ممنونم دوست عزیز ولی من معلم هاش رو نمیخوام. فقط تستش هایی که هر دو هفته یک بار میگیره رو میگم.
تستهای کانون خوبه یا گزینه دو؟
ممنونم دوست عزیز ولی من معلم هاش رو نمیخوام. فقط تستش هایی که هر دو هفته یک بار میگیره رو میگم.
تستهای کانون خوبه یا گزینه دو؟
دوستان میخوام پشت کنکور بمونم میدونید کتابای کنکور 91 و 92 چقد فرق کردن مرسی
اگر براي كنكور ميخوني فرق رو بي خيال شو!البته فوق العاده مهم هستش!اگر رياضي هستي بگم كه حساب ديفرانسيل اساسي ترين تغييرش به نظر خودم همون به درك واصل شدن سري ها هست!ضمنا فكر كنم بيشتر با حسابان جديد مچ شده قبلي با حسابان قديمي تر!ارتباط زيادي داشت ادبيات پيش خيلي تعداد درس حذف شده دوتا شعر اضافه شده يكي از حافظ شعر حضرت امام راحل هم عوض شده!دين و زندگي 3 خيلي بيشتر عوض شده!براي كنكور 92 البته!دين و زندگي پيش هم يك درس اضافه شده يكي دوتا هم حذف شده!دقيق از متنش اطلاعي ندارم كه ايا ايه هاي دروس هم مثل ديني 3 تغيير كردن يا نه اميدوارم كه نه!راستي يك سوال داشتم از كتاب هاي منطبق با حساب ديفرانسيل قديمي ميشه استفاده كرد!يا چاپ جديد بايد خريد؟
آه...دنیا...منم موندگار شدم انگار...
بله میتونه . اگر سر باشه و معافیت هم نداشه باشه میتونه بعد از ثبت نام در پیام نور؛ هروقت که دلش خواست انصراف بده و یک سال برای کنکور مجدد فرصت داشته باشه البته اینو هم بگم که به شرطی که حداکثر 2 ترم تحصیل کرده باشه
نه نمیشه. چون تعریف حد و همینطور تعریف پیوستگی تابع عوض شدن. البته کتاب های قبلی رو انتشارات ها میتونن خیلی ارحت ویرایش کنن
اگه معافیت داشته باشه چی؟
مرسی داداش...ولی خیلی فرق کرده از کجا کتابارو پیدا کنم!!! خدا!!!
من كنكور 90 شركت كردم پيام نور قبول شدم و ترم اول خوندم بعدش نيمه دوم تكميل ظرفيت روزانه قبول شدم و دانشجوي روزانه ام حالا ميخوام ببينم ميشه كنكور 92 شركت كنم بدون اينكه انصراف بدم اگه قبول شدم بعدش انصراف بدم از دانشگام؟!!!
Last edited by hesedahomm; 03-08-2012 at 00:12.
اگه توی شهرستان هستی و به دست نمیاد؛ کتاب ها رو میتونی از میدان انقلاب تهران تهیه کنی. توی ترمینال که پیاده بشی سوار BRT بشی مستقیم میبرتت انتقلاب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)