تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 28 از 325 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه AM1R95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    T.E.H.R.A.N

پيش فرض

من کانون بودم ، وقتی که می زاشتم برم کلاس اگر خودم می خوندم بهتر بود دبیرای کانون فرمول بازن ، همش بهت فرمول می دهن که تو کنکور سراسری فایده ای نداره (مخصوصا توی این چند ساله که کنکور اطلاعات عمومی شده)

خودت سعی کن سره کلاس های خوب بشینی تا اون درس رو راه بیفتی بتونی خودت بخونی...دبیری خوبه که آدم رو راه بندازه ، نه این که بهت فرمول بده!!
    ممنونم دوست عزیز ولی من معلم هاش رو نمیخوام. فقط تستش هایی که هر دو هفته یک بار میگیره رو میگم.
    تستهای کانون خوبه یا گزینه دو؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان میخوام پشت کنکور بمونم میدونید کتابای کنکور 91 و 92 چقد فرق کردن مرسی

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگر براي كنكور ميخوني فرق رو بي خيال شو!البته فوق العاده مهم هستش!اگر رياضي هستي بگم كه حساب ديفرانسيل اساسي ترين تغييرش به نظر خودم همون به درك واصل شدن سري ها هست!ضمنا فكر كنم بيشتر با حسابان جديد مچ شده قبلي با حسابان قديمي تر!ارتباط زيادي داشت ادبيات پيش خيلي تعداد درس حذف شده دوتا شعر اضافه شده يكي از حافظ شعر حضرت امام راحل هم عوض شده!دين و زندگي 3 خيلي بيشتر عوض شده!براي كنكور 92 البته!دين و زندگي پيش هم يك درس اضافه شده يكي دوتا هم حذف شده!دقيق از متنش اطلاعي ندارم كه ايا ايه هاي دروس هم مثل ديني 3 تغيير كردن يا نه اميدوارم كه نه!راستي يك سوال داشتم از كتاب هاي منطبق با حساب ديفرانسيل قديمي ميشه استفاده كرد!يا چاپ جديد بايد خريد؟

4. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javidflasher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بندر عبــــــــــــــاس

پيش فرض

آه...دنیا...منم موندگار شدم انگار...

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان دوستم سال 90 و امسال 91 کنکور داده اگه امسال بره پیام نور میتونه تو کنکور 92 شرکت کنه؟
    بله میتونه . اگر سر باشه و معافیت هم نداشه باشه میتونه بعد از ثبت نام در پیام نور؛ هروقت که دلش خواست انصراف بده و یک سال برای کنکور مجدد فرصت داشته باشه البته اینو هم بگم که به شرطی که حداکثر 2 ترم تحصیل کرده باشه

7. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگر براي كنكور ميخوني فرق رو بي خيال شو!البته فوق العاده مهم هستش!اگر رياضي هستي بگم كه حساب ديفرانسيل اساسي ترين تغييرش به نظر خودم همون به درك واصل شدن سري ها هست!ضمنا فكر كنم بيشتر با حسابان جديد مچ شده قبلي با حسابان قديمي تر!ارتباط زيادي داشت ادبيات پيش خيلي تعداد درس حذف شده دوتا شعر اضافه شده يكي از حافظ شعر حضرت امام راحل هم عوض شده!دين و زندگي 3 خيلي بيشتر عوض شده!براي كنكور 92 البته!دين و زندگي پيش هم يك درس اضافه شده يكي دوتا هم حذف شده!دقيق از متنش اطلاعي ندارم كه ايا ايه هاي دروس هم مثل ديني 3 تغيير كردن يا نه اميدوارم كه نه!راستي يك سوال داشتم از كتاب هاي منطبق با حساب ديفرانسيل قديمي ميشه استفاده كرد!يا چاپ جديد بايد خريد؟
    نه نمیشه. چون تعریف حد و همینطور تعریف پیوستگی تابع عوض شدن. البته کتاب های قبلی رو انتشارات ها میتونن خیلی ارحت ویرایش کنن

9. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

بله میتونه . اگر سر باشه و معافیت هم نداشه باشه میتونه بعد از ثبت نام در پیام نور؛ هروقت که دلش خواست انصراف بده و یک سال برای کنکور مجدد فرصت داشته باشه البته اینو هم بگم که به شرطی که حداکثر 2 ترم تحصیل کرده باشه
    اگه معافیت داشته باشه چی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مرسی داداش...ولی خیلی فرق کرده از کجا کتابارو پیدا کنم!!! خدا!!!

داره خودمونی میشه hesedahomm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من كنكور 90 شركت كردم پيام نور قبول شدم و ترم اول خوندم بعدش نيمه دوم تكميل ظرفيت روزانه قبول شدم و دانشجوي روزانه ام حالا ميخوام ببينم ميشه كنكور 92 شركت كنم بدون اينكه انصراف بدم اگه قبول شدم بعدش انصراف بدم از دانشگام؟!!!
    Last edited by hesedahomm; 03-08-2012 at 00:12.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مرسی داداش...ولی خیلی فرق کرده از کجا کتابارو پیدا کنم!!! خدا!!!
    اگه توی شهرستان هستی و به دست نمیاد؛ کتاب ها رو میتونی از میدان انقلاب تهران تهیه کنی. توی ترمینال که پیاده بشی سوار BRT بشی مستقیم میبرتت انتقلاب

14. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •