دوست عزیز
شما می توانید از اینجا دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
شما می توانید از اینجا دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دانلود کردم میشه بگید که از کجا میتونم این دید ها را تهیه بکنم
دوست عزیز
از فروشگاه های که قطعات الکترونیکی می فروشند و یا تعمیرگاه های صوتی و تصویری و یا کنترول های خراب و وقتی خواستید این دیودها را تهیه کنید بگویید مخصوص کنترول می خواهم چون دیود مادون قرمز را ممکن است گیر نیاورید
سلام من ریموت را درست کردم ولی کار نکرد البته لحیم نکرده بودم و فقط سیم را با دست بسته بودم
یه سوال دیگه چرا این فایلها وقتی از گوشی پخش میشه(قبل از وصل فیش صدا) صداش نمیاد ولی وقتی از کامپیوتر پخش میشه صدا میاد
دوست عزیز
باید به درستی لحیم و مونتاژ شود و برای تست صدای فایل باید ولوم صدا را تا آخر بلند کنید
باسپاس دوست عزیز من صدا را تا اخر بالا بردم ولی تو گوشی صدا نداد یک پلیر دیگه هم نصب کردم ولی باز جواب نداد
دوست عزیز
فایل میکس شده FACTORY+ 3SPEED را قبل از این که کنترول دست ساز را به موبایل یا هر وسیله ای که با آن برای این منظور استفاده می کنید وصل کنید یک بار با آخرین ولوم صدا پخش کنید که باید دو صدا به فاصله کوتاه شنیده شود و اگر شنیده شد آن فیل سالم است آن گاه کنترول دست ساز را وصل کنید و صدای آن وصل را منظور موبایل و یا هر وسیله ای تا آخر بلند کنید و کنترول را از فاصله نزدیک و هنگامی که اول با کنترول معمولی و در حالت خاموش کلیدهای INFO] -> [MENU] -> [MUTE] -> [POWER] را به ترتیب و کمتر از سه ثانیه میزنید و وقتی که تلویزیون روشن شد آنگاه شما وارد منوی مخفی میشوید حالا با کنترول دست ساز آن فایل صوتی میکس شده را اجرا می کنید و یک نوشته قرمز نمایان و پس از لحظه ای ناپدید می شود حالا دیگر منوی مخفی شما بطور کامل باز شده است ومی توانید تغییراتی را که مد نظر تان است را انجام دهید
لازم به ذکر است که به آیتمهای که نمیشناسید و توصیح نشده است دست نزنید که موجب زیان جبران ناپذیر می شود.
دوست عزیز شرمنده،ولی من گفتم که قبل از اینکه کنترل دست ساز را به گوشی وصل کنم ،صداش نمیاد ولی با کامپیوتر صداش میاد
دوست عزیز
با یک گوشی دیگر امتحان کنید و در ضمن ببینید فرمت آن فایل چیست ؟ چون وقتی که با کامپیوتر اجرا می شود باید با گوشی هم اجرا شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)