فکر می کنم که پاتو از ابتدا بازی را شروع کند. استفان نیز یک مشکل جزئی در تاندون زانویش دارد که باید دید می تواند بازی کند یا خیر. بواتنگ نیز در شرایط آرمانی است و بازی خواهد کرد."
" من دوست ندارم دیگر در مورد شرایط کاری و فصل نقل و انتقالات صحبت کنم. ما در دو فصل گذشته نتایج خوبی گرفته ایم و باید پذیرفت که کسی انتظار صدرنشینی از ما را با وجود این همه تغییر را نداشت."
" من با انگیزه ی بالا کارم را شروع کردم و تا پایان قراردادم در سال 2014 به کارم ادامه می دهم و سعی می کنم میلان را به اوج برسانم.ما می توانیم یک فصل خوب را داشته باشیم."
" در حال حاضر برخی از مشکلات خود را حل کرده ایم. از آن جایی که فاصله ی زیادی با رتبه ی سوم جدول داریم ، در اندیشه ی حضور در رتبه های چهارم تا ششم هستیم و صعود از مرحله ی اول لیگ قهرمانان تا در آینده شرایط را بهتر کنیم."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارسی به دنبال جذب مصباح
تیم المپیک مارسی فرانسه در فصل تابستان تلاش فراوانی برای جذب جمیل مصباح کرد و رضایت میلان را نیز به دست آورد اما با مخالفت مصباح روبرو شدند.
تیم های فیورنتینا ، پالرمو و تورینو نیز برای جذب این بازیکن وارد عمل شده بودند اما مصباح همه ی پیشنهادات را رد کرد تا برای ماندن در میلان با رقبای خود مبارزه کند.
مصباح در ابتدای فصل نیز اعلام کرده بود که تنها دلیلش برای ماندن در میلان مبارزه برای اثبات توانایی هایش است.
وی در ابتدای فصل مورد توجه آلگری نبود و مجبور شده بود تا روی سکو ها منتظر فرصت باشد اما پس از یافتن اولین فرصت دچار آسیب دیدگی شد و همچنان از تمرینات به دور است.
به گزارش میلان نیوز میلان قصد دارد تا در ژانویه تغییراتی را در تیمش ایجاد کند . بر طبق این گزارش فلامینی ، مصباح و ترائوره به همراه نیانگ گزینه های اصلی ترک میلان در ماه ژانویه خواهند بود.
به گزارش این خبر گزاری سران مارسی فعالیت خود برای جذب مصباح را از هم اکنون آغاز کرده اند تا بتوانند وی را در اختیار بگیرند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]